2014 Yarenleri! :)

anadolu yakası candır, biz de buraya gelmeden önce Kartal da oturuyorduk şekerim.. usta birliğine gidince biraz sıkıntı çekersiniz bebeğim alışma evresi falan derken, düzen oturttuktan sonra çok rahat edersiniz, telefon falan da sıkıntı olmadı o arkadaşımızın, inşallah sizin de öyle olur, rahat edecektir merkezde olması çok çok iyi kuzucuum en azından aktivitesi daha fazla oluyor.. aşkito mesela urfa merkeze gidince zaman nasıl geçiyor anlamıyormuş öyle diyor Şanlıurfa Viranşehir de benim sevdicek

aa cidden mi şu an sakinmi orası kuzum valla pek bakamıyorum internette sorun oluyor telefonu bıraktım öyle akşama cıvıl cıvıl olur yine

Aynen kuzum ahahaha

düğün mü var 2015 te seviyorum ben haziran ayının 16 sını çok seviyorum

Nasipse kuzum inşallah sizin nezman kuzu nasipse düğün bende çok severim Haziran 16sını
Bu arada nerde oturuyorsun kuzum :) topraamla konuşmalarınızı gördüm de sanırım yakınız :)

Kıyamam sana yaaa.. Sünger çekin gitsin bebeğim.. Bak yeni bir yıl yeni umutlar yeni sayfalarrrOhhh ne güzelll

Aa bi ara Kartal da çalışıyordum bende tatlım çok severim orayı yaa 1 2 ay biraz zorlanabiliriz tatlım dediğin gibi inşallah onu da atlatırız rahat olsun da Ben vericem eski bir telefon ona içeriye onu sokmaya çalışıcak şu ankesörlüden kurtulalım yeter be Merkezin avantajını görürüz inşallahhhhhhh Vay vay güzel şehirmiş tatlım bende Mardin e fln gitse de o bahaneyle gezmiş olsam demiştim bi ara

inşallah canım benim Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah bizim düğüüün , biz aileleri tanıştırdık bebeğim gelsin de hayırlısıyla çalışıp çabalayıp kurarız yuvamızı ne zaman hazır olursa durumumuz, kesin bi tarih konuşamıyoruz tabi şuanlık ama aileler uzatmak istemiyor daha fazla
tekirdağ çorludayım ben tatlım o da istanbuldaymış o nidenle yakınız dedik

Bizim aileler biliyor ama daha Tanışma olmadı tatlım Nasip kısmet kuzum ama Bencede uzatmamak en iyisi :) karışan eden çok oluyor borç harç hep oluyor ve ödeniyor Allah sağlık sıhhat versin yeter ki hee bende sende İstanbulda sandım kuzum seni

aynen bebeğim ilk başta takoz bir telefonla gitsin zaten oralarda kaçak tel dolu alır bi tane whatsapp ınız da olur görevi ne canım acemide ne eğitimi aldı..
Urfa evet herkes çok güzel diyor ama bana oralara gitmek yasak sevdicek istemiyor, diyorum bari almaya geleyim yok diyor havaalanında bıraktın havaalanında karşıla bıraktığım yerde göreyim seni diyor ama ben ikna ederim onu ahhh ahh o günler gelsin de hayırlısıyla ama dediğim gibi sen rahatlayabilirsin, merkezde olmasının avantajını göreceksiniz inşallah, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepiciğiniiiii

Ahahahah herifinle miiii Ohhh gezin tozun kuzucukkkk ellerinizi bi an olsun bırakmayınnnn

olur bebeğim tanışma da olur hayırlısıyla inanki nasıl oldu nasıl tanıştırdık nasıl geldiler gittiler hatırlamıyoruz çok heyecanlı ve güzel şeyler Rabbim daim eder inşallah sevdicek de öyle diyor bebeğim uzatmayalım borç harç yapalım diyor, ailelerimizin pek yardımı olmayacak çoğunlukla biz çabalıcaz beni korkutan bu ama o yanımda olunca geçer gider bu korkular inşallah ne güzel siz çok beklemiceksiniz kısmetse sevdicek istanbulda canım o yüzden biraz ben de orda sayılırım

Aminn aminn kuzum inşallahhhh Benimki de istemiyor kuzu aklınsan o düşünceleri çıkar deyip duruyor bizi bile zırhlı araçlarda alıcaklar belki diyo ama ne biliyim ya çok istiyorum süpriz yapmak yüzünü güldürmek
watsapp şu an bana lüks kuzu alo alo dicek telefon yeter ahahah

bize de lükstü acemideyken 11 12 gibi arardı gece, devriyelerden saklana saklana konuşurduk yarım saat bi saat Allah ne verdiyse şimdi nasıl sabrediyormuşum diyorum, insanoğlu nankör be canım rahatlığa hemencecik alışıyoruz

Anladım kuzum inşallah hızlı geçer benm baba hala kabullenemedi evlendirme fikrini nasip inşallah beklemeyiz yeter gari askerde bekliyom sağlık sıhhat oldu mu hepsi olur tatlım korkma bence:) askerin nerde oturuyor kuzum :)

Yok yeşimim yokkkkkk.. Allah izin verirse kopmayalımmm, unutmayalım birbirimizi.. Sevdiceklerimiz döndükten snrada çeyiz topikşerinde, evililik topiklerinde devam edelimmm..

Tüm samimiyetimle söylüyorumki burda kurduğum arkadaşlıklar iş ortamımdaki ve diğer çevremdeki arkadaşlıklardan daha kıymetli.. Çnkü insanlar menfaati olmadan hiç bişi yapmıyolar.. Arkadaşlığı menfaatten ibaret sayıyolar.. Bu çok üzücü Fakat burda herkes birbirini tanımadan dert ortağı oluyo, seviçlerimizi paylaşıyoruz.. İyiki varsınız kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…