neden ki kuzum aaaa çıkıp bir hava alaydın ama orada havalar nasıl ki? Siz yoktunuz diye olağan normaldi tatlım
Yeşimciiiiimmmmmm nerelerdesin sen yaaagünaydınnnn sizi çooook özlediiiimmmmmm
Yeşimciiiiimmmmmm nerelerdesin sen yaaaÖzledimmmmmm seniiii kuşuuuuuummmmmm
Yılbaşı gecesi evimde kuşumla beraberdim bebeğim burda bütün kızlar kaçaktı.. Demetle beraber girdik yeni yılatriplerden triplere savruldum bebeğiiimm, sevdicekle beni fena etkiledi bu yılbaşı gecesiben de seni çok özledim neler yaptınız buralarda
Hoşgeldin topraamseni buralar da görmek çok güzeeelll :)))
Canımsın kuzum öperim senisanırım dediğin gibi uğraşımız oldular resmen Hahaha
Geçmiş olsun tatlım.. Allah tez zamanda şifasını da verir inşallah.. Hastalığının teşhisinin konulamaması kötüinsan neyle savaştığını bilemiyor ama babanın maşallahı var ne güzel hayata tutunmuş :) belkide maneviyata ihtiyacı vardı:)
Salvommm kuzummm günaydın bebemnasılsın canım
Ooooooooohhh ne güzel kuzucum yaaaaa gözünaydııııınnn.. Dağıtıma mı geldiii? Sımmmsıkı sarıl aşkınaaa boool bool öp kokusunu içine çek e mi tatlım?
Ohhhh iyi çok şüküüür sevindim tatlımmmmgünaydın kızlar nasılsınızbiz sevdicekle aramızı düzelttik gibi , maşallah diym üç gündür gayet iyiyiz 2015 uğurlu geldi inş. hepimiz için güzel bir yıl olur
Ayyy cnm bnm yaaaGünaydın yarenlerr
Hoşbuldukk toprammmmdimi bende sevdim buraları topram napıyosun bakim
Sağol denizcim ya nasıl neşeliyim anlatamamevet dağıtıma geldi 1 hafta burda öpüyom öpüyom da insan yine de doyamıyor ya sen napıyosun kuzucum
Yılbaşı gecesi evimde kuşumla beraberdim bebeğim burda bütün kızlar kaçaktı.. Demetle beraber girdik yeni yılaBugünde tatil anca kalktım işte bebeğim yarın nöbetim var Dünde ben kötüydüm azıcık.. Tv'de bi küçük eylül meselesi vardı.. Deli gibi ağladım
Siz neden triplere girdiniiiiiz? Çok mu özlediniiiizzz dayanamadınız mııı
günaydın kızlar nasılsınızbiz sevdicekle aramızı düzelttik gibi , maşallah diym üç gündür gayet iyiyiz 2015 uğurlu geldi inş. hepimiz için güzel bir yıl olur
Günaydın yarenlerr
Hoşbuldukk toprammmmdimi bende sevdim buraları topram napıyosun bakim
Sağol denizcim ya nasıl neşeliyim anlatamamevet dağıtıma geldi 1 hafta burda öpüyom öpüyom da insan yine de doyamıyor ya sen napıyosun kuzucum
Ayyy cnm bnm yaaaBen o şelalare saçlara o ay o hilal kaşlara süzme o dudaklaraaa Öp öp öp öp doyamadııııımmmm
Ben iyiyim allaha şükür fıstığımmm anca kalktım kahvaltı falan hazırlıycam ama insanın yalnız başına canı istemiyoo
Günaydınnn canımmm hoşbuldukkk evettt buralarda yeniyimgünaydın şekerim hoşgeldin yeni görüyorum buralarda seni
hehe aynen öyle kuuzucum doyamıyorummmmAaa kuzucum deseydin ya sabahtan gelirdim ben yanına pek de acıktım biliyo musun ii giderdi beraber
Günaydınnn canımmm hoşbuldukkk evettt buralarda yeniyim
Topram var o dedi gel diye bende geldim iyi etmişmiyim
Dimi kalabalık iyidir tatlımmçok çok iyi ettin tatlımm, ne güzel kalabalık olalım oh ohkaç yaşındasın ne iş yaparsın şafağın kaç bi anlatırsan kendini çok çok mutlu olacam
Dimi kalabalık iyidir tatlımm21 yaşındayım Bilgisayar prog. okudum şu an da Veterinerliğe el attım açıktan inşallah bitiririm Ahh hepsi güzel sorulardı da şafak fena oldu tatlım yaa
Şafakkkkk dolu doluuuu 300İstanbuldan katılıyorum özel bir firmada çalışıyorum canısı
Sende nasıl anlat bakayımm
Çok özledik biz aşklarımızı yaaaaaaasüpersinizyalnız bırakmamışsınız birbirinizi ne güzel kıyamam sana ya canım benim uzat ayaklarını dinlen bugün de, ben çalışıyorumm
yaklaşık 2 saat falan telde konuştuk kuzucum tabii triplerden triplere daldık, güldük ağladık karmakarışıktı ama yine de güzeldi1-3 nöbeti vardı o nöbete gitti ben de devirdim totoyu yattım erkenden
3 aydır hasretiz kuzucuuum patladık en sonunda tabi
Ne güzel olurdu kıııııııızzzzz.. Gel yapalım kahvaltıyııı üstüne bol köpüklü türk kahveside yaparım beeeennn ohhh missshehe aynen öyle kuuzucum doyamıyorummmmAaa kuzucum deseydin ya sabahtan gelirdim ben yanına pek de acıktım biliyo musun ii giderdi beraber
Günaydınnn canımmm hoşbuldukkk evettt buralarda yeniyim
Topram var o dedi gel diye bende geldim iyi etmişmiyim
Beloooommm sende bendensin kuşuuuummmDimi kalabalık iyidir tatlımm21 yaşındayım Bilgisayar prog. okudum şu an da Veterinerliğe el attım açıktan inşallah bitiririm Ahh hepsi güzel sorulardı da şafak fena oldu tatlım yaa
Şafakkkkk dolu doluuuu 300İstanbuldan katılıyorum özel bir firmada çalışıyorum canısı
Sende nasıl anlat bakayımm
Çok özledik biz aşklarımızı yaaaaaaaAşklarımızda bizi özlediiiiii
Ne güzel olurdu kıııııııızzzzz.. Gel yapalım kahvaltıyııı üstüne bol köpüklü türk kahveside yaparım beeeennn ohhh misssKarşılıklı höpürdetirizzz
Kuşummmm topraan (sanırım ev makinemmm oluyoo) îyi demiş.. Buralar daha hareketli, samimi, eğlenceli.. Sevdiceğini uğurladın mı daha sık gel bakBiz her daim burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?