- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Baktımda nerden nasıl nereye atılıyo tarifler tam anlayamadım kuzucukBen katıldım kuzuhatta burada link bırakmıştım yarışma ile ilgili ama kimse beni takmamıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Gelin Görelim Öğrenelim hemde eğlenelim kuzularrrrr
sonunda çıldırttı bu çocuk bni
Noluyorrrr
Evet kuzum yaa günde 3 4 defa şafaga bakıyorum değişcek sankiiaynen tatlim aynennkendime habire bi is cikartiyorum kendimi oyalamaya calisiyorum tatlim sende oyle yap yoksa cok kotu oluruz
haklisin yavrum o konuda hemen oyle anlamadan kapatiyo kiziyokuzum kızdığım konu ..bak göksel bi kapatma diyorum hıcc dınlemıyoo ,bi dinlese anlıcak çocuk çocuk hareketler bugünde aramıyo bılmem ne...kendisi bilir
Allah allaaaaaah noluyi sizee yiiivryuumayy sevdiceğimm sevdiceğimmmmmbütün dövme işaretleri burdan Kayseri'deki aşkitom Enes'e gitsinnnnnnnnnnnnn
kuzu ben safaga bakmayali belki 1 hafta olmistur inan oyle daha cabuk geciyo telefonumda var safak sayar ama bakmiyorum sende oyle dene kuzuuumEvet kuzum yaa günde 3 4 defa şafaga bakıyorum değişcek sankii
ayy gerçekten sabrımızı bi yandan TSK bir yandan sevdicekler sınıyo. ben normalde sabırlı biri değilim herkese patlarım ama bnmkine sabrederim yıllardır herkes şaşırır sen nasıl sabrediyosun diye ama askerde sabredemicem glb kavgalar baş gösterdi .sbızde de apar topar tel kapatmaları başladı bısı demeye gelmyo
yemekteyiz bolumu varya kuzum orda asagida yarisma yaziyo herkes konu aciyo oraya yaptigi yemegin tatlinin once tarifini sonra resmini paylasiyo.. bi sure sonra kapaniyo yarisma bu sefer oylamaya geciliyo herkes oy veriyo begendigi tarife :) bende gecenlerde makarna yapmistim paylastim cok kotu olmustuBaktımda nerden nasıl nereye atılıyo tarifler tam anlayamadım kuzucuk
kuzu anlamıyo kalın kafalı ya..sinirlendrme bnı dıo başka bısı demıyo..aramasın suan ıstemıyorum konusmk.haklisin yavrum o konuda hemen oyle anlamadan kapatiyo kiziyobarisirsiniz yarin insallah yavrum yazar merak etme, sonra arayi yumusattiginizda guzel guzel soyle boyle yapma de kuzum olmaz mi
ayn cnm..bn bu kdr sabrettıgım ıcın sımardı o da ...bundan sonra tavız vermıcm.askerde dıye bna çektirmesi gerekmiyor.ayy gerçekten sabrımızı bi yandan TSK bir yandan sevdicekler sınıyo. ben normalde sabırlı biri değilim herkese patlarım ama bnmkine sabrederim yıllardır herkes şaşırır sen nasıl sabrediyosun diye ama askerde sabredemicem glb kavgalar baş gösterdi .s
kuzu anlamıyo kalın kafalı ya..sinirlendrme bnı dıo başka bısı demıyo..aramasın suan ıstemıyorum konusmk.
sınırlıyım ya üzülmüyorum..kndimi sürekli gaza getırıyorumtamam bebegim aramasin biraz siniriniz gecsin de konusursunuz hayatimm skma canini sen
A aaaa kim sana şişko muamelesi yapıyouş demetim hiçte öyle şişko mişko değilsinki görmesek inancaz ayol.. Onlar kendilerine baksın kuzumtatlim valla yazicaktim begeneyim yazicam diye dedim ama unuttum sonra kusum kosturuyodum
artik yapmam lazim kuzum sisko muamelesinden biktim
ay kuzum deli ediyo benii deliiii... bak pazar gnü tlfn aldı içerden bi askerden satın aldı ama yanlış anlamaAllah allaaaaaah noluyi sizee yiiivryuumNe bu şiddet bu celal?
tatlim valla yazicaktim begeneyim yazicam diye dedim ama unuttum sonra kusum kosturuyodum
artik yapmam lazim kuzum sisko muamelesinden biktim
Baktımda nerden nasıl nereye atılıyo tarifler tam anlayamadım kuzucuk
sonunda çıldırttı bu çocuk bni
çok nazladığımız için hep böyle gidicek sanıyolar kuzum. annem hep derki kızlara nazlı büyütülüyo derler ama erkekler kızlardan daha nazlı diye cidden öyleayn cnm..bn bu kdr sabrettıgım ıcın sımardı o da ...bundan sonra tavız vermıcm.askerde dıye bna çektirmesi gerekmiyor.
suan o kdr sinirliyim,aramasin ya bunaltti artık bniçok nazladığımız için hep böyle gidicek sanıyolar kuzum. annem hep derki kızlara nazlı büyütülüyo derler ama erkekler kızlardan daha nazlı diye cidden öyle
dinlemesini ogrense hic sorun olmicak..bni cepte goruyo kafasina gore kapatiyo,aramiyo hep pesine dusuyorum..iyice şımardi.Anladim kuzum saka DEDIM zati :) ne siskosu balim hos Gormedim Seni hic ama Kaç kilosun ki:)
Link attım ya kuzu Orada kuzu sağda kalıyor galiba telden girince sağda kalıyor konuyu açıyorsun tarifi paylaşıyorsun o bölümden sorumlu nevreste ve efser konunu aktif ediyorlar :) katılcan demi kuzuuu:)
Okudum kuzuu niye oldugunuhepsiiii aynı vallah!!! Birşey anlatıyom Bismillah dinlemeden bağrıyor esiyor gürlüyr az sabretse öğrenecek ama nerdeeee ahh kuzum o yüzden seni iyi Anlıyorum aramasın boşver askerinde zaten daha çok tartışmayalım diye kapatmıştır şaka olduguny bilmediğinden.. Bende baktım kavga edicez ÇOĞU kez telefon kapatmışlığım olmuştur yane
Kuşuuum öfkeyle kalkan zararla pturur.. Hemencik öyle tepki verme, sakin olmaya çalış lütfenay kuzum deli ediyo benii deliiii... bak pazar gnü tlfn aldı içerden bi askerden satın aldı ama yanlış anlamaaskere giderken tlfnu kırılmıştı diye bişey demedim fazla ama kızdımm yani bana dese ben daha uygunu 2.el alıp yollarm o da 2.el almış sonuçta (komutanları onlara günde belli saatler tlfn kullandırtıyo snra nizamiyeye teslim ediyolar)o saatlerde msjlaşıyoduk knşuyoduk bi kaç kere bni sinir ettti güldük geçtik dün gecede gayet iyiydk bgn komutanları çarşı izni verdi yılbaşı için dün demişti zaTEN bn de bgn haber bekliyorum sabah snra bi bakaym dedmki whatspta ç.içiii kan beynime sıçradı kavga ettm saaatlerce. sonra onun canını sıktım pişman ettm çıktığını benm canm sıkıldı pişman oldum kavga ettiğime içeri girdi tlfnu teslm etti heralde haber de vermedi bütün cinlerim geldi başımaa anlıcağınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?