Kuzum müsait olamamıştır belki canm asma Yüzünü balım
yok canım o kadar da deil bugün mutlaka açar telefonunu en kötü bi yerden arar ulaşır sana , aramz die düşünme .. daha saat erken mutlaka arar sen sıkma şimdiden canınıSanırım yeni yıla dargın gircez yaaDün açılmadı telefon hiç Bugün de açmaz zaten yılbaşı vs adam takmıyor
yok canım o kadar da deil bugün mutlaka açar telefonunu en kötü bi yerden arar ulaşır sana , aramz die düşünme .. daha saat erken mutlaka arar sen sıkma şimdiden canını
canısııııı cok opuyorum seniiii mutlu yıllar hepinize.. İnşallah 2015 hepimize çok çook iyi gelecek sevdiceklerimiz yanlarımızda olacaklar :) bizimde kaldı 2 buçuk ayımız buraya ilk geldiğimde gokha naskere daha gtmemişti bile zaman nasılda gecıyorr..günaydınnnn güzelleriiiimmmm
çevremizdeki insanlar bizleri anlamazken biz birbirimizi hep anladık, çok güldük, çok eğlendik, çok dertlendik, ağladık.. birimizin derdi hepimizin derdi, birimizin sevinci hepimizin sevinci oldu
sizinle yüzyüze tanışmamış olsam da varlığınızı bilmek içimi hep rahatlattı'' şunu sorarsam kızlar mutlaka cevap verir, canım çok sıkkın kızlara bi söyleyeyim de rahatlayayım '' dediğim anlar çok oldu..
size ne kadar teşekkür etsem az, yeni yılla birlikte askerlikteki 6. ayımıza giriyoruz, hep yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
2015 ten isteğimiz ortaksağ salim askerlerimize kavuşmak istiyoruzzz hepinize sevdiceklerinizle çok mutlu çok huzurlu olacağınız yeni bir yıl diyorum kalbi güzel kızlarııım
canısııııı cok opuyorum seniiii mutlu yıllar hepinize.. İnşallah 2015 hepimize çok çook iyi gelecek sevdiceklerimiz yanlarımızda olacaklar :) bizimde kaldı 2 buçuk ayımız buraya ilk geldiğimde gokha naskere daha gtmemişti bile zaman nasılda gecıyorr..
Yaaa çok merak ediyorum cicişleriniiiiîAyyy zorunda olmak kadar kotusu yok ya.. Benım cok cabuk gecıyor tatlm smdlk zamanm ya anlamadm hanı hıc o yuzden tatil benim işim kuzuuu :)) Sana ınstagram ac dıooom yok dıoon lafımı dınle ac cıcıslerımı paylasıom :))
Canım e devlet şifresiyle girip öğrenebiliyosun.. Hayırlı uğurlu bir yer olur inşallaaahkızlar ustabirlikleri açıklanmış nereden öğrenebilirim
Yeşimiiiiimmm ne güzel bi msj buuuu.. Çok tşk ederimmmmmgünaydınnnn güzelleriiiimmmm
çevremizdeki insanlar bizleri anlamazken biz birbirimizi hep anladık, çok güldük, çok eğlendik, çok dertlendik, ağladık.. birimizin derdi hepimizin derdi, birimizin sevinci hepimizin sevinci oldu
sizinle yüzyüze tanışmamış olsam da varlığınızı bilmek içimi hep rahatlattı'' şunu sorarsam kızlar mutlaka cevap verir, canım çok sıkkın kızlara bi söyleyeyim de rahatlayayım '' dediğim anlar çok oldu..
size ne kadar teşekkür etsem az, yeni yılla birlikte askerlikteki 6. ayımıza giriyoruz, hep yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
2015 ten isteğimiz ortaksağ salim askerlerimize kavuşmak istiyoruzzz hepinize sevdiceklerinizle çok mutlu çok huzurlu olacağınız yeni bir yıl diyorum kalbi güzel kızlarııım
Yeşimiiiiimmm ne güzel bi msj buuuu.. Çok tşk ederimmmmmRabbim 2015i sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve aşklarımızlaageçirmeyi nasip etsiiin inşallaaah
Sende herşeyin en güzelini hakediyosuuun kuşuuuumtatlııım benimmmm herşeyin en güzelini hakediyorsunuzamin bebeğiiimm amin
nasılsın bugün
Sende herşeyin en güzelini hakediyosuuun kuşuuuum
Bugün iyiyim allaha çoook şükür bitanemmm 2014ün son günündeee sağlıklıyım, huzurluyum, mutluyuuuumHastanedeym çalışıyorum fıstığımm.. Sen nasılsııın?
Ayyy kuşum benimmm ne güzeeeell orda olmak isterdim şimdiiiiiiiRabbim daim etsin mutluluğunu huzurunu cınıııımm
az önce bankaya ve notere gittim yürüyerek kardan kadın oldum ahahah bu ne yaaa hiç durmadan yağıyorevde olsam hoş da dışarıdayken hiç hoş değil
Ayyy kuşum benimmm ne güzeeeell orda olmak isterdim şimdiiiiiiiBurdada full yağmur kuzucuk yaa dünden beri durmaksızın yağıyoooo Bide fırtına vaaarrrr dışarı çıktığımda zor ayakta kalıyorummmm Rüzgar uçurcak götürcek beniiiiii
Sanırım yeni yıla dargın gircez yaaDün açılmadı telefon hiç Bugün de açmaz zaten yılbaşı vs adam takmıyor
Ayy denizim cok ozledm kz seni
Yaaa çok merak ediyorum cicişleriniiiiîben hiç anlamıyorumki bu instagram minstagramdannnn teee bi zmnlar face'm vardı onu bile kapattım gittiii Burdanda arada paylaşıversen o güzel tatlı cicilerini görsekkk gözümüz gönlümüz açılıverseeeeeee Aaaah ahhhh
Ayy denizim cok ozledm kz seni
Düzelir kuzu anlık devreleri yanıyor bazen bu askerlerinasma yüzünü düzelir kuzum en kısa zamanda :)
Ne tatili yaaa olamazzzzz kuzuama arkadaşımda nikah işlemleri için aile hekimliğinden gün aldı anam karıştı işlerr ne güzel kuzu ya bizdede öyle olsa ya süper olurrr
Kuzum müsait olamamıştır belki canm asma Yüzünü balım
Bende diyorm kendi kendime aaa ne alaka askeriyede asker kalmadı diye ben kendi dünyamda askeriyeyi havacılardan ibaret sanıyorum artıkın ahahahabilet işini naptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?