Çanakkale Ezine kuzum sizde hemencecik kavuşursunuz inşaallah:)
alismaktan baska care yokki uzuldukce icin daralıyor ben de karar verdim uzulmicem gelince yapcaklarimizi dusuncem:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle tatlım benim. Sen üzüldükçe sevdiğin üzülecek. Ne gerek var. Çok şükür iyi yerdeler
Ben sevdiğimin sesini iyi duydukça neden üzüleyim ki diyorum. O gayet güçlü bende güçlü olmalıyım diyorum
Bende sevdiğime öyle dedim. Ben askerliği kafamdan sildim sonrasına odaklandım dedim sende öyle yap dedim
ya her moldada telefonun başına koşuyor yatmadan önce arıyor :)
Aynen ole kuzum ya zaten askerden sonra düğün var bizde onun için cok daha heycanliyim:)
Bizimde öyle. Diyorum zaten nişanlıma orada istediğin kadar dinlen. Bak saat 10 da yat uykun gelmese bile yat dinlen. Buraya geldiğinde dinlenmeye vaktin olmayacak düğün hazırlıklarından koşuşturma içinde olucaz diyorumSen merak etme diyor Yolun sonunda sen varsan sorun yok diyor
Hele bi donsun asil kosusturmayi gorcek zaten bizim bide on iki saatlik yolumuz olcak yeni evimizle:)
Nerden nereye gelin gidiyosun canım
Sivastan kocaeline:)
Sivasli oldun sende desene:)Aaaa ciddi misin
Buradan bir arkadaşımda dün sivastan kocaeline gelin geldi
Bende sivaslılara gelin gidiyorumAma tabi İstanbul'da oturucam
Sivasli oldun sende desene:)
Hayırlı olsun kuzumm
Evet Sivaslı oldum
Sağol kuzum benim.. Düğün tarihiniz belli mi?
bugün yaarim usta birliği Edirneye teslim olduuMutluyum ama binbaşı tanıdık çıkmış askeriyenin içinde pstationdan tut int cafesi bile varmış.. belli saatlerde girebiliyorlarmış nete. Bide üstüne telefonda sokmuuş iki hafta birde çarşı izni varmış, bunada şükürr gidip gezebilicez orda inşş
bugün yaarim usta birliği Edirneye teslim olduuMutluyum ama binbaşı tanıdık çıkmış askeriyenin içinde pstationdan tut int cafesi bile varmış.. belli saatlerde girebiliyorlarmış nete. Bide üstüne telefonda sokmuuş iki hafta birde çarşı izni varmış, bunada şükürr gidip gezebilicez orda inşş
Ya ben Günde sadece bikere ve 2 dakika konusabilYrm erkek arkadasimla sizdede öyle mi ya
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ohhh valla daha ne olsun:)
Vayyy be ne güzel ya :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Çok şükür kızlar ya çok dua ettim Rabbime dualarım kabuul oldu sonunda onunla vedaalasırken de hiç ağlamadık çok sakin geçti bugün. Rabbimm hepinize gokhanda olan şansı hatta daha fazlasını versn inşlahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?