2014 Yarenleri! :)

beraber yapalim mi demetim

bebiiş görüşemiyoruz kız seninle uzun sürediiirr
evet kuzum ya sınavlarım başladı ders çalışıyrodum vizelerim b.k gibi de finalleri iyi yapayım dedim. sürekli okuyorum konulardan geri değilim ama yazamıyorum ya yarn sınavım yok diye gireyim dedim :)
bu askerlikk bitmeden beni bitirecek onun kanısına vardığım için kafamda huni,çorap ve envaiçeşit eşyayla gezyorum :) napıyosun kuzum sen aşkitonla düzelmnişsiniz şükür okudum az önce

iyi bakalım hadi kolay gelsin hayatııım, yaaa deme öyle hayatııımm evet zor ama sabıır. ay iyiyim çokk şükür evet sanırım düzeldikkk siz napıyosunuzz aranız nasıll sevdiceğinlee?

iyi bakalım hadi kolay gelsin hayatııım, yaaa deme öyle hayatııımm evet zor ama sabıır. ay iyiyim çokk şükür evet sanırım düzeldikkk siz napıyosunuzz aranız nasıll sevdiceğinlee?
hiç bilmiyorum nasıl olduğunu valla :) yorum yapamıyorum kuzum :S pazar gnü içerden tlfn almış birinden (sinirimden patladım gitmiş milyonlarca para vermiş akılsız sevdiceğim) komutan bunlara akşamları 1 2 saat izin veriyomş ordan knşp msjlaşalm diye tlfnunu da kırmıştı askere giderken daha bişey diyemedim pek almasına ama kızdım yani. kaç gndr iyiydik konuşuyoduk dün gece tlfn ondaydı hep msjlaştk gayet iyiydikkk kiiiiiii bugün komutan çarşı izni vermiş dün diyodu zaten ben de haber bekliyorum whatspa bi girerim kiiiiiiii ççevrimiçiii.benm kan beynime sıçradı hemen kavga etttm o da pişman oldu çarşıya çıktığına ben de pişman oldm kvga ettğmze öyle girdi içeri bişey demeden knşmuyoruz haliyle :) bundan öncede iyiydik ama hep bi problem oluyodu bunalıyodu sıkılıyodu kaç gndr komutan uyutmadı 3 gün fln uykusuz gezdi onun gerginliği vardı bakalım. sonumuzz nereye gidicek merak konusu :);
ayy ne kadar çok yazmşım :) dün de sizin kulaklarınızı çınlattık hatta kuzum çınladı mıııııı

kuzu nasıl yapalım o zmn hem beraber yaparsak vazgecemeyız bn uygularım :)
aynen kuzuum beraber yapalim ki destek olalim birbirimize birakmayalimmm :)
ben once sey dusundum soyle 2 3 gunluk bi diyetle hizli bi kilo vereyim motivasyon olur sonra duzenli bi diyetle bir ayi tamamlayalim nasil olur kuzucumm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…