2014 Yarenleri! :)

Evet kuzum aslında öyle yapmam lazım ama dayanamıyorum hemencik pat söylüyorum kavga etmek değildi amacm terslicektim ama kendmi kavganın içinde buldum bianda. Pişman oldum ama yine olsa yine yaparım ben kendmi biliyorum

A aaaa kim sana şişko muamelesi yapıyouş demetim hiçte öyle şişko mişko değilsinki görmesek inancaz ayol.. Onlar kendilerine baksın kuzum
:) canim benim yaaa
tatlim soyle 65 kilo fln olsam soylerim de iste anlayin soyleyemiyorum
butun cabam bu yaz moralimi bozan "kuzenlerime" biseyler ispat etmek :)

bugun bol bol dinlendim canim sonra diyete girmeye karar verdik zamansizimla oyuzden aksam dellendim spor yaptim simdi dusumu aldim sacimi kurutuyorum fistik :) sen naptin bakalim canimm
ohh miiiss.. yaa benşmde artık toparlanmam lazım allah nasip ederse yazın nişanımız olacak dana gibi olmak ıstemıyoruum napıym canısı ya calıstım ayaklarm agrıdı uzattım şimdi.. yarın gökhanın babasına gideceğim hastaneye görmeye nida niye gelmedi beni görmeye demiş görümceme çiçek buketi yaotırıp gidicem işte cuamrtside gökhana gidicem yavrumun haberş yok babasından..

Kızlaaar bi küçük eylül meselesini izledim manyak gibi ağla ağla helak oldum yaa Kuşumda bana öööyle bakıo bu deliye noldu acaba diye

Iyi aksamlar canlarim bu yeni yilda hepinize saglik mutluluk huzur ve aslerlermzn tezkerelerini alack gunleri gormek nasp etsn INSALLAH

dinlemesini ogrense hic sorun olmicak..bni cepte goruyo kafasina gore kapatiyo,aramiyo hep pesine dusuyorum..iyice şımardi.

Dinlemiyorlar kuzu alışmışlar orada dinlemeden konuşmaya ooo bizide öyle sanıyorlar bende diyorum ama onlar askermiş askeriyedeymiş dedim bende bana bak sen askerdeysen bende asker bekliyorum tamam kolay değil senin görevinde ama beklemek daha zor sonra sinirlenip köpürüyor al sana trip başlasın oluyor amannnn alıştım artık alttan almaya gelince vay haline

Kızlaaar bi küçük eylül meselesini izledim manyak gibi ağla ağla helak oldum yaa Kuşumda bana öööyle bakıo bu deliye noldu acaba diye

Yalnız değilim bizimkiler var ucunda kaldı yaşlarrrr

Iyi aksamlar canlarim bu yeni yilda hepinize saglik mutluluk huzur ve aslerlermzn tezkerelerini alack gunleri gormek nasp etsn INSALLAH

Damlacık Allah razı olsun :) amin inşallahhh :)

Damlaaaammm nasılsın kuzuuuum? Sevdiceğinle güzel güzel vakit geçiriyomusub bakiyiiim? Arada bizede zaman ayır özledim seni kıııız

Damlaaaammm nasılsın kuzuuuum? Sevdiceğinle güzel güzel vakit geçiriyomusub bakiyiiim? Arada bizede zaman ayır özledim seni kıııız
Bende cok ozledm yaa denizim hastaneden kostrmaktn vakit olmyr ki izin aldm gidene kadar can kaynbaba rahatszlandi belnden INSALLAH iyi olur canmz skkn bu yüzden onun disinda iyi cok şükür bebeğim ya sen naslsn denizimm iyisndr INSALLAH :)

Iyi olmaya calsyrm kuzim ya kayinbaba rahatsz belinden cekio onla ugrasyrz INSALLAH iyi olur genelde ev kalblk oluo bde kaynbaba rahatszlannca tam ev dolyor anlamyrm nasl gectgini ya sevdcklede tam hasret gideremiom:)

Geçmiş olsun kuzum :) bel kötü yaa en kısa zamanda geçer inşallah :)
Oyyy kuzum kıyamam yaaa olsun yanında olması bilem yeter be yavrucım he:)

Geçmiş olsun kuzum :) bel kötü yaa en kısa zamanda geçer inşallah :)
Oyyy kuzum kıyamam yaaa olsun yanında olması bilem yeter be yavrucım he:)
AMIN kuzum iyi olsunda INSALLAH baska bsey istemem. Aunen be luzm gormem bile yeter darisi tezkerelerine olsn hepsinin INSALLAH 10 ay kpskoca nasl gececkse artk:)

Yalnız değilim bizimkiler var ucunda kaldı yaşlarrrr

Damlacık Allah razı olsun :) amin inşallahhh :)
Ağlamal güzeldiiiiirrr bebeğimmm koy ver gitsin
Çok geçmiş olsun damlammm iyiyim ben allaha şükür kuşummm evdeydim bütün gün yarında evde olucamm.. Babanıza rabbim acil şifalar versin bitanemmm

iyiyim canimmm cok sukurr sen nasilsin hayatimmm?

ay valla yapalim canimm canima tak etti artikk :)

aa cok guzel olmus kiiiz ellerine saglikk pofiiiim

tatlimm bunlarda cok sekerrr dudaklari kalemle belirginlestirsen mi acaba kuzum?

iyiyim cok sukur canimmm diyet listemi hazirliyorum sen nasilsin? :)
baktığım modellerde hiç öyle görmedim kuzum ama aklıma da gelmedi değil riske atmakta istemedim açıkçası beğenmene sevindim hayatııım

ewet tatlım ya denk gelemiyoruz hic..iyi nolsun kuzum ya
biraz keyifsiz gibisin sanki ama bana mı öyle geldi yavrum?
aa yok kız çınlamadı nasıl bahsettiniz anlat bakayım, ay kuzum oluyor öyle şeyler malesef.. ah bak 4 ayımız kaldı ama illa arada kavga gürültü oluyor ne yapacaksın nasip bu askerlik böyle geçiyor bu akşam çok duygusalım ben yaa kurban olurum çok özledim

Yolalım Hahahaha :) sonra ağlarum bem ama Sulak gözzz

Bende yavrum büyük triplere hazırlıklı olsın

Birşey yazmamışsın
bak demişim trip atacağım falan diye ama bu akşam bir aradı yelkenler suda direkt zaten benim yaaa kurban olduğumm adamın sesinde huzur var yaa ah aşk ah

Kuşuuuum çok güzel olmuşşş eline emeğine sağlıklk
sağol hayatıım beğenmene çoook sevindiiimmm

kızlarr yaaaa kayınvalideme gittik annemle biraz 1-2 saat oturduk geldik eski resimlerine falan baktık sevdiceğimin küçüklük resimleri, asker eğlencesi vs.. o kadar özlemişim ki doldu gözlerim o sırada da askerim aradı baya konuştuk sorunsuz tripsiz tavırsız uzun bir sürenin ardından bir de sesini duyunca öyle fena oldum ama çaktırmamak için de ağlayamadım edemedim şuan o kadar doluyum ki anlatamam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…