- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aynen bebeğim yaa ay ay saymak lazım.. Yakın olduğundan allah izin verirse ayda 1 görüşürüz o görüşüceğimiz günleri sayıcazHahaha :) Pofidikm neden face kapattınız
Darısı başına kuzum :) ahh ahh kuzum banada geçmemişti inşallah 100ler çabucak bitergün gün saydıkça Geçmiyor ay ay saydkça daha hızlı geçiyor sanki
canım bizimki bir an sinirle kapat falan dedi aslında umursamayacaktım da kavga sebebi onu umursamamam dinlemememdi ona göre, o yüzden kapattım gerçi bizim herif açmış yine hahahaha dayanamamış ama ben instagramda takılıyorum yetiyor ya
Aynen bebeğim yaa ay ay saymak lazım.. Yakın olduğundan allah izin verirse ayda 1 görüşürüz o görüşüceğimiz günleri sayıcazAma ben yine bi çizelge hazırlamıştım onu işaretliyorum her gün
ya bana da aynı feys biraz değişik geliyor sonuçta onun çevresi ayrı benim ayrı ne bileyim şu sıralar hiç hevesim de yok bakayım özlersem o zaman bu ihtimali gözden geçirebilirimOoo emir büyük yerdenmiş desene kuzum:) birlestirin gitsin kuzu face
Sizin sansiniz kuzu o OHH miss :) balim sag salim gelirler :) bende hazirladim isaretledim ama bir kismi duruyor Tatlim.
Çoook şükür kuşum yaa rabbimin bi lütfu yani ilk burdur oldğnu duyduğumda inanamıştım şaka zannetmiştimm.. Elhamdülillah allahım dualarımı kabul ettiOoo emir büyük yerdenmiş desene kuzum:) birlestirin gitsin kuzu face
Sizin sansiniz kuzu o OHH miss :) balim sag salim gelirler :) bende hazirladim isaretledim ama bir kismi duruyor Tatlim.
ya bana da aynı feys biraz değişik geliyor sonuçta onun çevresi ayrı benim ayrı ne bileyim şu sıralar hiç hevesim de yok bakayım özlersem o zaman bu ihtimali gözden geçirebilirim
Çoook şükür kuşum yaa rabbimin bi lütfu yani ilk burdur oldğnu duyduğumda inanamıştım şaka zannetmiştimm.. Elhamdülillah allahım dualarımı kabul ettiİnşallah sağ salim yapıp gelirler bebeğim yaa en önemlisi bu yani.. Yakında olsa uzakta olsa askerdeler işte..
Kesinlikle kuşuuuuum bi daha askere gitmiycekler sonuçta oyüzdn bu hasret dolu günlerin tadını çıkara çıkara, beraberce güle oynaya geçirelimmmAynen öyle ballımsonuçta ha deyince göremiyoruz off beaa.. Bugünleri gülerek hatırlarız inşallah
bakalım canııım aynen ama instagram daha sakin daha güzel:) guzel oluyor ben alistim artikin heheh:) instgram Daha nezih zaten :) ozlersen beklerim kuzum hehehe :))
Rabbime çoook şükürler olsun rahatız biz bebeğim.. Soğuğuda termal ve yün içliklerle hissetmiyoruzGazinoda zaten bnm aşkitom
Hayırlı uğurlu olsn fıstığımmm güzel bi yere çıkmış benceÜstünden bi yük kalkmıştır, rahatlamışsındır.. Yeni yıl hediyesi olmuş oldu bu sana
Merak etme kuşum dudak balmıda var el kremide silikon tabanlı keçesideEvet cidden cok sevindim kibris ciksin istiyodum ama orayi arayinca yurtdisini aramis gibi oluyomus iyi ki olmamis.bu arada soguga karsi su dedelerin giydigi disi deri ici yunlu cetiklerden gonderebilirsin,bi numara buyukse ayakkabisi onun icine de giyebilir cok iyi korur.dudak kremi falan yolladim ben de 2 tane burdur sogugundan dudaklari catliyomus sen de gondermelisin mutlaka.tez donerler ins dua ediyorum tum askerler icin
Gııızzz alanyalıııııııKuzular yeni yılın ilk gününde hepinize Merhaba
Umarım 2015 hepimize daha çok mutluluk ve aşk getirir. İyi yıllar canlarım
Kesinlikle kuşuuuuum bi daha askere gitmiycekler sonuçta oyüzdn bu hasret dolu günlerin tadını çıkara çıkara, beraberce güle oynaya geçirelimmmOnları özlemek ve beklemekte güzel beee
bakalım canııım aynen ama instagram daha sakin daha güzel
dilimi ısırayım da kuzum maşallahımız var iyiyiz galiba artık çok şükür düzeldik gibiAynen kuzumm :) birde tribale baglamasalar IYI olacak be yavrum
kuzum Benim askerinle Aran nasil :)
dilimi ısırayım da kuzum maşallahımız var iyiyiz galiba artık çok şükür düzeldik gibisizin nasıll?
oy yerim sizi kusum :) oh supermis balim hazir herseyiniz :) ama uzuldum aydina gitmenizeee keske istanbulda kalsaydiniz kusuum saka sakaa :) ailelerle yakin olmak en guzeliiiKonuştuk bitanemmm aydında istiyoruz allah izin verirseeee.. Zaten evimiz var aydında kuşumBen tayinimi istiycem aydına, memleketimizde ailelerimîze yakın yaşıycaaazz inşallah
saol canimm tesekkur ederim :) oh ne guzel sizde konusmussunuz guzel guzeel :) disarda konusuyo diye uyarmislardir belki kuzum olamaz mi anlamadim ben neye sinirlendigini? sinir olma yavrucum askerdeler telefonu gunde bir kere azicik bile acsa şikayet etmememiz lazımSevindim canım senin adına
Bende dün güzel bir mesaj yazdım. Onun smsi yoktu müsait olduğunda aradı konuştuk o da benim yeni yılımı kutladı. Aynen benim sevdicekte yeni yıl vs takmaz normalde
Ama şimdi sinir oldum yaa aradı 2de konuştuk. Sonra arkadan sesler geldi gel diye oda telefonla konuşuyorum dedi biride dışarda konuşuyorsun dedi sonra telefon kapandı. Bana da uyucam demişti yani hiçbir şey söylemeden ortadan kayboldu. Şimdide telefon kapalı anlamadım sinir oldum
Eneeeeem nolduki yavrukuşumAynen kuzumm :) birde tribale baglamasalar IYI olacak be yavrum
kuzum Benim askerinle Aran nasil :)
Oyyy benim balığııııımmmmmoy yerim sizi kusum :) oh supermis balim hazir herseyiniz :) ama uzuldum aydina gitmenizeee keske istanbulda kalsaydiniz kusuum saka sakaa :) ailelerle yakin olmak en guzeliii
saol canimm tesekkur ederim :) oh ne guzel sizde konusmussunuz guzel guzeel :) disarda konusuyo diye uyarmislardir belki kuzum olamaz mi anlamadim ben neye sinirlendigini? sinir olma yavrucum askerdeler telefonu gunde bir kere azicik bile acsa şikayet etmememiz lazım
yani tatlimm biraz sakin ol tamam mi askerin seni cok seviyo :)
Pofidiğimmm totonu kaşıııı dilini ısıır kııııızzz.. Rabbim bozmasın heeeep mutlu olun, aşk dolu kalınnndilimi ısırayım da kuzum maşallahımız var iyiyiz galiba artık çok şükür düzeldik gibisizin nasıll?
saol canimm tesekkur ederim :) oh ne guzel sizde konusmussunuz guzel guzeel :) disarda konusuyo diye uyarmislardir belki kuzum olamaz mi anlamadim ben neye sinirlendigini? sinir olma yavrucum askerdeler telefonu gunde bir kere azicik bile acsa şikayet etmememiz lazım
yani tatlimm biraz sakin ol tamam mi askerin seni cok seviyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?