- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bütün senemiz beraber geçer inşallah kıııızzzaha da beraber girdik kusuuuuum :)
denizimmmmm canim aminnnn birlikte nice saglikli hayirli yillara insallllahhhDemetimmmm yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun bitanemmmSağlıklı, huzurlu bi yıl geçirelimmmm inşallah seni çok seviyorum canım arkadaşım Burda yer yerinden oynuyo resmeeeeeennnn
Olsun kuşuuuummmm azcık kalmışşşş girdik sayılıııırdenizimmmmm canim aminnnn birlikte nice saglikli hayirli yillara insallllahhhbende seni cokkkk seviyorummmmm burda daha 1 saat var
girdik girdik balim :) kiz senin nisanlinin adi neydi?Olsun kuşuuuummmm azcık kalmışşşş girdik sayılıııır
Çağlaaaaaaaarrrr fıstığımmgirdik girdik balim :) kiz senin nisanlinin adi neydi?
anamm balik der bana erdi hep bosuna demiyo :) balik hafizaliyim yaaÇağlaaaaaaaarrrr fıstığımm
Offf demetimmmm çok sağol yaa onu yanımda hissettim resmennnanamm balik der bana erdi hep bosuna demiyo :) balik hafizaliyim yaa
simdi hayal et sen caglarina sarillll ben erdimeeeee :)
Ben çağlarımı çoooooooooooookkkk seviyoruuuuuuuummmmmmm demetimmmmmanamm balik der bana erdi hep bosuna demiyo :) balik hafizaliyim yaa
simdi hayal et sen caglarina sarillll ben erdimeeeee :)
Benimle mi tatlııımseninle kavusmaya ihtiyacım vaaaar
cansinnnnnn :) inan bende cok ozledimmmmm yaaaaOfff demetimmmm çok sağol yaa onu yanımda hissettim resmennnkokusu geldi burnumaaa çok özledimmmm kuşummmm
Az kaldı bebeğimmm kavuşucaz allahın izniyleeee.. Demetimmmm bnm çok uykum geldiiiii yeni yılada girdiğimize göre uyuyabilirim dimicansinnnnnn :) inan bende cok ozledimmmmm yaaaakurban olalaim biz onlaraaaa
ahahah evet sana beybiiiiiiiiiiiimBenimle mi tatlııım
Gözlerini kapatıp ona sımsıkı sarıldığını hayal et bebeğimmmm çok iyi geliyooo
evet balimm cok sukurrr :)Az kaldı bebeğimmm kavuşucaz allahın izniyleeee.. Demetimmmm bnm çok uykum geldiiiii yeni yılada girdiğimize göre uyuyabilirim dimiİyi geceleeer, iyi seneler fıstığımmm seninle yeni yıla girmek çoook güzeldi
git nidam git firsatin varsa valla her firsatta git ski ski da saril oldu mu kuzumahahah evet sana beybiiiiiiiiiiiimyok kuzum öyle yetmıyo bana giidicem yaa cumartesi günü y etti bi ay oldu
Git tabi yavrummmahahah evet sana beybiiiiiiiiiiiimyok kuzum öyle yetmıyo bana giidicem yaa cumartesi günü y etti bi ay oldu
hahahaha yaa bana öyle geliyor da bizimki baş ağrısı dinler mi bilmiyorum kaç saat uğraşır baş ağrım geçsin diye ilacımı verir masajını yapar biraz uyumama müsade eder uyandırır yine uyutmaz geçmiştir der biliyor çünkü uyuduğumda geçtiğini yani kurban falan gitmez ilk gece ben de böyle bir herif varkenHehehehehehehehe ilk gece ağlamayaydın iyiydi bebeğim yaaBunca sene beklemişsiniz baş ağrısına mı kurban gidicek o ilk gece
günaydınn tatlııım, kolay gelsin sanaaaYeni yılın ilk sabahından günaydınnnnnn
Tabii herkes uyuyor ama ben işteyim çalışıyorum
bakalım kuzum bende onu dsunmuyor değilim. inşallah yollar iyidirGit tabi yavrummmAma yollar kapalıymış insanlar hep yolda kalmış ona dikkat et kuşum inşallah ctesiye kadar hafifler kar yağışı gönül rahatlığıyla gidersin aşkınınn yanınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?