2014 Yarenleri! :)

AMIN kuzum iyi olsunda INSALLAH baska bsey istemem. Aunen be luzm gormem bile yeter darisi tezkerelerine olsn hepsinin INSALLAH 10 ay kpskoca nasl gececkse artk:)
:) aynen kuzu sabırlarımızın mükâfatını alıcaz inşallah hep beraber sonra çeyiz topiklerinde devam ederiz ahahaha
Ağlamal güzeldiiiiirrr bebeğimmm koy ver gitsin

Çok geçmiş olsun damlammm iyiyim ben allaha şükür kuşummm evdeydim bütün gün yarında evde olucamm.. Babanıza rabbim acil şifalar versin bitanemmm

Ahh kuzum ahh özledim zati ağlarsam duramam ki kuzu ağlıcamda vakiti bekliyorum

Ağlamal güzeldiiiiirrr bebeğimmm koy ver gitsin

Çok geçmiş olsun damlammm iyiyim ben allaha şükür kuşummm evdeydim bütün gün yarında evde olucamm.. Babanıza rabbim acil şifalar versin bitanemmm
Iyi bebegm tatiliz ne guzl:) SAgol bebegm ALLAH tum hastalara acil sifalar versin INSALLAH denizimm

:) aynen kuzu sabırlarımızın mükâfatını alıcaz inşallah hep beraber sonra çeyiz topiklerinde devam ederiz ahahaha

Ahh kuzum ahh özledim zati ağlarsam duramam ki kuzu ağlıcamda vakiti bekliyorum
Ayy o gunleride gorruz INSALLAH be kuzum:)

Kuzum benim irem dericinin şarkısını sana armağan ediyorum :) kadın biliyorda söylüyor :) sen varsan her yer huzurrrr:)
Kuzuuu biz denizimle de duygusalız topluca ağlayak haydi ağalayak derken bile gülüyorum nasıl bişi oldum be :)

hahah ya değişik bir şey olduk insanlıktan çıktık neyiz biz böyle yahu aynen yaaa huzur ki ne huzurrr ağlayamıyorum da böyle bir acayibim şuan en iyisi uyumak sabahın 6:30unda uyanacağım

Telefon sokma konusu açıldı dediki mayıs başında anca sokarım 2 tertip gitsin öyle anaaa dedim pofuduk askerime kavşnca mı sokucaksın bian önce mayıs gelsin artk dedm aynen beraber sayın şafak sen tlfna o teskereye diyo kuzum valla ne bileym knuşmak istemyo glb whatsapa giriyo çkıyo yazmıyo bn de yazmcm kendi bilirr

hahah ya değişik bir şey olduk insanlıktan çıktık neyiz biz böyle yahu aynen yaaa huzur ki ne huzurrr ağlayamıyorum da böyle bir acayibim şuan en iyisi uyumak sabahın 6:30unda uyanacağım

Bizde askeriz bir nevi ballım yaaa psikolojimiz bozuldu resmen :) neden o kadar erken kalkacaksın kuzummm

Merhaba

ya haklı olarak riske atmak istemiyordur bebeğim biz de anca 5-6 ay sonra sokabildik rahat rahat biliyorsun. ya bakıp çıkıyordur belki ama insan haliyle bekliyor en azından kısa da olsa bir kerelikte olsa bir mesaj atsın merak etme iyiyim öyleyim böyleyim diye ama malesef onlar aynı şeyi düşünmüyorlar galiba.. ay pofuduk askerine kavuşunca mı lafa bakk Allahıııım kulağa o kadar güzel geliyor kiii çok şükürr

Ahahahahaha benide gülümsettin kız

Çok şükür bin şükür seni bana vereneee yazmasın tek günümü sensiz kadere ellerimiz bir gönüllerimiz bir ne dağlar denizler engeldir seveneeeee.. Bu şarkı aşkımaa gelsiiiiinnn iyiki onu tanımışıııım iyiki hayatıma girmişşş rabbime hamdolsun onu bana nasip ettiği içiiiinnn Onu çoooook seviyoruuuuummmm

Devrecilik mi varmış kuzu yaa neden 2tertipin gitmesini bekliyoki

aradi uzun uzun konustum..anladi sanırım cok ciddi oldugumu tmm yavrum sakin ol nie sinirleniyosun dedi..bi alttan alma çabası vardı sanki baya bi konustuk umarim dank etmistr

bnmkinin tavırlarından bunaldim kuzum ya uzun uzun konustum bugun ilk defa anlattim..anladi sanki biraz yani umarim anlamistir:)

Devrecilik mi varmış kuzu yaa neden 2tertipin gitmesini bekliyoki
Öldürtcek kendini bana yaaa onu istiyo şuan ayrılcam o kdr sinirlendim bitti gitti git konuştuklarım beklesin dememek için zor tutuyorum,çok istedm tlfn sokmasını bilseydim bu kadarr istemezdimm yaaa SABIRRR SABIRRRR !!

Denizim dvrecilik çok yokta alışsın iyice fln diye heralde bilmiyorumm

kızlar gökhanla konustum işte anlatıyor babamla konustuk gecen gun dediki comezlerin geldimii bende dedimki baba oo tornalr geleli iki ay oldu. Hadi ya demiş bende bekliyorum artık torunlarımı demiş babası :) kıyamam ya adam kendini iyi hisset miyor belliki.. gökhanda demiş baaba bi geleyim allahın izniyle inşallah olur demiş :)

Şuan hiç bişey anlamadım kuzucum yaa Hangi konuştukları? Neden bitsin gitsin? Ve neye alışsın diye bebeğm? Bi tane tane anlatırmısın olayı.. Başka bi kızla falan mı konuşmuş?

Gelsin bebişleeeerrrrr Sanada hamilelik ve annelik çok yakışır kuşuuuuummmm Evlenince hemencik yap gitsin ayol

Şuan hiç bişey anlamadım kuzucum yaa Hangi konuştukları? Neden bitsin gitsin? Ve neye alışsın diye bebeğm? Bi tane tane anlatırmısın olayı.. Başka bi kızla falan mı konuşmuş?
Whatsapa giriyo çıkıyo giriyo çıkıyo ve yazmıyo. Neden yazmıyosun dedm en son dayanamadım okudu msjı cvp vermedi. Demekki başkasıyla konuşuyo. Şuan varya sinirden ölücem canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…