- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ya canimsin denizimm cok saol beni dusundugun icin kuzummmm merak etme bir iki gune gecer balimmmÜzüntü, stres tetikliyo hep bu hastalıklarıııı.. direk vücut direncimiz düşüyooooSana üzülmeyi yasaklıyorum demet hanım bundan snra herbişeyi olucağna bırakıp Allaha havale ediyoruuuz ve bize bu canı bahşeden yüce yaradan'a dua ediyoruz..
Kuşuuuum hepsi geçicek allahın izniyleeeeÜzme kendini tamam mı?
İnşallah değişmez yemin törenin tarihi bebeğim ama neden değişme ihtimali varmış ki yaa? Komutanları söylediyse değişmez bence fıstık.. Bizim gittiği hafta 3ncü gün mü ne söylemişti komutanlar yemin töreni tarihini, nitekim söyledikleri tarihte olmuştu..
Canim coook sıkkın bugün patlayana kadar aglayabilirm
thy de biliyorum ucak bileti alindiktan sonra uzerine para koyup baska tarihe aldirabiliyorsun ama eger sigortasiz aldiysan bileti ve o gun gidilmicekse gecmis olsun biletler yanmis canim
Yemin töreni derken? Daha asker almadı ki TSK ne töreni anlamadım? Uçak biletleri nasıl olur bilmiyorm ama aldığın firmayı arasan daha sağlıklı bilgi alırsın
tatlim nolduCanim coook sıkkın bugün patlayana kadar aglayabilirm
Kuzum benim ben iyiyim allaha şükür.. Güzel güzel istirahat et bol bol c vitamini tüket ve sıcak şeyler iç bitanem çok çok geçmiş olsn
Şansızlık mı denir ne denir bilmiyorum bebeğim ama resmi tatil oldğu için iptal olur maalesef..
Ben zaman geçsin diye ve para kazanayım diye ekstra nöbetleride tutuyorm bebeğim oyuzden öyle.. Bazı aylar 5hafta oluyo fakat biz 4teknikeriz o açıdan fazla olan aylarda 1kişiye 2nöbet düşüyo.. Bende oyüzdn ocağın ilk haftasını aldım bide son haftası nöbetim var.. Düz sıraya koymadık o ay hangi hafta müsaitsek ona göre belirliyoruz nöbetlerimizi kuşum oyüzdn bazen 2haftada 1 denk geliyo bazende 6haftada 1.. Biraz karışık oldu sanırımAnla gari sen Doğru hatırlıyosun evelsi haftada çalışmıştm ben Yaşasıııın çalışmaaaak
Gördüm demetimm canim cok skkn cunku misafrlerdn dogru dzgn iki cift laf edemyrz bogazlcmhepsinitatlim nolduaskerini gorcektin bugun goremedinnm miiiii????
Duzgn iki cift konusamyrz cnm.misafrlerdn gina geldi.d mutluluktn patlyna kadr aglycm :)) az korkutym szi dedm.d.dnedeeeeeeeeeeen
allah cezani vermesin kizzz :) korkuttun bizii pis :)Gördüm demetimm canim cok skkn cunku misafrlerdn dogru dzgn iki cift laf edemyrz bogazlcmhepsinipatlayana kadr agliyablrm cnku cok.mutluym kzz sizi az korkutaym dedm hahaha
Duzgn iki cift konusamyrz cnm.misafrlerdn gina geldi.d mutluluktn patlyna kadr aglycm :)) az korkutym szi dedm.d.d
Kuzular NasılsınizYarin ki planlar neler
Çalışayım yavruuuummm ayıbediyonnn snin azcıcıcıcık tatilin var zaten sende tatil yaparsııın ahahahahaAnneeeeem gel benım yerımede calıs ekders senın olsun ahahahaha :)))))
Damlammmmm özledim seniiii kııııızzz.. Sevdiceğinle güzel güzel vakit geçirrr koskocaaaa 1 haftaaaaa sizinnn.. sımsıkı sarıl aşkınaaaaaaDuzgn iki cift konusamyrz cnm.misafrlerdn gina geldi.d mutluluktn patlyna kadr aglycm :)) az korkutym szi dedm.d.d
Kendimi 2015e saklıyorum fıstığım bu yılbaşında evimde oturucam... çekicem polar eşofmanlarımı üstüme, paçalarımıda sokucam çoraplarımın içine, alıcam çiğdemimi geçicem tv'nin karşısınaKuzular NasılsınizYarin ki planlar neler
Çalışayım yavruuuummm ayıbediyonnn snin azcıcıcıcık tatilin var zaten sende tatil yaparsııın ahahahahaGıızzz 2saat duruyom 55lira para alıyom o 55liraya kaç tane bardak alınır çeyize biliyon mu Hihihihihihihi Herşey çeyizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?