2014 Yarenleri! :)

saol kusum benım :) annem oyuncak mı oynıcan kızım dıooo oyuncak eve dondu :)))) arada paylasrm baby :))

Demetimmmm yemeğimi yedimmm evde oturuyorummmmmmm Sende ne var ne yok bitanem?
bende yemegimi yedim balimmm simdi uzaniyorum annem tiramisu yapiyo bir iki saat sonra masa hazirlicakmis cerezler tatlilar falan ugrasiyo tosunum :) erdim de resmini gonderdi bugun denizimmmm ona bakip bakip duruyorum askerde gonderdigi en tatli resim resmen :)
nargile icmeye gidek mi denizimmm? :)

Ooooo gidelim demetimmmmm kapiçinolu yada elmalı olsunn Severmisin nargileyiiii?

Ohhh kuşumaaa sefan olsun bebeğimmmm Erdiciğinin fotosuna baka baka harikaaa bir gece olucaaaak

Ooooo gidelim demetimmmmm kapiçinolu yada elmalı olsunn Severmisin nargileyiiii?

Ohhh kuşumaaa sefan olsun bebeğimmmm Erdiciğinin fotosuna baka baka harikaaa bir gece olucaaaak
ah sevmem mi kuzumm hele boyle zamanlarda cok fena istiyo canim :) ben daha cok meyvelileri seviyorum balim ilk nargilemi onla icmistim cilekliydi galiba ah ah :) elmali olur kuusm elmali icelimmm :)

insallah denizimmmm :) senin ki napiyo canim iyi mi, sk sk yazabiliyomi?

aynen canim.. iyice batıyoruz anlayacağın..
kıyamam kuzum ya Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah
inşallah canım benim

kizlaaaar ya ben bilmem esim biliri izleyin yaaa superrrrrr :)
benim radyocum riza esendemir orda yaaaa yerim ben onuu yaaaaa :)

İyi allaha şükür kuşum yaa.. İletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz bebeğim hamdolsuunnn Konuşabiliyoruz, msjlaşabiliyoruz.. Arada sıkılıyo tabii özlemden kaynaklanıyo.. Biter mi bu askerlik aşkım fln diyo bende hemen destek kuvvet "geçicek aşkımmm bak birbirimizi özlüyoruz ne kadar güzelll bağlarımız dahada güçleniyo" falan diyorum.. Öyle işte kuşum yaa.. Siz nasılsınız bebeğim? Herşey yolunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…