2014 Yarenleri! :)

günaydınnn hayırlı sabahlar canım tekrardan, hahah yanmak ki ne yanmak ben ölmüşüm ağlayanım yok hahahahaha ay şaka bir yanaa erkek adam bu olcak o kadar
Tabi kuşuuuummmm sevdiceklerimiz onlar bizimmmm Sanki bizde onlara kavuşmak için can atmıyomuyuzzzzzz
Bende kalktığımda 11di ahahaha günaydın denizim
Canııııııımmm nasılsıııııınnnn bebeğimmmmmmm? Nasıl geçti yılbaşııııın?

Evdeydim kuzum :) telefonda konuşarak girdik yeni yıla Ramazan geri sayıyor ama yeni yıla gireceği için değil Şafağı atacağı için seviniyordu Hahahaha

ben şarap almıştım rose yedik biraz içtik sabah kalkabildim ama abartmadım çünköm

Ben kola bile içmedim Sevdicek zaten aradığında dedi içecek misin falan yani içme demek istedi :) Bende içersem söylerim dedim ama doğruyu söyle diyor. Ya sanki ayyaşım hee içip içip kızlara mı sarkıntılık etcem ya da Taksimde milletimi taciz etcem ahaha
Oo uzağız bende Pendik'te oturuyorum canım :)

Uuu diğer uçtasın :) Tuzla'da akrabalarımız dolu bizimde git git yol bitmiyor
aa bende z.b kızıyım

Zeytinburnu çocuğuyuzz akıllı ol

benimki de öyle valla o yokken istemıyo içmemi ulen evde kmseye zararım yokk ki ahaha sanki k.çı başı dagıtcam Yakınmışız kıııııııııııızzz

Evdeydim kuzum :) telefonda konuşarak girdik yeni yıla Ramazan geri sayıyor ama yeni yıla gireceği için değil Şafağı atacağı için seviniyordu Hahahaha
Benim sevincimde bu yüzdendi kız.. Şimdi 2014 gitti ya askere teee 2015te gelicek demek çok uzak geliyodu.. Şimdi bu yıl gelixek diyebilicem Ohh beee Gerçi 2015i full askerde geçiricez ama olsun bunada şükür

Benim sevincimde bu yüzdendi kız.. Şimdi 2014 gitti ya askere teee 2015te gelicek demek çok uzak geliyodu.. Şimdi bu yıl gelixek diyebilicem Ohh beee Gerçi 2015i full askerde geçiricez ama olsun bunada şükür
her türlü bir yıl olcak bebeğim gökhanda 2014 ün basında gittiğinde of taa 2015 te gelcek diyodum ahahah basında ya da sonunda her türlü ooof latıyor

Aynen kuzu :) @zamansiz93 de Tuzla da oturuyor belkim tanırsınız birbirinizi :)

https://www.minopolis.com.tr/home
Burasııı minopoliis eğlenceli canım ya güzel gidiyor ilk maaşımı da aldım yarımda olsa

Hee:) ayy kardeşim çok istiyor buraya gitmeyi Anadolu Yakasında da var oraya istiyor :) forum bize baya uzak hayırlı olsun canm :) ıslattın mı maaşı

Allah seni kuzu güldürdün beni Geçiyor be kuzu 2015te geçer :) ömürler bitiyor full diyonda Kasım'da mı gitmişti?

anadoludakinin adı ne ? bi kidzania ile kidzmondoyu biliyorum aynı konsept. çok eglenıyor çocuklar gotur kız kardeşiiniiii mssşımı cumartesi ıslatcas askıtomla :)

anadoludakinin adı ne ? bi kidzania ile kidzmondoyu biliyorum aynı konsept. çok eglenıyor çocuklar gotur kız kardeşiiniiii mssşımı cumartesi ıslatcas askıtomla :)

Isimleri aklıma gelmedi he onlar işte götüreceğimde bir fırsatım olmadı ki oooo süper tatlım en güzeli :) izne mi geldi Sevdiceğin?:)

her türlü bir yıl olcak bebeğim gökhanda 2014 ün basında gittiğinde of taa 2015 te gelcek diyodum ahahah basında ya da sonunda her türlü ooof latıyor
Doğru söylüyosun kuşum her türlü oflatıyor Askerlik engelimiz ortadan kalkıyo ama yaa bugün olmasa yarın, yarın olmasa öbür gün illaki gidicekti.. Daha fzla geciktirmenin anlamı yok.. Gitsin gelsin allahın izniyleee
Allah seni kuzu güldürdün beni Geçiyor be kuzu 2015te geçer :) ömürler bitiyor full diyonda Kasım'da mı gitmişti?
Evet kuşum kasımda gitmişti..

aynen kuzum engel kalkıyor aramızdan ben hep böyle dusunurum. bu arada gokhanın babası tekrar yoğun bakıma alınmış suan servbisteyim yarın gidicem gormeye

Kuzum hatırlıyormda biz 330 sayıyorduk hey gidi heyy bak kaç ay geçti kuzum.. Zaman dediğin gerçekten su misali..

yok tatlım ben gidicem inşallah allah naasip ederse yarın biletimi alıcam

Ayy kuzu ben unuttumdu doruuu sen gidicektin dikkat et yollarda kendine nerede askerin peki

Kuzum hatırlıyormda biz 330 sayıyorduk hey gidi heyy bak kaç ay geçti kuzum.. Zaman dediğin gerçekten su misali..

Ayy kuzu ben unuttumdu doruuu sen gidicektin dikkat et yollarda kendine nerede askerin peki
edirnede kuşum 3 saat var aramızda.. inşallah canım yollar acık yazıyo nette bilemem

aynen kuzum engel kalkıyor aramızdan ben hep böyle dusunurum. bu arada gokhanın babası tekrar yoğun bakıma alınmış suan servbisteyim yarın gidicem gormeye
Yaaaa allah acil şifalar versin bebeğim yaa

Aaaaa sizin uzun dönemmiydi beeğiiiim? Ben kısa dönemsiniz zannediyoduuuum ne alakaysa Kaç kaldı şafak bebeğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…