ombre gibi duruyo uclarinda var :)
dimi kuzu bnde cok seviyorum :)Ayyy ombrelere bayılıyoruuum
dimi kuzu bnde cok seviyorum :)
bide diyo ki o kazaga mi verdin o parayiutanma tatlım bosver daha ii görmüş olmasi :)
bennnnnnnn:)kizlaarr istanbulda oturan kimlerdi? :) belki gorusuruz yaaau :)
sari şekerEvet bebeğiim her rengi denedim bir ombrem kaldı onu da yaparım herhaldeAma sevdiceğiim sarı seviyor
utanma kuzum kotu bisi diilkibide diyo ki o kazaga mi verdin o parayiutanmiyorum artikk amaaaan :)
tamam balimm biz zatennn gorusucezzzz insallahhhh :):)bennnnnnnn:)
ayyy ins ya kuzum istanbulda hangi semte geliyosuntamam balimm biz zatennn gorusucezzzz insallahhhh :):)
evet hayatim sustugu icin cok kizginim ona beni uzmemek icin susuyorsa boyle daha cok uzuluyorum kafamda kurup duruyorum neden boyle acaba diye
ama kizgin olmam onu sevmeme engel degil tabi ki kurban olurum cok seviyorum cok :)
evet kuzum ya cok zor oluyo bende dar pantln uzerine gomlekler giyiyorum kalcami kapatan malum almis basini gidiyorrr :)ya kışın giyecek hicbisey bulamıyorumtayt seviyorum ona da göksel izin vermiyor. .siz neler giyiyosunuz kizlar ya
insallah insallah balimm :) biz beylikduzunde kaliyoruz hayatim erdide gungorende. siz nerde oturuyosunuz kusum?ayyy ins ya kuzum istanbulda hangi semte geliyosun
ya kışın giyecek hicbisey bulamıyorumtayt seviyorum ona da göksel izin vermiyor. .siz neler giyiyosunuz kizlar ya
kuzum bnmkide kiziyo dar pantolona bile bnde hep gömlek giyiyorum totosu kapatmk icin :)evet kuzum ya cok zor oluyo bende dar pantln uzerine gomlekler giyiyorum kalcami kapatan malum almis basini gidiyorrr :)
insallah insallah balimm :) biz beylikduzunde kaliyoruz hayatim erdide gungorende. siz nerde oturuyosunuz kusum?
kiziyo kuzum ya bu ne yapismis heryern belli oluyor diyo :)Kot giyiyorm kuzu bentayt gibi kotlarda var onlardan giy kuzum :)
benimki dar pantolna henuz bisey demiyo ama demesi yakindirrrkuzum bnmkide kiziyo dar pantolona bile bnde hep gömlek giyiyorum totosu kapatmk icin :)
kiziyo kuzum ya bu ne yapismis heryern belli oluyor diyo :)
bnmki kiziyo valla hep firca yiyorum :) ama pek takmiyorum giyiyorum yinede uzun gömlek le ama:) gömlektende sıkıldım artık uffffbenimki dar pantolna henuz bisey demiyo ama demesi yakindirrr:)
kizlaarr istanbulda oturan kimlerdi? :) belki gorusuruz yaaau :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?