- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
eğitim koçluğu yapıyorum canım MinopolisteNe işle meşgul acaba kızımız :)
Tabi kuşuuuummmm sevdiceklerimiz onlar bizimmmmgünaydınnn hayırlı sabahlar canım tekrardan, hahah yanmak ki ne yanmak ben ölmüşüm ağlayanım yok hahahahaha ay şaka bir yanaa erkek adam bu olcak o kadar
Bende kalktığımda 11di ahahahagünaydın denizim
eğitim koçluğu yapıyorum canım Minopoliste
Tabi kuşuuuummmm sevdiceklerimiz onlar bizimmmmSanki bizde onlara kavuşmak için can atmıyomuyuzzzzzz
Canııııııımmm nasılsıııııınnnn bebeğimmmmmmm? Nasıl geçti yılbaşııııın?
ben şarap almıştım roseyedik biraz içtik sabah kalkabildim ama abartmadım çünköm
Oo uzağızbende Pendik'te oturuyorum canım :)
aa bende z.b kızıyım
https://www.minopolis.com.tr/homeEğlenceli bir işin olsa gerek tatlım :) yaşam Koç'u gibi birşey sanırım :)
benimki de öyle valla o yokken istemıyo içmemi ulen evde kmseye zararım yokk ki ahaha sanki k.çı başı dagıtcamBen kola bile içmedimSevdicek zaten aradığında dedi içecek misin falan yani içme demek istedi :) Bende içersem söylerim dedim ama doğruyu söyle diyor. Ya sanki ayyaşım hee içip içip kızlara mı sarkıntılık etcem ya da Taksimde milletimi taciz etcem ahaha
Uuu diğer uçtasın :) Tuzla'da akrabalarımız dolu bizimde git git yol bitmiyor
Zeytinburnu çocuğuyuzz akıllı ol
Benim sevincimde bu yüzdendi kız.. Şimdi 2014 gitti ya askere teee 2015te gelicek demek çok uzak geliyodu.. Şimdi bu yıl gelixek diyebilicem Ohh beeeEvdeydim kuzum :) telefonda konuşarak girdik yeni yılaRamazan geri sayıyor ama yeni yıla gireceği için değil Şafağı atacağı için seviniyordu Hahahaha
her türlü bir yıl olcak bebeğimBenim sevincimde bu yüzdendi kız.. Şimdi 2014 gitti ya askere teee 2015te gelicek demek çok uzak geliyodu.. Şimdi bu yıl gelixek diyebilicem Ohh beeeGerçi 2015i full askerde geçiricez ama olsun bunada şükür
Ben kola bile içmedimSevdicek zaten aradığında dedi içecek misin falan yani içme demek istedi :) Bende içersem söylerim dedim ama doğruyu söyle diyor. Ya sanki ayyaşım hee içip içip kızlara mı sarkıntılık etcem ya da Taksimde milletimi taciz etcem ahaha
Uuu diğer uçtasın :) Tuzla'da akrabalarımız dolu bizimde git git yol bitmiyor
Zeytinburnu çocuğuyuzz akıllı ol
https://www.minopolis.com.tr/home
Burasııı minopoliiseğlenceli canım ya güzel gidiyor ilk maaşımı da aldım yarımda olsa
Benim sevincimde bu yüzdendi kız.. Şimdi 2014 gitti ya askere teee 2015te gelicek demek çok uzak geliyodu.. Şimdi bu yıl gelixek diyebilicem Ohh beeeGerçi 2015i full askerde geçiricez ama olsun bunada şükür
anadoludakinin adı ne ?Aynen kuzu :) @zamansiz93 de Tuzla da oturuyor belkim tanırsınız birbirinizi :)
Hee:) ayy kardeşim çok istiyor buraya gitmeyi Anadolu Yakasında da var oraya istiyor :) forum bize baya uzakhayırlı olsun canm :) ıslattın mı maaşı
anadoludakinin adı ne ?bi kidzania ile kidzmondoyu biliyorum aynı konsept. çok eglenıyor çocuklar gotur kız kardeşiiniiii mssşımı cumartesi ıslatcas askıtomla :)
Doğru söylüyosun kuşum her türlü oflatıyorher türlü bir yıl olcak bebeğimgökhanda 2014 ün basında gittiğinde of taa 2015 te gelcek diyodum ahahah basında ya da sonunda her türlü ooof latıyor
Evet kuşum kasımda gitmişti..Allah seni kuzu güldürdün beniGeçiyor be kuzu 2015te geçer :) ömürler bitiyor full diyonda Kasım'da mı gitmişti?
yok tatlım ben gidicem inşallah allah naasip ederse yarın biletimi alıcamIsimleri aklıma gelmedi he onlar iştegötüreceğimde bir fırsatım olmadı ki oooo süper tatlım en güzeli :) izne mi geldi Sevdiceğin?:)
aynen kuzum engel kalkıyor aramızdan ben hep böyle dusunurum. bu arada gokhanın babası tekrar yoğun bakıma alınmış suan servbisteyim yarın gidicem gormeyeDoğru söylüyosun kuşum her türlü oflatıyorAskerlik engelimiz ortadan kalkıyo ama yaa bugün olmasa yarın, yarın olmasa öbür gün illaki gidicekti.. Daha fzla geciktirmenin anlamı yok.. Gitsin gelsin allahın izniyleee
Evet kuşum kasımda gitmişti..
Doğru söylüyosun kuşum her türlü oflatıyorAskerlik engelimiz ortadan kalkıyo ama yaa bugün olmasa yarın, yarın olmasa öbür gün illaki gidicekti.. Daha fzla geciktirmenin anlamı yok.. Gitsin gelsin allahın izniyleee
Evet kuşum kasımda gitmişti..
yok tatlım ben gidicem inşallah allah naasip ederse yarın biletimi alıcam
edirnede kuşum 3 saat var aramızda.. inşallah canım yollar acık yazıyo nette bilememKuzum hatırlıyormda biz 330 sayıyorduk hey gidi heyybak kaç ay geçti kuzum.. Zaman dediğin gerçekten su misali..
Ayy kuzu ben unuttumdu doruuu sen gidicektindikkat et yollarda kendine nerede askerin peki
Yaaaa allah acil şifalar versin bebeğim yaaaynen kuzum engel kalkıyor aramızdan ben hep böyle dusunurum. bu arada gokhanın babası tekrar yoğun bakıma alınmış suan servbisteyim yarın gidicem gormeye
Aaaaa sizin uzun dönemmiydi beeğiiiim? Ben kısa dönemsiniz zannediyoduuuum ne alakaysaKuzum hatırlıyormda biz 330 sayıyorduk hey gidi heyybak kaç ay geçti kuzum.. Zaman dediğin gerçekten su misali..
Ayy kuzu ben unuttumdu doruuu sen gidicektindikkat et yollarda kendine nerede askerin peki
beende evmakinesini kısa bekliyor sanıyorum ya hahaYaaaa allah acil şifalar versin bebeğim yaa
Aaaaa sizin uzun dönemmiydi beeğiiiim? Ben kısa dönemsiniz zannediyoduuuum ne alakaysaKaç kaldı şafak bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?