- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kuşum ikinci gruplar gitti ya onların yemin töreni olucak..Yemin töreni derken? Daha asker almadı ki TSK ne töreni anlamadım? Uçak biletleri nasıl olur bilmiyorm ama aldığın firmayı arasan daha sağlıklı bilgi alırsın
saol tatlimmm bogazim sis basim catliyo halsizim balimmm.. sen napiyosun nasilsin?Aaaaas geçmiş olauuunnn noldu sana bebeğimmmmmm
geldim hayatım yaa keyfim yoktu bir kaç gündür giremedim pek o yüzdenPofiiiişşşş:) nerelerdesin kzuuuummm:)
Heyo heyo heyooooBnm haftasonu nöbetim var kuzu haftasonu tatilimi haftaiçi yapmış olucam hihihihihi
Kuşum ikinci gruplar gitti ya onların yemin töreni olucak..
saol tatlimmm bogazim sis basim catliyo halsizim balimmm.. sen napiyosun nasilsin?
geldim hayatım yaa keyfim yoktu bir kaç gündür giremedim pek o yüzden
iş yoğun biraz, e bizimkiyle limoniyiz yaklaşık 1 haftadır falan e bir de hastayım öyle olunca aktif olamadım kuzum, özletmem artık ya geldimGecmisss Olsun canimm:)
Hayirdir inşallah kuzum :/ ozletme kendini :)
hosgeldin canimmmgeldim hayatım yaa keyfim yoktu bir kaç gündür giremedim pek o yüzden
saol canim benimGecmisss Olsun canimm:)
Hayirdir inşallah kuzum :/ ozletme kendini :)
hoşbulduk hayatım, nasılsıın?hosgeldin canimmm
saol canim benim
eh iste canim hastayim falan ama iyiyim iste :) sen nasilsin? sıkıntıları atlattınız mı?hoşbulduk hayatım, nasılsıın?
iş yoğun biraz, e bizimkiyle limoniyiz yaklaşık 1 haftadır falan e bir de hastayım öyle olunca aktif olamadım kuzum, özletmem artık ya geldim
malesef hayır bitanem ya gayet sıkıntılı bir dönemdeyiz açıkçası.. bilmiyorum nasıl düzelecek daha doğrusu düzelebilecek mi?eh iste canim hastayim falan ama iyiyim iste :) sen nasilsin? sıkıntıları atlattınız mı?
ben de bilmiyorum hayır mı şer mi.. olay ne inan onu bile bilmiyorum.. olan olmuş bizimkine tavırları o kadar değişti ki bana karşı.. sözde bana kızgın olduğu için böyleymiş ama sebebini soruyorum sen daha iyi bilirsin diyor ama düşünüyorum inan aklıma bir şey gelmiyor.. öylee triplerde işte kaç gündür.Hayırdır kuzumdikkat et kendine canımcımm :*
malesef hayır bitanem ya gayet sıkıntılı bir dönemdeyiz açıkçası.. bilmiyorum nasıl düzelecek daha doğrusu düzelebilecek mi?geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine
ben de bilmiyorum hayır mı şer mi.. olay ne inan onu bile bilmiyorum.. olan olmuş bizimkine tavırları o kadar değişti ki bana karşı.. sözde bana kızgın olduğu için böyleymiş ama sebebini soruyorum sen daha iyi bilirsin diyor ama düşünüyorum inan aklıma bir şey gelmiyor.. öylee triplerde işte kaç gündür.
artık çözülsün ama bu olay üzüldüm sıkıldımm pöfffAllah Allah zor bir durum gerçekten desebebini bilsem sana sorar miyım hiç hatam varsa düzeltmeye çalışırdım derdim kuzum .. Allah sabır versin zor yarenlik askerlik yapma gibi birşey benimkine bunu deyince kızıyor bana sizinki askerlik olmuyor diyooo
al benden de okadar kuzum.. 1 haftayi gecti, ne yaptigimi bilmiyorum uzuntuden.. insallah duzeliriz canim ne diyim hepimizin hakkinda hayirlisimalesef hayır bitanem ya gayet sıkıntılı bir dönemdeyiz açıkçası.. bilmiyorum nasıl düzelecek daha doğrusu düzelebilecek mi?geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine
ben de bilmiyorum hayır mı şer mi.. olay ne inan onu bile bilmiyorum.. olan olmuş bizimkine tavırları o kadar değişti ki bana karşı.. sözde bana kızgın olduğu için böyleymiş ama sebebini soruyorum sen daha iyi bilirsin diyor ama düşünüyorum inan aklıma bir şey gelmiyor.. öylee triplerde işte kaç gündür.
amin canım benim, sizin de mi sıkıntılı hala?al benden de okadar kuzum.. 1 haftayi gecti, ne yaptigimi bilmiyorum uzuntuden.. insallah duzeliriz canim ne diyim hepimizin hakkinda hayirlisi
Kuzum benim ben iyiyim allaha şükür.. Güzel güzel istirahat et bol bol c vitamini tüket ve sıcak şeyler iç bitanem çok çok geçmiş olsnsaol tatlimmm bogazim sis basim catliyo halsizim balimmm.. sen napiyosun nasilsin?
Kuzu DAHA gecende haftasonu gitmedin mu ki yalnis mi hatirliyorm :/ cumanin tatil olmasi sana yaradi desenehee kuzu sende bilirsin benm 2ocakta universite hastanesinde ramdevum vardi iptal mi oldu ama taaaa 5ay once almistim
Karaci mi ki sevdicegi? Benmki havaci ben havacilari biliyom hahahcunku havacilarda asker yokta :)
aynen canim.. iyice batıyoruz anlayacağın..amin canım benim, sizin de mi sıkıntılı hala?
tamam canim benim saol dinleniyorum merak etme sen :)Kuzum benim ben iyiyim allaha şükür.. Güzel güzel istirahat et bol bol c vitamini tüket ve sıcak şeyler iç bitanem çok çok geçmiş olsn
Şansızlık mı denir ne denir bilmiyorum bebeğim ama resmi tatil oldğu için iptal olur maalesef..
Ben zaman geçsin diye ve para kazanayım diye ekstra nöbetleride tutuyorm bebeğim oyuzden öyle.. Bazı aylar 5hafta oluyo fakat biz 4teknikeriz o açıdan fazla olan aylarda 1kişiye 2nöbet düşüyo.. Bende oyüzdn ocağın ilk haftasını aldım bide son haftası nöbetim var.. Düz sıraya koymadık o ay hangi hafta müsaitsek ona göre belirliyoruz nöbetlerimizi kuşum oyüzdn bazen 2haftada 1 denk geliyo bazende 6haftada 1.. Biraz karışık oldu sanırımAnla gari sen Doğru hatırlıyosun evelsi haftada çalışmıştm ben Yaşasıııın çalışmaaaak
Musmutlu haberlerini bekliyoruz canımm :)
Üzüntü, stres tetikliyo hep bu hastalıklarıııı.. direk vücut direncimiz düşüyooootamam canim benim saol dinleniyorum merak etme sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?