2014 Yarenleri! :)

IYi geceler kizlar Hadi birgün Daha gecti :))) tatli rüyalar hepinize insallah sevdiginizi görürsünüz güzel bir sekilde rüyanizda :*

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Benimkide arardi ama cok sira oluyormus

E tabi kalabalk oluyor ondn cok konusamazsnz smdi acemiligi uzun sürerse eger dagitimdan sonra daha az kaliyolar o zmn daha cok konusursnz telefnlar bosaliyor o zmn

IYi geceler kizlar Hadi birgün Daha gecti :))) tatli rüyalar hepinize insallah sevdiginizi görürsünüz güzel bir sekilde rüyanizda :*

Ohhh bi gun daha bitti:) iyi geceler tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar

Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor asker yarenliği

Ben iyiyim çok şükür Nişanlımda çok iyi telefon konusunda sıkıntımız yok. Bugün eğitimleri başlıyor. Rabbim tüm askerlerimize güç versin

Egitime baslayinca daha sıkı oluyormuş bende tam bilmiyorum neden bi kere ariyor ki nerde yapıyor askerliğini?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isparta egidirde yapiyor dagci komando ama suan Daha acemi birlik

Günaydın.. Benim sevgilimde bugün başlıyor eğitime.. Yarenlik nasıl olsun işte bol özlem bol gözyaşı.. İyi diyelim iyi olsun.. Allah kolaylık versin tüm askerlerimize.. 🙏

Günaydın.. Benim sevgilimde bugün başlıyor eğitime.. Yarenlik nasıl olsun işte bol özlem bol gözyaşı.. İyi diyelim iyi olsun.. Allah kolaylık versin tüm askerlerimize.. 🙏

Sanırım herkes bugün başlıyor tam anlamıyla eğitime

Neden ağlıyosun ki o kadar :26: Nerede asker sevdiğin :26:

günaydınn

günaydın kızlar çok özledim ben

Kızlar size bir soru..
Evlisiniz, yemin törenine yalnız mı giderdiniz yoksa eşinizin ailesiyle mi?

Kızlar size bir soru..
Evlisiniz, yemin törenine yalnız mı giderdiniz yoksa eşinizin ailesiyle mi?

Eşimin ailesiyle giderdim. Ama onlara ben teklif etmezdim. Kendilerinin düşünmesini isterdim ve bana söylemelerini isterdim Öbür türlü zoraki olur gibi hissediyorum ben.

Eşimin ailesiyle giderdim. Ama onlara ben teklif etmezdim. Kendilerinin düşünmesini isterdim ve bana söylemelerini isterdim Öbür türlü zoraki olur gibi hissediyorum ben.

Ailesiyle birlikte gideriz diye planlamıştık,
sonra onlar bi düşündüler acaba yalnız mı kalmak istersiniz diye :)

Ailesiyle birlikte gideriz diye planlamıştık,
sonra onlar bi düşündüler acaba yalnız mı kalmak istersiniz diye :)

Kalacak mısın peki gittiğinde? Ben eşimde ailesini görmek ister düşüncesiyle gelmelerini isterim ama bence en iyisi eşine danış. Ailesinin düşüncesini söyle, birde onun düşüncesini öğren ki sonra sorun yaşama tatlım. Biz gitmek istedik ama gelin izin vermedi, istemedi, yalnız olmak istediler diye laf olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…