2014 Yarenleri! :)

Heyo heyo heyoooo Bnm haftasonu nöbetim var kuzu haftasonu tatilimi haftaiçi yapmış olucam hihihihihi

Kuzu DAHA gecende haftasonu gitmedin mu ki yalnis mi hatirliyorm :/ cumanin tatil olmasi sana yaradi desene hee kuzu sende bilirsin benm 2ocakta universite hastanesinde ramdevum vardi iptal mi oldu ama taaaa 5ay once almistim

Kuşum ikinci gruplar gitti ya onların yemin töreni olucak..

Karaci mi ki sevdicegi? Benmki havaci ben havacilari biliyom hahah cunku havacilarda asker yokta :)

eh iste canim hastayim falan ama iyiyim iste :) sen nasilsin? sıkıntıları atlattınız mı?
malesef hayır bitanem ya gayet sıkıntılı bir dönemdeyiz açıkçası.. bilmiyorum nasıl düzelecek daha doğrusu düzelebilecek mi? geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine
Hayırdır kuzum dikkat et kendine canımcımm :*
ben de bilmiyorum hayır mı şer mi.. olay ne inan onu bile bilmiyorum.. olan olmuş bizimkine tavırları o kadar değişti ki bana karşı.. sözde bana kızgın olduğu için böyleymiş ama sebebini soruyorum sen daha iyi bilirsin diyor ama düşünüyorum inan aklıma bir şey gelmiyor.. öylee triplerde işte kaç gündür.

Allah Allah zor bir durum gerçekten de sebebini bilsem sana sorar miyım hiç hatam varsa düzeltmeye çalışırdım derdim kuzum .. Allah sabır versin zor yarenlik askerlik yapma gibi birşey benimkine bunu deyince kızıyor bana sizinki askerlik olmuyor diyooo

artık çözülsün ama bu olay üzüldüm sıkıldımm pöfff bu akşam yazma zahmetinde falan bulunursa veya arama çözebiliriz gibime geliyor ama yine de bilmiyorum uğraşıyorum elimden geldiğince ama nafile nuh diyor peygamber demiyor

al benden de okadar kuzum.. 1 haftayi gecti, ne yaptigimi bilmiyorum uzuntuden.. insallah duzeliriz canim ne diyim hepimizin hakkinda hayirlisi

saol tatlimmm bogazim sis basim catliyo halsizim balimmm.. sen napiyosun nasilsin?
Kuzum benim ben iyiyim allaha şükür.. Güzel güzel istirahat et bol bol c vitamini tüket ve sıcak şeyler iç bitanem çok çok geçmiş olsn
Şansızlık mı denir ne denir bilmiyorum bebeğim ama resmi tatil oldğu için iptal olur maalesef..

Ben zaman geçsin diye ve para kazanayım diye ekstra nöbetleride tutuyorm bebeğim oyuzden öyle.. Bazı aylar 5hafta oluyo fakat biz 4teknikeriz o açıdan fazla olan aylarda 1kişiye 2nöbet düşüyo.. Bende oyüzdn ocağın ilk haftasını aldım bide son haftası nöbetim var.. Düz sıraya koymadık o ay hangi hafta müsaitsek ona göre belirliyoruz nöbetlerimizi kuşum oyüzdn bazen 2haftada 1 denk geliyo bazende 6haftada 1.. Biraz karışık oldu sanırım Anla gari sen Doğru hatırlıyosun evelsi haftada çalışmıştm ben Yaşasıııın çalışmaaaak

tamam canim benim saol dinleniyorum merak etme sen :)

tamam canim benim saol dinleniyorum merak etme sen :)
Üzüntü, stres tetikliyo hep bu hastalıklarıııı.. direk vücut direncimiz düşüyoooo Sana üzülmeyi yasaklıyorum demet hanım bundan snra herbişeyi olucağna bırakıp Allaha havale ediyoruuuz ve bize bu canı bahşeden yüce yaradan'a dua ediyoruz..

Kuşuuuum hepsi geçicek allahın izniyleeee Üzme kendini tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…