2014 Yarenleri! :)

Bana sordular, ben kararı kendilerine bıraktım ve son olarak eşime danışalım diye düşündük.
Eşime bıraktım ben kararı yani. 1 gün izni var ve o gün kalıcam canım..

Bana sordular, ben kararı kendilerine bıraktım ve son olarak eşime danışalım diye düşündük.
Eşime bıraktım ben kararı yani. 1 gün izni var ve o gün kalıcam canım..

Muhtemelen eşinde ailesini görmek isteyecektir. Ben öyle düşünüyorum. En iyisini yapmışsın canım o zaman kendilerine bırakman en doğrusu. Eşinde kararını verir en azından arada kalmamış olursun

Kızlar ne oluo size böyle salmayın böyle kendinizi hasret özlem çekilecek sonuçda böyle devam ederseniz sizin askerlik bitmez bakın yarenlerim üzmeyin kendinizi toparlanın askerlik sonra yapacağınız şeyleri düşünün hazırlık yapın uğraş bulun psikolojinizi bozmayın askerlerinize yansıtmayın hem sizin için hem onun için zor geçer yok sa yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz askerlerimiz gelicek :)

Günaydın tatlimmmm aminnn
Isparta egidirde yapiyor dagci komando ama suan Daha acemi birlik

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Hayırlısıyla yapsın canım

Ohhhhh valla ne güzel soyledin:) ihtiyacim varmis buna bi donsun gemen dugun yapcaz ohh bunu dusunup rahatliyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Nasılsın kuzum

Evet canım bende asker bekliyorum. Alışırsın zamanla merak etme alışılıyor. Nerede yapıyor peki sevdiceğin :)
Çanakkale Ezine kuzum sizde hemencecik kavuşursunuz inşaallah:)
Çok şükür iyiyim kuzum Bitek ben miyim bu kadar çabuk alışan

alismaktan baska care yokki uzuldukce icin daralıyor ben de karar verdim uzulmicem gelince yapcaklarimizi dusuncem:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…