2014 Yarenleri! :)

ahahh sen de mi uçuyorsun rüzgarlı havada ben de uçuyorumm sevdicek ben uçarken, taş doldurcam ceplerine sokağa çıkarken diyo
Aynen kız benimkide öyle diyooo ardındandaa aşkımmm kilo al azıcık hemencik hasta oluyosun çok zayıfsııın diyo Yiyorum yiyorum kilo almıyorum ben napiim yaahuuu
Ya burdan paylasmaya usenıyrm :))) dur bıraz paylasrm ama ınstagram cok gzuel ben bagmlısıym bı acsan anlıcanda acmıooooon :)
Böyle diye diye açtırıcan bana instagram kız Hadi paylaaaaşşş yütfen yütfen yütfen nooooluuuuuuuurrrr

bebegm fotolar telde ama ben su an pc den gırıom nasıl atayım :).. Hem ceyız sayfam hem de mutfak sayfam var ac dıooooooom sanaaa :)))

bebegm fotolar telde ama ben su an pc den gırıom nasıl atayım :).. Hem ceyız sayfam hem de mutfak sayfam var ac dıooooooom sanaaa :)))
İnternet paketin yokmu kuşum snin? Wi-fi ile bağlanıpta telden atsan? Bak burda çeyiz topikleri varya kızlar orda hep paylaşıyolar çeyizcikleriiniii öyle bi konu başlatabilirsinnn.. Duygunun çeyizcikleri diyeee.. Bizlerde takip ederiiiizzz

Mutfak sayfanda mı vaaaaaarrr.. Sende bendensin kııııızzzz ben bayılıyorummmm mutfakta yeni tarifler denemeyeee

burdurda canım dünden beri açıklamaya başlamışlar başka bölgelerde ama burdurdan ses yok, 2 arkadaşı internetten öğrendiğini söylemiş ama kekliyolar heralde bizimkini :/

burdurda canım dünden beri açıklamaya başlamışlar başka bölgelerde ama burdurdan ses yok, 2 arkadaşı internetten öğrendiğini söylemiş ama kekliyolar heralde bizimkini :/
Eneeeeemmm benim sevdiceğimde burdurda kııııızzz İlden ile değişiyo fıstık başka yerde açıklanmıştır ama burdurda yarın açıklanıcaktır.. Biz usta birliğimizi askeriyede astıkları listeden öğrenmiştik.. Yani sevdiceğim öğrenip bana tlfla haber vermîştiiii.. Uzun dönemmîsiniz cnm? Usta birliği yerleriini öğrenmenin heycanı çok başka oluyo yaa Hakkınızda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsinnnn..

İşte ondan dıyorum baby ac ben ınstagramda cok aktıfım ınstagram sayfam olma mııı ayıp ettn :) kuzum ınstagrama anca yetısıorm bıde burdan sayfa acarsam poku yerimmm :)

Paylastm bıtane bak :)

aynnen haziran ya da temmuzdu seninle tanıştığımızda... cok sukur co kguzel dostluklar edindik burada..

yeşoo cumrtesi keşana gitcem ya Gökhan diyoki -13 derece burası dize kadar kar var gözüm korktuuuuuuuuuu

al tatlm bıtane ataym denizlililili Kızlar kipa ganimetlerim bunlar :)
Kalpli kesme tahtasına baaa-yılll-dıııımmmmmmm.. çok tatlı şeyler bunlar kuşuuuuuum... Renkli renkli cıvıl cıvıl.. Sağlıklı günlerde aşklaaa kullanırsın iniallaaahhhTşk ederim paylaştığın için tatlım yaa Bu kdr yalvarmadan yakarmadan snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…