2014 Yarenleri! :)

hemde fazlasıyla yıpratıyor inş. en kısa zamnda atlatırız , canım komutandan izin albilmek için nişanlıyız demiştik sen onu hatırlıosundur

Hee ben gerçekten nişanlısınız sanmıştım Sıkma canını cicim hallolur inşallah kısa sürede. Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum ama geçiyor içini ferah tut

Tabi sevglm olsa hemen planı yapmıstımm ama olsun ögretmen oldugumdan mıdır nedir tatile doymam ben :))

Tabi sevglm olsa hemen planı yapmıstımm ama olsun ögretmen oldugumdan mıdır nedir tatile doymam ben :))
Bakk yaaaaa artize baaaak bastı havasınııııı Bizde işte böyle senelik 20gün izin hakkıyla, haftasonlarıyla resmi tatillerle idare ediyoruzzz Bunada şükür tabiikiiii

biliyorum kuzum bende diyorum ya 4 sene var ortada sadece biraz bırak kafasını dinlesin emin ol o da özledğini anlayınca pişman olacak :/

kuzum zaman herşeyin ilacı zaman sen sıkıyorsan o zaman az rahat bırak bakalım nefes alabilecekmi sensiz unutma ilk başta sen gelirsin. altan ala ala bu hale gelip kırıyolar ben erkek arkadaşımla bi kez bile kavga etmezdim askerde dye pohpohlayınca kavga etmeye başladık o yüzden biraz kendini de onu da rahat bırak

Kızlar ya smdı erkek arkdasm aradu gun boyu arayamamıs bıletı dun al demıstı ıste smdı araynca yemın torenının gunu degıseblr belkı dedı .. bende hepsının ucak bıletlerını aldım gun degsklıgı olma durumunda ucak bıletını degstreblrmıym nasıl olur acaba ((

Yemin töreni derken? Daha asker almadı ki TSK ne töreni anlamadım? Uçak biletleri nasıl olur bilmiyorm ama aldığın firmayı arasan daha sağlıklı bilgi alırsın

Basarım tabi bebegeeem :))) Tatillerimizden dolayı sevılmeyen meslek grubuyuz ama napalmmmm :) aynen bebegm onada sukur ..
Tatillerinden dolayı kıskanıldığınız îçin sevilmiyosunuz bence kuzucuk Benim fizyoterapist arkadaşım var eşi beden eğitimi öğretmeni her biraraya gelişte bunun geyiğini yaparız, eşi azıcık daha ders çalışsaydınız öğretmen olsaydınız diye havasını atar bize

thy de biliyorum ucak bileti alindiktan sonra uzerine para koyup baska tarihe aldirabiliyorsun ama eger sigortasiz aldiysan bileti ve o gun gidilmicekse gecmis olsun biletler yanmis canim

İnşallah değişmez yemin törenin tarihi bebeğim ama neden değişme ihtimali varmış ki yaa? Komutanları söylediyse değişmez bence fıstık.. Bizim gittiği hafta 3ncü gün mü ne söylemişti komutanlar yemin töreni tarihini, nitekim söyledikleri tarihte olmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…