- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kızlar size bir soru..
Evlisiniz, yemin törenine yalnız mı giderdiniz yoksa eşinizin ailesiyle mi?
Kalacak mısın peki gittiğinde? Ben eşimde ailesini görmek ister düşüncesiyle gelmelerini isterim ama bence en iyisi eşine danış. Ailesinin düşüncesini söyle, birde onun düşüncesini öğren ki sonra sorun yaşama tatlım. Biz gitmek istedik ama gelin izin vermedi, istemedi, yalnız olmak istediler diye laf olmasın
tabi ki de eşimin ailesinin de olmasını isterdimm
ama benim zorumla değil, kendişleri gelmk istiyorsaa
Bana sordular, ben kararı kendilerine bıraktım ve son olarak eşime danışalım diye düşündük.
Eşime bıraktım ben kararı yani. 1 gün izni var ve o gün kalıcam canım..
Biz goturduk canim bi sikinti olmadi aldilar iceri
4 kere mi vay be..
ay çoğu kişi 5inden dedi ben 5inden sayıyorum canım
Günaydın tatlimmmm aminnnGünaydın kızlar
Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor asker yarenliği
Ben iyiyim çok şükürNişanlımda çok iyi telefon konusunda sıkıntımız yok. Bugün eğitimleri başlıyor. Rabbim tüm askerlerimize güç versin
Hayırlısıyla yapsın canımIsparta egidirde yapiyor dagci komando ama suan Daha acemi birlik
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kızlar ne oluo size böyle salmayın böyle kendinizi hasret özlem çekilecek sonuçda böyle devam ederseniz sizin askerlik bitmez bakın yarenlerim üzmeyin kendinizi toparlanın askerlik sonra yapacağınız şeyleri düşünün hazırlık yapın uğraş bulun psikolojinizi bozmayın askerlerinize yansıtmayın hem sizin için hem onun için zor geçer yok sayatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz askerlerimiz gelicek :)
Meraba yeni yarenler nasılsınız , nasıl gidiyor askerlik ?
Günaydın tatlimmmm aminnn
Hayırlısıyla yapsın canım
Ohhhhh valla ne güzel soyledin:) ihtiyacim varmis buna bi donsun gemen dugun yapcaz ohh bunu dusunup rahatliyorum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasılsın kuzum
ya her moldada telefonun başına koşuyor yatmadan önce arıyor :)
Merhaba canim alışmaya çalışıyorum sen de mi asker bekliyosun
Bugun daha iyiyim tatlim alisiyorum galiba:)
Sen nasılsın?
Çanakkale Ezine kuzum sizde hemencecik kavuşursunuz inşaallah:)Evet canım bende asker bekliyorum. Alışırsın zamanla merak etme alışılıyor. Nerede yapıyor peki sevdiceğin :)
Çok şükür iyiyim kuzumBitek ben miyim bu kadar çabuk alışan
Günaydın tatlimmmm aminnn
Hayırlısıyla yapsın canım
Ohhhhh valla ne güzel soyledin:) ihtiyacim varmis buna bi donsun gemen dugun yapcaz ohh bunu dusunup rahatliyorum ben
tabi canım üzül üzül nereye kadar geçermi zaman çeyize başlayın araştırın uğraş bulun askerliğinin yapıp gelicek mutlu olun unutmayın bizimkisi ASİL BİR GÖREV
Çanakkale Ezine kuzum sizde hemencecik kavuşursunuz inşaallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?