ewet bnde oyle giyiyorum kuzu hep ama gomlekten sıkıldım yaaTaytlara göre gömlekler var ya kuzu onlardan giyince de mi kızıyor yine
bnmki kiziyo valla hep forca yiyorum :) ama pek takmiyorum giyiyorum yinede uzun gömlek le ama:) gömlektende sıkıldım artık uffff
bu arada bn istnin bi ucundaim kuzum Tuzla'da
kuzu biz cok yakiniz görüşelim mi bi gun
ewet bnde oyle giyiyorum kuzu hep ama gomlekten sıkıldım yaa
kuzu biz cok yakiniz görüşelim mi bi gun
ayni anda yazmışız:)Bana yakınsın sen ozaman canımm
ewet kuzum cok güzel olur sen hangi günler müsait oluyosunGörüşelim tabi canımm uygun oldugun bir vakit :)
ayni anda yazmışız:)
ewet kuzum cok güzel olur sen hangi günler müsait oluyosun
bnada haftasonu uyar tatlım haftaiçi 5 ten sonrada olabilir..bn pendik te lazere geliyorum sifa hastanesine yakin misin orayaAynen kuzu :) ben genelde haftasonları müsait oluyorm canım genelde :)
iyiymiş ya tatlı kavgalar bunlarya kuzum konusurkn evlilikten açıldı konu iste seneye bu zmnda isten cikmis olursun dedi (evlenince tazminatimi alip çıkmak istiyorum) bnde belli olmz dedim hani nisanli oluruz o zmn dedim..anamm kizdi sen bnmle evlenmk istemiyosun bilmm ne dedi kapatti bnde geri aradım öyle değil böyle kapatılır dedim kapattim..sonra o tekrar aradikiyamadim ama barıştik
aha da beni sattillaaaar hemenkuzu biz cok yakiniz görüşelim mi bi gun
aldım izniiiiiii hihihiNe guzeeeeeel canm kaç kaç :)
cildirtiyo ya bni bide nasil bagiriyo ya sus komutanlari toplican basina diyorum ama kime diyorum :)iyiymiş ya tatlı kavgalar bunlar
oyy bebisim olur mu :) ev makinesi yle cok yakiniz ya biz bn onun oturdugu semte sürekli gidiyorumaha da beni sattillaaaar hemen
vayyy bee bnm askerim gittigi ilk günler bizim topige gelmistin 'zamn geciyo bakin biz yariladik 6 ay bitti ' demistin ..ve simdi tamamen bitiyo zamn geciyo mu ne..o zmnlar gldi aklimaKızlaaaaaar mutluyum mutlu :) askımın gelmesine 2 ay 17 gun kaldııı.. cumarteside iş yernden iizn aldım yanına gidiceğim :) yaa ona bişey götürmek istiyorum ne alabilirim kızlar?
Adanaya gel kuzu:))kizlaarr istanbulda oturan kimlerdi? :) belki gorusuruz yaaau :)
Sari sari kimin yariSarı sarı
Kalmıştır saçlarında biraz da olsa
Bnm dha 10 ayim varvayyy bee bnm askerim gittigi ilk günler bizim topige gelmistin 'zamn geciyo bakin biz yariladik 6 ay bitti ' demistin ..ve simdi tamamen bitiyo zamn geciyo mu ne..o zmnlar gldi aklima
o da biter be kuzu :)Bnm dha 10 ayim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?