AhahahahahaBebegem ben salmıs vazıyetteym sınav gorevı verıolar 2 3 saate 50 60 tl kabul etmıom ne kendımı yoracam dıyrm okuldakılerde bu zengın lan burjuva suna bak dıolaaaa :))) Nıyeyse bu ara sabancının torunu modundaym hahaha :))) Gunumu gorecem ama az kaldı :))
Başağııımmm napıonuz sizzz kuzucummm radyasyondan beyin hücreleriniz zarar görücek kııııııııızzzzzzya kizlar 700 dk yaptim bir hafta gitti napicam bn dakika yetmiyo
Ayy denizim cok ozledm kz seniDamlammmmm özledim seniiii kııııızzz.. Sevdiceğinle güzel güzel vakit geçirrr koskocaaaa 1 haftaaaaa sizinnn.. sımsıkı sarıl aşkınaaaaaaE mi kuzum
AhahahahahaBak bak bakkkkk hem artisssttt hem burjuva
Nişanlım burdayken bende öyleydim bebeğim haftasonlarına gıcık oluyodum.. Bizde isteğe bağlı değil gitmek zorundayız fakat zorrrrla gidiyodum.. ama o askere gittiğinden bu yana haftasonu gelsin istemiyorum.. Full çalışayımZaman daha hızlı geçiyo çalışınca çnküüüü
Yesimim bnde ozledm sizleri valla bak.firsat buldkca giryrm.d kz uzme kendni dger seneye hepberbr olcz sevdcklermzle bdha ayrlmamak.uzere ALLAHn iznyle.kuzum sagol tatlm gidene kadr yakasndaym hahahaİlk defa yılbaşı ağacımı bu kadar geç süsledim, içimden bile gelmedi yapmakkkSevdicek de üzülüyor ben de üzülüyorum ayyy darlandım Kızlarrrrrr özledim sizi ya
Damlammmsilemm gözün aydın fıstığım çok sevindim dolu dolu geçirin, yalnız kaldığınız vakitler de olur inşallah
Hehe:) kuzum ben evlernde bekledm kaynbabam gitti almaya otogardan geldi eve bilerk.grmedler iceri kaynbabam kaynvaldm blyr girerse sarlmcm cekncm :) sarldm doya doya ALLAHm.herkese nasp etsn yaa birleskte brdaha hc ayrlmayalm hepmz kuzum yaaallah cezani vermesin kizzz :) korkuttun bizii pis :)
nasildi canim ilk nerde gordun sarildin mi ski ski anlatsana
Yesimim bnde ozledm sizleri valla bak.firsat buldkca giryrm.d kz uzme kendni dger seneye hepberbr olcz sevdcklermzle bdha ayrlmamak.uzere ALLAHn iznyle.kuzum sagol tatlm gidene kadr yakasndaym hahaha
ahh canimmmm benimmm icim giiti resmenn :) cok sevindim senin adina balimmm gozun aydinnHehe:) kuzum ben evlernde bekledm kaynbabam gitti almaya otogardan geldi eve bilerk.grmedler iceri kaynbabam kaynvaldm blyr girerse sarlmcm cekncm :) sarldm doya doya ALLAHm.herkese nasp etsn yaa birleskte brdaha hc ayrlmayalm hepmz kuzum yaa
Icin gitmesn ama demetimmahh canimmmm benimmm icim giiti resmenn :) cok sevindim senin adina balimmm gozun aydinn
En güzeli bebegim ya valla. Benim de kayinvalidem gil gelcek yemege onlarla beraber giricez:)Kendimi 2015e saklıyorum fıstığım bu yılbaşında evimde oturucam... çekicem polar eşofmanlarımı üstüme, paçalarımıda sokucam çoraplarımın içine, alıcam çiğdemimi geçicem tv'nin karşısınahihihihihihi Sen napıcan kuşum?
Girtlagina yapsacm hahaha.d beni brakti eve kuzum bn dedm brak beni uyu sende uyku gozunden akyordu garbmin.dGirme bebeğiiim ayrılma sevdiğinin yanından ahahah yapış yakasınaİnşallah kuzucuuum inşallah hele bir gelsinlerrr
artık çözülsün ama bu olay üzüldüm sıkıldımm pöfffbu akşam yazma zahmetinde falan bulunursa veya arama çözebiliriz gibime geliyor ama yine de bilmiyorum uğraşıyorum elimden geldiğince ama nafile nuh diyor peygamber demiyor
Kuzum benim ben iyiyim allaha şükür.. Güzel güzel istirahat et bol bol c vitamini tüket ve sıcak şeyler iç bitanem çok çok geçmiş olsn
Şansızlık mı denir ne denir bilmiyorum bebeğim ama resmi tatil oldğu için iptal olur maalesef..
Ben zaman geçsin diye ve para kazanayım diye ekstra nöbetleride tutuyorm bebeğim oyuzden öyle.. Bazı aylar 5hafta oluyo fakat biz 4teknikeriz o açıdan fazla olan aylarda 1kişiye 2nöbet düşüyo.. Bende oyüzdn ocağın ilk haftasını aldım bide son haftası nöbetim var.. Düz sıraya koymadık o ay hangi hafta müsaitsek ona göre belirliyoruz nöbetlerimizi kuşum oyüzdn bazen 2haftada 1 denk geliyo bazende 6haftada 1.. Biraz karışık oldu sanırımAnla gari sen Doğru hatırlıyosun evelsi haftada çalışmıştm ben Yaşasıııın çalışmaaaak
Kuzum müsait olamamıştır belki canm asma Yüzünü balımHala kapali telefon(
Aralıkta gıden grup canm karacı evet :)
Girtlagina yapsacm hahaha.d beni brakti eve kuzum bn dedm brak beni uyu sende uyku gozunden akyordu garbmin.d
valla kuzu ya bi başlıyoruz sonu gelmiyo :) tarife önerin bna ya bol dakikaliBaşağııımmm napıonuz sizzz kuzucummm radyasyondan beyin hücreleriniz zarar görücek kııııııııızzzzzzGünde 100dk=1saat 40dakika eder eneeeeeemmmm
Evet kuzum ksmet olrsa birlikte.gecirrcez INSALLAH:)Kıyamam size yaaaa hadi bakalım yarın süpppeeerrr bir gün olsun yanyana giriceksiniz dimi yeniyıla
Sen yazma ha bana gorme benivalla kuzu ya bi başlıyoruz sonu gelmiyo :) tarife önerin bna ya bol dakikali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?