2014 Yarenleri! :)

Günaydın canlaaaaaaaaar
Umarım yeni yılda hep mutlu oluruz sağlıklı güzel huzurlu sevdiceklerimizle güzel bir yıl geçiririz
Şimdiden herkese mutlu yıllar

Sanırım yeni yıla dargın gircez yaa Dün açılmadı telefon hiç Bugün de açmaz zaten yılbaşı vs adam takmıyor
yok canım o kadar da deil bugün mutlaka açar telefonunu en kötü bi yerden arar ulaşır sana , aramz die düşünme .. daha saat erken mutlaka arar sen sıkma şimdiden canını

yok canım o kadar da deil bugün mutlaka açar telefonunu en kötü bi yerden arar ulaşır sana , aramz die düşünme .. daha saat erken mutlaka arar sen sıkma şimdiden canını

Yılbaşı kutlama adeti yok ya zannetmiyorum aramaz beni Zaten durum vahimdi iyice kötü olcak

günaydınnnn güzelleriiiimmmm
çevremizdeki insanlar bizleri anlamazken biz birbirimizi hep anladık, çok güldük, çok eğlendik, çok dertlendik, ağladık.. birimizin derdi hepimizin derdi, birimizin sevinci hepimizin sevinci oldu
sizinle yüzyüze tanışmamış olsam da varlığınızı bilmek içimi hep rahatlattı '' şunu sorarsam kızlar mutlaka cevap verir, canım çok sıkkın kızlara bi söyleyeyim de rahatlayayım '' dediğim anlar çok oldu..
size ne kadar teşekkür etsem az, yeni yılla birlikte askerlikteki 6. ayımıza giriyoruz, hep yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
2015 ten isteğimiz ortak sağ salim askerlerimize kavuşmak istiyoruzzz hepinize sevdiceklerinizle çok mutlu çok huzurlu olacağınız yeni bir yıl diyorum kalbi güzel kızlarııım

canısııııı cok opuyorum seniiii mutlu yıllar hepinize.. İnşallah 2015 hepimize çok çook iyi gelecek sevdiceklerimiz yanlarımızda olacaklar :) bizimde kaldı 2 buçuk ayımız buraya ilk geldiğimde gokha naskere daha gtmemişti bile zaman nasılda gecıyorr..

bebeğiiiimm bende seni çok öpüyoruuum tatlım, ilk seninle tanıştım burdan ilk konuştuğumuzda ceyhun askere gitmemişti yerler açıklansın diye bekliyorduk, çok şükür şimdi 6. aya giriyoruz askerlikte
hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah

Yaaa çok merak ediyorum cicişleriniiiiî ben hiç anlamıyorumki bu instagram minstagramdannnn teee bi zmnlar face'm vardı onu bile kapattım gittiii Burdanda arada paylaşıversen o güzel tatlı cicilerini görsekkk gözümüz gönlümüz açılıverseeeeeee Aaaah ahhhh

Yeşimiiiiimmm ne güzel bi msj buuuu.. Çok tşk ederimmmmm Rabbim 2015i sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve aşklarımızlaageçirmeyi nasip etsiiin inşallaaah

tatlııım benimmmm herşeyin en güzelini hakediyorsunuz amin bebeğiiimm amin
nasılsın bugün
Sende herşeyin en güzelini hakediyosuuun kuşuuuum

Bugün iyiyim allaha çoook şükür bitanemmm 2014ün son günündeee sağlıklıyım, huzurluyum, mutluyuuuum Hastanedeym çalışıyorum fıstığımm.. Sen nasılsııın?

Rabbim daim etsin mutluluğunu huzurunu cınıııımm
az önce bankaya ve notere gittim yürüyerek kardan kadın oldum ahahah bu ne yaaa hiç durmadan yağıyor evde olsam hoş da dışarıdayken hiç hoş değil

Ayyy kuşum benimmm ne güzeeeell orda olmak isterdim şimdiiiiiii Burdada full yağmur kuzucuk yaa dünden beri durmaksızın yağıyoooo Bide fırtına vaaarrrr dışarı çıktığımda zor ayakta kalıyorummmm Rüzgar uçurcak götürcek beniiiiii

ahahh sen de mi uçuyorsun rüzgarlı havada ben de uçuyorumm sevdicek ben uçarken, taş doldurcam ceplerine sokağa çıkarken diyo

Ayy denizim cok ozledm kz seni

Ya burdan paylasmaya usenıyrm :))) dur bıraz paylasrm ama ınstagram cok gzuel ben bagmlısıym bı acsan anlıcanda acmıooooon :)

Ayy denizim cok ozledm kz seni

Canm su anlık beklemede erkek arkadasmla konusamyrmkı hıc ((( ıns bugun ararda napacagma karar verrm bnende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…