2014 Yarenleri! :)

Pofişşş günaydın kuzum :)
günaydın hayatım napıyosunn nasılsııın?
yani hayatıımm ah can atmak ne kelimeee artık onunla aynı evi paylaşmak istiyorumm çoluğa çocuğa karışmak istiyorumm

yani hayatıımm ah can atmak ne kelimeee artık onunla aynı evi paylaşmak istiyorumm çoluğa çocuğa karışmak istiyorumm
Sende bndensiiiin çak pofidiğimmm Düzenli hayatı seviyorum yaa.. Allah kısmet ederse evleneyim çocuk içinde beklemiycem ben.. 5 sene oldu gezdik tozduk daha noolsun Evlenekte çoluğa çocuğa karışak gız

Sende bndensiiiin çak pofidiğimmm Düzenli hayatı seviyorum yaa.. Allah kısmet ederse evleneyim çocuk içinde beklemiycem ben.. 5 sene oldu gezdik tozduk daha noolsun Evlenekte çoluğa çocuğa karışak gız
düzenli hayata geçmeyi ben de fazlasıyla istiyorum ya 1 sene falan borç ödesek borçlarımız biter bitmez hemen çocuk istiyorum Allah nasip ederseee aynen yaaaa evlatlarımızı alalım kucağımıza

benimki de öyle valla o yokken istemıyo içmemi ulen evde kmseye zararım yokk ki ahaha sanki k.çı başı dagıtcam Yakınmışız kıııııııııııızzz

O varken zaten içirtmez ki beni ahaha ama kendi içer beyefendi Ama yanımda içmez herhalde yaa Eveeeet

Aynen kuzu :) @zamansiz93 de Tuzla da oturuyor belkim tanırsınız birbirinizi :)

Zannetmiyorum ya anca misafirliğe gidiyorum Tuzla'ya

edirnede kuşum 3 saat var aramızda.. inşallah canım yollar acık yazıyo nette bilemem

Aaa süper yakınmış kuzum:) dikkat et yine de canımm kendine :)
Bu arada Allah acil şifalar versin :)

Yaaaa allah acil şifalar versin bebeğim yaa

Aaaaa sizin uzun dönemmiydi beeğiiiim? Ben kısa dönemsiniz zannediyoduuuum ne alakaysa Kaç kaldı şafak bebeğim?

Yok be yavrum keşkem kısa olsaa şafak 108 tatlım :)

Iyiyim kuzu ilk gine alışmaya çalışıyorum Hahaha:) pazartesi gibi hissediyorum bugünü ne alakaysa

O varken zaten içirtmez ki beni ahaha ama kendi içer beyefendi Ama yanımda içmez herhalde yaa Eveeeet

Zannetmiyorum ya anca misafirliğe gidiyorum Tuzla'ya

Hmm anladım canım :)

selammm kizlarrrrrrr 2015in ilk dakikalari bana nasil ugurlu geldi nasilll
nasilsinizz canlarimmm

Merhabaa huzurum:) ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
Aynen benimde ilk dakikalar güzel geçti tatlım :)))

ben Pazar gibi hissediyorum ya

Naptın bacım sevdiceğin kendine geldi mi?
geldi kuzum geldi cok sukur :) uyuyodu arkadasi uyandirmis dun gece 12ye 2 dkk kala bana yazdi :) yilbasini sevmedigi halde her yil ayni seyi soyler birlikte hayirli yillara gulummmm dedi :)
5 dkk sonra da aradi konustuk tatli tatliii ah kurban oldugummmmm :)
siz naptiniz canim gene piskoluk yapiyon mu bakim

selammm kizlarrrrrrr 2015in ilk dakikalari bana nasil ugurlu geldi nasilll
nasilsinizz canlarimmm
Demetiiiiiim Ben iyiyim çok şüküüüür sen nasılsıııııın?
oooooo az kalmış bebeğim yaaa benim atarsa 303 Ayyy şu 300ler bitiyo yaa çooook şükür.. Gerisi daha kolay geçicek gibi hissediyorum 300ler bitmek bilmedi ayy

bende iyiyiiiim cok sukur bomba gibiyimmm hasta olmama ragmen
deniziim kusum siz evlenince nerde oturacaksiniz konustunuz mu hic?

ben Pazar gibi hissediyorum ya

Hahaha :) Pofidikm neden face kapattınız

Darısı başına kuzum :) ahh ahh kuzum banada geçmemişti inşallah 100ler çabucak biter gün gün saydıkça Geçmiyor ay ay saydkça daha hızlı geçiyor sanki

bende iyiyiiiim cok sukur bomba gibiyimmm hasta olmama ragmen
deniziim kusum siz evlenince nerde oturacaksiniz konustunuz mu hic?
Konuştuk bitanemmm aydında istiyoruz allah izin verirseeee.. Zaten evimiz var aydında kuşum Ben tayinimi istiycem aydına, memleketimizde ailelerimîze yakın yaşıycaaazz inşallah

Sevindim canım senin adına
Bende dün güzel bir mesaj yazdım. Onun smsi yoktu müsait olduğunda aradı konuştuk o da benim yeni yılımı kutladı. Aynen benim sevdicekte yeni yıl vs takmaz normalde
Ama şimdi sinir oldum yaa aradı 2de konuştuk. Sonra arkadan sesler geldi gel diye oda telefonla konuşuyorum dedi biride dışarda konuşuyorsun dedi sonra telefon kapandı. Bana da uyucam demişti yani hiçbir şey söylemeden ortadan kayboldu. Şimdide telefon kapalı anlamadım sinir oldum

canım bizimki bir an sinirle kapat falan dedi aslında umursamayacaktım da kavga sebebi onu umursamamam dinlemememdi ona göre, o yüzden kapattım gerçi bizim herif açmış yine hahahaha dayanamamış ama ben instagramda takılıyorum yetiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…