2014 Yarenleri! :)

AhahahahahaBak bak bakkkkk hem artisssttt hem burjuva

Nişanlım burdayken bende öyleydim bebeğim haftasonlarına gıcık oluyodum.. Bizde isteğe bağlı değil gitmek zorundayız fakat zorrrrla gidiyodum.. ama o askere gittiğinden bu yana haftasonu gelsin istemiyorum.. Full çalışayım Zaman daha hızlı geçiyo çalışınca çnküüüü

İlk defa yılbaşı ağacımı bu kadar geç süsledim, içimden bile gelmedi yapmakkk Sevdicek de üzülüyor ben de üzülüyorum ayyy darlandım Kızlarrrrrr özledim sizi ya
Damlammm silemm gözün aydın fıstığım çok sevindim dolu dolu geçirin, yalnız kaldığınız vakitler de olur inşallah

Ayyy zorunda olmak kadar kotusu yok ya.. Benım cok cabuk gecıyor tatlm smdlk zamanm ya anlamadm hanı hıc o yuzden tatil benim işim kuzuuu :)) Sana ınstagram ac dıooom yok dıoon lafımı dınle ac cıcıslerımı paylasıom :))

Yesimim bnde ozledm sizleri valla bak.firsat buldkca giryrm.d kz uzme kendni dger seneye hepberbr olcz sevdcklermzle bdha ayrlmamak.uzere ALLAHn iznyle.kuzum sagol tatlm gidene kadr yakasndaym hahaha

allah cezani vermesin kizzz :) korkuttun bizii pis :)

nasildi canim ilk nerde gordun sarildin mi ski ski anlatsana
Hehe:) kuzum ben evlernde bekledm kaynbabam gitti almaya otogardan geldi eve bilerk.grmedler iceri kaynbabam kaynvaldm blyr girerse sarlmcm cekncm :) sarldm doya doya ALLAHm.herkese nasp etsn yaa birleskte brdaha hc ayrlmayalm hepmz kuzum yaa

Yesimim bnde ozledm sizleri valla bak.firsat buldkca giryrm.d kz uzme kendni dger seneye hepberbr olcz sevdcklermzle bdha ayrlmamak.uzere ALLAHn iznyle.kuzum sagol tatlm gidene kadr yakasndaym hahaha

Girme bebeğiiim ayrılma sevdiğinin yanından ahahah yapış yakasına İnşallah kuzucuuum inşallah hele bir gelsinlerrr

Hehe:) kuzum ben evlernde bekledm kaynbabam gitti almaya otogardan geldi eve bilerk.grmedler iceri kaynbabam kaynvaldm blyr girerse sarlmcm cekncm :) sarldm doya doya ALLAHm.herkese nasp etsn yaa birleskte brdaha hc ayrlmayalm hepmz kuzum yaa
ahh canimmmm benimmm icim giiti resmenn :) cok sevindim senin adina balimmm gozun aydinn

En güzeli bebegim ya valla. Benim de kayinvalidem gil gelcek yemege onlarla beraber giricez:)

Düzelir kuzu anlık devreleri yanıyor bazen bu askerlerin asma yüzünü düzelir kuzum en kısa zamanda :)

Ne tatili yaaa olamazzzzz kuzu ama arkadaşımda nikah işlemleri için aile hekimliğinden gün aldı anam karıştı işlerr ne güzel kuzu ya bizdede öyle olsa ya süper olurrr

Hala kapali telefon (
Kuzum müsait olamamıştır belki canm asma Yüzünü balım
Aralıkta gıden grup canm karacı evet :)

Bende diyorm kendi kendime aaa ne alaka askeriyede asker kalmadı diye ben kendi dünyamda askeriyeyi havacılardan ibaret sanıyorum artıkın ahahaha bilet işini naptın canım?

GÜNAYDIN kısa süre önce tanıştık burada hepimizin ortak noktası aynı idi asker yolu beklemek bu süreçte acılarımızız sıkıntılarımızı paylaştık güldük hüzünlendik destek olduk iyiki varsınız sanal dünyada paylaşılan dostluk arkadaşlık tadı daha büyük hepinzizin şimdiden yeni yılını kutlar hepimiz 2015 yılında ilk önce sağ salim askerimize kavuşmak daha sonra sağlık huzur mutluluk savaşsız barış dolu bir yıl diliyorum sevgilerimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…