2014 Yarenleri! :)

Demetimmmm yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun bitanemmm Sağlıklı, huzurlu bi yıl geçirelimmmm inşallah seni çok seviyorum canım arkadaşım Burda yer yerinden oynuyo resmeeeeeennnn

Demetimmmm yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun bitanemmm Sağlıklı, huzurlu bi yıl geçirelimmmm inşallah seni çok seviyorum canım arkadaşım Burda yer yerinden oynuyo resmeeeeeennnn
denizimmmmm canim aminnnn birlikte nice saglikli hayirli yillara insallllahhh bende seni cokkkk seviyorummmmm burda daha 1 saat var

cansinnnnnn :) inan bende cok ozledimmmmm yaaaa kurban olalaim biz onlaraaaa
Az kaldı bebeğimmm kavuşucaz allahın izniyleeee.. Demetimmmm bnm çok uykum geldiiiii yeni yılada girdiğimize göre uyuyabilirim dimi İyi geceleeer, iyi seneler fıstığımmm seninle yeni yıla girmek çoook güzeldi

evet balimm cok sukurrr :)
evet guzelimm hadi uyu sen artik ben erdiyi bekliyip oyle yaticam :) iyi geceler tatli ruyalar denizimmmmmm

ahahah evet sana beybiiiiiiiiiiiim yok kuzum öyle yetmıyo bana giidicem yaa cumartesi günü y etti bi ay oldu
Git tabi yavrummm Ama yollar kapalıymış insanlar hep yolda kalmış ona dikkat et kuşum inşallah ctesiye kadar hafifler kar yağışı gönül rahatlığıyla gidersin aşkınınn yanınaaa

Yeni yılın ilk sabahından günaydınnnnnn
Tabii herkes uyuyor ama ben işteyim çalışıyorum

Hehehehehehehehe ilk gece ağlamayaydın iyiydi bebeğim yaa Bunca sene beklemişsiniz baş ağrısına mı kurban gidicek o ilk gece
hahahaha yaa bana öyle geliyor da bizimki baş ağrısı dinler mi bilmiyorum kaç saat uğraşır baş ağrım geçsin diye ilacımı verir masajını yapar biraz uyumama müsade eder uyandırır yine uyutmaz geçmiştir der biliyor çünkü uyuduğumda geçtiğini yani kurban falan gitmez ilk gece ben de böyle bir herif varken
Yeni yılın ilk sabahından günaydınnnnnn
Tabii herkes uyuyor ama ben işteyim çalışıyorum
günaydınn tatlııım, kolay gelsin sanaaa

YAŞASIN! 2015 BİZE SEVDİCEKLERİMİZİ GETİRECEK ALLAHIN İZNİYLE.
GÜNAYDIN KIZLARRR MUSMUTLU SAĞLIKLI HUZURLU AŞKLI PARALI BİR SENE OLSUN İNŞALLAH BİLİYORUZ TABİKİ BÖYLE OLMAYACAK AMA NİYETİMİZİ TEMİZ TUTALIM BİZ YİNE DE. SEVİYORUM SİZİ. NASILSINIZ BAKALIM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…