2014 Yarenleri! :)

neden ki kuzum aaaa çıkıp bir hava alaydın ama orada havalar nasıl ki? Siz yoktunuz diye olağan normaldi tatlım

buzzz gibi bir hava var tatlım neyseki bugün kar yağışı durdu.. şuan işteyim zaten bana tatil yok, sevdicek de tribe girdi yılbaşı gecesi beni de tribe soktu.. birbirimizi teselli ede ede girdik 2015 e ahahah coşmadınız mı bebeğim yandan yandan oh oh yapmadınız mı

günaydın kızlar nasılsınız biz sevdicekle aramızı düzelttik gibi , maşallah diym üç gündür gayet iyiyiz 2015 uğurlu geldi inş. hepimiz için güzel bir yıl olur

triplerden triplere savruldum bebeğiiimm, sevdicekle beni fena etkiledi bu yılbaşı gecesi ben de seni çok özledim neler yaptınız buralarda
Yılbaşı gecesi evimde kuşumla beraberdim bebeğim burda bütün kızlar kaçaktı.. Demetle beraber girdik yeni yıla Bugünde tatil anca kalktım işte bebeğim yarın nöbetim var Dünde ben kötüydüm azıcık.. Tv'de bi küçük eylül meselesi vardı.. Deli gibi ağladım

Siz neden triplere girdiniiiiiz? Çok mu özlediniiiizzz dayanamadınız mııı

Günaydın yarenlerr

Hoşbuldukk toprammmm dimi bende sevdim buraları topram napıyosun bakim

Ooooooooohhh ne güzel kuzucum yaaaaa gözünaydııııınnn.. Dağıtıma mı geldiii? Sımmmsıkı sarıl aşkınaaa boool bool öp kokusunu içine çek e mi tatlım?

Sağol denizcim ya nasıl neşeliyim anlatamam evet dağıtıma geldi 1 hafta burda öpüyom öpüyom da insan yine de doyamıyor ya sen napıyosun kuzucum

günaydın kızlar nasılsınız biz sevdicekle aramızı düzelttik gibi , maşallah diym üç gündür gayet iyiyiz 2015 uğurlu geldi inş. hepimiz için güzel bir yıl olur
Ohhhh iyi çok şüküüür sevindim tatlımmmm Konuştunuz mu peki? Neden öyle davranmış ?

Ayyy cnm bnm yaaa Ben o şelalare saçlara o ay o hilal kaşlara süzme o dudaklaraaa Öp öp öp öp doyamadııııımmmm

Ben iyiyim allaha şükür fıstığımmm anca kalktım kahvaltı falan hazırlıycam ama insanın yalnız başına canı istemiyoo

süpersiniz yalnız bırakmamışsınız birbirinizi ne güzel kıyamam sana ya canım benim uzat ayaklarını dinlen bugün de, ben çalışıyorumm
yaklaşık 2 saat falan telde konuştuk kuzucum tabii triplerden triplere daldık, güldük ağladık karmakarışıktı ama yine de güzeldi 1-3 nöbeti vardı o nöbete gitti ben de devirdim totoyu yattım erkenden
3 aydır hasretiz kuzucuuum patladık en sonunda tabi

günaydın şekerim hoşgeldin yeni görüyorum buralarda seni

hehe aynen öyle kuuzucum doyamıyorummmm Aaa kuzucum deseydin ya sabahtan gelirdim ben yanına pek de acıktım biliyo musun ii giderdi beraber
günaydın şekerim hoşgeldin yeni görüyorum buralarda seni
Günaydınnn canımmm hoşbuldukkk evettt buralarda yeniyim
Topram var o dedi gel diye bende geldim iyi etmişmiyim

çok çok iyi ettin tatlımm, ne güzel kalabalık olalım oh oh kaç yaşındasın ne iş yaparsın şafağın kaç bi anlatırsan kendini çok çok mutlu olacam

çok çok iyi ettin tatlımm, ne güzel kalabalık olalım oh oh kaç yaşındasın ne iş yaparsın şafağın kaç bi anlatırsan kendini çok çok mutlu olacam
Dimi kalabalık iyidir tatlımm 21 yaşındayım Bilgisayar prog. okudum şu an da Veterinerliğe el attım açıktan inşallah bitiririm Ahh hepsi güzel sorulardı da şafak fena oldu tatlım yaa
Şafakkkkk dolu doluuuu 300 İstanbuldan katılıyorum özel bir firmada çalışıyorum canısı
Sende nasıl anlat bakayımm

çok çok memnun oldum şekerim ahaah sen de benim gibi farklı iki bölümde çabalamışsın ne güzel ben de felsefe okuduktan sonra muhasebeye el attım açıktan işletme alıyorum ve mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum, tekirdağ çorludan katılıyorum 22 yaşındayım ahh o şafaklarrrrr bizim de şafak atarsa 217 diyoruz bugün
nerde yapıyorsunuz askerliği tatlımm

Çok özledik biz aşklarımızı yaaaaaaa Aşklarımızda bizi özlediiiiii
Ne güzel olurdu kıııııııızzzzz.. Gel yapalım kahvaltıyııı üstüne bol köpüklü türk kahveside yaparım beeeennn ohhh misss Karşılıklı höpürdetirizzz

Kuşummmm topraan (sanırım ev makinemmm oluyoo) îyi demiş.. Buralar daha hareketli, samimi, eğlenceli.. Sevdiceğini uğurladın mı daha sık gel bak Biz her daim burdayız

Beloooommm sende bendensin kuşuuuummm Benim şafakta dopppdoluuu 302 Geçer be kuzuuuu allah sağlık versin yeterki.. Şu 300ler bitince gerisi daha hızlı geçicek gibi hissediyorum.. Boğdu beni şu 300ler ıyyyy

ayyy ağlıcaam denizim ya, bir de bi sinir var üstümde 15 gün sonra yine malum durum geliyooorr çok gerginim
2015 e soktuk ya başımızı çok şükür, şu nisan ayı da gelse hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…