2014 Yarenleri! :)

ya kışın giyecek hicbisey bulamıyorum tayt seviyorum ona da göksel izin vermiyor. .siz neler giyiyosunuz kizlar ya

evet hayatim sustugu icin cok kizginim ona beni uzmemek icin susuyorsa boyle daha cok uzuluyorum kafamda kurup duruyorum neden boyle acaba diye

ama kizgin olmam onu sevmeme engel degil tabi ki kurban olurum cok seviyorum cok :)

Zaten böyle yapmalarımız çok sevdiğimizden be kuzuuuu :) değer Verdiğimizden böyleyiz hem kafanda kurma bende inan ki böyleydim ama askeriyede Olmasına rağmen 1000türlü insanlarla uğraşıyorlar zor ki ne zor..

ya kışın giyecek hicbisey bulamıyorum tayt seviyorum ona da göksel izin vermiyor. .siz neler giyiyosunuz kizlar ya
evet kuzum ya cok zor oluyo bende dar pantln uzerine gomlekler giyiyorum kalcami kapatan malum almis basini gidiyorrr :)

ayyy ins ya kuzum istanbulda hangi semte geliyosun
insallah insallah balimm :) biz beylikduzunde kaliyoruz hayatim erdide gungorende. siz nerde oturuyosunuz kusum?

evet kuzum ya cok zor oluyo bende dar pantln uzerine gomlekler giyiyorum kalcami kapatan malum almis basini gidiyorrr :)

insallah insallah balimm :) biz beylikduzunde kaliyoruz hayatim erdide gungorende. siz nerde oturuyosunuz kusum?
kuzum bnmkide kiziyo dar pantolona bile bnde hep gömlek giyiyorum totosu kapatmk icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…