- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
hahahah kizz onu erdiye dersem nolur bilemiyorum hahahaKuzum tek deglsn bence evlenmyn tum kzlar korkyr ya ben ztn cok korkarsm derm hastalandm ertelerm hahahaaay ONSALLAH kuzum darisi tezkerelerini almaya olsun INSALLAH 01 demeye olsun INSALLAH:)
baliiiiiiimmmmnKızlaaaaarrrr denizliden merhabalaaaaarBen bugün çok güzel bi pazar geçirdiiiiimmmm Kayınvaliceğimmm, anneciğimmmmm, abiciğimmmm hep birlikteydikkkk Özlemişim hepsini yaa hiç bitsin istemedim ama bitiverdi Akşam döndüm denizliyee yatmadan size bi bakiyim didimmmm Sizi seviyorum fısıklaaaaaatrrrrr
Kizum benim cok guzel gectgne sevndm guzl gecmezmi aileyle ya uzme kendini balim her hafta sonu gidion cok sukur genede kz ozledm seni denizim ya unttn haa biziKızlaaaaarrrr denizliden merhabalaaaaarBen bugün çok güzel bi pazar geçirdiiiiimmmm Kayınvaliceğimmm, anneciğimmmmm, abiciğimmmm hep birlikteydikkkk Özlemişim hepsini yaa hiç bitsin istemedim ama bitiverdi Akşam döndüm denizliyee yatmadan size bi bakiyim didimmmm Sizi seviyorum fısıklaaaaaatrrrrr
Ayagmi zedelms.gbi uaparm kz merdvndn dusms gbi yaprm kendmi yaratrm bsey ertelerm hahahahahahahah kizz onu erdiye dersem nolur bilemiyorum hahahaayyy cok ayippp hahaha
baliiiiiiimmmmnhosgeldinnn nerde kaldinn gozumuz yollarda kaldiiii sevindim guzel vakit gecirmissin hayatimmm iyi gelmistir sana :) bende seni seviyorummm caaaaanim
canısı arkdsım fizyoterapi okuyor da sen calısıyorsun onu anlattım bugun ona acaba aldıgın ücreti sorsam ayıp mı olurKızlaaaaarrrr denizliden merhabalaaaaarBen bugün çok güzel bi pazar geçirdiiiiimmmm Kayınvaliceğimmm, anneciğimmmmm, abiciğimmmm hep birlikteydikkkk Özlemişim hepsini yaa hiç bitsin istemedim ama bitiverdi Akşam döndüm denizliyee yatmadan size bi bakiyim didimmmm Sizi seviyorum fısıklaaaaaatrrrrr
Yok geciyor cnm cok sukur:) iyi aksamlar naslsnIyi geceler kizlar gecmiyooor zamann artik durdu sanki
hahahah kizz onu erdiye dersem nolur bilemiyorum hahahaayyy cok ayippp hahaha
baliiiiiiimmmmnhosgeldinnn nerde kaldinn gozumuz yollarda kaldiiii sevindim guzel vakit gecirmissin hayatimmm iyi gelmistir sana :) bende seni seviyorummm caaaaanim
Aklımın bi köşesi sizdeydi kızlar yaa.. Ynutyrmuyum hiiiiçççç.. Özledim vallahi siziii çooookKizum benim cok guzel gectgne sevndm guzl gecmezmi aileyle ya uzme kendini balim her hafta sonu gidion cok sukur genede kz ozledm seni denizim ya unttn haa bizibende seni cok seviyorm balım
Oy yirim seni benAklımın bi köşesi sizdeydi kızlar yaa.. Ynutyrmuyum hiiiiçççç.. Özledim vallahi siziii çooookSizler nasılsınız? Damlammmmm, demetimmmmmm
hahahaa alemsin damlam yaaaAyagmi zedelms.gbi uaparm kz merdvndn dusms gbi yaprm kendmi yaratrm bsey ertelerm hahahaha
İyiyîm elhamdülillah bitanemmmm.. Ayy maşallah yarından snra mı geliyoo kıııızzz yuppiiii damlam sevdğine kavuşucaaaakkkOy yirim seni benbnde ozledm balim seni oyiym cok sukur bebegm 1gun kaldi cok sukur gelmesne heycn var braz sen naslsn kuzum bnm
oy canimsinn bende ozledim vallaaa kuzummm iyi ki ugradin :) bizde iyiyizz nolsun damlamla gece gece sapiklastik hahahahaAklımın bi köşesi sizdeydi kızlar yaa.. Ynutyrmuyum hiiiiçççç.. Özledim vallahi siziii çooookSizler nasılsınız? Damlammmmm, demetimmmmmm
Oyleyms demetim bazilar ertelio bazilari ertelemio haha aynen vay bzm halimizehahahaa alemsin damlam yaaabutun omru boyunca bi erkek o geceyi dusunuyo dusunsene valla gecen evlenen arkadasim dedi ki bende oyaladim erteledim ama zaten hemen olmuyo dedi ayiptir soylemesi kizz bir haftadir tam anlamiyla olmamis dusunsenee vay bizim halimizeee
anaaa kusum can mi geliyo yaaaa ayy ne guzel yaaaaaa :)Oy yirim seni benbnde ozledm balim seni oyiym cok sukur bebegm 1gun kaldi cok sukur gelmesne heycn var braz sen naslsn kuzum bnm
Nidakuşum özelden yazdım sana bebeğimcanısı arkdsım fizyoterapi okuyor da sen calısıyorsun onu anlattım bugun ona acaba aldıgın ücreti sorsam ayıp mı olur
Iyi geceler cnm sende sevdcgni gor ALLAH rahtlk versn:)neyse canlar ben yatar.. opyuroum hepinizi malum iş variyi gecelerrr ruyanızda sevdiceklerinizi görün inşallah
iyi geceler canim aminnn sende sevdigini gor insallahhhh :)neyse canlar ben yatar.. opyuroum hepinizi malum iş variyi gecelerrr ruyanızda sevdiceklerinizi görün inşallah
Ay sagol demetimmm yaa kametse sali gelio.yapacmda suprzi burdan bi arki bn olsam yapmzdm dedi az hevesim krldianaaa kusum can mi geliyo yaaaa ayy ne guzel yaaaaaa :)
supriz icin ugrastin mi naptin?
zaman cabuk gecsinn geldiginde soyle ski ski sarillll damlammmm
Gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak gel gel gel güzelim söz hiç acımıycaaakkoy canimsinn bende ozledim vallaaa kuzummm iyi ki ugradin :) bizde iyiyizz nolsun damlamla gece gece sapiklastik hahahahakorkulu ruyalardan bahsediyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?