Aynen kız benimkide öyle diyooo ardındandaa aşkımmm kilo al azıcık hemencik hasta oluyosun çok zayıfsııın diyoahahh sen de mi uçuyorsun rüzgarlı havadaben de uçuyorumm sevdicek ben uçarken, taş doldurcam ceplerine sokağa çıkarken diyo
Böyle diye diye açtırıcan bana instagram kızYa burdan paylasmaya usenıyrm :))) dur bıraz paylasrm ama ınstagram cok gzuel ben bagmlısıym bı acsan anlıcanda acmıooooon :)
Musmutlu yıllar olsun tatlım sanadaaaKızlaaaaar saglıklı huzurlu musmutlu bı yıl olsun ıns hepınıze mutlu yıllar
Aynen kız benimkide öyle diyooo ardındandaa aşkımmm kilo al azıcık hemencik hasta oluyosun çok zayıfsııın diyoYiyorum yiyorum kilo almıyorum ben napiim yaahuuu
Böyle diye diye açtırıcan bana instagram kızHadi paylaaaaşşş yütfen yütfen yütfen nooooluuuuuuuurrrr
Musmutlu yıllar olsun tatlım sanadaaaSağlıklı huzurlu mutlu ve aşşşşkkk dolu 1 yıl geçirelimmm
Canım e devlet şifresiyle girip öğrenebiliyosun.. Hayırlı uğurlu bir yer olur inşallaaah
İnternet paketin yokmu kuşum snin? Wi-fi ile bağlanıpta telden atsan? Bak burda çeyiz topikleri varya kızlar orda hep paylaşıyolar çeyizcikleriiniii öyle bi konu başlatabilirsinnn.. Duygunun çeyizcikleri diyeee.. Bizlerde takip ederiiiizzzbebegm fotolar telde ama ben su an pc den gırıom nasıl atayım :).. Hem ceyız sayfam hem de mutfak sayfam var ac dıooooooom sanaaa :)))
Aaaaaaaaa kuşum usta birliğini sevdiceğin askeriyeden öğreniyo yaa afedersin bnm aklım acemiliğe gittihttps://www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi
bu linkten baktım bulamadım edevlette heryere baktım yok. sen link atar mısın?
Ahh kuzum ahh üzülme böyle negatiflik çekiyorsunolumlu düşün olumlu olsun :)
Aaaaaaaaa kuşum usta birliğini sevdiceğin askeriyeden öğreniyo yaa afedersin bnm aklım acemiliğe gittiListe asılıyomuş ordan bakıyolarmış.. Askerin öğrenir onu yani.. Konuştuğunuz zaman söyler sana.. Şuan nerde askerin?
Eneeeeemmm benim sevdiceğimde burdurda kııııızzzburdurda canım dünden beri açıklamaya başlamışlar başka bölgelerde ama burdurdan ses yok, 2 arkadaşı internetten öğrendiğini söylemiş ama kekliyolar heralde bizimkini :/
İnternet paketin yokmu kuşum snin? Wi-fi ile bağlanıpta telden atsan? Bak burda çeyiz topikleri varya kızlar orda hep paylaşıyolar çeyizcikleriiniii öyle bi konu başlatabilirsinnn.. Duygunun çeyizcikleri diyeee.. Bizlerde takip ederiiiizzz
Mutfak sayfanda mı vaaaaaarrr.. Sende bendensin kııııızzzz ben bayılıyorummmm mutfakta yeni tarifler denemeyeee
İnternet paketin yokmu kuşum snin? Wi-fi ile bağlanıpta telden atsan? Bak burda çeyiz topikleri varya kızlar orda hep paylaşıyolar çeyizcikleriiniii öyle bi konu başlatabilirsinnn.. Duygunun çeyizcikleri diyeee.. Bizlerde takip ederiiiizzz
Mutfak sayfanda mı vaaaaaarrr.. Sende bendensin kııııızzzz ben bayılıyorummmm mutfakta yeni tarifler denemeyeee
aynnen haziran ya da temmuzdu seninle tanıştığımızda... cok sukur co kguzel dostluklar edindik burada..bebeğiiiimm bende seni çok öpüyoruuum tatlım, ilk seninle tanıştım burdanilk konuştuğumuzda ceyhun askere gitmemişti yerler açıklansın diye bekliyorduk, çok şükür şimdi 6. aya giriyoruz askerlikte
hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah
yeşoo cumrtesi keşana gitcem ya Gökhan diyoki -13 derece burası dize kadar kar varRabbim daim etsin mutluluğunu huzurunu cınıııımm
az önce bankaya ve notere gittim yürüyerek kardan kadın oldum ahahah bu ne yaaa hiç durmadan yağıyorevde olsam hoş da dışarıdayken hiç hoş değil
İşte ondan dıyorum baby ac ben ınstagramda cok aktıfım ınstagram sayfam olma mııı ayıp ettn :) kuzum ınstagrama anca yetısıorm bıde burdan sayfa acarsam poku yerimmm :)
Kalpli kesme tahtasına baaa-yılll-dıııımmmmmmm.. çok tatlı şeyler bunlar kuşuuuuuum... Renkli renkli cıvıl cıvıl.. Sağlıklı günlerde aşklaaa kullanırsın iniallaaahhhal tatlm bıtane ataymdenizlililili Kızlar kipa ganimetlerim bunlar :)
Adresin neyy canmm takipleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?