2014 Yarenleri! :)

benim baba da büyük ihtimal hemen kabullenemezdi ama 2010 yılından beri beklediğimizi biliyor ilişkimiz daha ilk senesini doldurmadan söylemiştik ve tanışmışlardı sanırım o nidenle ki daha uzatmak istemiyor, herkes soruyor artık ne zaman ne zaman ıyhhhh kirazlı da oturuyor tatlımm

sizin acemilik iyiymiş yine tatlım beni bi kere aradı 8 dk en fazla o kadar uzun konuştuk hep 2 4 5 dk fln
ee doğamızda var fazlasını da istemekten kaçınmıyoruz da

ahahah evet kuzum genelde öyle diyorum ona Sağol kuzumm gidene kadar her fırsatı değerlendirmem lazım cidden
ahahah evet kuzum genelde öyle diyorum ona Sağol kuzumm gidene kadar her fırsatı değerlendirmem lazım cidden
Kuşum herifin ustaya geçince inşallah tlf hemencicik sokabilir.. Tlf çooook büyük nimet yaa
Yeşimim harbiden nankörüz yaa.. İlk acenideyken sürekli dua ettim rahat edebilceği yakın bi yer olsn diye burdur oldğnu öğrendim havalara uçtuuuuum şimdi keşke denizlide olsaydı fln diye içimden geçiriyorum.. Tabii snra topluyorym kendimi tövbe allahımm hesapsız şükür sana diyorummm Yetmiyo insanoğluna yaa

ben de tüm samimiyetimle söylüyorum ki sizin gibi yok kızlarrr yok yok önyargı yok yargılamak yok hep destek tam destek var burdaaa

sizin acemilik iyiymiş yine tatlım beni bi kere aradı 8 dk en fazla o kadar uzun konuştuk hep 2 4 5 dk fln
ee doğamızda var fazlasını da istemekten kaçınmıyoruz da

bi de adamın başını yerdim düşün herkes günde kaç kere arıyor sen bi kere arıyorsun diye.. çok haksızlık etmişiiim çokk herkesin durumu bir olmuyorki cicim buna şükür diyoruz ama fazlasını istemek doğamızda var

ben Urfa olduğunu öğrenince çok günah yaptım isyan ettim sevdicek dedi yapma böyle bak şükredelim dedi sonra sonra topladım kafayı şaka maka falan fişman da geçen her güne şükür

sen de benim gibisin ya :) benimki ihtiyaçlarını bana söylüyo artık annesiyle uğraşmıyo,başta annem daha iyi anlar yaşı büyük iyi bilir falan diyodu ama zamanla ne kadar detaycı olduğumu görünce bana yöneldi :)

iphone'umda hava durumuna burduru ekledim manyak gibi bakıp duruyorum sen de yapıyo musun :)

Ahahahaaa aynen tatlımmm fazla detaycıyız sanırım.. Ben hava durumuna kendim baktığım gibi bide ona soruyorum aşkım hava nasıl orda falan diye Kuşum benimm yaa her seferindede aşkımm merak etme üşümüyorumm diyo Sen nerdensin tatlım? Çalışıyomusun? Okuyomusun?

ben de tüm samimiyetimle söylüyorum ki sizin gibi yok kızlarrr yok yok önyargı yok yargılamak yok hep destek tam destek var burdaaa

Elhamdüllilah bebeğimmmmmmm Allah korusun bi daha söyletmesin kötü sözzzzler Biz farkında değiliz ama her şerrin içinde bi hayır mutlaka varrr.. Görmeyi bilmek lazımmmm

kesinlikle katılıyorum bebeğiiim bu arada don aldın mıııııı
Hihihihihi almadım kuşumm Seneye hem aşkıma alırım hem kendime 2016 bizim yılımııııııızzzz yaaa herşeyi 2016ya saklıyoruuuuum Sen aldın mı? Kesin almışsındır seeeeennnn hem aşkınaa hem kendine dimiiiiii

hihihihi ay utandım bak şimdi dedim alayım mı kırmızı don, ikimize de al çeyize at dedi ben aşkımı dinlerim

hihihihi ay utandım bak şimdi dedim alayım mı kırmızı don, ikimize de al çeyize at dedi ben aşkımı dinlerim
Ahahahahaha attın mı kız çeyizine kırmızı donlarınızıııııı 2017ye girerken o donları giyin tamam mııııııı 2017de evlenip gelin damat olduğunuzu varsayıyorummm gerisini sen anladın bebeğimmm

Anladım kuzu eee Sence haklı da değil mi :)) nasip kısmet kuzu bence babanda nezaman sorusundan bıktığından everecek sizi inşallah herşey istediğin gibi gider ballım :) Kirazlı neresi hiç bilmiyorm nasıl istanbulluyum ben hahah

2017 girerken giymem için 2016 da evlenmem gerekiyor dimii ayy utandım ya hihihi

inşallah bebeğiiim teşekkür ederim Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah bağcılar kirazlı cicim sen nerde oturuyorsunki bilmiyorsun

istanbuldanım, çalışmıyorum bizimki askere gidene kadar ona vakit ayırayım diye iş başvurusu yapmadım şimdi deli gibi iş arıyorum :) üni. mezunuyum. siz nişanlıydınız di mi?

Selam bebisler
kizlar yarin sinavim var ve bugun mirac kandili lutfen bana dua edermisiniz

İvit cınııııımmmm
istanbuldanım, çalışmıyorum bizimki askere gidene kadar ona vakit ayırayım diye iş başvurusu yapmadım şimdi deli gibi iş arıyorum :) üni. mezunuyum. siz nişanlıydınız di mi?
Hı hııııı nişanlıyız tatlımmmİnşallah en kısa sürede güzel bi iş bulursuuun çnkü çalışmamak evde oturmak çoook sıkıcıııııııı 2 gündür tatil olmasına rağmen sıkıldııım puıufffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…