hahaha bu askerlik bitene kadar böyle hayatım yapacak bir şey yok malesefMasallah balliiim masallahBen Alttan alip uzatmadigim Icin guzel Kuzum COK sukur Yasamimda ilkleri yasiyoruum sayesinde
tamamdıırrrr, amiiinn hepimiz öyle olalım inşallah kuzuummm yaaaPofidiğimmm totonu kaşıııı dilini ısıır kııııızzz.. Rabbim bozmasın heeeep mutlu olun, aşk dolu kalınnn
canııımmmkizlarrrr
aminn kuzucummm inşallahh :) Sen nasılsın yavrimmGııızzz alanyalıııııııİyi dileklerin için sağollll.. Canım bnm rabbim yeni yılımızı hayırlı geçirmemizi nasip etsin Önce sağlık, snra huzur, mutluluk, aşk ve bol kazanç dolu 1yıl olsun
Eneeeeem nolduki yavrukuşum
hahaha bu askerlik bitene kadar böyle hayatım yapacak bir şey yok malesef
tamamdıırrrr, amiiinn hepimiz öyle olalım inşallah kuzuummm yaaa
canııımmm
Başakcııııımmmmm nasılsın tatlımmmmm?kizlarrrr
iyiyim allaha çoook şükür bebeğim yaa evde örgü örüyorumaminn kuzucummm inşallahh :) Sen nasılsın yavrimm
Ahahahahaha tutmayın küçük enişteyiiiŞuan Allah'a şükür birşey yok balım ama söylediğim şeyleri yalnış anlıyor, herşeyin istediği gibi Olmasını istiyor anam yarabbi tribale bağlıyor beni deli ediyor aradakuzu valla çok cici konuşuyom beyimiz alınmasın diye yoksa tutmayın küçük enişteyi
Hiç sorma kuzumdiyorum telefonda gel sen sağsalim çekeceğin var diye
ne örüyonn gızz hamarat hatunnnnBaşakcııııımmmmm nasılsın tatlımmmmm?
iyiyim allaha çoook şükür bebeğim yaa evde örgü örüyorumSen nasılsın? Nasıl geçti yılbaşıııııın?
Ahahahahaha tutmayın küçük enişteyiiiSabır kuşum sabır.. Döndüğünde çıkartırsın acısını Allahtan arada yapıomuş kız bunada şükür
ne örüyonn gızz hamarat hatunnnnGüzeldi kuzumm kayınvalidemler benim ailem ablamlar hepberaberdik Bi tek sevdiceğim yoktuu Senin nasıldı kuzumm
İyiyimmmm hatunnn sen nasılsınnnnAlanyalı güzel :) nasılsın :)
Çeyize klozet takımı örüyom kızne örüyonn gızz hamarat hatunnnnGüzeldi kuzumm kayınvalidemler benim ailem ablamlar hepberaberdik Bi tek sevdiceğim yoktuu Senin nasıldı kuzumm
İyiyimmmm hatunnn sen nasılsınnnn
Bi gelsinde geliriz yardıma kııızzz saçını başını yolarızkuzu alttan almasam abooowww halime arada yapmasının sebebide Bendeki sabrın son haddesine gelmesi yüzünden valla balım gelsin sağsalim görecek gününü
hahahaha denizim seni varyaaaaOyyy benim balığııııımmmmmYirim ben seniiii Ben istanbulda değilimki kuşum benim denizlideyiiiimmm
iyi hadi tatlim sevindimm :)Koğuşta konuşuyor sigara içiyor diye kavga etmiş canım yaa çocukla birbirlerine girmişler falan hey Allah'ım yaa aradı şimdi. Şükür bir şey olmamış
basagimmmm bitanemmm kusuuum hosgeldiiin :)kizlarrrr
Ben balık çok severim bebeğimhahahaha denizim seni varyaaaaistanbulda olsaydiniz dicektim yaaaa yine balik oldum yaaa iyi mi
iyi hadi tatlim sevindimm :)
basagimmmm bitanemmm kusuuum hosgeldiiin :)
ben de aynı şeyi söylüyorum devamlı ve lafımın arkasındayımŞuan Allah'a şükür birşey yok balım ama söylediğim şeyleri yalnış anlıyor, herşeyin istediği gibi Olmasını istiyor anam yarabbi tribale bağlıyor beni deli ediyor aradakuzu valla çok cici konuşuyom beyimiz alınmasın diye yoksa tutmayın küçük enişteyi
Hiç sorma kuzumdiyorum telefonda gel sen sağsalim çekeceğin var diye
hahahaBen balık çok severim bebeğimÖzellikle hamsiye bayılırım
buraya da at kusumm merak ettim cokkk :) eminim cok guzel olmusturrkızlarrr arkadaşıma çerçeve ve aksesuarlar yaptımm kınası için instagramım olanlar baksın bakalım yorumlarınızı merak ediyorum
dur bakayım deneyim kuzum ya umarım beğenirsinizburaya da at kusumm merak ettim cokkk :) eminim cok guzel olmusturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?