2014 Yarenleri! :)

Gelsin bebişleeeerrrrr Sanada hamilelik ve annelik çok yakışır kuşuuuuummmm Evlenince hemencik yap gitsin ayol

Bir hafta ortadan kaybolduk, nida evlenmiş çocuk bile yapmış. denizlililili ben sana o konuda katılmıyorum. Ben sevgilimle evlendiğimde 2 yıl çocuk yapmam. Bir kere evliliğin tadını çıkarmak lazım. Borç harç varsa onların minimuma mümkünse sıfıra inmesi lazım sonra çocuk olur. Çocuğu yapmak çok kolay da sonrası büyük sorumluluk ve sıkıntı. Ben şahsen tüm asker yarenlerine hemen çocuk yapmayın, evliliğin özgürlüğünüzün tadını çıkarın tavsiyesinde bulunuyorum. :)

Whatsapa giriyo çıkıyo giriyo çıkıyo ve yazmıyo. Neden yazmıyosun dedm en son dayanamadım okudu msjı cvp vermedi. Demekki başkasıyla konuşuyo. Şuan varya sinirden ölücem canım ya

Ahh o whatsapp yok mu o whatsapp. Ama sakin ol canım ya. Bir kere yaptıysa tolore edilebilir bence.

Hiçbir şey edilmez ya. Beni aramayıp me halt ediyosun whatsapta. Beni ara snra napcaksan yaaaappp

Sana tavsiyem benim gibiysen şayet, sinirlenince hemen yazma. Ben yazıyorum sonra sözlerin ayarı kaçıyor yani ben asla argo kullanmam küfür etmem de sözlerim fazla tarizlidir. Sonrasında üzülüyorum ağır kaçmış bu sözüm diye. En iyisi sükunetini koruyup, sonrasında bir şeyler yazman. Telefonunu başkasına vermiş olamaz dimi? Verse sana haber verirdi heralde?

ee iş malum kuzucum tatil yok bize aynen yaa ha asker ha bekleyeni..

Oyy kıyamam kuzum iyi geceler demek için geç kaldım ama neyse :)

Bizide sev denizimmmm Şaka bir yana Allah bir ömür boyu tatlı huzurlu geçim ve sağlık sıhhat versin kuzum :) iyi ki varlar gerçekten :) kızıyoruz ama yine onlarsızda olmuyor tatlım:)

aradi uzun uzun konustum..anladi sanırım cok ciddi oldugumu tmm yavrum sakin ol nie sinirleniyosun dedi..bi alttan alma çabası vardı sanki baya bi konustuk umarim dank etmistr

Askerin sakinlemiş sen çıldırmışsın anlamıştır kuzum birde kendi haksız olunca mecbur alttan almak zorunda kalmıştır:) bence yapmaz kuzum çünkü anladığını söylüyorsun :)

yaparım heralde kıss cocuk evin neşesi.. :) babasına cok uzuluyorum dun aksam gormcem anlattı ben agladım .
Allah acil şifasını versin nidakuşum yaaa çok zor gerçekten Dua etmekten başka bisey gelmiyoki elimizden.. Rabbimin izniyle eski sağlığına kavuşur en kısa sürede inşallah kuşuuuum

Whatsapa giriyo çıkıyo giriyo çıkıyo ve yazmıyo. Neden yazmıyosun dedm en son dayanamadım okudu msjı cvp vermedi. Demekki başkasıyla konuşuyo. Şuan varya sinirden ölücem canım ya
Canımıniçi komutanlar falan dolaşıyodur hemen aklına kötü şeyler getirme.. Bizdede oluyo yazıyorum vatsaptan okuduğunu görüyorum cvp vermiyo ama.. Snra aradığı zmn yada yazdığı zmn aşkım nerelerdesin sen çok özledim msj atmanı yada sesini duymanı falan diyorum o da durumu anlatıyo.. Ne ben kırılıyorum nede onu kırıyorum..

Bilmiyorum ama baya yardırdım yani bunun sonu kavga belli kî

Canım ev makineeeemmmmm beniiiiimmm senide severim burdaki bütün kızlarıda severiiiii m mm

Aynen kuzu yaa iyiki varlar.. Onlar olmasaydı tatsız tuzsuz bişi olurdu sanırım herşey

Ben senin gbi konuşamıyorum işte yardırdım ben de bunun sonu kavga fena giricez belli birbirimize.s

Ben senin gbi konuşamıyorum işte yardırdım ben de bunun sonu kavga fena giricez belli birbirimize.s
Haklısın kuzucum yaa kişilik meselesi sonuçta İnşallah kavga etmezsiniz bebeğîm yaa tam sınav zamanın Olumsuz etkilemesin seni yaa.. Sakin sakin konuş konuştuğunuz zmn bebeğim rahatsız oldğn durumu anlat.. Öfkeyle kalkan zararla oturur unutma tamam?

Ayyyyy telefonu arkadaşına vermiş çocuk sevgilisiyle msjlaşıyomuş.s rezil oldukkk çocuğaaa yardırdımm msjlarda eyvahh eyvaaahh .s

canım bende 1 yıl dusunmuyorum cocuk ama bı yandan da 4 yıldır zaten gezdik eglendk bir yılda evliliğin tadını cıkartırız ondan sonra insallah borc harc olmazsa yaparım yani.

Allah acil şifasını versin nidakuşum yaaa çok zor gerçekten Dua etmekten başka bisey gelmiyoki elimizden.. Rabbimin izniyle eski sağlığına kavuşur en kısa sürede inşallah kuşuuuum
sagol canım amiiin. benim babamda hasta 10 yıldır ben ilkokula gıdıyodum doktrlar fazla omur biçmemişti. şimdi halaa hastaa ama nobet gecırmıyor son 5 yıldır namazn nıyazında bi adam olduu.. Bunada baglıyorum aslında biraz. onceden içkisi vardı mesela şimdi tövbee hayattaa.. bu arada babamın hastalıgının adı yok canım adı olmadıgı ıcın teshıs ve tedavide yok sadce ilaççlarla nobet gecrmsnı engellıyoruz demansa cok yakın bi hastalkmş. yani rabbimin bileceği iş kucukken cok aglardım derslerde falan babam ölecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…