2014 Yarenleri! :)

aynen kuzuum beraber yapalim ki destek olalim birbirimize birakmayalimmm :)
ben once sey dusundum soyle 2 3 gunluk bi diyetle hizli bi kilo vereyim motivasyon olur sonra duzenli bi diyetle bir ayi tamamlayalim nasil olur kuzucumm?
olur kuzum süperrr olurrr,bnm sevdicek 1 subatta burda o zmna kdr zayıflamam gerekiyor:) ...cok ıı olur kuzum,bnm hızlıca vermem gerekiyor sevdicek gelene kdr

Hamarat kızın halide bi başka yaa. Benim elimden hiç gelmez örgü işleri ama mutfakta bi şahaneyimdir nede olsa baba mesleği
İnşallahh kuzumm 2014 ü saymadık zaten bizzz

Iyiyim kuzum çok şükür :) görüşemiyorız bayadır nerelerdesin kaçak:)
Evet kuzum giremedim yaa sözde işten ayrıldım çalışmıyorum ama işten daha yogunum anlamadım ben işten inan bişey
Aklımdasınız hepp mobil uygulama da çalışmıyo hala yaaa

Kuzuuuuum 1 ayda 10kilo çoook fazlaa değil miii

olur kuzum süperrr olurrr,bnm sevdicek 1 subatta burda o zmna kdr zayıflamam gerekiyor:) ...cok ıı olur kuzum,bnm hızlıca vermem gerekiyor sevdicek gelene kdr
kizz ayni tarihlerde kavuscaz sevdiklerimizee bende insallah 1 subatta falan gorcem erdimi :)
ozaman anlastik zayifliyoruzzz olmek var donmek yokkk
seyda coskun diyetine baktim az once 3 gunluk bi baslangic yapalim benim kafama da yatti acikcasi cok zor degil hatta bi blogda kiz yazmis uzun uzun yaptiklarini 3 gunde 3,300 kilo vermis :) aha da liste yavrum ne dersin?

Eklentiler

• image.webp
    146,2 KB · Görüntüleme: 67
kuzum şimdi bn 8 5 çalışıyorum öğlen yemeklerimi nasıl yapcam iş yerınde yıyorum cunku nasıl ayarlayabılırız onu

kuzum şimdi bn 8 5 çalışıyorum öğlen yemeklerimi nasıl yapcam iş yerınde yıyorum cunku nasıl ayarlayabılırız onu
bende oyle calisiyorum kuzum bizim gavurlar hep evden yedigi icin kendim istedigim seyi hazirlayip goturuyorum :) oyle yapamazmisin kuzum? hem cumartesi pazar da var 2 gun calisiyomuydun haftasonu?

bende oyle calisiyorum kuzum bizim gavurlar hep evden yedigi icin kendim istedigim seyi hazirlayip goturuyorum :) oyle yapamazmisin kuzum? hem cumartesi pazar da var 2 gun calisiyomuydun haftasonu?
cumartesi 1 e kdr pazar evdeyim kuzu ..o zmn su meyve işini düzenleyelm sabah cılek frambuaz yıyemem bn :) elma yapsak onu :))

cumartesi 1 e kdr pazar evdeyim kuzu ..o zmn su meyve işini düzenleyelm sabah cılek frambuaz yıyemem bn :) elma yapsak onu :))
yani mecburen oyle yapcaz kuzu evde ne varsa artikk nerden bulcaz simdi cilegii :) bende ananas yerim artik :) not var meyveyi degsitirmek yok diye ama napalim haha

Yolalım Hahahaha :) sonra ağlarum bem ama Sulak gözzz

Bende yavrum büyük triplere hazırlıklı olsın

Birşey yazmamışsın
Eneeem sen ağlayınca oturur bende ağlarım kuzu hiç dayanamamkiii bendeee karşılıklı ağlarız gari en iyisi yolmayalım
Hamarat kızın halide bi başka yaa. Benim elimden hiç gelmez örgü işleri ama mutfakta bi şahaneyimdir nede olsa baba mesleği
İnşallahh kuzumm 2014 ü saymadık zaten bizzz
Estağfirullah kuşum bee..

Aaaa babanın mesleği aşçılık mı kıııız ne güzeeeeel Bende severim mutfakta yeni tarifler denemeyi.. Hele moralim fln bozuk olduğu zmn girerim mutfağaaa döktürürüm valla Rehabilite oluyorum adeta yaa seviyorum yemek tatlı hamurişi vb uğraşları

Evt kusumm babam aşçıbaşı Bizim memleketten (bolu) başka birşey çıkmıyor zaten pek Bende çok severim bazen sinirlendiğimde kendimi kek yaparken buluyorumm Kocişler yaşadı bizim desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…