- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
aa cidden mi şu an sakinmi orası kuzum valla pek bakamıyorum internette sorun oluyor telefonu bıraktım öyle akşama cıvıl cıvıl olur yineAhahahavallah bişi yapmadım herkes susmuş şuan orada kuzu biz KAÇALIM onlardan
Oyyy kıyamam kuzu size yaaa:) 2015 bizim yılımız diye avunduk tatlım bizdebizimde 16.06.2013 tatlım yıl farkı var
Allah razı olsın tatlım :)
Oyyy beni kuzum da burdaymışş ya bi ben mi yoktum bu topikteKızlar askerlıgın 9 aya dusmesyle ılglı soylentıntıler war ama bilgisi olan war mı :/
Ben hiç duymadım kuzum öyle birşeyyok suan gundemde sanırm :/ ocakda netlesecektı ama emn olamadımm .. sen naslsn canm
Aynen tatlım yakınızSabiha Gökçen in oralarda sayılırım tatlım yok canım ne kabalığı ben öyle aman yerimi kimseye söylemim bilmesinler çatlasınlar diyenlerden değilim
İnşallah tatlım ya inşallah şu 10 ay nasıl geçicek bakalım ilk zamanlar zorlanmadım değil ama artık alıştım askerimde rahat olursa sorunsuz biter bu da inşallahAaaa cidden mi tatlım benimki de merkezde tam allahtan ilçelerde felan değil merkezde oda Seninki neredeydi canımm
Kızlar askerlıgın 9 aya dusmesyle ılglı soylentıntıler war ama bilgisi olan war mı :/
aa cidden mi şu an sakinmi orası kuzum valla pek bakamıyorum internette sorun oluyor telefonu bıraktım öyle akşama cıvıl cıvıl olur yine
düğün mü var 2015 teseviyorum ben haziran ayının 16 sını çok seviyorum
Kıyamam sana yaaa.. Sünger çekin gitsin bebeğim.. Bak yeni bir yıl yeni umutlar yeni sayfalarrrcanım aslında detaya inmedik daha doğrusu ben neyin ne olduğunu öğrenmeye çalışırken beni konuşturmadan sen kendini üzme senlik hiç bi durum yok, evet rahatım çok şükür ama insan burda çok şey düşünüyor , döndükten sonra ne yapcam nasıl olcak vs vs. bunlar çok bunalttı beni die özür diledi , bende daha fazla ayrıntıya girmek istemedim konu kapandıwalla kendime geldim yaaa iki günde depresyona girdim yaww
anadolu yakası candır, biz de buraya gelmeden önce Kartal da oturuyorduk şekerim.. usta birliğine gidince biraz sıkıntı çekersiniz bebeğim alışma evresi falan derken, düzen oturttuktan sonra çok rahat edersiniz, telefon falan da sıkıntı olmadı o arkadaşımızın, inşallah sizin de öyle olur, rahat edecektir merkezde olması çok çok iyi kuzucuum en azından aktivitesi daha fazla oluyor.. aşkito mesela urfa merkeze gidince zaman nasıl geçiyor anlamıyormuş öyle diyorŞanlıurfa Viranşehir de benim sevdicek
Aynen kuzum ahahaha
Nasipse kuzum inşallahsizin nezman kuzu nasipse düğün bende çok severim Haziran 16sını
Bu arada nerde oturuyorsun kuzum :) topraamla konuşmalarınızı gördüm de sanırım yakınız :)
inşallah canım benim Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eder inşallahbizim düğüüün , biz aileleri tanıştırdık bebeğim gelsin de hayırlısıyla çalışıp çabalayıp kurarız yuvamızı ne zaman hazır olursa durumumuz, kesin bi tarih konuşamıyoruz tabi şuanlık ama aileler uzatmak istemiyor daha fazla
tekirdağ çorludayım ben tatlım o da istanbuldaymış o nidenle yakınız dedik
Aa bi ara Kartal da çalışıyordum bende tatlım çok severim orayı yaa1 2 ay biraz zorlanabiliriz tatlım dediğin gibi inşallah onu da atlatırız rahat olsun da Ben vericem eski bir telefon ona içeriye onu sokmaya çalışıcak şu ankesörlüden kurtulalım yeter be Merkezin avantajını görürüz inşallahhhhhhh Vay vay güzel şehirmiş tatlım bende Mardin e fln gitse de o bahaneyle gezmiş olsam demiştim bi ara
Ahahahah herifinle miiiiahaha dimi kuzucum yaa ayyyy ne güzel gider biliyo musun ooo çok seviyorum kahveyi zatenFincanlar açılır fallar bakılır gözü olanın gözü çıksın denir içimiz rahatlardı beee
Aynen topram evmakinası kuzu iyi ki demişEvet diğer topikte hareketli ama burası daha kalabalıktır eminim Gelirim kuzum buralarda olurum yine hafta sonu buluşucaz ahh gelse de bi gezsek herifimle
Bizim aileler biliyor ama daha Tanışma olmadı tatlımNasip kısmet kuzum ama Bencede uzatmamak en iyisi :) karışan eden çok oluyor borç harç hep oluyor ve ödeniyor Allah sağlık sıhhat versin yeter ki hee bende sende İstanbulda sandım kuzum seni
Aminn aminn kuzum inşallahhhhaynen bebeğim ilk başta takoz bir telefonla gitsin zaten oralarda kaçak tel dolu alır bi tane whatsapp ınız da olurgörevi ne canım acemide ne eğitimi aldı..
Urfa evet herkes çok güzel diyor ama bana oralara gitmek yasak sevdicek istemiyor, diyorum bari almaya geleyim yok diyor havaalanında bıraktın havaalanında karşıla bıraktığım yerde göreyim seni diyor ama ben ikna ederim onuahhh ahh o günler gelsin de hayırlısıyla ama dediğim gibi sen rahatlayabilirsin, merkezde olmasının avantajını göreceksiniz inşallah, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepiciğiniiiii
ahahah evet kuzum genelde öyle diyorum onaAhahahah herifinle miiiiOhhh gezin tozun kuzucukkkk ellerinizi bi an olsun bırakmayınnnn
Aminn aminn kuzum inşallahhhhBenimki de istemiyor kuzu aklınsan o düşünceleri çıkar deyip duruyor bizi bile zırhlı araçlarda alıcaklar belki diyo ama ne biliyim ya çok istiyorum süpriz yapmak yüzünü güldürmek
watsapp şu an bana lüks kuzualo alo dicek telefon yeter ahahah
olur bebeğim tanışma da olur hayırlısıyla inanki nasıl oldu nasıl tanıştırdık nasıl geldiler gittiler hatırlamıyoruz çok heyecanlı ve güzel şeyler Rabbim daim eder inşallahsevdicek de öyle diyor bebeğim uzatmayalım borç harç yapalım diyor, ailelerimizin pek yardımı olmayacak çoğunlukla biz çabalıcaz beni korkutan bu ama o yanımda olunca geçer gider bu korkular inşallah ne güzel siz çok beklemiceksiniz kısmetse sevdicek istanbulda canım o yüzden biraz ben de orda sayılırım
Yok yeşimim yokkkkkk.. Allah izin verirse kopmayalımmm, unutmayalım birbirimizi.. Sevdiceklerimiz döndükten snrada çeyiz topikşerinde, evililik topiklerinde devam edelimmm..inşallah bebeğiiiimmm ay senin ağzını yiyim ya ne güzel dedin inşallahilk işimiz yuvamızı kurmak olucakmışşş Allah ın izniyle
birbirimizi unutmak yok ama tamam mıııı aşkitolar gelince de burda olalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?