2014 Yarenleri! :)

yapıcazzz krarlıyz kuzuuu..yasasınnnn

Evet kuzum giremedim yaa sözde işten ayrıldım çalışmıyorum ama işten daha yogunum anlamadım ben işten inan bişey
Aklımdasınız hepp mobil uygulama da çalışmıyo hala yaaa

Öyle kuzum ya evde olunca hep yapacak işin oluyor mutlaka :)
Ayyy canım benm :)) evet ya uygulama çalışmıyor ve telefondan girmek eziyet oluyor o yüzden balım

Trip atmak en iyisi temizi kuzu sanki
Oooo denizim hamarat seni gel kurabiye yarışına ozaman hem eğlen hemde değişik tarifler Öğren @Efulim__ de gelsin değişik tarifler öğreniriz :)))

yicen şaplağı kufana kuzummmm sınavlarla mücadele kuşum sen napıyosun nasılsın ? bitirdin mi kıızz örgünüüüü ???
Huuu baby İyiyim bende allaha şükür bebeğim yaa yarısına geldim daha var bitmesine yavrum.. Bitirdin mi sınavlarınıııııı Nasıl geçtiiiiii?

Huuu baby İyiyim bende allaha şükür bebeğim yaa yarısına geldim daha var bitmesine yavrum.. Bitirdin mi sınavlarınıııııı Nasıl geçtiiiiii?
ayyy yok kız ne bitmesii daha 3 tanecik oldum c.tesi var sonra p.tesi bi başlıcak cumaya kdr devam

kizlaaar oyle bir gaza geldim ki suanda spor yapiyorum resmen haha basagim kalk kiz sende hadi bakimm 15 dkk

Nasıl oluyo kuzucum o yarışma? Sende katılıyomusuuuun
ayyy yok kız ne bitmesii daha 3 tanecik oldum c.tesi var sonra p.tesi bi başlıcak cumaya kdr devam
Güzel güzel çalış mikicimmmmmmm sen vizelerine iyi hazırlanamamıştın dimi Finallere sıkı çalış bebeğim cumaya kadar sık dişini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…