2014 Yarenleri! :)

Aynen bebeğim yaa ay ay saymak lazım.. Yakın olduğundan allah izin verirse ayda 1 görüşürüz o görüşüceğimiz günleri sayıcaz Ama ben yine bi çizelge hazırlamıştım onu işaretliyorum her gün

Ooo emir büyük yerdenmiş desene kuzum:) birlestirin gitsin kuzu face

Sizin sansiniz kuzu o OHH miss :) balim sag salim gelirler :) bende hazirladim isaretledim ama bir kismi duruyor Tatlim.

Sizin sansiniz kuzu o OHH miss :) balim sag salim gelirler :) bende hazirladim isaretledim ama bir kismi duruyor Tatlim.
ya bana da aynı feys biraz değişik geliyor sonuçta onun çevresi ayrı benim ayrı ne bileyim şu sıralar hiç hevesim de yok bakayım özlersem o zaman bu ihtimali gözden geçirebilirim

Çoook şükür kuşum yaa rabbimin bi lütfu yani ilk burdur oldğnu duyduğumda inanamıştım şaka zannetmiştimm.. Elhamdülillah allahım dualarımı kabul etti İnşallah sağ salim yapıp gelirler bebeğim yaa en önemlisi bu yani.. Yakında olsa uzakta olsa askerdeler işte..

ya bana da aynı feys biraz değişik geliyor sonuçta onun çevresi ayrı benim ayrı ne bileyim şu sıralar hiç hevesim de yok bakayım özlersem o zaman bu ihtimali gözden geçirebilirim

:) guzel oluyor ben alistim artikin heheh:) instgram Daha nezih zaten :) ozlersen beklerim kuzum hehehe :))

Aynen öyle ballım sonuçta ha deyince göremiyoruz off beaa.. Bugünleri gülerek hatırlarız inşallah

Aynen öyle ballım sonuçta ha deyince göremiyoruz off beaa.. Bugünleri gülerek hatırlarız inşallah
Kesinlikle kuşuuuuum bi daha askere gitmiycekler sonuçta oyüzdn bu hasret dolu günlerin tadını çıkara çıkara, beraberce güle oynaya geçirelimmm Onları özlemek ve beklemekte güzel beee

Kuzular yeni yılın ilk gününde hepinize Merhaba

Umarım 2015 hepimize daha çok mutluluk ve aşk getirir. İyi yıllar canlarım

Evet cidden cok sevindim kibris ciksin istiyodum ama orayi arayinca yurtdisini aramis gibi oluyomus iyi ki olmamis.bu arada soguga karsi su dedelerin giydigi disi deri ici yunlu cetiklerden gonderebilirsin,bi numara buyukse ayakkabisi onun icine de giyebilir cok iyi korur.dudak kremi falan yolladim ben de 2 tane burdur sogugundan dudaklari catliyomus sen de gondermelisin mutlaka.tez donerler ins dua ediyorum tum askerler icin

Merak etme kuşum dudak balmıda var el kremide silikon tabanlı keçeside Gitmeden önce araştırmıştım bi arkadaşımızda acemiliğini burdurda yapmıştı onun tecrübelerindende faydalanarak önlemimizi aldık öyle yolladık burdura

Kıbrısın eğitimide ağır oluyomuş tatlım yaa.. Hayırlısı böyleymişki rabbim trabzonu nasip etmiş.. Bnm üniversiteden trabzonlu arkadaşlarım vardı 3ünüde çooook severdim hatta hala arada msjlaşırız.. Trabzon iyidir iyi

Kuzular yeni yılın ilk gününde hepinize Merhaba

Umarım 2015 hepimize daha çok mutluluk ve aşk getirir. İyi yıllar canlarım
Gııızzz alanyalııııııı İyi dileklerin için sağollll.. Canım bnm rabbim yeni yılımızı hayırlı geçirmemizi nasip etsin Önce sağlık, snra huzur, mutluluk, aşk ve bol kazanç dolu 1yıl olsun

Kesinlikle kuşuuuuum bi daha askere gitmiycekler sonuçta oyüzdn bu hasret dolu günlerin tadını çıkara çıkara, beraberce güle oynaya geçirelimmm Onları özlemek ve beklemekte güzel beee

Aynen kuzumm :) birde tribale baglamasalar IYI olacak be yavrum

bakalım canııım aynen ama instagram daha sakin daha güzel

kuzum Benim askerinle Aran nasil :)

dilimi ısırayım da kuzum maşallahımız var iyiyiz galiba artık çok şükür düzeldik gibi sizin nasıll?

Masallah balliiim masallah Ben Alttan alip uzatmadigim Icin guzel Kuzum COK sukur Yasamimda ilkleri yasiyoruum sayesinde

Konuştuk bitanemmm aydında istiyoruz allah izin verirseeee.. Zaten evimiz var aydında kuşum Ben tayinimi istiycem aydına, memleketimizde ailelerimîze yakın yaşıycaaazz inşallah
oy yerim sizi kusum :) oh supermis balim hazir herseyiniz :) ama uzuldum aydina gitmenizeee keske istanbulda kalsaydiniz kusuum saka sakaa :) ailelerle yakin olmak en guzeliii
saol canimm tesekkur ederim :) oh ne guzel sizde konusmussunuz guzel guzeel :) disarda konusuyo diye uyarmislardir belki kuzum olamaz mi anlamadim ben neye sinirlendigini? sinir olma yavrucum askerdeler telefonu gunde bir kere azicik bile acsa şikayet etmememiz lazım
yani tatlimm biraz sakin ol tamam mi askerin seni cok seviyo :)

Oyyy benim balığııııımmmmm Yirim ben seniiii Ben istanbulda değilimki kuşum benim denizlideyiiiimmm

Koğuşta konuşuyor sigara içiyor diye kavga etmiş canım yaa çocukla birbirlerine girmişler falan hey Allah'ım yaa aradı şimdi. Şükür bir şey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…