hemde fazlasıyla yıpratıyor inş. en kısa zamnda atlatırız , canım komutandan izin albilmek için nişanlıyız demiştik sen onu hatırlıosundur
Sevdicek yanımda olmayınca tatili hiç sevmiyorumki beeeenKoskoca 4güüüüünnnnn.. Allahtan haftasonuna nöbetim varda bi kaç saatte olsa hastanede oyalanıcam İnanamıyorum yaa eskiden tatile bayılırdım şimdi hiiiiç tatil olsn istemiyorummm Bu askerlik bni çok değiştirdi canıııııım
Bakk yaaaaa artize baaaak bastı havasınıııııTabi sevglm olsa hemen planı yapmıstımm ama olsun ögretmen oldugumdan mıdır nedir tatile doymam ben :))
Bakk yaaaaa artize baaaak bastı havasınıııııBizde işte böyle senelik 20gün izin hakkıyla, haftasonlarıyla resmi tatillerle idare ediyoruzzz Bunada şükür tabiikiiii
biliyorum kuzum bende diyorum ya 4 sene var ortada sadece biraz bırak kafasını dinlesin emin ol o da özledğini anlayınca pişman olacak :/dün bugün tanıdığım birisi deil dört senelik sevgilim biz burda annesiyle , annemle konuşuyoruz yok gelince şöyle olcak böyle olcak die ama olanlara bak, biz çok mücadele ettik canım aile anlaşmazlığı , o adana ben ankara araya giren mesefeler tam tek sıkıntımız askerlik onuda atlatalım rahata ercez derken böyle oluo
kuzum zaman herşeyin ilacı zaman sen sıkıyorsan o zaman az rahat bırak bakalım nefes alabilecekmi sensiz unutma ilk başta sen gelirsin. altan ala ala bu hale gelip kırıyolar ben erkek arkadaşımla bi kez bile kavga etmezdim askerde dye pohpohlayınca kavga etmeye başladık o yüzden biraz kendini de onu da rahat bırakşafak 112 canım , van da evet ama akşamları rahat oluyor , sıkıntılı olduğu bi durumyok , zaten kendiside söylüyor onun tek sıkıntısı benmişim , benden başka canını sıkan durum yokmuşofff vana gidesim var vala kafayı yiecem burda
Bakalım bugün telefonu açarsa arıcam
Kızlar ya smdı erkek arkdasm aradu gun boyu arayamamıs bıletı dun al demıstı ıste smdı araynca yemın torenının gunu degıseblr belkı dedı .. bende hepsının ucak bıletlerını aldım gun degsklıgı olma durumunda ucak bıletını degstreblrmıym nasıl olur acaba((
canlarım ben geldiim
Tatillerinden dolayı kıskanıldığınız îçin sevilmiyosunuz bence kuzucukBasarım tabi bebegeeem :))) Tatillerimizden dolayı sevılmeyen meslek grubuyuz ama napalmmmm :) aynen bebegm onada sukur ..
thy de biliyorum ucak bileti alindiktan sonra uzerine para koyup baska tarihe aldirabiliyorsun ama eger sigortasiz aldiysan bileti ve o gun gidilmicekse gecmis olsun biletler yanmis canimKızlar ya smdı erkek arkdasm aradu gun boyu arayamamıs bıletı dun al demıstı ıste smdı araynca yemın torenının gunu degıseblr belkı dedı .. bende hepsının ucak bıletlerını aldım gun degsklıgı olma durumunda ucak bıletını degstreblrmıym nasıl olur acaba((
İnşallah değişmez yemin törenin tarihi bebeğim ama neden değişme ihtimali varmış ki yaa? Komutanları söylediyse değişmez bence fıstık.. Bizim gittiği hafta 3ncü gün mü ne söylemişti komutanlar yemin töreni tarihini, nitekim söyledikleri tarihte olmuştu..Kızlar ya smdı erkek arkdasm aradu gun boyu arayamamıs bıletı dun al demıstı ıste smdı araynca yemın torenının gunu degıseblr belkı dedı .. bende hepsının ucak bıletlerını aldım gun degsklıgı olma durumunda ucak bıletını degstreblrmıym nasıl olur acaba((
Demetimmmmmmthy de biliyorum ucak bileti alindiktan sonra uzerine para koyup baska tarihe aldirabiliyorsun ama eger sigortasiz aldiysan bileti ve o gun gidilmicekse gecmis olsun biletler yanmis canim
denizimmm :) hastayim kusum uzaniyorum ama iyiyim.. sen nasilsin kuzummm?DemetimmmmmmNasılsın kuşuuuum?
Heyo heyo heyooooEvetttt bizede tatillll
Aaaaas geçmiş olauuunnn noldu sana bebeğimmmmmmdenizimmm :) hastayim kusum uzaniyorum ama iyiyim.. sen nasilsin kuzummm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?