2014 Yarenleri! :)

Hahah alemsn kz:) aynen ya bnde seviorm ama bnm ki gtrmz o kdr uzaga inglzcesi yok yabnci yere gidek antalya istio kaynm da karsyla orya gitti tavsye ettide bakalm artk o zamana ALLAH buyuk:)

Hahah alemsn kz:) aynen ya bnde seviorm ama bnm ki gtrmz o kdr uzaga inglzcesi yok yabnci yere gidek antalya istio kaynm da karsyla orya gitti tavsye ettide bakalm artk o zamana ALLAH buyuk:)
kiiz asklarimiz yanimizda olsunn da bize heryerrr balayiii haha zaten korkudan gozumuz gittigimiz yeri mi gorecek sanki hahaa

Aynen yanmzda olsnlarda nere olrsa farketmz dedgn gbi gozum korkidan gttgmz yeri gormcek malesef haha
hahah bi ben korkuyorum heralde diyorum bazen kiz evlilik falan tamam da is o konuya gelince cok tirsiyorum oyle boyle degil arkadaslarim beni cok acaip korkuttular :)

Evet demetim ya binlerce şükür RABBI'me valla 300ler bitmck saniodm yaa gecmio zor gecio
cok sukuur daamlamm bitti bitttii bir hafta sonraa 200 leree merhabaaaa dicezzz insallahhh

Kuzum tek deglsn bence evlenmyn tum kzlar korkyr ya ben ztn cok korkarsm derm hastalandm ertelerm hahaha aay ONSALLAH kuzum darisi tezkerelerini almaya olsun INSALLAH 01 demeye olsun INSALLAH:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…