- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kuşum tercih meselesidir işteee.. şöyle bir gerçek varki "rabbimin dediği olur" allah nasip etmedikten snra elden ne gelir? Bende senin gibi düşünüyorum.. Bizim 5yıl oldu gezdik tozduk tatilimizi yaptık aşkımıza doyduk hasretide yaşadık, yaşıyoruz.. Borcumuz olmadıktan snra (ki olmaması için çeyizdir para biriktirmedir şimdiden yapıyorum) neyi bekliyim ben ya? Çocukların enerjileri çoook başka sen bilirsin bebeğim anasınıfı öğretmenisin.. Yaş 30olunca onların enerjilerine nasıl yetişiceksincanım bende 1 yıl dusunmuyorum cocuk ama bı yandan da 4 yıldır zaten gezdik eglendk bir yılda evliliğin tadını cıkartırız ondan sonra insallah borc harc olmazsa yaparım yani.
Kıyamam ben sana yaa bebğim beniiiimsagol canım amiiin. benim babamda hasta 10 yıldır ben ilkokula gıdıyodum doktrlar fazla omur biçmemişti. şimdi halaa hastaa ama nobet gecırmıyor son 5 yıldır namazn nıyazında bi adam olduu.. Bunada baglıyorum aslında biraz. onceden içkisi vardı mesela şimdi tövbee hayattaa.. bu arada babamın hastalıgının adı yok canım adı olmadıgı ıcın teshıs ve tedavide yok sadce ilaççlarla nobet gecrmsnı engellıyoruz demansa cok yakın bi hastalkmş. yani rabbimin bileceği iş kucukken cok aglardım derslerde falan babam ölecek diye
Rezil olduk rezilllBen sana demiştim ama dimi :) bari sevgilinin gönlünü al :)
öyle bebeğim kader kısmet bosuna demıyorlar.. nasibinde ne varsa o olaacak.. ben şahsen geciktirme niyetinde degilim. cocuklarıma genc anne oolmak isterim hem sevdgm adamdan bir canlı olacak ne kadar guzel bişey :) rabbim herseyin hayırlsını saip etsin yinede tabii..zor ya şimdi ki annelere bakıyorum yapammaayan pişşman yapan bin pişman :) o yuzden allah gonlmze gore versn ınsallah.Kuşum tercih meselesidir işteee.. şöyle bir gerçek varki "rabbimin dediği olur" allah nasip etmedikten snra elden ne gelir? Bende senin gibi düşünüyorum.. Bizim 5yıl oldu gezdik tozduk tatilimizi yaptık aşkımıza doyduk hasretide yaşadık, yaşıyoruz.. Borcumuz olmadıktan snra (ki olmaması için çeyizdir para biriktirmedir şimdiden yapıyorum) neyi bekliyim ben ya? Çocukların enerjileri çoook başka sen bilirsin bebeğim anasınıfı öğretmenisin.. Yaş 30olunca onların enerjilerine nasıl yetişiceksinBu benim düşüncem, benim isteğim.. Kimse değil rabbim bilir en doğrusunu..
Yarın alırsın gönlünü bebeğim bu sana ders olsun bak hemencik olumsuz düşünüp kavga moduna girmeeeeeRezil olduk rezilllaşırı utanndımmm. Enesle de kavga ettk haklı olarak karşı taraf .s verdi tlfnu şimdi alamam daha gönlünü off off
her zaman sukru ederim canım cok sukur elimiz ayagımız tutyor gozmuz goruyor aklımız yerinde.. dediğin gibi hepsi bir imtihan bugun varız yarın yokuz ne bellii. allahım ölüümün bile hayırlısını nasip etsin hepimize ay gece gece efkarlandım yine.Kıyamam ben sana yaa bebğim beniiiimRabbim sevdiklerine bağışlasın hem babanı hemde sevdiceîğinin babasını.. Hepsi imtihan be kuzu.. Hastalıkta, sağlıkta, varlıkta, yoklukta.. Rabbim bu sınavlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah.. Beterin beteri vardır bebeğimm.. Eli ayağı tutmayan en kötüsü akıl sağlığı yerinde olmayan insanlar var Bunada şükür diyelim
Amiiiinnn bitanemmmm..bende efkarlandım kııııız gece gece konu nerden nereye geldi vallaher zaman sukru ederim canım cok sukur elimiz ayagımız tutyor gozmuz goruyor aklımız yerinde.. dediğin gibi hepsi bir imtihan bugun varız yarın yokuz ne bellii. allahım ölüümün bile hayırlısını nasip etsin hepimize ay gece gece efkarlandım yine.
Aşırı utandımmm ve rezil oldum ya of .s enes de kızdı haliylee amaaaaanın amanıııınnnYarın alırsın gönlünü bebeğim bu sana ders olsun bak hemencik olumsuz düşünüp kavga moduna girmeeeee
kuşumm uzmek ıstemezdm seni de yinede cok sagol derdime ortakl oldugun için. seviliyorsunAmiiiinnn bitanemmmm..bende efkarlandım kııııız gece gece konu nerden nereye geldi valla
Ahahahah kuzum benim yaaaAşırı utandımmm ve rezil oldum ya of .s enes de kızdı haliylee amaaaaanın amanıııınnn
Sende seviliyosun canıııııımmm nidakuşıuuum benimmm.. Gökini gör rüyanda inşallaaah.. Allah rahatlık versin bitanemmmkuşumm uzmek ıstemezdm seni de yinede cok sagol derdime ortakl oldugun için. seviliyorsuniyi geceler kusum ben uyuyorum gozlerm kayıyorr ..
Ahahahaha vahşi kaplanda oldum :) akıllı yaren olayım artk ben :)Ahahahah kuzum benim yaaaSakin ol bebeğimmm Yarın güzel güzel konuşup alrsın gönlünü bi dahada anlayıp dinlemeden pençelerini çıkarmazsın sevdiceğinee vahşi kaplannnn
Aynen kuzu yaa akıllı ol aklını almasınlarAhahahaha vahşi kaplanda oldum :) akıllı yaren olayım artk ben :)
Cidden alırlar. Msjı bi gördüm ödüm patladıııı eyvaaahh diyeAynen kuzu yaa akıllı ol aklını almasınlarVahşi kaplan maplan dinlemezler alırlar adamın aklınııı
Herkese selamm Nasılsıniz kızlarrrrr
Canım ev makineeeemmmmm beniiiiimmm senide severim burdaki bütün kızlarıda severiiiii m mm
Aynen kuzu yaa iyiki varlar.. Onlar olmasaydı tatsız tuzsuz bişi olurdu sanırım herşey
sagol canım amiiin. benim babamda hasta 10 yıldır ben ilkokula gıdıyodum doktrlar fazla omur biçmemişti. şimdi halaa hastaa ama nobet gecırmıyor son 5 yıldır namazn nıyazında bi adam olduu.. Bunada baglıyorum aslında biraz. onceden içkisi vardı mesela şimdi tövbee hayattaa.. bu arada babamın hastalıgının adı yok canım adı olmadıgı ıcın teshıs ve tedavide yok sadce ilaççlarla nobet gecrmsnı engellıyoruz demansa cok yakın bi hastalkmş. yani rabbimin bileceği iş kucukken cok aglardım derslerde falan babam ölecek diye
Günaydın ponpon kızlaaaaar
ayyy kaçak mı ilan edildimmmyerim sizi yaaa kendimi yataklara hapsettim hiçbir şey yapasım gelmedi nasıldı buralar biz yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?