2014 Yarenleri! :)

iyi guzelim cok sevindim valla allah bozmasin insallahhhh :) bizde iste ayni guzelimmm bi resmini gonderdi bugun ona sukrediyorum :)

valla superrr canimm nasil keyif aliyorummm hee :)
ayy ben de canım ya kulağım televizyonda da gayet keyifli geçiyor
Pofusuğummmm nasılsın bebeğimmmm? Yeni yılın kutlu olsn şimdiden
hamdolsun daha iyiyim bebeğimmm sen nasılsıın?? çok teşekkür ederim canıım senin de yeni yılın kutlu olsun huzurlu sağlıklı bir sene olsun inşallah. 2015 bize sevdiceklerimizi getirsin sağ salim

İnşallah bitanemm inşallah.. İyiyim bende allaha şükür kuzucum yaa tv seyrediyorum polar pijamamı giydim paçalarıda çoraplarımın içine soktum yeni yılın girmesini bekliyorum o vaziyettee Çok eğlenceli değil mii kuşum

belli oldu trabzona geçicek :) evet uzun dönem kısa dönem olsa bu kadar kafama takmazdım canım. şimdi trabzonu araştırıyorum deli gibi hiç tanıdığım da yok oralı.ustabirliği için burdur çok iyiymiş sevgilim dedi soğuk dışında rahatmış.

kesinlikleee, yaaa böyle 2015e girsekte bir an önce Mayıs gelse ya hiç uğraştırmasa bizi şaka bir yana çok buruk bir yanıımmm çok eksiik

Rabbime çoook şükürler olsun rahatız biz bebeğim.. Soğuğuda termal ve yün içliklerle hissetmiyoruz Gazinoda zaten bnm aşkitom

Hayırlı uğurlu olsn fıstığımmm güzel bi yere çıkmış bence Üstünden bi yük kalkmıştır, rahatlamışsındır.. Yeni yıl hediyesi olmuş oldu bu sana

kesinlikleee, yaaa böyle 2015e girsekte bir an önce Mayıs gelse ya hiç uğraştırmasa bizi şaka bir yana çok buruk bir yanıımmm çok eksiik
Öyle kuşum yaa Sizin mayıstaymış biz 2015i full askerlikte geçiricez resmen pofuduğumm Teeee kasımda gelicek.. Neyse yaa 2016 bizim yılımız olsunnn.. Allah izin verirse 2016da düğünümüüüüzzz zaateeeeennnn hobaaaaa

ayy inşallah hayatım ya her şey gönlünüzce olsun inşallah ee kuzum Mayıstan beri sevdicek yok artık gelsin yiter ayy bakalımm bizim de ya 2015 son ayları yada 2016 baharı düğün düşünüyoruz bakalım Rabbim ne nasip edecek

Rabbim hayırlısını nasip etsin bebeğimmmm 2016baharı hareketli olucak sanırıııımmm olleeeeyyy Evlenelim muradımıza erelim gari yaaa
2015 bizim yılımız 2016 sizin yılınız olacak inşallah bebegm :) seninde kutlu olsun napıyosun? biz goerumcemle bizdeyiz bu gece:)
İnşallah bebeğimmm inşallaaaah Bende evdeyim kuşum yaa yalnızım.. Ben bilmem eşim biliri seyrediyorum bi yandanda örgü örüyorum.. Çok eğlenceli bi yeni yıl kutlaması yaşıyorummn Selam söyle görümcene kuşum

aynen yaa hayırlısıyla inşallah

bende yalnızdım aslında görumcem sagolsun yanlız bırakmadı beni :) keyifler olsun bebegimm .

aynen yaa hayırlısıyla inşallah
İnşallah bebeğimmmm inşallaaaahhhhh
bende yalnızdım aslında görumcem sagolsun yanlız bırakmadı beni :) keyifler olsun bebegimm .
En kötü günümüz böyle olsun be kuşuuuummmm.. Allaha çok şükür sağlığımız yerindeee, aşklarımızzz aslanlar gibi askerdeeee, senin yanında görümceciğiiiinnn daha nooolsun

ay seneye bu zamanlarda düğüne geri sayım yaparız artık kuzum hayırlısıyla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…