- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
evet kuzum çalışamamıştım aşkitom gittikten 2 gün sonraydı vizeler mokoko oldu yani. neyseki bu 3sınavm iyi geçti görücez artık :)Nasıl oluyo kuzucum o yarışma? Sende katılıyomusuuuun
Güzel güzel çalış mikicimmmmmmm sen vizelerine iyi hazırlanamamıştın dimiFinallere sıkı çalış bebeğim cumaya kadar sık dişini..
Heee önemli bişi diilmiş kızzzz konuştuğunuzda şaka yaptığını dersin halloluverirkuzuu içki içmemi ıstemıyodu,2 bira ıctım fln dedım sakasına anaaa hmn tribe bağladı,yatıyorum bn ıı geceler dedi kapattı şaka yaptım bile diyemedim..bugun de aramadı
Nasıl oluyo kuzucum o yarışma? Sende katılıyomusuuuun
Güzel güzel çalış mikicimmmmmmm sen vizelerine iyi hazırlanamamıştın dimiFinallere sıkı çalış bebeğim cumaya kadar sık dişini..
Afferin kuzumaa.. İyi çalış kuzucuk sevdiceğinde derslerine iyi çalışıp geçmeni ister dimi?evet kuzum çalışamamıştım aşkitom gittikten 2 gün sonraydı vizeler mokoko oldu yani. neyseki bu 3sınavm iyi geçti görücez artık :)
aramasın ıstemıyorum
Heee önemli bişi diilmiş kızzzz konuştuğunuzda şaka yaptığını dersin halloluverirİnş en kısa sürede arar kuşum..
ben sana yazicaktim kuzumm cok begendim kurabiyeni hatta begendim 2 gun oncee :)Ben katıldım kuzuhatta burada link bırakmıştım yarışma ile ilgili ama kimse beni takmamıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Gelin Görelim Öğrenelim hemde eğlenelim kuzularrrrr
bak yaaa oyle saka yapilir mi yavrucuumkuzuu içki içmemi ıstemıyodu,2 bira ıctım fln dedım sakasına anaaa hmn tribe bağladı,yatıyorum bn ıı geceler dedi kapattı şaka yaptım bile diyemedim..bugun de aramadı
kzuu ıyıce abarttı herseye aşırı tepkı verıyo,bugünde aramadı .aramasın keyfı bılır valla.bak yaaa oyle saka yapilir mi yavrucuum
aynen tatlim aynennoff kızlar yaaa bugünlerde özlemim ağır basıyorrr offf
ayy sevdiceğimm sevdiceğimmmmmAfferin kuzumaa.. İyi çalış kuzucuk sevdiceğinde derslerine iyi çalışıp geçmeni ister dimi?
ben sana yazicaktim kuzumm cok begendim kurabiyeni hatta begendim 2 gun oncee :)
cok iyi anliyorum kuzum ama sabredicez kuzum onlar cok zor bi yerde.. kendimize hakim olmayi ogrenmemiz lazimkzuu ıyıce abarttı herseye aşırı tepkı verıyo,bugünde aramadı .aramasın keyfı bılır valla.
kuzum valla ben de benmkini böyle bilmezdim tuhaflaştı. normalde birşeylere çok takılan birisi değildi şimdi a dediğime karışıyo b dediğime karışıyokzuu ıyıce abarttı herseye aşırı tepkı verıyo,bugünde aramadı .aramasın keyfı bılır valla.
kuzum kızdığım konu ..bak göksel bi kapatma diyorum hıcc dınlemıyoo ,bi dinlese anlıcak çocuk çocuk hareketler bugünde aramıyo bılmem ne...kendisi bilircok iyi anliyorum kuzum ama sabredicez kuzum onlar cok zor bi yerde.. kendimize hakim olmayi ogrenmemiz lazimbende gecen kalbini kirdim erdinin, ama iste yapmamamiz lazim onlar cok zor durumda
tatlim valla yazicaktim begeneyim yazicam diye dedim ama unuttum sonra kusum kosturuyodum:) sağol kuzum gordum begendigini yazarsun Diye bekledim ama yazmadinby arada afferin sana ya spora baslamissin superrr:)
bızde de apar topar tel kapatmaları başladı bısı demeye gelmyokuzum valla ben de benmkini böyle bilmezdim tuhaflaştı. normalde birşeylere çok takılan birisi değildi şimdi a dediğime karışıyo b dediğime karışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?