2014 Yarenleri! :)

Bende seni cok ozledim denizim yaa iyiym cok sukur kuzum kaynbabayla ugrasyoz sen naslsn nasl gidyr bebegm
İyiyim allaha şükür bitanemde bu akşam azıcık doldum yaa 2gündür evdeyim tatilden dolayı ruhum daraldı artk çok bunaldığımı hissettim Sende yoksun, demette yok Uuuff dayanamadım ağladım azıcık.. Şimdi iyi oldm ama

Babanız nasıl oldu damlamm toparladı mı biraz daha? Fizik tedaviye falan gidiyomudu kuşum yaa?

Aglama denizim ya sakin bak cogu gitti azi kaldi balim hem cok sukur ya 2ay nasl gectu anlamadk dmi hem firsat buldkca geliyirm ben kuzum. Uzme kendni bi ugurluyalm artk hep sizleym:) balm ilac verdu doktr onu kullns gecmezse fizik tedsviye baslicak

Aglama denizim ya sakin bak cogu gitti azi kaldi balim hem cok sukur ya 2ay nasl gectu anlamadk dmi hem firsat buldkca geliyirm ben kuzum. Uzme kendni bi ugurluyalm artk hep sizleym:) balm ilac verdu doktr onu kullns gecmezse fizik tedsviye baslicak
Tamam bebeğim ağlamıyorum bi an geldi geçtiii

Kız denizlide olsaydınız ben alırdım babanızı tedaviye, hiç randevu falan verdirmezdim İlaçlarını ihmal etmesin bebeğim bide sıcak uygulama yapın sıcak su torbanız varsa koyun beline yoksa bile ütüyle bi havluyu ısıtıp onu koyun.. gevşetir rahatlatır bebeğim..

Ay keske kuzum bilyorm dusubmen yrter bebegm ALLAH razi ilsub denizim:) yapyorz kuzu sicak su torbasyla iyi gelio cik sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…