- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
bebiiş görüşemiyoruz kız seninle uzun sürediiirrKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hosgeldin kiz mikiii :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk bebeğim, nasılsın :)hahahaha denizim seni varyaaaaistanbulda olsaydiniz dicektim yaaaa yine balik oldum yaaa iyi mi
iyi hadi tatlim sevindimm :)
basagimmmm bitanemmm kusuuum hosgeldiiin :)
beraber yapalim mi demetimhahahayerim seni denizimm
inan bende bayilirimm baliga varya off soyle firinda buglamasi falan allahimmmm
tam da diyet listelerine bakiyordum denizimmm yarin diyete basliyorum plan program hazirliyorum kendime
hedefim: 31 ocaga kadar tam 10 kilo yapicammmm insalllahhh biliyorummm
pofimmmm nasılsın balimhahaha bu askerlik bitene kadar böyle hayatım yapacak bir şey yok malesef
tamamdıırrrr, amiiinn hepimiz öyle olalım inşallah kuzuummm yaaa
canııımmm
evet kuzum ya sınavlarım başladı ders çalışıyrodum vizelerim b.k gibi de finalleri iyi yapayım dedim. sürekli okuyorum konulardan geri değilim ama yazamıyorum ya yarn sınavım yok diye gireyim dedim :)bebiiş görüşemiyoruz kız seninle uzun sürediiirr
iyiyim kuzumm seni sormalı görüşemiyoruz bayadıır, nasıl gidiyorr?pofimmmm nasılsın balim
iim kuzum ya,sen nasılsın :)Başakcııııımmmmm nasılsın tatlımmmmm?
iyiyim allaha çoook şükür bebeğim yaa evde örgü örüyorumSen nasılsın? Nasıl geçti yılbaşıııııın?
hoşbuldumm kuzumm :) napıyosun nasılsın ?hosgeldin kiz mikiii :)
iyiyim canimmm cok sukurrhoşbulduk bebeğim, nasılsın :)
ay valla yapalim canimm canima tak etti artikk :)beraber yapalim mi demetim
aa cok guzel olmus kiiiz ellerine saglikk pofiiiimtabi efektli olduğu için pembiş duruyor ama çerçevem kırmızı kızlarbakalım beğenecek misiniiz?
iyi bakalım hadi kolay gelsin hayatııım, yaaa deme öyle hayatııımm evet zor ama sabıır. ay iyiyim çokk şükür evet sanırım düzeldikkk siz napıyosunuzz aranız nasıll sevdiceğinlee?evet kuzum ya sınavlarım başladı ders çalışıyrodum vizelerim b.k gibi de finalleri iyi yapayım dedim. sürekli okuyorum konulardan geri değilim ama yazamıyorum ya yarn sınavım yok diye gireyim dedim :)
bu askerlikk bitmeden beni bitirecek onun kanısına vardığım için kafamda huni,çorap ve envaiçeşit eşyayla gezyorum :) napıyosun kuzum sen aşkitonla düzelmnişsiniz şükür okudum az önce
ewet tatlım ya denk gelemiyoruz hic..iyi nolsun kuzum yaiyiyim kuzumm seni sormalı görüşemiyoruz bayadıır, nasıl gidiyorr?
tatlimm bunlarda cok sekerrrbunlar da aksesuarlarımızz
iyiyim cok sukur canimmm diyet listemi hazirliyorumhoşbuldumm kuzumm :) napıyosun nasılsın ?
kuzu nasıl yapalım o zmn hem beraber yaparsak vazgecemeyız bn uygularım :)iyiyim canimmm cok sukurrsen nasilsin hayatimmm?
ay valla yapalim canimm canima tak etti artikk :)
aa cok guzel olmus kiiiz ellerine saglikk pofiiiim
Hmmmaskeriyeyi arasan kızar mı ki?
Kuzuu artık çarşıya çıkınca konuşursunuzbu kadar ciddi kızdığını düşünememiştim :/
hiç bilmiyorum nasıl olduğunu valla :) yorum yapamıyorum kuzum :S pazar gnü içerden tlfn almış birinden (sinirimden patladım gitmiş milyonlarca para vermiş akılsız sevdiceğim) komutan bunlara akşamları 1 2 saat izin veriyomş ordan knşp msjlaşalm diye tlfnunu da kırmıştı askere giderken daha bişey diyemedim pek almasına ama kızdım yani. kaç gndr iyiydik konuşuyoduk dün gece tlfn ondaydı hep msjlaştk gayet iyiydikkk kiiiiiii bugün komutan çarşı izni vermiş dün diyodu zaten ben de haber bekliyorum whatspa bi girerim kiiiiiiii ççevrimiçiii.benm kan beynime sıçradı hemen kavga etttm o da pişman oldu çarşıya çıktığına ben de pişman oldm kvga ettğmze öyle girdi içeri bişey demeden knşmuyoruz haliyle :) bundan öncede iyiydik ama hep bi problem oluyodu bunalıyodu sıkılıyodu kaç gndr komutan uyutmadı 3 gün fln uykusuz gezdi onun gerginliği vardı bakalım. sonumuzz nereye gidicek merak konusu :);iyi bakalım hadi kolay gelsin hayatııım, yaaa deme öyle hayatııımm evet zor ama sabıır. ay iyiyim çokk şükür evet sanırım düzeldikkk siz napıyosunuzz aranız nasıll sevdiceğinlee?
aynen kuzuum beraber yapalim ki destek olalim birbirimize birakmayalimmm :)kuzu nasıl yapalım o zmn hem beraber yaparsak vazgecemeyız bn uygularım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?