Kalpli kesme tahtasına baaa-yılll-dıııımmmmmmm.. çok tatlı şeyler bunlar kuşuuuuuum... Renkli renkli cıvıl cıvıl.. Sağlıklı günlerde aşklaaa kullanırsın iniallaaahhhTşk ederim paylaştığın için tatlım yaa Bu kdr yalvarmadan yakarmadan snra
yeşoo cumrtesi keşana gitcem ya Gökhan diyoki -13 derece burası dize kadar kar vargözüm korktuuuuuuuuuu
Kkiiizlaaarr askerlerimize kavustugumuz musmutluuu bir yil bizlerin olsunn seviyorum siziii
Eevvvett supper bi goruntu esliginde giricezzz yeni umut dolu bir yilaamin canım benimmm inşallahçerkezköy çorlu kızları yeni yıla karla giriyoooorrr
aa ucunda aşkoş varr donmaya razıyımm hem ısıtır beni o canısııııbebeğiiim hiç gitmeye kalkışma bence bu hafta, cumaya kadar heveslenme cuma günü karar verirsin buralarda tipi var
Paylaş kuşum paylaşsaol kusum benım :) annem oyuncak mı oynıcan kızım dıooo oyuncak eve dondu :)))) arada paylasrm baby :))
Demetimmmm yemeğimi yedimmm evde oturuyorummmmmmmiyi aksamlar canlarimmmne var ne yok bakalimm?
bende yemegimi yedim balimmm simdi uzaniyorum annem tiramisu yapiyo bir iki saat sonra masa hazirlicakmis cerezler tatlilar falan ugrasiyo tosunum :) erdim de resmini gonderdi bugun denizimmmm ona bakip bakip duruyorum askerde gonderdigi en tatli resim resmen :)Demetimmmm yemeğimi yedimmm evde oturuyorummmmmmmSende ne var ne yok bitanem?
Ooooo gidelim demetimmmmm kapiçinolu yada elmalı olsunnbende yemegimi yedim balimmm simdi uzaniyorum annem tiramisu yapiyo bir iki saat sonra masa hazirlicakmis cerezler tatlilar falan ugrasiyo tosunum :) erdim de resmini gonderdi bugun denizimmmm ona bakip bakip duruyorum askerde gonderdigi en tatli resim resmen :)
nargile icmeye gidek mi denizimmm? :)
ah sevmem mi kuzumm hele boyle zamanlarda cok fena istiyo canim :) ben daha cok meyvelileri seviyorum balim ilk nargilemi onla icmistim cilekliydi galiba ah ah :) elmali olur kuusm elmali icelimmm :)Ooooo gidelim demetimmmmm kapiçinolu yada elmalı olsunnSevermisin nargileyiiii?
Ohhh kuşumaaa sefan olsun bebeğimmmmErdiciğinin fotosuna baka baka harikaaa bir gece olucaaaak
kıyamam kuzum ya Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallahaynen canim.. iyice batıyoruz anlayacağın..
inşallah canım benimDüzelir kuzu anlık devreleri yanıyor bazen bu askerlerinasma yüzünü düzelir kuzum en kısa zamanda :)
Ne tatili yaaa olamazzzzz kuzuama arkadaşımda nikah işlemleri için aile hekimliğinden gün aldı anam karıştı işlerr ne güzel kuzu ya bizdede öyle olsa ya süper olurrr
Kuzum müsait olamamıştır belki canm asma Yüzünü balım
Bende diyorm kendi kendime aaa ne alaka askeriyede asker kalmadı diye ben kendi dünyamda askeriyeyi havacılardan ibaret sanıyorum artıkın ahahahabilet işini naptın canım?
amin canim benim saolkıyamam kuzum ya Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah
inşallah canım benim
bebeğiiimm çok sevindimmamin canim benim saol
sukur birazda olsa normale dondu canim bana resmini gonderdi bugun :)
insallahh bebisim insallllah :)bebeğiiimm çok sevindimmbiz de biraz toparladık sanki inşallah daha iyi olacak Allahın izniyle
insallahh bebisim insallllah :)hosgeldin bu arada
hoşbulduk bebeğiiimm, ben izliyorum kuzum ya harikaakizlaaaar ya ben bilmem esim biliri izleyin yaaa superrrrrr :)
benim radyocum riza esendemir orda yaaaa yerim ben onuu yaaaaa :)
valla superrr canimm nasil keyif aliyorummm hee :)hoşbulduk bebeğiiimm, ben izliyorum kuzum ya harikaa
İyi allaha şükür kuşum yaa.. İletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz bebeğim hamdolsuunnnah sevmem mi kuzumm hele boyle zamanlarda cok fena istiyo canim :) ben daha cok meyvelileri seviyorum balim ilk nargilemi onla icmistim cilekliydi galiba ah ah :) elmali olur kuusm elmali icelimmm :)
insallah denizimmmm :) senin ki napiyo canim iyi mi, sk sk yazabiliyomi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?