2014 Yarenleri! :)

Kızlaaaaarrrr denizliden merhabalaaaaar Ben bugün çok güzel bi pazar geçirdiiiiimmmm Kayınvaliceğimmm, anneciğimmmmm, abiciğimmmm hep birlikteydikkkk Özlemişim hepsini yaa hiç bitsin istemedim ama bitiverdi Akşam döndüm denizliyee yatmadan size bi bakiyim didimmmm Sizi seviyorum fısıklaaaaaatrrrrr

Kuzum tek deglsn bence evlenmyn tum kzlar korkyr ya ben ztn cok korkarsm derm hastalandm ertelerm hahaha aay ONSALLAH kuzum darisi tezkerelerini almaya olsun INSALLAH 01 demeye olsun INSALLAH:)
hahahah kizz onu erdiye dersem nolur bilemiyorum hahaha ayyy cok ayippp hahaha
baliiiiiiimmmmn hosgeldinnn nerde kaldinn gozumuz yollarda kaldiiii sevindim guzel vakit gecirmissin hayatimmm iyi gelmistir sana :) bende seni seviyorummm caaaaanim

Kizum benim cok guzel gectgne sevndm guzl gecmezmi aileyle ya uzme kendini balim her hafta sonu gidion cok sukur genede kz ozledm seni denizim ya unttn haa bizi bende seni cok seviyorm balım

baliiiiiiimmmmn hosgeldinnn nerde kaldinn gozumuz yollarda kaldiiii sevindim guzel vakit gecirmissin hayatimmm iyi gelmistir sana :) bende seni seviyorummm caaaaanim
Ayagmi zedelms.gbi uaparm kz merdvndn dusms gbi yaprm kendmi yaratrm bsey ertelerm hahahaha

canısı arkdsım fizyoterapi okuyor da sen calısıyorsun onu anlattım bugun ona acaba aldıgın ücreti sorsam ayıp mı olur

Kizum benim cok guzel gectgne sevndm guzl gecmezmi aileyle ya uzme kendini balim her hafta sonu gidion cok sukur genede kz ozledm seni denizim ya unttn haa bizi bende seni cok seviyorm balım
Aklımın bi köşesi sizdeydi kızlar yaa.. Ynutyrmuyum hiiiiçççç.. Özledim vallahi siziii çooook Sizler nasılsınız? Damlammmmm, demetimmmmmm

Aklımın bi köşesi sizdeydi kızlar yaa.. Ynutyrmuyum hiiiiçççç.. Özledim vallahi siziii çooook Sizler nasılsınız? Damlammmmm, demetimmmmmm
Oy yirim seni ben bnde ozledm balim seni oyiym cok sukur bebegm 1gun kaldi cok sukur gelmesne heycn var braz sen naslsn kuzum bnm

Ayagmi zedelms.gbi uaparm kz merdvndn dusms gbi yaprm kendmi yaratrm bsey ertelerm hahahaha
hahahaa alemsin damlam yaaa butun omru boyunca bi erkek o geceyi dusunuyo dusunsene valla gecen evlenen arkadasim dedi ki bende oyaladim erteledim ama zaten hemen olmuyo dedi ayiptir soylemesi kizz bir haftadir tam anlamiyla olmamis dusunsenee vay bizim halimizeee

oy canimsinn bende ozledim vallaaa kuzummm iyi ki ugradin :) bizde iyiyizz nolsun damlamla gece gece sapiklastik hahahaha korkulu ruyalardan bahsediyoruzzz

Oyleyms demetim bazilar ertelio bazilari ertelemio haha aynen vay bzm halimize

Oy yirim seni ben bnde ozledm balim seni oyiym cok sukur bebegm 1gun kaldi cok sukur gelmesne heycn var braz sen naslsn kuzum bnm
anaaa kusum can mi geliyo yaaaa ayy ne guzel yaaaaaa :)
supriz icin ugrastin mi naptin?

zaman cabuk gecsinn geldiginde soyle ski ski sarillll damlammmm

anaaa kusum can mi geliyo yaaaa ayy ne guzel yaaaaaa :)
supriz icin ugrastin mi naptin?

zaman cabuk gecsinn geldiginde soyle ski ski sarillll damlammmm
Ay sagol demetimmm yaa kametse sali gelio.yapacmda suprzi burdan bi arki bn olsam yapmzdm dedi az hevesim krldi ama ne olrsa olsn yapacm ya banane sarlrm demetim ya darisi sizlern kavusmasna olsn bebegim:))

oy canimsinn bende ozledim vallaaa kuzummm iyi ki ugradin :) bizde iyiyizz nolsun damlamla gece gece sapiklastik hahahaha korkulu ruyalardan bahsediyoruzzz
Gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak gel gel gel güzelim söz hiç acımıycaaakk Kaçınılmaz son kızlaaaaarrrne kadr ertelebilirsinizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…