ALLAH iglik versin tatlm bende dizi izliyormiyiyim guzelimm tv izliyip oyun oynuyorum sen nasilsin kuzum
Selam cnm hayrli olsun gule gule kullan:)
Napim tatlm dizi izliyorm bende:)saol tatlm sen napıooon bakm
bebeğim bn kiyamiyorum hmn aldım gonlunu :) ewdeyim ya dinlenicem bugun..sen napion demetimyapabilirsin canim bende nasil kurtulcam bundan diyodum bak simdi bakmiyorum bakmak istesem hemen erdiye yaziyorum napiyosun diye kafami dagitiyorum
ama sana cok kiziyorum bazeeencanim yanlis anlamazsan iste beni dun aramadi bana mesaj atmadi 1 saat oldu bana yazmiyo falan boyle yapma canim gercekten bunaltirsin askerini belki de oyuzden aramiyo hani biraz ustune dusme aradigi zaman tatli tatli konus biraz da boyle dene bakalim tatlimm
iyiyim ben guzeliim hosgeldinn :) sen nasilsin?
amaaan sende mi brutuusbu ara herkes papazzzzz valla omrumuzu yedi bu askerlerimiz ama dayanicaz balllarrr yapcak biseyimiz yokk
ne yapiyosun basagimm, bugun ne yapican?
utanma tatlım bosver daha ii görmüş olmasi :)ayyyyy kizlar annemmm erdiye aldigim kazagi gormusssss ayyy cok kotu utandimmmmm
ya kuzum konusurkn evlilikten açıldı konu iste seneye bu zmnda isten cikmis olursun dedi (evlenince tazminatimi alip çıkmak istiyorum) bnde belli olmz dedim hani nisanli oluruz o zmn dedim..anamm kizdi sen bnmle evlenmk istemiyosun bilmm ne dedi kapatti bnde geri aradım öyle değil böyle kapatılır dedim kapattim..sonra o tekrar aradiniye kavga ettiniz ki canım ya bide tribin çok sevimli ya arayıp tekrar kapat falansıkma canını geçer bunlaaar ahh askerlik aaaaahhh ne yaptın bize yahu
Iyi yaptn tatlm ne yaptrdn:)Kızlarrr kuaförden geliyorum ohh dünya varmış kendime geldim
Yilbasnda burdami kuzum:)bnde saat aldim askilotama :) ay gelsinde verim hmn istiyorum
yok bebekim Allah kısmet ederse sevgililer gununde burda:)Yilbasnda burdami kuzum:)
ne yaptirdin bakalım güzellikKızlarrr kuaförden geliyorum ohh dünya varmış kendime geldim
Bsey kalmams tatlm gule gule kullansn:)yok bebekim Allah kısmet ederse sevgililer gununde burda:)
ne yaptirdin bakalım güzellik
Sac hangi renk tatlm:) saatler oksun bu aradaSaç boyama kaş boyama kaş bıyık ahahha bayadır salmıştım kendimi
insallah balım :)Bsey kalmams tatlm gule gule kullansn:)
ohhh süper ..bi ara ışıltı attirmistim bnde sonra biraktim doğal halineSaç boyama kaş boyama kaş bıyık ahahha bayadır salmıştım kendimi
Sac hangi renk tatlm:) saatler oksun bu arada
ohhh süper ..bi ara ışıltı attirmistim bnde sonra biraktim doğal haline
ombre gibi duruyo uclarinda var :)Sarı sarı
Kalmıştır saçlarında biraz da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?