2014 Yarenleri! :)

ay seneye bu zamanlarda düğüne geri sayım yaparız artık kuzum hayırlısıyla yaa
Aynen bebeğiiiiim düğünlerimiz için şafak sayıcazzz seneye bu zamanlaardaaa allahın izniyleeee Ondan snra düğünlerimize kavuşucaaaz.. Snrada sırada bebişler içiiin şafak sayıcaaazzz Heehehehe

Aynen bebeğiiiiim düğünlerimiz için şafak sayıcazzz seneye bu zamanlaardaaa allahın izniyleeee Ondan snra düğünlerimize kavuşucaaaz.. Snrada sırada bebişler içiiin şafak sayıcaaazzz Heehehehe
ayy inşallah hayatım yaaa benim seneye yılbaşında evli olma ihtimalim de var ya o yüzden hem çok heyecanlıyım hem de bu evimde son yılbaşım oluyor çok hüzünlüyüm daha 1 sene var ben böyle duygusalım düğün zamanı gelince ne yapacağum acaba

Kuşum beniiiiiim kıyamam ben sana yaaa ne kadar duygusalsın sen öyleee Sulu gözlülükte var mı bebeğim? Düğününde düşünemiyorummm seniiiii

Kuşum beniiiiiim kıyamam ben sana yaaa ne kadar duygusalsın sen öyleee Sulu gözlülükte var mı bebeğim? Düğününde düşünemiyorummm seniiiii
ah olmaz mı ben zırt pırt ağlarım zaten hiçbir şeye dayanamıyorum ya.. inanır mısın ben de kendimi düşünemiyorum yani ilk gece ben baş ağrısından gözümü açamam yani o kadar eminim kendimden bir damla bile gözyaşı döksem çok ağır bir baş ağrısı yapıyor ben de bilmiyorum ne olacağım ben bu duygusallıkla

Demetiiiimmmmm Başladı mı eğlencee kuşummmmmm
yok yavrukusum yaaa :) dedemlere gittik geldik canim skldi geldik eve tekrar :) simdi annem bana masa hazirlicak onu bekliyorumm birde erdim kalkacak 2 saat sonra onu bekliyorum :)
siz ne alemdesiniiiz denizimmmmm yilbasinaaa pacali donla gircen nasil hissediyosun kendiniii

Huuuuuvvvvv çoook heycanlıyım bebeğğğğiiiimmmmm Paçalı don ve elimde örgüyle giricemmm.. Allahhııım yksa bütün senem paçalı donla örgü örerek mi geçicek Eyvah eyvaaaaah

Hehehehehehehehe ilk gece ağlamayaydın iyiydi bebeğim yaa Bunca sene beklemişsiniz baş ağrısına mı kurban gidicek o ilk gece

Huuuuuvvvvv çoook heycanlıyım bebeğğğğiiiimmmmm Paçalı don ve elimde örgüyle giricemmm.. Allahhııım yksa bütün senem paçalı donla örgü örerek mi geçicek Eyvah eyvaaaaah
hahaa allah seni bende hasta giriyorum hasta hasta gecsin 2015
kiz iremle riza elendi mi goremedim orayi yau

Yok kııııız akşam yemeğimi okadar iyi yemişimki canım hiçbişi çekmiyo.. Sözde bu akşama mısırımı patlatıcaktım amaa ı ııııhhh istemedi canımmm
al ozaman kusummm annem daha tam doldurmamisti masayi ben ananasi bitirmistim bile cok severim :)
ayni his suan bende de var catladimmmm

Eklentiler

• image.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 74
al ozaman kusummm annem daha tam doldurmamisti masayi ben ananasi bitirmistim bile cok severim :)
ayni his suan bende de var catladimmmm
Aslında bendeki o his şuan gitti demetim Oooffff meyveler harika görünüyo bebeğimmmm cnm meyve istedi kalkıp bende bi meyve tabağı hazırlıyım kendime bari

Aslında bendeki o his şuan gitti demetim Oooffff meyveler harika görünüyo bebeğimmmm cnm meyve istedi kalkıp bende bi meyve tabağı hazırlıyım kendime bari
haha ayy kusum benim yaa :) kendimizi mutlu olmak icin yemege veriyoruz goruyomusun :)
kuzuum biz senle beraber giriyoruz 2015 farkindamisin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…