2014 Yarenleri! :)

selam kızlar benımkı aradı az once baktm sesı kotu annesı telefon faturasını yatrmayı unutmus neyse ben netten hemen hallettm gece 4.30 5.30 nobetu varmıs bana yazacak ama uyanık olursaam tabi :)))

vayyy bee bnm askerim gittigi ilk günler bizim topige gelmistin 'zamn geciyo bakin biz yariladik 6 ay bitti ' demistin ..ve simdi tamamen bitiyo zamn geciyo mu ne..o zmnlar gldi aklima
değilmi ya.. bende bugun baktım 28 eylül bizim tanısma tarihimiz.. o yıl dönumumuzun ustunden koskoca 3 ay geçmiş resmem şok oldum dün gibi aklımda bna yazdıkları.. Sunu anladımki yrıladıktan sonra daha bi hızlı geçiyor en azndan bana öyle :)

galiba kuzum ya bizde yariladik sayilir umut oldun bna :)

vallaa bende hatırlıyorum canım agustosta gitmişti seninki.. ozamanda dıyordum smdde dıyorum baslamak bitirmenin yarısı :) geçmeyen gün yok.. Allahım şükürler olsun.
ewet kuzum o zmn dediginde yarilamak hayal gibiydi cok sukur bugunlerimize..Hepimiz sag salim kavusalim sevdiklerimize ınsallah

oyy bebisim olur mu :) ev makinesi yle cok yakiniz ya biz bn onun oturdugu semte sürekli gidiyorum
biliyorum basagiiiiim
Adanaya gel kuzu:))
adanaaa kopru basiii adanaa kopru basiiiii otur da sayara karsiiiii geliriz balimm yaa erdiyle zaten evlendikten sonra insallah dogu turu yapcaz once benim memlekete sonra onun memleketine sonra da butun illere gitcez cok istiyoruz insallah yapariz kuzumm :) cunku balayi istemiyo artisss bizde oyle degerlendircez artikkk :)

:)) beklerm her zaman demetiim daha mantkli ama ha balayndan. Her ilde gezmek dha mantkli:)

:)) beklerm her zaman demetiim daha mantkli ama ha balayndan. Her ilde gezmek dha mantkli:)
ben isterdim soyle yabanci ulkelerde otele gitmeyi balim yaa 5 yildizli falan of of :) burda artik standart oldu balayina herkes uzak iller tercih ediyor, gecen evlenen arkadasim meksikaya gitti balayina meselaa :) cok isterdim cok ama erdi sevmiyorr oyuzden farketmez neresi olursa olsun dugunden sonra biyere gidelim de yani o "balayi" ni yasayalim kaplicalara bile raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…