günaydın hayatım napıyosunn nasılsııın?Pofişşş günaydın kuzum :)
yani hayatıımm ah can atmak ne kelimeee artık onunla aynı evi paylaşmak istiyorumm çoluğa çocuğa karışmak istiyorummTabi kuşuuuummmm sevdiceklerimiz onlar bizimmmmSanki bizde onlara kavuşmak için can atmıyomuyuzzzzzz
Canııııııımmm nasılsıııııınnnn bebeğimmmmmmm? Nasıl geçti yılbaşııııın?
Neden biz öyle sanıyomuşuz ki nidakuşbeende evmakinesini kısa bekliyor sanıyorum ya haha
Sende bndensiiiin çak pofidiğimmmgünaydın hayatım napıyosunn nasılsııın?
yani hayatıımm ah can atmak ne kelimeee artık onunla aynı evi paylaşmak istiyorumm çoluğa çocuğa karışmak istiyorumm
bilmem ki kız acaba niden niden nidenNeden biz öyle sanıyomuşuz ki nidakuş
Sende bndensiiiin çak pofidiğimmmDüzenli hayatı seviyorum yaa.. Allah kısmet ederse evleneyim çocuk içinde beklemiycem ben.. 5 sene oldu gezdik tozduk daha noolsun Evlenekte çoluğa çocuğa karışak gız
benimki de öyle valla o yokken istemıyo içmemi ulen evde kmseye zararım yokk ki ahaha sanki k.çı başı dagıtcamYakınmışız kıııııııııııızzz
Aynen kuzu :) @zamansiz93 de Tuzla da oturuyor belkim tanırsınız birbirinizi :)
hay masalllahh denizimmGünaydııın kızlaaaaaar hayırlı sabahlaaaaar.. Kendime inanamıyorummmm öğleye kadar uyumuşuuuuuum
edirnede kuşum 3 saat var aramızda.. inşallah canım yollar acık yazıyo nette bilemem
Yaaaa allah acil şifalar versin bebeğim yaa
Aaaaa sizin uzun dönemmiydi beeğiiiim? Ben kısa dönemsiniz zannediyoduuuum ne alakaysaKaç kaldı şafak bebeğim?
günaydın hayatım napıyosunn nasılsııın?
yani hayatıımm ah can atmak ne kelimeee artık onunla aynı evi paylaşmak istiyorumm çoluğa çocuğa karışmak istiyorumm
O varken zaten içirtmez ki beni ahaha ama kendi içer beyefendiAma yanımda içmez herhalde yaa Eveeeet
Zannetmiyorum ya anca misafirliğe gidiyorum Tuzla'ya
selammm kizlarrrrrrr2015in ilk dakikalari bana nasil ugurlu geldi nasilll
nasilsinizz canlarimmm
selammm kizlarrrrrrr2015in ilk dakikalari bana nasil ugurlu geldi nasilll
nasilsinizz canlarimmm
düzenli hayata geçmeyi ben de fazlasıyla istiyorum ya 1 sene falan borç ödesek borçlarımız biter bitmez hemen çocuk istiyorum Allah nasip ederseee aynen yaaaa evlatlarımızı alalım kucağımıza
ben Pazar gibi hissediyorum yaAaa süper yakınmış kuzum:) dikkat et yine de canımm kendine :)
Bu arada Allah acil şifalar versin :)
Yok be yavrum keşkem kısa olsaaşafak 108 tatlım :)
Iyiyim kuzu ilk gine alışmaya çalışıyorum Hahaha:) pazartesi gibi hissediyorum bugününe alakaysa
Hmm anladım canım :)
Merhabaa huzurum:) ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
Aynen benimde ilk dakikalar güzel geçti tatlım :)))
geldi kuzum geldi cok sukur :) uyuyodu arkadasi uyandirmis dun gece 12ye 2 dkk kala bana yazdi :) yilbasini sevmedigi halde her yil ayni seyi soyler birlikte hayirli yillara gulummmm dedi :)Naptın bacım sevdiceğin kendine geldi mi?
Demetiiiiiimselammm kizlarrrrrrr2015in ilk dakikalari bana nasil ugurlu geldi nasilll
nasilsinizz canlarimmm
oooooo az kalmış bebeğim yaaa benim atarsa 303Aaa süper yakınmış kuzum:) dikkat et yine de canımm kendine :)
Bu arada Allah acil şifalar versin :)
Yok be yavrum keşkem kısa olsaaşafak 108 tatlım :)
Iyiyim kuzu ilk gine alışmaya çalışıyorum Hahaha:) pazartesi gibi hissediyorum bugününe alakaysa
Hmm anladım canım :)
Merhabaa huzurum:) ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
Aynen benimde ilk dakikalar güzel geçti tatlım :)))
bende iyiyiiiim cok sukur bomba gibiyimmm hasta olmama ragmenDemetiiiiiimBen iyiyim çok şüküüüür sen nasılsıııııın?
oooooo az kalmış bebeğim yaaa benim atarsa 303Ayyy şu 300ler bitiyo yaa çooook şükür.. Gerisi daha kolay geçicek gibi hissediyorum 300ler bitmek bilmedi ayy
ben Pazar gibi hissediyorum ya
DemetiiiiiimBen iyiyim çok şüküüüür sen nasılsıııııın?
oooooo az kalmış bebeğim yaaa benim atarsa 303Ayyy şu 300ler bitiyo yaa çooook şükür.. Gerisi daha kolay geçicek gibi hissediyorum 300ler bitmek bilmedi ayy
Konuştuk bitanemmm aydında istiyoruz allah izin verirseeee.. Zaten evimiz var aydında kuşumbende iyiyiiiim cok sukur bomba gibiyimmm hasta olmama ragmen
deniziim kusum siz evlenince nerde oturacaksiniz konustunuz mu hic?
geldi kuzum geldi cok sukur :) uyuyodu arkadasi uyandirmis dun gece 12ye 2 dkk kala bana yazdi :) yilbasini sevmedigi halde her yil ayni seyi soyler birlikte hayirli yillara gulummmm dedi :)
5 dkk sonra da aradi konustuk tatli tatliii ah kurban oldugummmmm :)
siz naptiniz canim gene piskoluk yapiyon mu bakim
canım bizimki bir an sinirle kapat falan dedi aslında umursamayacaktım da kavga sebebi onu umursamamam dinlemememdi ona göre, o yüzden kapattım gerçi bizim herif açmış yine hahahaha dayanamamış ama ben instagramda takılıyorum yetiyor yaHahaha :) Pofidikm neden face kapattınız
Darısı başına kuzum :) ahh ahh kuzum banada geçmemişti inşallah 100ler çabucak bitergün gün saydıkça Geçmiyor ay ay saydkça daha hızlı geçiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?