- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İyîdir kuşuuum bütün gün evdeydiiiimm hava yağmurluydu zateeenbayanlarrrrrrrrr nasılsınız neler yaptınzı bugun
çalıştım kuzum mesai yaptım :) yarın ve öbür gün izinliyim işteİyîdir kuşuuum bütün gün evdeydiiiimm hava yağmurluydu zateeenSen neler yaptın kuşuuum?
Evet kuzum aslında öyle yapmam lazım ama dayanamıyorum hemencik pat söylüyorum kavga etmek değildi amacm terslicektim ama kendmi kavganın içinde buldum bianda. Pişman oldum ama yine olsa yine yaparım ben kendmi biliyorumKuşuuum öfkeyle kalkan zararla pturur.. Hemencik öyle tepki verme, sakin olmaya çalış lütfenHem ona zehir etmişsin hem kendinee.. Bi daha olursa aşkııım seni çok özledim vatsapada girmişsin banada yazsana sevgilim fln diye gir konuya.. Vatsapın nasıl açık olur bana nasıl yazmazsın diye girersen haydi buyrun kavgaya olur.. Anlatabiliyomuyum begeğim? Anlayıp dinlemeden hemen tepki gösterme öyleee.. Kendini mutsuz etmiş olursun en baştaa
:) canim benim yaaaA aaaa kim sana şişko muamelesi yapıyouş demetim hiçte öyle şişko mişko değilsinki görmesek inancaz ayol.. Onlar kendilerine baksın kuzum
bugun bol bol dinlendim canim sonra diyete girmeye karar verdik zamansizimla oyuzden aksam dellendim spor yaptim simdi dusumu aldim sacimi kurutuyorum fistik :) sen naptin bakalim canimmbayanlarrrrrrrrr nasılsınız neler yaptınzı bugun
ohh miiiss.. yaa benşmde artık toparlanmam lazım allah nasip ederse yazın nişanımız olacak dana gibi olmak ıstemıyoruumbugun bol bol dinlendim canim sonra diyete girmeye karar verdik zamansizimla oyuzden aksam dellendim spor yaptim simdi dusumu aldim sacimi kurutuyorum fistik :) sen naptin bakalim canimm
Boyuna göre orantıla bebeğim.. Yani 1.75boyla 55kilo olsan ıyyyy kürdan gibi olursun güzel olmazki:) canim benim yaaa
tatlim soyle 65 kilo fln olsam soylerim de iste anlayin soyleyemiyorum
butun cabam bu yaz moralimi bozan "kuzenlerime" biseyler ispat etmek :)
dinlemesini ogrense hic sorun olmicak..bni cepte goruyo kafasina gore kapatiyo,aramiyo hep pesine dusuyorum..iyice şımardi.
Kızlaaar bi küçük eylül meselesini izledim manyak gibi ağla ağla helak oldum yaaKuşumda bana öööyle bakıo bu deliye noldu acaba diye
Iyi aksamlar canlarim bu yeni yilda hepinize saglik mutluluk huzur ve aslerlermzn tezkerelerini alack gunleri gormek nasp etsn INSALLAH
Damlaaaammm nasılsın kuzuuuum? Sevdiceğinle güzel güzel vakit geçiriyomusub bakiyiiim? Arada bizede zaman ayır özledim seni kıııızIyi aksamlar canlarim bu yeni yilda hepinize saglik mutluluk huzur ve aslerlermzn tezkerelerini alack gunleri gormek nasp etsn INSALLAH
ALLAH sendende razi olsun tatlm bnm AMIN kuzum INSALLAH :)Yalnız değilim bizimkiler var ucunda kaldı yaşlarrrr
Damlacık Allah razı olsun :) amin inşallahhh :)
Bende cok ozledm yaa denizim hastaneden kostrmaktn vakit olmyr ki izin aldm gidene kadar can kaynbaba rahatszlandi belnden INSALLAH iyi olur canmz skkn bu yüzden onun disinda iyi cok şükür bebeğim ya sen naslsn denizimm iyisndr INSALLAH :)Damlaaaammm nasılsın kuzuuuum? Sevdiceğinle güzel güzel vakit geçiriyomusub bakiyiiim? Arada bizede zaman ayır özledim seni kıııız
ALLAH sendende razi olsun tatlm bnm AMIN kuzum INSALLAH :)
Iyi olmaya calsyrm kuzim ya kayinbaba rahatsz belinden cekio onla ugrasyrz INSALLAH iyi olur genelde ev kalblk oluo bde kaynbaba rahatszlannca tam ev dolyor anlamyrm nasl gectgini ya sevdcklede tam hasret gideremiom:)Nasılsın kuzum :)
Iyi olmaya calsyrm kuzim ya kayinbaba rahatsz belinden cekio onla ugrasyrz INSALLAH iyi olur genelde ev kalblk oluo bde kaynbaba rahatszlannca tam ev dolyor anlamyrm nasl gectgini ya sevdcklede tam hasret gideremiom:)
AMIN kuzum iyi olsunda INSALLAH baska bsey istemem. Aunen be luzm gormem bile yeter darisi tezkerelerine olsn hepsinin INSALLAH 10 ay kpskoca nasl gececkse artk:)Geçmiş olsun kuzum :) bel kötü yaa en kısa zamanda geçer inşallah :)
Oyyy kuzum kıyamam yaaaolsun yanında olması bilem yeter be yavrucım he:)
Ağlamal güzeldiiiiirrr bebeğimmm koy ver gitsinYalnız değilim bizimkiler var ucunda kaldı yaşlarrrr
Damlacık Allah razı olsun :) amin inşallahhh :)
Çok geçmiş olsun damlammm iyiyim ben allaha şükür kuşummm evdeydim bütün gün yarında evde olucamm.. Babanıza rabbim acil şifalar versin bitanemmmBende cok ozledm yaa denizim hastaneden kostrmaktn vakit olmyr ki izin aldm gidene kadar can kaynbaba rahatszlandi belnden INSALLAH iyi olur canmz skkn bu yüzden onun disinda iyi cok şükür bebeğim ya sen naslsn denizimm iyisndr INSALLAH :)
iyiyim canimmm cok sukurrsen nasilsin hayatimmm?
ay valla yapalim canimm canima tak etti artikk :)
aa cok guzel olmus kiiiz ellerine saglikk pofiiiim
baktığım modellerde hiç öyle görmedim kuzum ama aklıma da gelmedi değil riske atmakta istemedim açıkçasıtatlimm bunlarda cok sekerrrdudaklari kalemle belirginlestirsen mi acaba kuzum?
iyiyim cok sukur canimmm diyet listemi hazirliyorumsen nasilsin? :)
biraz keyifsiz gibisin sanki ama bana mı öyle geldi yavrum?ewet tatlım ya denk gelemiyoruz hic..iyi nolsun kuzum ya
aa yok kız çınlamadı nasıl bahsettiniz anlat bakayım, ay kuzum oluyor öyle şeyler malesef.. ah bak 4 ayımız kaldı ama illa arada kavga gürültü oluyor ne yapacaksın nasiphiç bilmiyorum nasıl olduğunu valla :) yorum yapamıyorum kuzum :S pazar gnü içerden tlfn almış birinden (sinirimden patladım gitmiş milyonlarca para vermiş akılsız sevdiceğim) komutan bunlara akşamları 1 2 saat izin veriyomş ordan knşp msjlaşalm diye tlfnunu da kırmıştı askere giderken daha bişey diyemedim pek almasına ama kızdım yani. kaç gndr iyiydik konuşuyoduk dün gece tlfn ondaydı hep msjlaştk gayet iyiydikkk kiiiiiii bugün komutan çarşı izni vermiş dün diyodu zaten ben de haber bekliyorum whatspa bi girerim kiiiiiiii ççevrimiçiii.benm kan beynime sıçradı hemen kavga etttm o da pişman oldu çarşıya çıktığına ben de pişman oldm kvga ettğmze öyle girdi içeri bişey demeden knşmuyoruz haliyle :) bundan öncede iyiydik ama hep bi problem oluyodu bunalıyodu sıkılıyodu kaç gndr komutan uyutmadı 3 gün fln uykusuz gezdi onun gerginliği vardı bakalım. sonumuzz nereye gidicek merak konusu :);
ayy ne kadar çok yazmşım :) dün de sizin kulaklarınızı çınlattık hatta kuzum çınladı mıııııı
bak demişim trip atacağım falan diye ama bu akşam bir aradı yelkenler suda direkt zaten benim yaaa kurban olduğumm adamın sesinde huzur var yaa ah aşk ahYolalımHahahaha :) sonra ağlarum bem ama Sulak gözzz
Bende yavrum büyük triplere hazırlıklı olsın
Birşey yazmamışsın
sağol hayatıım beğenmene çoook sevindiiimmmKuşuuuum çok güzel olmuşşş eline emeğine sağlıklk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?