2014 Yarenleri! :)

Nasıl oluyo kuzucum o yarışma? Sende katılıyomusuuuun

Güzel güzel çalış mikicimmmmmmm sen vizelerine iyi hazırlanamamıştın dimi Finallere sıkı çalış bebeğim cumaya kadar sık dişini..
evet kuzum çalışamamıştım aşkitom gittikten 2 gün sonraydı vizeler mokoko oldu yani. neyseki bu 3sınavm iyi geçti görücez artık :)

kuzuu içki içmemi ıstemıyodu,2 bira ıctım fln dedım sakasına anaaa hmn tribe bağladı,yatıyorum bn ıı geceler dedi kapattı şaka yaptım bile diyemedim..bugun de aramadı
Heee önemli bişi diilmiş kızzzz konuştuğunuzda şaka yaptığını dersin halloluverir İnş en kısa sürede arar kuşum..

Nasıl oluyo kuzucum o yarışma? Sende katılıyomusuuuun

Güzel güzel çalış mikicimmmmmmm sen vizelerine iyi hazırlanamamıştın dimi Finallere sıkı çalış bebeğim cumaya kadar sık dişini..

Ben katıldım kuzu hatta burada link bırakmıştım yarışma ile ilgili ama kimse beni takmamıştı

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/

Gelin Görelim Öğrenelim hemde eğlenelim kuzularrrrr

kzuu ıyıce abarttı herseye aşırı tepkı verıyo,bugünde aramadı .aramasın keyfı bılır valla.
cok iyi anliyorum kuzum ama sabredicez kuzum onlar cok zor bi yerde.. kendimize hakim olmayi ogrenmemiz lazim bende gecen kalbini kirdim erdinin, ama iste yapmamamiz lazim onlar cok zor durumda

kzuu ıyıce abarttı herseye aşırı tepkı verıyo,bugünde aramadı .aramasın keyfı bılır valla.
kuzum valla ben de benmkini böyle bilmezdim tuhaflaştı. normalde birşeylere çok takılan birisi değildi şimdi a dediğime karışıyo b dediğime karışıyo

cok iyi anliyorum kuzum ama sabredicez kuzum onlar cok zor bi yerde.. kendimize hakim olmayi ogrenmemiz lazim bende gecen kalbini kirdim erdinin, ama iste yapmamamiz lazim onlar cok zor durumda
kuzum kızdığım konu ..bak göksel bi kapatma diyorum hıcc dınlemıyoo ,bi dinlese anlıcak çocuk çocuk hareketler bugünde aramıyo bılmem ne...kendisi bilir

:) sağol kuzum gordum begendigini yazarsun Diye bekledim ama yazmadin by arada afferin sana ya spora baslamissin superrr:)
tatlim valla yazicaktim begeneyim yazicam diye dedim ama unuttum sonra kusum kosturuyodum
artik yapmam lazim kuzum sisko muamelesinden biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…