- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
evet canim 28 ocak gelecek insallahsen ksa bekliyordun sanırım ya ? :)
hihihi bidaha 3 tane 2 yanyana gelmiiceksafak atarsa 222 tatlim
ewet balim cok sukur bugunlerimizecok sukurrrrrrrrr
iyimis valla bi duselim 100lu rakamlara moral olucak :)hihihi bidaha 3 tane 2 yanyana gelmiicekben öyle geçiştirirdim hahaha
Hahah alemsn kz:) aynen ya bnde seviorm ama bnm ki gtrmz o kdr uzaga inglzcesi yok yabnci yere gidekben isterdim soyle yabanci ulkelerde otele gitmeyi balim yaa 5 yildizli falan of of :) burda artik standart oldu balayina herkes uzak iller tercih ediyor, gecen evlenen arkadasim meksikaya gitti balayina meselaa :) cok isterdim cok ama erdi sevmiyorroyuzden farketmez neresi olursa olsun dugunden sonra biyere gidelim de yani o "balayi" ni yasayalim kaplicalara bile raziyim
evet canım bi moral oluyor orası dogru.. ama bana soracak olursan da en gecmeyen vakitler 199 dan 100 e inene kadardı.. :)oysa 100 den asagısı gecmez der herkes.. yalan :)iyimis valla bi duselim 100lu rakamlara moral olucak :)
Hahah alemsn kz:) aynen ya bnde seviorm ama bnm ki gtrmz o kdr uzaga inglzcesi yok yabnci yere gidekantalya istio kaynm da karsyla orya gitti tavsye ettide bakalm artk o zamana ALLAH buyuk:)
Walla cnm ben onu bunu blmem ama 300ler bitnio anammm:)evet canım bi moral oluyor orası dogru.. ama bana soracak olursan da en gecmeyen vakitler 199 dan 100 e inene kadardı.. :)oysa 100 den asagısı gecmez der herkes.. yalan :)
Aynen yanmzda olsnlarda nere olrsa farketmz dedgn gbi gozum korkidan gttgmz yeri gormcek malesefkiiz asklarimiz yanimizda olsunn da bize heryerrr balayiii haha zaten korkudan gozumuz gittigimiz yeri mi gorecek sanki hahaa
Evet demetim ya binlerce şükür RABBI'me valla 300ler bitmck saniodm yaa gecmio zor geciooo seninde 200lere az kalmis kusuuum
hahah bi ben korkuyorum heralde diyorum bazenAynen yanmzda olsnlarda nere olrsa farketmz dedgn gbi gozum korkidan gttgmz yeri gormcek malesefhaha
cok sukuur daamlamm bitti bitttii bir hafta sonraa 200 leree merhabaaaa dicezzz insallahhhEvet demetim ya binlerce şükür RABBI'me valla 300ler bitmck saniodm yaa gecmio zor gecio
Kuzum tek deglsn bence evlenmyn tum kzlar korkyr ya ben ztn cok korkarsm derm hastalandm ertelerm hahahahahah bi ben korkuyorum heralde diyorum bazenkiz evlilik falan tamam da is o konuya gelince cok tirsiyorum oyle boyle degil arkadaslarim beni cok acaip korkuttular :)
cok sukuur daamlamm bitti bitttii bir hafta sonraa 200 leree merhabaaaa dicezzz insallahhh
heheh sana öyle gelıyo daha 200 ler bitmiyo 100 ler bitmiyo diceksiinWalla cnm ben onu bunu blmem ama 300ler bitnio anammm:)
Aynen cnm ya zaman su gibi vala cok cabuk gecio bunlarda gececek ALLAHn iznyle:)heheh sana öyle gelıyo daha 200 ler bitmiyo 100 ler bitmiyo diceksiinaman be geçiyor ne kadar bitmiyor desekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?