- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aynen bebeğiiiiim düğünlerimiz için şafak sayıcazzz seneye bu zamanlaardaaa allahın izniyleeeeay seneye bu zamanlarda düğüne geri sayım yaparız artık kuzum hayırlısıyla yaa
ayy inşallah hayatım yaaa benim seneye yılbaşında evli olma ihtimalim de var ya o yüzden hem çok heyecanlıyım hem de bu evimde son yılbaşım oluyor çok hüzünlüyüm daha 1 sene var ben böyle duygusalım düğün zamanı gelince ne yapacağum acabaAynen bebeğiiiiim düğünlerimiz için şafak sayıcazzz seneye bu zamanlaardaaa allahın izniyleeeeOndan snra düğünlerimize kavuşucaaaz.. Snrada sırada bebişler içiiin şafak sayıcaaazzz Heehehehe
Kuşum beniiiiiim kıyamam ben sana yaaa ne kadar duygusalsın sen öyleeeayy inşallah hayatım yaaa benim seneye yılbaşında evli olma ihtimalim de var ya o yüzden hem çok heyecanlıyım hem de bu evimde son yılbaşım oluyor çok hüzünlüyüm daha 1 sene var ben böyle duygusalım düğün zamanı gelince ne yapacağum acaba
ah olmaz mı ben zırt pırt ağlarım zaten hiçbir şeye dayanamıyorum ya.. inanır mısın ben de kendimi düşünemiyorum yani ilk gece ben baş ağrısından gözümü açamam yani o kadar eminim kendimden bir damla bile gözyaşı döksem çok ağır bir baş ağrısı yapıyor ben de bilmiyorum ne olacağım ben bu duygusallıklaKuşum beniiiiiim kıyamam ben sana yaaa ne kadar duygusalsın sen öyleeeSulu gözlülükte var mı bebeğim? Düğününde düşünemiyorummm seniiiii
yok yavrukusum yaaa :) dedemlere gittik geldik canim skldi geldik eve tekrar :) simdi annem bana masa hazirlicak onu bekliyorumm birde erdim kalkacak 2 saat sonra onu bekliyorum :)DemetiiiimmmmmBaşladı mı eğlencee kuşummmmmm
Huuuuuvvvvv çoook heycanlıyım bebeğğğğiiiimmmmmyok yavrukusum yaaa :) dedemlere gittik geldik canim skldi geldik eve tekrar :) simdi annem bana masa hazirlicak onu bekliyorumm birde erdim kalkacak 2 saat sonra onu bekliyorum :)
siz ne alemdesiniiiz denizimmmmm yilbasinaaa pacali donla gircen nasil hissediyosun kendiniii
Hehehehehehehehe ilk gece ağlamayaydın iyiydi bebeğim yaaah olmaz mı ben zırt pırt ağlarım zaten hiçbir şeye dayanamıyorum ya.. inanır mısın ben de kendimi düşünemiyorum yani ilk gece ben baş ağrısından gözümü açamam yani o kadar eminim kendimden bir damla bile gözyaşı döksem çok ağır bir baş ağrısı yapıyor ben de bilmiyorum ne olacağım ben bu duygusallıkla
hahaa allah seniHuuuuuvvvvv çoook heycanlıyım bebeğğğğiiiimmmmmPaçalı don ve elimde örgüyle giricemmm.. Allahhııım yksa bütün senem paçalı donla örgü örerek mi geçicek Eyvah eyvaaaaah
İlk onlar elendi kuşumhahaa allah senibende hasta giriyorum hasta hasta gecsin 2015
kiz iremle riza elendi mi goremedim orayi yau
aa tuh yerim onlari yaaa :) bence arabayi bagislamalari lazimdiii yaaaİlk onlar elendi kuşumDemetle okan kazandılar Ben keremcem ve sedanın kazanmasını istemiştiiiiiimmmm
Bencede kuşumm yaa onların arabaları mı yok sanki.. Araba parasını yardım kuruluşlarına bağışlamaları gerekirdi.. Hiç yakıştıramadımaa tuh yerim onlari yaaa :) bence arabayi bagislamalari lazimdiii yaaa
aynennn balimmm hihhhBencede kuşumm yaa onların arabaları mı yok sanki.. Araba parasını yardım kuruluşlarına bağışlamaları gerekirdi.. Hiç yakıştıramadım
Ebeeeeeeeet hadi paylaşşşş benimleeeeeeaynennn balimmm hihhh
kiz masami gostereyim miiii
canin ceker belki kusum yok yaa vazgectimm :)Ebeeeeeeeet hadi paylaşşşş benimleeeeee
Yok kııııız akşam yemeğimi okadar iyi yemişimki canım hiçbişi çekmiyo.. Sözde bu akşama mısırımı patlatıcaktım amaa ı ııııhhh istemedi canımmmcanin ceker belki kusum yok yaa vazgectimm :)
al ozaman kusummmYok kııııız akşam yemeğimi okadar iyi yemişimki canım hiçbişi çekmiyo.. Sözde bu akşama mısırımı patlatıcaktım amaa ı ııııhhh istemedi canımmm
Aslında bendeki o his şuan gitti demetimal ozaman kusummmannem daha tam doldurmamisti masayi ben ananasi bitirmistim bile cok severim :)
ayni his suan bende de var catladimmmm
haha ayy kusum benim yaa :) kendimizi mutlu olmak icin yemege veriyoruz goruyomusun :)Aslında bendeki o his şuan gitti demetimOooffff meyveler harika görünüyo bebeğimmmm cnm meyve istedi kalkıp bende bi meyve tabağı hazırlıyım kendime bari
Aynen bitanemmmmm aynı şeyi içimden geçiriyoduuuuum taaammmhaha ayy kusum benim yaa :) kendimizi mutlu olmak icin yemege veriyoruz goruyomusun :)
kuzuum biz senle beraber giriyoruz 2015 farkindamisin :))
aha da beraber girdik kusuuuuum :)Aynen bitanemmmmm aynı şeyi içimden geçiriyoduuuuum taaammm2015e birlikte giriyoruuuuzzz son 8dakika demetimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?