2014 Yarenleri! :)

yok denizimm merak etme ben 20 kilo bile versem suan bana bisey olmaz o derece
Çok hızlı kilo verince diyeti bıraktığın zmn aynı hızda geri alırsın bide kuşuuuum.. Diyetisyene gittin mi hiç? O kan tahlilleri falan yapar senin durumuna göre diyet listesi hazırlar bitanem.. Kız senin b12'in düşük olabilir bak azcık unutkanlık var sende demetim

Bende iyiymm kzucummm çay içiyorumm gel çay içelimmm Kızlar siz ne diyetine giriyosunuz yahu gördüğüm kadarı ile herkez filinta gibi maşallah
kuzu bızım sevdıcekler 1 subatta geliyoo bi 5 kılo vermk ıstıyorum acılll :)

Evt kusumm babam aşçıbaşı Bizim memleketten (bolu) başka birşey çıkmıyor zaten pek Bende çok severim bazen sinirlendiğimde kendimi kek yaparken buluyorumm Kocişler yaşadı bizim desene
Yaşadı vallahi yaşadı kuzuuuuummm kıymetimizi bilsinleeer Bnm aşkım yemeklerimi çok beğenir kız gelir ellerimi öper yemek yerken aşkım çok güzel olmuş diyee Bende tabii yelkenler sudaaa sevgiliiiiimmm afiyet olsn deyip aşkla bakakalırım ona Keşke şimdi yanımda olsaydı da ona bi kürdan kebabı yapaaydım

Kıııız siz aslen bolulumusunuuuz? Burda bolulu veli bey lokantısı diye bi yer var hıııımm yemekleri bir haarikaaaa

yavrum diyetisyen deme bana iki kez gittim ilk gittigim ilacla zayiflatmaya calisti bi sure sonra birakinca ilaci geri almaya basladim bu sefer jinekologa gitmistim reglin duzensiz diye kadin zayiflaman lazim yumurtaliklarda da kist var demisti ya oda ilac yazdi ayiptir soylemesi ilaclara 300 euro verdim bir aylik hic bi seye yaramadi
oyuzden en guzeli kendim zayiflamam ilacsiz yapiyorum en azindan
kiz bu unutkanlik bende hep vardi ama cok kucuk seylerde bodruma inerdim ne alacagimi unutur tekrar yukari cikardim o tarz seylerdi, ama erdi askere gitti gideli boyleyim valla bazen annem bile hayret ediyo.. erdiyle alakasi varmi onu da bilmiyorum tabi hayatim :)

ismailin yerini tek gecerim ofofofofifofi o nasil bi yer allahimmmmm kizlar demeyin oyle seyler yaa surda diyete giricez aaa

Kıyamam demetim yaa talihsizlik olmuş Hastaneden bi arkadaşım var.. Diyetisyenin verdiği programla çok iyi kilo verdi.. Kız ilaçla zayıflatmak nedir yaa allah korusun riskli ve biyolojimize uygun değilki.. Az kalori çok hareketle verilir kilo..

sorma guzelim doktor dedik ikisi de tirt cikti yani
azim en onemlisi yaa azim varsa herkes zayiflayabilir
insallah bizde zayiflicazz, bize inaniyo denizim demii :)

uyyy enişteye bak senn romantikk adam vesselammm Aşkla yapılan yemekler bir başka oluyor kuzum mutlulukla yapıyorsunnn gelince bol bol yedirirzz Evet kuzumm Aslen boluluyuz biz

sorma guzelim doktor dedik ikisi de tirt cikti yani
azim en onemlisi yaa azim varsa herkes zayiflayabilir
insallah bizde zayiflicazz, bize inaniyo denizim demii :)
İnanıyorum kuzuuum mm başakta sende buayın sonuna kadar vericeksiniz o kiloları ve aşklarınızın karşısına cillop gibi çıkıcaksınıııız Haydi bismillah kızlar.. Şimdidn başlayın hatta su şişelerinizi alın ellerinize başlayın içmeyeeeee..bgüveniyorum sizeee yürüyün be aslan yavrularımmmmm..

uyyy enişteye bak senn romantikk adam vesselammm Aşkla yapılan yemekler bir başka oluyor kuzum mutlulukla yapıyorsunnn gelince bol bol yedirirzz Evet kuzumm Aslen boluluyuz biz
Bi gün banada yemek yapta yiyelim kızzz snin elin çoook lezzetlidir bolulu kanı varmış baksanaaaTotonu kaşı nazar etmiyim kuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…