2014 Yarenleri! :)

ya canimsin denizimm cok saol beni dusundugun icin kuzummmm merak etme bir iki gune gecer balimmm

banada sirf yani stres ve uzuntuden boyleyim gibime geliyo bankada bugun mudur bile sasirdi demet noldu sana diye..

cok sukur bugunlerimize tabi yavrum allaha binlerce kez sukurler olsun sıkıntalara rağmen, aramız bozuk olsada beraberizz

Blmyrmkı tatlm banada degsmez gibi gelıyor ya ihtimal dedı de bence dedgı tarhte olur

Anneeeeem gel benım yerımede calıs ekders senın olsun ahahahaha :)))))

Gördüm demetimm canim cok skkn cunku misafrlerdn dogru dzgn iki cift laf edemyrz bogazlcmhepsini patlayana kadr agliyablrm cnku cok.mutluym kzz sizi az korkutaym dedm hahaha
allah cezani vermesin kizzz :) korkuttun bizii pis :)

nasildi canim ilk nerde gordun sarildin mi ski ski anlatsana

Anneeeeem gel benım yerımede calıs ekders senın olsun ahahahaha :)))))
Çalışayım yavruuuummm ayıbediyonnn snin azcıcıcıcık tatilin var zaten sende tatil yaparsııın ahahahaha Gıızzz 2saat duruyom 55lira para alıyom o 55liraya kaç tane bardak alınır çeyize biliyon mu Hihihihihihihi Herşey çeyizim için

Duzgn iki cift konusamyrz cnm.misafrlerdn gina geldi.d mutluluktn patlyna kadr aglycm :)) az korkutym szi dedm.d.d
Damlammmmm özledim seniiii kııııızzz.. Sevdiceğinle güzel güzel vakit geçirrr koskocaaaa 1 haftaaaaa sizinnn.. sımsıkı sarıl aşkınaaaaaa E mi kuzum

Kuzular Nasılsıniz Yarin ki planlar neler
Kendimi 2015e saklıyorum fıstığım bu yılbaşında evimde oturucam... çekicem polar eşofmanlarımı üstüme, paçalarımıda sokucam çoraplarımın içine, alıcam çiğdemimi geçicem tv'nin karşısına hihihihihihi Sen napıcan kuşum?

Bebegem ben salmıs vazıyetteym sınav gorevı verıolar 2 3 saate 50 60 tl kabul etmıom ne kendımı yoracam dıyrm okuldakılerde bu zengın lan burjuva suna bak dıolaaaa :))) Nıyeyse bu ara sabancının torunu modundaym hahaha :))) Gunumu gorecem ama az kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…