2014 Yarenleri! :)

Masallah balliiim masallah Ben Alttan alip uzatmadigim Icin guzel Kuzum COK sukur Yasamimda ilkleri yasiyoruum sayesinde
hahaha bu askerlik bitene kadar böyle hayatım yapacak bir şey yok malesef
Pofidiğimmm totonu kaşıııı dilini ısıır kııııızzz.. Rabbim bozmasın heeeep mutlu olun, aşk dolu kalınnn
tamamdıırrrr, amiiinn hepimiz öyle olalım inşallah kuzuummm yaaa

canııımmm

aminn kuzucummm inşallahh :) Sen nasılsın yavrimm

Eneeeeem nolduki yavrukuşum

Şuan Allah'a şükür birşey yok balım ama söylediğim şeyleri yalnış anlıyor, herşeyin istediği gibi Olmasını istiyor anam yarabbi tribale bağlıyor beni deli ediyor arada kuzu valla çok cici konuşuyom beyimiz alınmasın diye yoksa tutmayın küçük enişteyi

hahaha bu askerlik bitene kadar böyle hayatım yapacak bir şey yok malesef

tamamdıırrrr, amiiinn hepimiz öyle olalım inşallah kuzuummm yaaa

canııımmm

Hiç sorma kuzum diyorum telefonda gel sen sağsalim çekeceğin var diye

Ahahahahaha tutmayın küçük enişteyiii Sabır kuşum sabır.. Döndüğünde çıkartırsın acısınıAllahtan arada yapıomuş kız bunada şükür

Başakcııııımmmmm nasılsın tatlımmmmm?

iyiyim allaha çoook şükür bebeğim yaa evde örgü örüyorum Sen nasılsın? Nasıl geçti yılbaşıııııın?
ne örüyonn gızz hamarat hatunnnn Güzeldi kuzumm kayınvalidemler benim ailem ablamlar hepberaberdik Bi tek sevdiceğim yoktuu Senin nasıldı kuzumm

Ahahahahaha tutmayın küçük enişteyiii Sabır kuşum sabır.. Döndüğünde çıkartırsın acısınıAllahtan arada yapıomuş kız bunada şükür

kuzu alttan almasam abooowww halime arada yapmasının sebebide Bendeki sabrın son haddesine gelmesi yüzünden valla balım gelsin sağsalim görecek gününü

ne örüyonn gızz hamarat hatunnnn Güzeldi kuzumm kayınvalidemler benim ailem ablamlar hepberaberdik Bi tek sevdiceğim yoktuu Senin nasıldı kuzumm
Çeyize klozet takımı örüyom kız Amaç zaman geçsin yaa.. Yılbaşında evdeydim kuşum ben kimseciklere gitmedim, yalnızdım.. Örgü örerek girdim yeni yıla Kendimi 2016ya sakladım.. Sevdicekle giricez ya o yıla yaparız artıkın bişiler.. allahın izniyle 2016bizim yılımız olucaaak aşkımla sonsuza kadar eveeeet diyceeezzz heyoooo

Oyyy benim balığııııımmmmm Yirim ben seniiii Ben istanbulda değilimki kuşum benim denizlideyiiiimmm
hahahaha denizim seni varyaaaa istanbulda olsaydiniz dicektim yaaaa yine balik oldum yaaa iyi mi
Koğuşta konuşuyor sigara içiyor diye kavga etmiş canım yaa çocukla birbirlerine girmişler falan hey Allah'ım yaa aradı şimdi. Şükür bir şey olmamış
iyi hadi tatlim sevindimm :)

basagimmmm bitanemmm kusuuum hosgeldiiin :)

ben de aynı şeyi söylüyorum devamlı ve lafımın arkasındayım

Ben balık çok severim bebeğim Özellikle hamsiye bayılırım
hahaha yerim seni denizimm
inan bende bayilirimm baliga varya off soyle firinda buglamasi falan allahimmmm
tam da diyet listelerine bakiyordum denizimmm yarin diyete basliyorum plan program hazirliyorum kendime
hedefim: 31 ocaga kadar tam 10 kilo yapicammmm insalllahhh biliyorummm

kızlarrr arkadaşıma çerçeve ve aksesuarlar yaptımm kınası için instagramım olanlar baksın bakalım yorumlarınızı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…