- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
İnşallah kuzum inşallah sag salim giderimgit nidam git firsatin varsa valla her firsatta git ski ski da saril oldu mu kuzum
HmmmCanm su anlık beklemede erkek arkadasmla konusamyrmkı hıc((( ıns bugun ararda napacagma karar verrm bnende
Ama hala kapalı
günaydınn tatlııım, kolay gelsin sanaaa
YAŞASIN! 2015 BİZE SEVDİCEKLERİMİZİ GETİRECEK ALLAHIN İZNİYLE.
GÜNAYDIN KIZLARRR MUSMUTLU SAĞLIKLI HUZURLU AŞKLI PARALI BİR SENE OLSUN İNŞALLAH BİLİYORUZ TABİKİ BÖYLE OLMAYACAK AMA NİYETİMİZİ TEMİZ TUTALIM BİZ YİNE DE. SEVİYORUM SİZİ. NASILSINIZ BAKALIM?
Kuzuu artık çarşıya çıkınca konuşursunuzbu kadar ciddi kızdığını düşünememiştim :/
bende calısıyorummm neyse yarın ve cumartesi izinliyim
Sağ ol canım
Canım dün açtı telefonu 7 gibi, smsi bitmiş aradı normal konuştuk şükür hiçbir şey olmamış gibi
İşleri vardı 10 buçuk gibi tekrardan aradı. Ben mesaj atıp kutladım yeni yılını o da telefonda kutladı. Zaten ben yeni yılı göremeden uyudum
bende calısıyorummm neyse yarın ve cumartesi izinliyim
Ohhh maşallah maşallah çoook sevindim canım Aklım sendeydi kuzum :) iyi iyi yeni yıla küs girmediniz canım :)
Sağ ol canım benimmAynen canım şükür küs girmedik
:) önceden sormuş olabilirim ama tatlım sen nerde oturuyordun:)
hahahaha yaa bana öyle geliyor da bizimki baş ağrısı dinler mi bilmiyorum kaç saat uğraşır baş ağrım geçsin diye ilacımı verir masajını yapar biraz uyumama müsade eder uyandırır yine uyutmaz geçmiştir der biliyor çünkü uyuduğumda geçtiğini yani kurban falan gitmez ilk gece ben de böyle bir herif varken
günaydınn tatlııım, kolay gelsin sanaaa
YAŞASIN! 2015 BİZE SEVDİCEKLERİMİZİ GETİRECEK ALLAHIN İZNİYLE.
GÜNAYDIN KIZLARRR MUSMUTLU SAĞLIKLI HUZURLU AŞKLI PARALI BİR SENE OLSUN İNŞALLAH BİLİYORUZ TABİKİ BÖYLE OLMAYACAK AMA NİYETİMİZİ TEMİZ TUTALIM BİZ YİNE DE. SEVİYORUM SİZİ. NASILSINIZ BAKALIM?
Bende :)) istanbulun hangi semti canım :)Yok canım sormadın, İstanbul
günaydınnn hayırlı sabahlar canım tekrardan, hahah yanmak ki ne yanmak ben ölmüşüm ağlayanım yok hahahahaha ay şaka bir yanaa erkek adam bu olcak o kadarEyvaah eyvahhhh yandın desene kuzu..
Günaydıııııın hayırlı sabahlaaaaarrrr
Günaydııın kızlaaaaaar hayırlı sabahlaaaaar.. Kendime inanamıyorummmm öğleye kadar uyumuşuuuuuum
Bende :)) istanbulun hangi semti canım :)
günaydınnn hayırlı sabahlar canım tekrardan, hahah yanmak ki ne yanmak ben ölmüşüm ağlayanım yok hahahahaha ay şaka bir yanaa erkek adam bu olcak o kadar
ben şarap almıştım roseBende cumartesi pazar dinlencem. Varya ne cips yedim ne kuruyemiş kola falan hiiiç yani gittim uyudum. Cumartesi keyif yaparım bende
Gaziosmanpaşa canım :) sen?
aa bende z.b kızıyımGaziosmanpaşa canım :) sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?