Bzmde kapali bn actracm gelsn izne dcembu arada biz de facebook hesaplarımızı kapattık kızçeler sadece instagram kullanıyorum artık
benimkiler de başta istemedi mücadele ettik baya gerçi o sıralar çok küçüktük çocuk sayılır daha ama işte nasip çok sevdik kopamadık nişanladılar el mecbur aileler birbirini sevdi ama bizim için endişeliydiler küçüğüz diye düğünü uzattılar da uzattılar hani daha çocuk akıldalar ne olur ne olmaz sıkılırlar vazgeçerler okulları bitsin diye ayrı duramadık işte kaçtık bizde Allah a şükür hiç kırgınlığımız da olmadı birbirimize karşı İnşallah hep böyle devam ederhaha ayy cok acaip geliyo bana gercektennn :) kiz bizimkilere simdi desem evlenicem diye beni gebertirler bu yasta evlenilir mi diyee :)
seninle sevgiliyken sevgiline mi diyordu benim kadar seveni bulamazsın diye?ahanda seven diyip bi koparsaydın ya kıııızKuz7m bendede vardi sevglyken o taknti ama ben dert etmyrdm kendi ugrasyrdu en son haber yollatmsti bz sevglyken iste bnm kadr seveni bulaman gbsine snra kz nisanlandi baskasyla ALLAH mesut etsn onuda:)
Muhattap olmadm olsam bilyor cok kotu olacgni bnmki cvbni verms kendine bdha laf tasisydi ztn elmden kmse alamazdi:)seninle sevgiliyken sevgiline mi diyordu benim kadar seveni bulamazsın diye?ahanda seven diyip bi koparsaydın ya kıııız
iyi bari cevabı alınca oturumuş bazı kızlar var hırs yapıyor bu durumu benim kız kardeşimin sevgilisininki öyleydi sevgilisi de adam değildi o da yallah çekti ama çok üzüldü yıprandı kalbindeki bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kaldı erken yaşta...Muhattap olmadm olsam bilyor cok kotu olacgni bnmki cvbni verms kendine bdha laf tasisydi ztn elmden kmse alamazdi:)
Anladım kuzum benm hayırlı olsun herşeyinartik uzulemiyorum canim okadar zor gecti ki 1 hafta.. erdi suan sakarya da okadar rahat ki anlatamam canim.. telefonunu soktu hergun istese 1 saat arayabilir..
ariyo yarim saat susuyoruz artik yapcak bisey yok canim bende surekli konuscak bisey bulamiyorum cunku verdigi cevaplar kisa oluyo kogusta oluyorum diyo ozaman az kapinin oraya cikta rahat konus.. aman neyse canim ben erdiye suan kizginim daha yok hayirlisi artik
gunaydin fistigimm
onemli degil canim benim :) nasilsin napiyosun?
Aminn kuzum Allah razı olsun :) Allah herkese güzel geçim versin :))Ellerinden operm annenin ellerne saglk hayrli bi seklde kullanrsn INSALLAH kuzum:)
gecmis olsun canim. Oyle kizlari ALLAH islah etsn ne dyek:)iyi bari cevabı alınca oturumuş bazı kızlar var hırs yapıyor bu durumu benim kız kardeşimin sevgilisininki öyleydi sevgilisi de adam değildi o da yallah çekti ama çok üzüldü yıprandı kalbindeki bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kaldı erken yaşta...
ama simdi canim kimin ne yazdigina bagli.. hakli mi sence kizmakla? eger oyleyse whatsapa girip sana yazmamasi normal sinirlidir sana yazmak istememistir ama normal biseyse sana yazmamaasi normal degil tabi ozaman konusmak gerek neden boyle yaptigi cok onemli..Ya bunu biliyorum ama hala geçmişi kiskaniyorum sonuçta herkesin geçmişi var ne blm gereksiz bir şey aslinda
Canım dün tartistik facee biri bi şey yazmıştı o da kiskandi ışte aksam tlfnjnu açtı hatta vatzapa falan girmiş ama bana mesaj attığım halde hiçbir şey yazmadi
heaa evdeyiz kuzum cok eglenceli caniiiim :)İyiyim çok şükür bebeğiim pazar pazar evdeyiiiizzz çok eğlenceli
masallah canim herseye ragmen yuvanizi kurmussunuz insallah hep boyle sevgi dolu tutkulu olursunuz :) allahim burdaki yarenlerimize de bi an once yuva kurmayi nasip etsin insalllaaah aminnnn :)benimkiler de başta istemedi mücadele ettik baya gerçi o sıralar çok küçüktük çocuk sayılır daha ama işte nasip çok sevdik kopamadık nişanladılar el mecbur aileler birbirini sevdi ama bizim için endişeliydiler küçüğüz diye düğünü uzattılar da uzattılar hani daha çocuk akıldalar ne olur ne olmaz sıkılırlar vazgeçerler okulları bitsin diye ayrı duramadık işte kaçtık bizde Allah a şükür hiç kırgınlığımız da olmadı birbirimize karşı İnşallah hep böyle devam eder
evet hayatim sustugu icin cok kizginim ona beni uzmemek icin susuyorsa boyle daha cok uzuluyorum kafamda kurup duruyorum neden boyle acaba diyeAnladım kuzum benm hayırlı olsun herşeyinbu konulardan dolayımı kızgınsın?
Aminn kuzum Allah razı olsun :) Allah herkese güzel geçim versin :))
öyle diyecek başka birşey yok olan benim kardeşime oldu zatengecmis olsun canim. Oyle kizlari ALLAH islah etsn ne dyek:)
yok canım çocuklar küçük daha hemde açıköğretim üni okuyorum onlar büyüyene kadar vaktimi değerlendirmiş oluyorum kısmetse bir kaç seneye artıkama simdi canim kimin ne yazdigina bagli.. hakli mi sence kizmakla? eger oyleyse whatsapa girip sana yazmamasi normal sinirlidir sana yazmak istememistir ama normal biseyse sana yazmamaasi normal degil tabi ozaman konusmak gerek neden boyle yaptigi cok onemli..
heaa evdeyiz kuzum cok eglenceli caniiiim :)
masallah canim herseye ragmen yuvanizi kurmussunuz insallah hep boyle sevgi dolu tutkulu olursunuz :) allahim burdaki yarenlerimize de bi an once yuva kurmayi nasip etsin insalllaaah aminnnn :)
sen calisiyomusun canim?
Untr cnm ya dkkat etsn kendineöyle diyecek başka birşey yok olan benim kardeşime oldu zaten
anladim canim aynen bu arada uniyi de okumus olursun cok iyi dusunmussun canim bitir mutlakayok canım çocuklar küçük daha hemde açıköğretim üni okuyorum onlar büyüyene kadar vaktimi değerlendirmiş oluyorum kısmetse bir kaç seneye artık
Demetiiiiimanladim canim aynen bu arada uniyi de okumus olursun cok iyi dusunmussun canim bitir mutlaka
damlam fistigimm hosgeldiiin :)Demetiiiiim
HOs buldum demetim naslsn kuzucum:)damlam fistigimm hosgeldiiin :)
bu arada biz de facebook hesaplarımızı kapattık kızçeler sadece instagram kullanıyorum artık
Selam cnm hayrli olsun gule gule kullan:)selam kzlaaar naptnz bakem ben yenı geldm dısardan ne zamandr bot alacaktm kendıme aldım sonunda. gercı erkek arkadasm ben alacam sen alma demstı ama ben aldm begenmsken ::)
iyiyim guzelimm tv izliyip oyun oynuyorum sen nasilsin kuzumHOs buldum demetim naslsn kuzucum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?