- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
iç güveysinden hallice diyelim kuzum bugünümüze şükürrr :)tatlimm bunlarda cok sekerrrdudaklari kalemle belirginlestirsen mi acaba kuzum?
iyiyim cok sukur canimmm diyet listemi hazirliyorumsen nasilsin? :)
olur kuzum süperrr olurrr,bnm sevdicek 1 subatta burda o zmna kdr zayıflamam gerekiyor:) ...cok ıı olur kuzum,bnm hızlıca vermem gerekiyor sevdicek gelene kdraynen kuzuum beraber yapalim ki destek olalim birbirimize birakmayalimmm :)
ben once sey dusundum soyle 2 3 gunluk bi diyetle hizli bi kilo vereyim motivasyon olur sonra duzenli bi diyetle bir ayi tamamlayalim nasil olur kuzucumm?
Bi gelsinde geliriz yardıma kııızzz saçını başını yolarız
ben de aynı şeyi söylüyorum devamlı ve lafımın arkasındayım
Hamarat kızın halide bi başka yaa. Benim elimden hiç gelmez örgü işleri ama mutfakta bi şahaneyimdir nede olsa baba mesleğiÇeyize klozet takımı örüyom kızAmaç zaman geçsin yaa.. Yılbaşında evdeydim kuşum ben kimseciklere gitmedim, yalnızdım.. Örgü örerek girdim yeni yıla Kendimi 2016ya sakladım.. Sevdicekle giricez ya o yıla yaparız artıkın bişiler.. allahın izniyle 2016bizim yılımız olucaaak aşkımla sonsuza kadar eveeeet diyceeezzz heyoooo
Evet kuzum giremedim yaa sözde işten ayrıldım çalışmıyorum ama işten daha yogunum anlamadım ben işten inan bişeyIyiyim kuzum çok şükür :) görüşemiyorız bayadır nerelerdesin kaçak:)
Kuzuuuuum 1 ayda 10kilo çoook fazlaa değil miiihahahayerim seni denizimm
inan bende bayilirimm baliga varya off soyle firinda buglamasi falan allahimmmm
tam da diyet listelerine bakiyordum denizimmm yarin diyete basliyorum plan program hazirliyorum kendime
hedefim: 31 ocaga kadar tam 10 kilo yapicammmm insalllahhh biliyorummm
kizz ayni tarihlerde kavuscaz sevdiklerimizeeolur kuzum süperrr olurrr,bnm sevdicek 1 subatta burda o zmna kdr zayıflamam gerekiyor:) ...cok ıı olur kuzum,bnm hızlıca vermem gerekiyor sevdicek gelene kdr
Kuşuuuum çok güzel olmuşşş eline emeğine sağlıklkkızlarrr arkadaşıma çerçeve ve aksesuarlar yaptımm kınası için instagramım olanlar baksın bakalım yorumlarınızı merak ediyorum
kuzum şimdi bn 8 5 çalışıyorum öğlen yemeklerimi nasıl yapcam iş yerınde yıyorum cunku nasıl ayarlayabılırız onukizz ayni tarihlerde kavuscaz sevdiklerimizeebende insallah 1 subatta falan gorcem erdimi :)
ozaman anlastik zayifliyoruzzz olmek var donmek yokkk
seyda coskun diyetine baktim az once 3 gunluk bi baslangic yapalim benim kafama da yatti acikcasi cok zor degil hatta bi blogda kiz yazmis uzun uzun yaptiklarini 3 gunde 3,300 kilo vermis :) aha da liste yavrum ne dersin?
yok denizimm merak etme ben 20 kilo bile versem suan bana bisey olmaz o dereceKuzuuuuum 1 ayda 10kilo çoook fazlaa değil miii
İim bnde fıstığımiim kuzum ya,sen nasılsın :)
bende oyle calisiyorum kuzum bizim gavurlar hep evden yedigi icin kendim istedigim seyi hazirlayip goturuyorum :) oyle yapamazmisin kuzum? hem cumartesi pazar da var 2 gun calisiyomuydun haftasonu?kuzum şimdi bn 8 5 çalışıyorum öğlen yemeklerimi nasıl yapcam iş yerınde yıyorum cunku nasıl ayarlayabılırız onu
cumartesi 1 e kdr pazar evdeyim kuzu ..o zmn su meyve işini düzenleyelm sabah cılek frambuaz yıyemem bn :) elma yapsak onu :))bende oyle calisiyorum kuzum bizim gavurlar hep evden yedigi icin kendim istedigim seyi hazirlayip goturuyorum :) oyle yapamazmisin kuzum? hem cumartesi pazar da var 2 gun calisiyomuydun haftasonu?
yani mecburen oyle yapcaz kuzu evde ne varsa artikk nerden bulcaz simdi cilegii :) bende ananas yerim artik :) not var meyveyi degsitirmek yok diye ama napalim hahacumartesi 1 e kdr pazar evdeyim kuzu ..o zmn su meyve işini düzenleyelm sabah cılek frambuaz yıyemem bn :) elma yapsak onu :))
canımm nasılsınnn@kamuhe balımmmm nerdesinnn ,sevdicek geldi bızım unuttu
Eneeem sen ağlayınca oturur bende ağlarım kuzu hiç dayanamamkiii bendeeeYolalımHahahaha :) sonra ağlarum bem ama Sulak gözzz
Bende yavrum büyük triplere hazırlıklı olsın
Birşey yazmamışsın
Estağfirullah kuşum bee..Hamarat kızın halide bi başka yaa. Benim elimden hiç gelmez örgü işleri ama mutfakta bi şahaneyimdir nede olsa baba mesleği
İnşallahh kuzumm 2014 ü saymadık zaten bizzz
Evt kusumm babam aşçıbaşı Bizim memleketten (bolu) başka birşey çıkmıyor zaten pekEneeem sen ağlayınca oturur bende ağlarım kuzu hiç dayanamamkiii bendeeekarşılıklı ağlarız gari en iyisi yolmayalım
Estağfirullah kuşum bee..
Aaaa babanın mesleği aşçılık mı kıııız ne güzeeeeelBende severim mutfakta yeni tarifler denemeyi.. Hele moralim fln bozuk olduğu zmn girerim mutfağaaa döktürürüm valla Rehabilite oluyorum adeta yaa seviyorum yemek tatlı hamurişi vb uğraşları
kuzu ananas cok sekerli olmazyani mecburen oyle yapcaz kuzu evde ne varsa artikk nerden bulcaz simdi cilegii :) bende ananas yerim artik :) not var meyveyi degsitirmek yok diye ama napalim haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?