aynn 2 litree kuzuuu hatta sabah ılık limonlu ac karna :)) aynn kuzu ya motıve oluruz böyle :)tamam baalimm gunde en az 2 litre tamam miiiayy nasil moral oldun kuzum bana ya bak hemen baslayasim geldi
Ayyy yavrummm inşallahhhhBi gün banada yemek yapta yiyelim kızzz snin elin çoook lezzetlidirbolulu kanı varmış baksanaaa Totonu kaşı nazar etmiyim kuşum..
yapıcazzz krarlıyz kuzuuu..yasasınnnnİnanıyorum kuzuuum mm başakta sende buayın sonuna kadar vericeksiniz o kiloları ve aşklarınızın karşısına cillop gibi çıkıcaksınıııızHaydi bismillah kızlar.. Şimdidn başlayın hatta su şişelerinizi alın ellerinize başlayın içmeyeeeee..bgüveniyorum sizeee yürüyün be aslan yavrularımmmmm..
kuzuu yürüyüş ımkansız çalışıyorum cunku yrüyemem oylekuzu diyet başarı öykülerinde bir kadın yazmş çok iyi kilo vermiş http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-ayda-26-kilo-verdim.782785/#post-38578830 bu topiki kuzum bol spor yap
yicen şaplağı kufana kuzummmmGııızzzz nabıyoooonnn ? Nasılsın kuşuuum? Görmemişiiim sorry baby
Kim biliiir belki yollar kesişir bigün kuzucukkAyyy yavrummm inşallahhhhBelki birgün buluşma şansımız olurr
Kuşum bilmiyorum işe nasıl gidiyosun ama minibüsle gidiyosan işten eve giderken 1-2durak erken inip yürüsen?kuzuu yürüyüş ımkansız çalışıyorum cunku yrüyemem oyle
kuzu iş yerıne cok yakınım 5 dk yuruyorum o kdrKim biliiir belki yollar kesişir bigün kuzucukk
Kuşum bilmiyorum işe nasıl gidiyosun ama minibüsle gidiyosan işten eve giderken 1-2durak erken inip yürüsen?
Evet kuzum giremedim yaa sözde işten ayrıldım çalışmıyorum ama işten daha yogunum anlamadım ben işten inan bişey
Aklımdasınız hepp mobil uygulama da çalışmıyo hala yaaa
Eneeem sen ağlayınca oturur bende ağlarım kuzu hiç dayanamamkiii bendeeekarşılıklı ağlarız gari en iyisi yolmayalım
Estağfirullah kuşum bee..
Aaaa babanın mesleği aşçılık mı kıııız ne güzeeeeelBende severim mutfakta yeni tarifler denemeyi.. Hele moralim fln bozuk olduğu zmn girerim mutfağaaa döktürürüm valla Rehabilite oluyorum adeta yaa seviyorum yemek tatlı hamurişi vb uğraşları
Huuu babyyicen şaplağı kufana kuzummmmsınavlarla mücadele kuşum sen napıyosun nasılsın ? bitirdin mi kıızz örgünüüüü ???
ayyy yok kız ne bitmesii daha 3 tanecik oldum c.tesi var sonra p.tesi bi başlıcak cumaya kdr devamHuuu babyİyiyim bende allaha şükür bebeğim yaa yarısına geldim daha var bitmesine yavrum.. Bitirdin mi sınavlarınıııııı Nasıl geçtiiiiii?
Neden küstü bebeğiiiim?sevdicek dün aksam bana küstü..bugun de aramadı köpek
spor salonuna falan yazılsan bebeğim?kuzu iş yerıne cok yakınım 5 dk yuruyorum o kdr
kuzuu bn 5 kılo vermk ıstıyorum sadece...sporsuzda olur heraldeNeden küstü bebeğiiiim?
spor salonuna falan yazılsan bebeğim?
oooo bebekım harıkasınnnkizlaaar oyle bir gaza geldim ki suanda spor yapiyorum resmen hahabasagim kalk kiz sende hadi bakimm 15 dkk
Nasıl oluyo kuzucum o yarışma? Sende katılıyomusuuuunÖyle kuzum ya evde olunca hep yapacak işin oluyor mutlaka :)
Ayyy canım benm :)) evet ya uygulama çalışmıyor ve telefondan girmek eziyet oluyor o yüzden balım
Trip atmak en iyisi temizi kuzu sanki
Oooo denizim hamarat seni gel kurabiye yarışına ozaman hem eğlen hemde değişik tarifler Öğren@Efulim__ de gelsin değişik tarifler öğreniriz :)))
Güzel güzel çalış mikicimmmmmmm sen vizelerine iyi hazırlanamamıştın dimiayyy yok kız ne bitmesii daha 3 tanecik oldum c.tesi var sonra p.tesi bi başlıcak cumaya kdr devam
kuzuu içki içmemi ıstemıyodu,2 bira ıctım fln dedım sakasına anaaa hmn tribe bağladı,yatıyorum bn ıı geceler dedi kapattı şaka yaptım bile diyemedim..bugun de aramadıNeden küstü bebeğiiiim?
spor salonuna falan yazılsan bebeğim?
Öyleyse sende evde yap sporunu bebeğimm amaç kalori yakmakkkk.. Bak demet başlamış bilee hadi kaldır totoşunuuuuy hadi başaaak aç bi mezdeke göbek at o bile etkili olurkuzuu bn 5 kılo vermk ıstıyorum sadece...sporsuzda olur heralde
:) evde yaparım kuzu mekık fln cekerım:)Öyleyse sende evde yap sporunu bebeğimm amaç kalori yakmakkkk.. Bak demet başlamış bilee hadi kaldır totoşunuuuuy hadi başaaak aç bi mezdeke göbek at o bile etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?