:) aynen kuzu sabırlarımızın mükâfatını alıcaz inşallah hep beraber sonra çeyiz topiklerinde devam ederiz ahahahaAMIN kuzum iyi olsunda INSALLAH baska bsey istemem. Aunen be luzm gormem bile yeter darisi tezkerelerine olsn hepsinin INSALLAH 10 ay kpskoca nasl gececkse artk:)
Ağlamal güzeldiiiiirrr bebeğimmm koy ver gitsin
Çok geçmiş olsun damlammm iyiyim ben allaha şükür kuşummm evdeydim bütün gün yarında evde olucamm.. Babanıza rabbim acil şifalar versin bitanemmm
Iyi bebegm tatiliz ne guzl:) SAgol bebegm ALLAH tum hastalara acil sifalar versin INSALLAH denizimmAğlamal güzeldiiiiirrr bebeğimmm koy ver gitsin
Çok geçmiş olsun damlammm iyiyim ben allaha şükür kuşummm evdeydim bütün gün yarında evde olucamm.. Babanıza rabbim acil şifalar versin bitanemmm
Ayy o gunleride gorruz INSALLAH be kuzum:):) aynen kuzu sabırlarımızın mükâfatını alıcaz inşallah hep beraber sonra çeyiz topiklerinde devam ederiz ahahaha
Ahh kuzum ahh özledim zati ağlarsam duramam ki kuzu ağlıcamda vakiti bekliyorum
baktığım modellerde hiç öyle görmedim kuzum ama aklıma da gelmedi değil riske atmakta istemedim açıkçasıbeğenmene sevindim hayatııım
biraz keyifsiz gibisin sanki ama bana mı öyle geldi yavrum?
aa yok kız çınlamadı nasıl bahsettiniz anlat bakayım, ay kuzum oluyor öyle şeyler malesef.. ah bak 4 ayımız kaldı ama illa arada kavga gürültü oluyor ne yapacaksın nasipbu askerlik böyle geçiyor bu akşam çok duygusalım ben yaa kurban olurum çok özledim
bak demişim trip atacağım falan diye ama bu akşam bir aradı yelkenler suda direkt zaten benim yaaa kurban olduğumm adamın sesinde huzur var yaa ah aşk ah
sağol hayatıım beğenmene çoook sevindiiimmm
kızlarr yaaaa kayınvalideme gittik annemle biraz 1-2 saat oturduk geldik eski resimlerine falan baktık sevdiceğimin küçüklük resimleri, asker eğlencesi vs.. o kadar özlemişim ki doldu gözlerim o sırada da askerim aradı baya konuştuk sorunsuz tripsiz tavırsızuzun bir sürenin ardından bir de sesini duyunca öyle fena oldum ama çaktırmamak için de ağlayamadım edemedim şuan o kadar doluyum ki anlatamam size
Ayy o gunleride gorruz INSALLAH be kuzum:)
hahah ya değişik bir şey olduk insanlıktan çıktık neyiz biz böyle yahuKuzum benim irem dericinin şarkısını sana armağan ediyorum :) kadın biliyorda söylüyor :) sen varsan her yer huzurrrr:)
Kuzuuu biz denizimle de duygusalız topluca ağlayak haydiağalayak derken bile gülüyorum nasıl bişi oldum be :)
hahah ya değişik bir şey olduk insanlıktan çıktık neyiz biz böyle yahuaynen yaaa huzur ki ne huzurrr ağlayamıyorum da böyle bir acayibim şuan en iyisi uyumak sabahın 6:30unda uyanacağım
Telefon sokma konusu açıldı dediki mayıs başında anca sokarım 2 tertip gitsin öyle anaaa dedim pofuduk askerime kavşnca mı sokucaksın bian önce mayıs gelsin artk dedm aynen beraber sayın şafak sen tlfna o teskereye diyokuzum valla ne bileym knuşmak istemyo glb whatsapa giriyo çkıyo yazmıyo bn de yazmcm kendi bilirr
ee iş malum kuzucum tatil yok bizeBizde askeriz bir nevi ballım yaaa psikolojimiz bozuldu resmen :) neden o kadar erken kalkacaksın kuzummm
ya haklı olarak riske atmak istemiyordur bebeğim biz de anca 5-6 ay sonra sokabildik rahat rahat biliyorsun. ya bakıp çıkıyordur belki ama insan haliyle bekliyor en azından kısa da olsa bir kerelikte olsa bir mesaj atsın merak etme iyiyim öyleyim böyleyim diye ama malesef onlar aynı şeyi düşünmüyorlar galiba.. ay pofuduk askerine kavuşunca mı lafa bakk Allahıııım kulağa o kadar güzel geliyor kiii çok şükürrTelefon sokma konusu açıldı dediki mayıs başında anca sokarım 2 tertip gitsin öyle anaaa dedim pofuduk askerime kavşnca mı sokucaksın bian önce mayıs gelsin artk dedm aynen beraber sayın şafak sen tlfna o teskereye diyokuzum valla ne bileym knuşmak istemyo glb whatsapa giriyo çkıyo yazmıyo bn de yazmcm kendi bilirr
Ahahahahaha benide gülümsettin kızKuzum benim irem dericinin şarkısını sana armağan ediyorum :) kadın biliyorda söylüyor :) sen varsan her yer huzurrrr:)
Kuzuuu biz denizimle de duygusalız topluca ağlayak haydiağalayak derken bile gülüyorum nasıl bişi oldum be :)
Devrecilik mi varmış kuzu yaa neden 2tertipin gitmesini bekliyokiTelefon sokma konusu açıldı dediki mayıs başında anca sokarım 2 tertip gitsin öyle anaaa dedim pofuduk askerime kavşnca mı sokucaksın bian önce mayıs gelsin artk dedm aynen beraber sayın şafak sen tlfna o teskereye diyokuzum valla ne bileym knuşmak istemyo glb whatsapa giriyo çkıyo yazmıyo bn de yazmcm kendi bilirr
aradi uzun uzun konustum..anladi sanırım cok ciddi oldugumu tmm yavrum sakin ol nie sinirleniyosun dedi..bi alttan alma çabası vardı sanki baya bi konustuk umarim dank etmistrDinlemiyorlar kuzu alışmışlar orada dinlemeden konuşmaya ooo bizide öyle sanıyorlarbende diyorum ama onlar askermiş askeriyedeymiş dedim bende bana bak sen askerdeysen bende asker bekliyorum tamam kolay değil senin görevinde ama beklemek daha zor sonra sinirlenip köpürüyor al sana trip başlasın oluyor amannnn alıştım artık alttan almaya gelince vay haline
bnmkinin tavırlarından bunaldim kuzum yabaktığım modellerde hiç öyle görmedim kuzum ama aklıma da gelmedi değil riske atmakta istemedim açıkçasıbeğenmene sevindim hayatııım
biraz keyifsiz gibisin sanki ama bana mı öyle geldi yavrum?
aa yok kız çınlamadı nasıl bahsettiniz anlat bakayım, ay kuzum oluyor öyle şeyler malesef.. ah bak 4 ayımız kaldı ama illa arada kavga gürültü oluyor ne yapacaksın nasipbu askerlik böyle geçiyor bu akşam çok duygusalım ben yaa kurban olurum çok özledim
bak demişim trip atacağım falan diye ama bu akşam bir aradı yelkenler suda direkt zaten benim yaaa kurban olduğumm adamın sesinde huzur var yaa ah aşk ah
sağol hayatıım beğenmene çoook sevindiiimmm
kızlarr yaaaa kayınvalideme gittik annemle biraz 1-2 saat oturduk geldik eski resimlerine falan baktık sevdiceğimin küçüklük resimleri, asker eğlencesi vs.. o kadar özlemişim ki doldu gözlerim o sırada da askerim aradı baya konuştuk sorunsuz tripsiz tavırsızuzun bir sürenin ardından bir de sesini duyunca öyle fena oldum ama çaktırmamak için de ağlayamadım edemedim şuan o kadar doluyum ki anlatamam size
ya haklı olarak riske atmak istemiyordur bebeğim biz de anca 5-6 ay sonra sokabildik rahat rahat biliyorsun. ya bakıp çıkıyordur belki ama insan haliyle bekliyor en azından kısa da olsa bir kerelikte olsa bir mesaj atsın merak etme iyiyim öyleyim böyleyim diye ama malesef onlar aynı şeyi düşünmüyorlar galiba.. ay pofuduk askerine kavuşunca mı lafa bakk Allahıııım kulağa o kadar güzel geliyor kiii çok şükürr
Öldürtcek kendini bana yaaa onu istiyo şuan ayrılcam o kdr sinirlendim bitti gitti git konuştuklarım beklesin dememek için zor tutuyorum,çok istedm tlfn sokmasını bilseydim bu kadarr istemezdimm yaaa SABIRRR SABIRRRR !!Devrecilik mi varmış kuzu yaa neden 2tertipin gitmesini bekliyoki
Şuan hiç bişey anlamadım kuzucum yaaÖldürtcek kendini bana yaaa onu istiyo şuan ayrılcam o kdr sinirlendim bitti gitti git konuştuklarım beklesin dememek için zor tutuyorum,çok istedm tlfn sokmasını bilseydim bu kadarr istemezdimm yaaa SABIRRR SABIRRRR !!
Denizim dvrecilik çok yokta alışsın iyice fln diye heralde bilmiyorumm
Gelsin bebişleeeerrrrrkızlar gökhanla konustum işte anlatıyor babamla konustuk gecen gun dediki comezlerin geldimii bende dedimki baba oo tornalr geleli iki ay oldu. Hadi ya demiş bende bekliyorum artık torunlarımı demiş babası :) kıyamam ya adam kendini iyi hisset miyor belliki.. gökhanda demiş baaba bi geleyim allahın izniyle inşallah olur demiş :)
Whatsapa giriyo çıkıyo giriyo çıkıyo ve yazmıyo. Neden yazmıyosun dedm en son dayanamadım okudu msjı cvp vermedi. Demekki başkasıyla konuşuyo. Şuan varya sinirden ölücem canım yaŞuan hiç bişey anlamadım kuzucum yaaHangi konuştukları? Neden bitsin gitsin? Ve neye alışsın diye bebeğm? Bi tane tane anlatırmısın olayı.. Başka bi kızla falan mı konuşmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?