Anladım kuzum inşallah hızlı geçerbenm baba hala kabullenemedi evlendirme fikrini nasip inşallah beklemeyiz yeter gari askerde bekliyom sağlık sıhhat oldu mu hepsi olur tatlım korkma bence:) askerin nerde oturuyor kuzum :)
sizin acemilik iyiymiş yine tatlım beni bi kere aradı 8 dk en fazla o kadar uzun konuştuk hep 2 4 5 dk flnbize de lükstüacemideyken 11 12 gibi arardı gece, devriyelerden saklana saklana konuşurduk yarım saat bi saat Allah ne verdiyse şimdi nasıl sabrediyormuşum diyorum, insanoğlu nankör be canım rahatlığa hemencecik alışıyoruz
ahahah evet kuzum genelde öyle diyorum onaSağol kuzumm gidene kadar her fırsatı değerlendirmem lazım cidden
Kuşum herifin ustaya geçince inşallah tlf hemencicik sokabilir.. Tlf çooook büyük nimet yaaahahah evet kuzum genelde öyle diyorum onaSağol kuzumm gidene kadar her fırsatı değerlendirmem lazım cidden
Yeşimim harbiden nankörüz yaa.. İlk acenideyken sürekli dua ettim rahat edebilceği yakın bi yer olsn diye burdur oldğnu öğrendim havalara uçtuuuuum şimdi keşke denizlide olsaydı fln diye içimden geçiriyorum.. Tabii snra topluyorym kendimi tövbe allahımm hesapsız şükür sana diyorummmbize de lükstüacemideyken 11 12 gibi arardı gece, devriyelerden saklana saklana konuşurduk yarım saat bi saat Allah ne verdiyse şimdi nasıl sabrediyormuşum diyorum, insanoğlu nankör be canım rahatlığa hemencecik alışıyoruz
Yok yeşimim yokkkkkk.. Allah izin verirse kopmayalımmm, unutmayalım birbirimizi.. Sevdiceklerimiz döndükten snrada çeyiz topikşerinde, evililik topiklerinde devam edelimmm..
Tüm samimiyetimle söylüyorumki burda kurduğum arkadaşlıklar iş ortamımdaki ve diğer çevremdeki arkadaşlıklardan daha kıymetli.. Çnkü insanlar menfaati olmadan hiç bişi yapmıyolar.. Arkadaşlığı menfaatten ibaret sayıyolar.. Bu çok üzücüFakat burda herkes birbirini tanımadan dert ortağı oluyo, seviçlerimizi paylaşıyoruz.. İyiki varsınız kızlarrrr
sizin acemilik iyiymiş yine tatlım beni bi kere aradı 8 dk en fazla o kadar uzun konuştuk hep 2 4 5 dk fln
ee doğamızda var fazlasını da istemekten kaçınmıyoruz da
Kuşum herifin ustaya geçince inşallah tlf hemencicik sokabilir.. Tlf çooook büyük nimet yaa
Yeşimim harbiden nankörüz yaa.. İlk acenideyken sürekli dua ettim rahat edebilceği yakın bi yer olsn diye burdur oldğnu öğrendim havalara uçtuuuuum şimdi keşke denizlide olsaydı fln diye içimden geçiriyorum.. Tabii snra topluyorym kendimi tövbe allahımm hesapsız şükür sana diyorummmYetmiyo insanoğluna yaa
Merak etme kuşum dudak balmıda var el kremide silikon tabanlı keçesideGitmeden önce araştırmıştım bi arkadaşımızda acemiliğini burdurda yapmıştı onun tecrübelerindende faydalanarak önlemimizi aldık öyle yolladık burdura
Kıbrısın eğitimide ağır oluyomuş tatlım yaa.. Hayırlısı böyleymişki rabbim trabzonu nasip etmiş.. Bnm üniversiteden trabzonlu arkadaşlarım vardı 3ünüde çooook severdim hatta hala arada msjlaşırız.. Trabzon iyidir iyi
Ahahahaaa aynen tatlımmmsen de benim gibisin ya :) benimki ihtiyaçlarını bana söylüyo artık annesiyle uğraşmıyo,başta annem daha iyi anlar yaşı büyük iyi bilir falan diyodu ama zamanla ne kadar detaycı olduğumu görünce bana yöneldi :)
iphone'umda hava durumuna burduru ekledim manyak gibi bakıp duruyorum sen de yapıyo musun :)
ben de tüm samimiyetimle söylüyorum ki sizin gibi yok kızlarrr yok yokönyargı yok yargılamak yok hep destek tam destek var burdaaa
Elhamdüllilah bebeğimmmmmmmbi de adamın başını yerdim düşün herkes günde kaç kere arıyor sen bi kere arıyorsun diye.. çok haksızlık etmişiiim çokk herkesin durumu bir olmuyorki cicim buna şükür diyoruz ama fazlasını istemek doğamızda var
ben Urfa olduğunu öğrenince çok günah yaptım isyan ettim sevdicek dedi yapma böyle bak şükredelim dedi sonra sonra topladım kafayışaka maka falan fişman da geçen her güne şükür
Elhamdüllilah bebeğimmmmmmmAllah korusun bi daha söyletmesin kötü sözzzzler Biz farkında değiliz ama her şerrin içinde bi hayır mutlaka varrr.. Görmeyi bilmek lazımmmm
Hihihihihi almadım kuşummkesinlikle katılıyorum bebeğiiimbu arada don aldın mıııııı
Hihihihihi almadım kuşummSeneye hem aşkıma alırım hem kendime 2016 bizim yılımııııııızzzz yaaa herşeyi 2016ya saklıyoruuuuum Sen aldın mı? Kesin almışsındır seeeeennnn hem aşkınaa hem kendine dimiiiiii
Ahahahahaha attın mı kız çeyizine kırmızı donlarınızııııııhihihihi ay utandım bak şimdidedim alayım mı kırmızı don, ikimize de al çeyize at dedi ben aşkımı dinlerim
benim baba da büyük ihtimal hemen kabullenemezdi ama 2010 yılından beri beklediğimizi biliyor ilişkimiz daha ilk senesini doldurmadan söylemiştik ve tanışmışlardı sanırım o nidenle ki daha uzatmak istemiyor, herkes soruyor artık ne zaman ne zaman ıyhhhhkirazlı da oturuyor tatlımm
Ahahahahaha attın mı kız çeyizine kırmızı donlarınızıııııı2017ye girerken o donları giyin tamam mııııııı 2017de evlenip gelin damat olduğunuzu varsayıyorummm gerisini sen anladın bebeğimmm
Anladım kuzu eee Sence haklı da değil mi :)) nasip kısmet kuzu bence babanda nezaman sorusundan bıktığından everecek siziinşallah herşey istediğin gibi gider ballım :) Kirazlı neresi hiç bilmiyorm nasıl istanbulluyum ben hahah
Ahahahaaa aynen tatlımmmfazla detaycıyız sanırım.. Ben hava durumuna kendim baktığım gibi bide ona soruyorum aşkım hava nasıl orda falan diye Kuşum benimm yaa her seferindede aşkımm merak etme üşümüyorumm diyo Sen nerdensin tatlım? Çalışıyomusun? Okuyomusun?
Hoşgeldin topraamseni buralar da görmek çok güzeeelll :)))
Salvommm kuzummm günaydın bebemnasılsın canım
2017 girerken giymem için 2016 da evlenmem gerekiyor dimiiayy utandım ya hihihi
inşallah bebeğiiim teşekkür ederim Rabbim hayırlısını nasip eder inşallahbağcılar kirazlı cicim sen nerde oturuyorsunki bilmiyorsun
Hı hııııı nişanlıyız tatlımmmistanbuldanım, çalışmıyorum bizimki askere gidene kadar ona vakit ayırayım diye iş başvurusu yapmadım şimdi deli gibi iş arıyorum :) üni. mezunuyum. siz nişanlıydınız di mi?
Allah zihin açıklığı versin kuşummm boool bol başarılar diliyorum mmmmSelam bebisler
kizlar yarin sinavim var ve bugun mirac kandili lutfen bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?