Beloooommm sende bendensin kuşuuuummmBenim şafakta dopppdoluuu 302 Geçer be kuzuuuu allah sağlık versin yeterki.. Şu 300ler bitince gerisi daha hızlı geçicek gibi hissediyorum.. Boğdu beni şu 300ler ıyyyy
Bende memnun oldum tatlımçok çok memnun oldum şekerimahaah sen de benim gibi farklı iki bölümde çabalamışsın ne güzel ben de felsefe okuduktan sonra muhasebeye el attım açıktan işletme alıyorum ve mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum, tekirdağ çorludan katılıyorum 22 yaşındayım ahh o şafaklarrrrr bizim de şafak atarsa 217 diyoruz bugün
nerde yapıyorsunuz askerliği tatlımm
buzzz gibi bir hava var tatlım neyseki bugün kar yağışı durdu.. şuan işteyim zaten bana tatil yok, sevdicek de tribe girdi yılbaşı gecesi beni de tribe soktu.. birbirimizi teselli ede ede girdik 2015 eahahah coşmadınız mı bebeğim yandan yandan oh oh yapmadınız mı
Günaydın yarenlerr
Hoşbuldukk toprammmmdimi bende sevdim buraları topram napıyosun bakim
Sağol denizcim ya nasıl neşeliyim anlatamamevet dağıtıma geldi 1 hafta burda öpüyom öpüyom da insan yine de doyamıyor ya sen napıyosun kuzucum
şafağımızın 302 olduğu gün yolladım yarimi urfa ya..
anılar depirdeştiiiigeçiyor kuzucuuum gerçekten 200ler hızlı geçti sanki çok şükür
Kuşum beniiiimmm ah malum günler yok muayyy ağlıcaam denizim ya, bir de bi sinir var üstümde 15 gün sonra yine malum durum geliyooorr çok gerginim
2015 e soktuk ya başımızı çok şükür, şu nisan ayı da gelse hayırlısıyla
Bende memnun oldum tatlımAhh ahhh denemediğimiz şey kalmadı zaten tatlım her yere atıyoruz kendimizi biri içimize sinse ne güzel olucak Yakınsın bize canım süper ohh az kalmış sizin ya biz ikiyüzlere düşelim yeter diyoruz Acemilik Ankara da oldu usta Ağrı da Bakalım yeni ve zorlu tecrübeler bizi bekliii
Hayırlı kandiller bitanemmmmmHayırlı kandiller canlarımmmm
canım aslında detaya inmedik daha doğrusu ben neyin ne olduğunu öğrenmeye çalışırken beni konuşturmadan sen kendini üzme senlik hiç bi durum yok, evet rahatım çok şükür ama insan burda çok şey düşünüyor , döndükten sonra ne yapcam nasıl olcak vs vs. bunlar çok bunalttı beni die özür diledi , bende daha fazla ayrıntıya girmek istemedim konu kapandıOhhhh iyi çok şüküüür sevindim tatlımmmmKonuştunuz mu peki? Neden öyle davranmış ?
Aaaa noldu ki canım o tripler bazen bizi bizden alıyorhem neden tatil yok sana iş yeri ayıp etmiş gelelim dövemeye Valla kuzu telefonda konuşarak girdik yeni yıla Ramazan geri sayım yaptı yeni yıla gireceği için değil Şafağı atıyor diye sevindi Ahah hem şimdi dikkatımı çekti sizinde sevgili olma tarihiniz 16.06 mı :)))
Seversin kuzu buraları tabi herkes çok cana yakın :) napiiim bir whatsapp bir bura bir yarışma topiii bir gelincikler topiii kafam döndü
sanada hayırlı kandiller canımmmHayırlı kandiller canlarımmmm
Hayırlı kandiller bitanemmmmmCumanda mübarek olsunnn Bol bol dua edelim bugün..
amanınnn kimler gelmiş burayaaahehe aynen öyle kuuzucum doyamıyorummmmAaa kuzucum deseydin ya sabahtan gelirdim ben yanına pek de acıktım biliyo musun ii giderdi beraber
Günaydınnn canımmm hoşbuldukkk evettt buralarda yeniyim
Topram var o dedi gel diye bende geldim iyi etmişmiyim
Çok özledik biz aşklarımızı yaaaaaaaAşklarımızda bizi özlediiiiii
Ne güzel olurdu kıııııııızzzzz.. Gel yapalım kahvaltıyııı üstüne bol köpüklü türk kahveside yaparım beeeennn ohhh misssKarşılıklı höpürdetirizzz
Kuşummmm topraan (sanırım ev makinemmm oluyoo) îyi demiş.. Buralar daha hareketli, samimi, eğlenceli.. Sevdiceğini uğurladın mı daha sık gel bakBiz her daim burdayız
Beloooommm sende bendensin kuşuuuummmBenim şafakta dopppdoluuu 302 Geçer be kuzuuuu allah sağlık versin yeterki.. Şu 300ler bitince gerisi daha hızlı geçicek gibi hissediyorum.. Boğdu beni şu 300ler ıyyyy
Kuşum beniiiimmm ah malum günler yok muAz kalmış be yeşimiiim bunca zaman sabrettin azıcık daha dişimizi sıkıcaaaaz ve nisaaan ayıııııııı Kavuşucan kız aşkınaaaa Ondan snra biraz daha sıkıcaaaaz ve bi daha ayrılmamak üzereee sonsuza kadar kavuşucanııııııızz
evet kuzu öyledir elbetAaaa noldu ki canım o tripler bazen bizi bizden alıyorhem neden tatil yok sana iş yeri ayıp etmiş gelelim dövemeye Valla kuzu telefonda konuşarak girdik yeni yıla Ramazan geri sayım yaptı yeni yıla gireceği için değil Şafağı atıyor diye sevindi Ahah hem şimdi dikkatımı çekti sizinde sevgili olma tarihiniz 16.06 mı :)))
Seversin kuzu buraları tabi herkes çok cana yakın :) napiiim bir whatsapp bir bura bir yarışma topiii bir gelincikler topiii kafam döndü
yanyana değildik ya tatlım sürekli geçen yılbaşından konuştuk durduk triplendik ağladık sonra böyle olmuyor dedik gülüştük, yaktık beyinlerimiziayy kuzucuum tatilin bende hiçbir karşılığı yok şuan, iş olmasaydı da gelirdim ofise çalışırdım herhalde evde oturunca delleniyorum elimde telefon mesaj bekliyorum şapşal şapşal süperrr süperrr ben de çok isterdim konuşarak girelim ama nöbet koymuşlar aşkitoya evvveeet benim en sevdiğim tarih 16.06.2010 yoksaaaa sizin de miiiiii
sanada hayırlı kandiller canımmm
evet kuzu öyledir elbetahahahah topram ya naptın bizim gruba söylesende durmazlar car car kimse susmaz orda
Aynen tatlım yakınızbi ayağım istanbulda zaten şekerim yakınız valla, istanbulun neresi diye sorsam kabalık etmiş olur muyum hihihiaz mı kalmışşşş 200lere düşüyorsunuz tatlım inşallah 200ler birşey anlamadan hemencecik geçerrr
ağrı da bir arkadaşımız var tatlım, çok rahat eder eğer merkezde olursa tatlım hiççç sıkma güzel yüreğini
Huhuuuuu sexyyyy de burdaaaaaamanınnn kimler gelmiş burayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?