2014 Yarenleri! :)

Beloooommm sende bendensin kuşuuuummm Benim şafakta dopppdoluuu 302 Geçer be kuzuuuu allah sağlık versin yeterki.. Şu 300ler bitince gerisi daha hızlı geçicek gibi hissediyorum.. Boğdu beni şu 300ler ıyyyy

şafağımızın 302 olduğu gün yolladım yarimi urfa ya..
anılar depirdeştiiii geçiyor kuzucuuum gerçekten 200ler hızlı geçti sanki çok şükür

Bende memnun oldum tatlım Ahh ahhh denemediğimiz şey kalmadı zaten tatlım her yere atıyoruz kendimizi biri içimize sinse ne güzel olucak Yakınsın bize canım süper ohh az kalmış sizin ya biz ikiyüzlere düşelim yeter diyoruz Acemilik Ankara da oldu usta Ağrı da Bakalım yeni ve zorlu tecrübeler bizi bekliii

Aaaa noldu ki canım o tripler bazen bizi bizden alıyor hem neden tatil yok sana iş yeri ayıp etmiş gelelim dövemeye Valla kuzu telefonda konuşarak girdik yeni yıla Ramazan geri sayım yaptı yeni yıla gireceği için değil Şafağı atıyor diye sevindi Ahah hem şimdi dikkatımı çekti sizinde sevgili olma tarihiniz 16.06 mı :)))

Seversin kuzu buraları tabi herkes çok cana yakın :) napiiim bir whatsapp bir bura bir yarışma topiii bir gelincikler topiii kafam döndü

şafağımızın 302 olduğu gün yolladım yarimi urfa ya..
anılar depirdeştiiii geçiyor kuzucuuum gerçekten 200ler hızlı geçti sanki çok şükür

ayyy ağlıcaam denizim ya, bir de bi sinir var üstümde 15 gün sonra yine malum durum geliyooorr çok gerginim
2015 e soktuk ya başımızı çok şükür, şu nisan ayı da gelse hayırlısıyla
Kuşum beniiiimmm ah malum günler yok mu Az kalmış be yeşimiiim bunca zaman sabrettin azıcık daha dişimizi sıkıcaaaaz ve nisaaan ayıııııııı Kavuşucan kız aşkınaaaa Ondan snra biraz daha sıkıcaaaaz ve bi daha ayrılmamak üzereee sonsuza kadar kavuşucanııııııızz

bi ayağım istanbulda zaten şekerim yakınız valla, istanbulun neresi diye sorsam kabalık etmiş olur muyum hihihi az mı kalmışşşş 200lere düşüyorsunuz tatlım inşallah 200ler birşey anlamadan hemencecik geçerrr
ağrı da bir arkadaşımız var tatlım, çok rahat eder eğer merkezde olursa tatlım hiççç sıkma güzel yüreğini

Ohhhh iyi çok şüküüür sevindim tatlımmmm Konuştunuz mu peki? Neden öyle davranmış ?
canım aslında detaya inmedik daha doğrusu ben neyin ne olduğunu öğrenmeye çalışırken beni konuşturmadan sen kendini üzme senlik hiç bi durum yok, evet rahatım çok şükür ama insan burda çok şey düşünüyor , döndükten sonra ne yapcam nasıl olcak vs vs. bunlar çok bunalttı beni die özür diledi , bende daha fazla ayrıntıya girmek istemedim konu kapandı walla kendime geldim yaaa iki günde depresyona girdim yaww

yanyana değildik ya tatlım sürekli geçen yılbaşından konuştuk durduk triplendik ağladık sonra böyle olmuyor dedik gülüştük, yaktık beyinlerimizi ayy kuzucuum tatilin bende hiçbir karşılığı yok şuan, iş olmasaydı da gelirdim ofise çalışırdım herhalde evde oturunca delleniyorum elimde telefon mesaj bekliyorum şapşal şapşal süperrr süperrr ben de çok isterdim konuşarak girelim ama nöbet koymuşlar aşkitoya evvveeet benim en sevdiğim tarih 16.06.2010 yoksaaaa sizin de miiiiii

amanınnn kimler gelmiş burayaaa

Beloooommm sende bendensin kuşuuuummm Benim şafakta dopppdoluuu 302 Geçer be kuzuuuu allah sağlık versin yeterki.. Şu 300ler bitince gerisi daha hızlı geçicek gibi hissediyorum.. Boğdu beni şu 300ler ıyyyy

ahaha dimi kuzucum yaa ayyyy ne güzel gider biliyo musun ooo çok seviyorum kahveyi zaten Fincanlar açılır fallar bakılır gözü olanın gözü çıksın denir içimiz rahatlardı beee
Aynen topram evmakinası kuzu iyi ki demiş Evet diğer topikte hareketli ama burası daha kalabalıktır eminim Gelirim kuzum buralarda olurum yine hafta sonu buluşucaz ahh gelse de bi gezsek herifimle

inşallah bebeğiiiimmm ay senin ağzını yiyim ya ne güzel dedin inşallah ilk işimiz yuvamızı kurmak olucakmışşş Allah ın izniyle
birbirimizi unutmak yok ama tamam mıııı aşkitolar gelince de burda olalımm

evet kuzu öyledir elbet ahahahah topram ya naptın bizim gruba söylesende durmazlar car car kimse susmaz orda

Oyyy kıyamam kuzu size yaaa:) 2015 bizim yılımız diye avunduk tatlım bizde bizimde 16.06.2013 tatlım yıl farkı var
sanada hayırlı kandiller canımmm

Allah razı olsın tatlım :)

Aynen tatlım yakınız Sabiha Gökçen in oralarda sayılırım tatlım yok canım ne kabalığı ben öyle aman yerimi kimseye söylemim bilmesinler çatlasınlar diyenlerden değilim
İnşallah tatlım ya inşallah şu 10 ay nasıl geçicek bakalım ilk zamanlar zorlanmadım değil ama artık alıştım askerimde rahat olursa sorunsuz biter bu da inşallah Aaaa cidden mi tatlım benimki de merkezde tam allahtan ilçelerde felan değil merkezde oda Seninki neredeydi canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…