2014 Yarenleri! :)

canım bende 1 yıl dusunmuyorum cocuk ama bı yandan da 4 yıldır zaten gezdik eglendk bir yılda evliliğin tadını cıkartırız ondan sonra insallah borc harc olmazsa yaparım yani.
Kuşum tercih meselesidir işteee.. şöyle bir gerçek varki "rabbimin dediği olur" allah nasip etmedikten snra elden ne gelir? Bende senin gibi düşünüyorum.. Bizim 5yıl oldu gezdik tozduk tatilimizi yaptık aşkımıza doyduk hasretide yaşadık, yaşıyoruz.. Borcumuz olmadıktan snra (ki olmaması için çeyizdir para biriktirmedir şimdiden yapıyorum) neyi bekliyim ben ya? Çocukların enerjileri çoook başka sen bilirsin bebeğim anasınıfı öğretmenisin.. Yaş 30olunca onların enerjilerine nasıl yetişiceksin Bu benim düşüncem, benim isteğim.. Kimse değil rabbim bilir en doğrusunu..

Kıyamam ben sana yaa bebğim beniiiim Rabbim sevdiklerine bağışlasın hem babanı hemde sevdiceîğinin babasını.. Hepsi imtihan be kuzu.. Hastalıkta, sağlıkta, varlıkta, yoklukta.. Rabbim bu sınavlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah.. Beterin beteri vardır bebeğimm.. Eli ayağı tutmayan en kötüsü akıl sağlığı yerinde olmayan insanlar var Bunada şükür diyelim

öyle bebeğim kader kısmet bosuna demıyorlar.. nasibinde ne varsa o olaacak.. ben şahsen geciktirme niyetinde degilim. cocuklarıma genc anne oolmak isterim hem sevdgm adamdan bir canlı olacak ne kadar guzel bişey :) rabbim herseyin hayırlsını saip etsin yinede tabii..zor ya şimdi ki annelere bakıyorum yapammaayan pişşman yapan bin pişman :) o yuzden allah gonlmze gore versn ınsallah.

her zaman sukru ederim canım cok sukur elimiz ayagımız tutyor gozmuz goruyor aklımız yerinde.. dediğin gibi hepsi bir imtihan bugun varız yarın yokuz ne bellii. allahım ölüümün bile hayırlısını nasip etsin hepimize ay gece gece efkarlandım yine.

Amiiiinnn bitanemmmm..bende efkarlandım kııııız gece gece konu nerden nereye geldi valla

kuşumm uzmek ıstemezdm seni de yinede cok sagol derdime ortakl oldugun için. seviliyorsun iyi geceler kusum ben uyuyorum gozlerm kayıyorr ..
Sende seviliyosun canıııııımmm nidakuşıuuum benimmm.. Gökini gör rüyanda inşallaaah.. Allah rahatlık versin bitanemmm

Ahahahah kuzum benim yaaa Sakin ol bebeğimmm Yarın güzel güzel konuşup alrsın gönlünü bi dahada anlayıp dinlemeden pençelerini çıkarmazsın sevdiceğinee vahşi kaplannnn
Ahahahaha vahşi kaplanda oldum :) akıllı yaren olayım artk ben :)

Herkese selamm Nasılsıniz kızlarrrrr

Hoşgeldin topraam seni buralar da görmek çok güzeeelll :)))

Canım ev makineeeemmmmm beniiiiimmm senide severim burdaki bütün kızlarıda severiiiii m mm

Aynen kuzu yaa iyiki varlar.. Onlar olmasaydı tatsız tuzsuz bişi olurdu sanırım herşey

Canımsın kuzum öperim seni sanırım dediğin gibi uğraşımız oldular resmen Hahaha

Geçmiş olsun tatlım.. Allah tez zamanda şifasını da verir inşallah.. Hastalığının teşhisinin konulamaması kötü insan neyle savaştığını bilemiyor ama babanın maşallahı var ne güzel hayata tutunmuş :) belkide maneviyata ihtiyacı vardı:)

Günaydın ponpon kızlaaaaar

Salvommm kuzummm günaydın bebem nasılsın canım

ayyy kaçak mı ilan edildimmm yerim sizi yaaa kendimi yataklara hapsettim hiçbir şey yapasım gelmedi nasıldı buralar biz yokken

neden ki kuzum aaaa çıkıp bir hava alaydın ama orada havalar nasıl ki? Siz yoktunuz diye olağan normaldi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…