geçmişler olsun anamm olan oldu artıkOyyyyyyy sigaraya zam gelmişşşşşş aman tanrımmmmm
ayyyyy düşsün nolur nolurrr yaaa:)Askerimde bana dedi ama hiç bir yerde bişi yazmıyor açıklamada yok ki TSK dan
Hem de nasıl olan oldu kuzumgeçmişler olsun anamm olan oldu artık
Hem de nasıl olan oldu kuzum6.5 olan şey 9.5 oldu
DeniziiiimBugün burası ne kadar sessiz.. Nerdesiniz kızlar ya
Damlammmmm çok özledim seniiiiiDeniziiiim
Bende seni cok ozledim denizim yaaDamlammmmm çok özledim seniiiiiNasılsın bebeğimmmm? Nasıl geçiyo günlerinn?
İyiyim allaha şükür bitanemde bu akşam azıcık doldum yaaBende seni cok ozledim denizim yaaiyiym cok sukur kuzum kaynbabayla ugrasyoz sen naslsn nasl gidyr bebegm
Aglama denizim ya sakin bak cogu gitti azi kaldi balim hem cok sukur ya 2ay nasl gectu anlamadk dmi hem firsat buldkca geliyirm ben kuzum. Uzme kendni bi ugurluyalm artk hep sizleym:) balm ilac verdu doktr onu kullns gecmezse fizik tedsviye baslicakİyiyim allaha şükür bitanemde bu akşam azıcık doldum yaa2gündür evdeyim tatilden dolayı ruhum daraldı artk çok bunaldığımı hissettim Sende yoksun, demette yok Uuuff dayanamadım ağladım azıcık.. Şimdi iyi oldm ama
Babanız nasıl oldu damlamm toparladı mı biraz daha? Fizik tedaviye falan gidiyomudu kuşum yaa?
Tamam bebeğim ağlamıyorum bi an geldi geçtiiiAglama denizim ya sakin bak cogu gitti azi kaldi balim hem cok sukur ya 2ay nasl gectu anlamadk dmi hem firsat buldkca geliyirm ben kuzum. Uzme kendni bi ugurluyalm artk hep sizleym:) balm ilac verdu doktr onu kullns gecmezse fizik tedsviye baslicak
Canımmmmmmmmİyi akşamlar canlarımmmKandiliniz mübarek olsuuun
Ay keske kuzum bilyorm dusubmen yrter bebegm ALLAH razi ilsub denizim:) yapyorz kuzu sicak su torbasyla iyi gelio cik sukurTamam bebeğim ağlamıyorum bi an geldi geçtiii
Kız denizlide olsaydınız ben alırdım babanızı tedaviye, hiç randevu falan verdirmezdimİlaçlarını ihmal etmesin bebeğim bide sıcak uygulama yapın sıcak su torbanız varsa koyun beline yoksa bile ütüyle bi havluyu ısıtıp onu koyun.. gevşetir rahatlatır bebeğim..
CanımmmmmmmmSeninde kandilin mübarek olsuuuun nasılsıııın n bebeğimmm?
Rabbim hepimizden razı olsuuuunnnn.. Seni seviyom damlammmm çok çok öpüyorum kuşummAy keske kuzum bilyorm dusubmen yrter bebegm ALLAH razi ilsub denizim:) yapyorz kuzu sicak su torbasyla iyi gelio cik sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?