2014 Yarenleri! :)

Ay bugün hiç iyi değilim şekerim, sabahtan beri bi hallerdeyiz sevdicekle, konuşamıyoruz da doğru dürüst bakıyım bekliyorum yazsın diye sen nasılsın kuşummmm
2 günlük tatilin ardından bende bunalımdayım bebeğim.. Manyak mıyım neyim yaa sürekli iş olsun istiyorum Koca danam gittiğinden beri hiç sevmiyom şu tatilleriiii Siz neden bi hallerdesiniz kuzucum yaaa? Noolduuu

Boş vakit olsun istemiyoruz bebeğim onlar yokken çok normal böyle olman, ben de hemen bunalıma giriyorum Bi yalan söyledi bir arkadaşına, ben de yalan yalanı doğurur yapma böyle doğruyu söyle dedim kızdım biraz, biraz değil biraz fazla kızdım galiba Ama onun iyiliği için tabi.. Tamam haklısın dedi sözüme geldi neyseki Çocukluk yapıyor bazen deli oluyorum ya saçma sapan bi konu yani

Haklıymışsın ama bebeğim yaa Aaahhh bu sevdicekler yok muuuu bazen çocuktan daha çocuk olabiliyolar Çok komik

Haklıymışsın ama bebeğim yaa Aaahhh bu sevdicekler yok muuuu bazen çocuktan daha çocuk olabiliyolar Çok komik

Gerçekten komik he deli etti beni Ayyy büyüyemedi gitti yarim bazen ne kadar çok olgunsa bazen de o kadar çok çocuk Ama ne yapsa cannn cannn
Sen de üzülme bebeğiiimm geçecek bu günler komutanı bugün izin kullanma sana 10 gün daha erken terhis vereyim demiş ağzımı arıyor o da benim ne diyeyim şaşırdım

denizim kuzummm agladigini yazmissin bi yerde tamda orayi okudum cok uzuldum ne oldu canim benimm neden agladinn her ne olduysa uzulme nolur

Kaç gün izin hakkı var bebeğim? Eneeeee güzelmiş aslındaaa şafağın bi anda 10gün düştüğünü düşünseneee
denizim kuzummm agladigini yazmissin bi yerde tamda orayi okudum cok uzuldum ne oldu canim benimm neden agladinn her ne olduysa uzulme nolur
Demetimmmmmm nerdesin sen yaaa çok özledimmm seniiii 2gündür yılbaşı için tatildi ya bebeğim çalışmayınca bunalıyorum ben oyüzdn kötü oldm kuşum, oyüzdn ağladım azıcık.. Ama geçtiiii iyiyim şimdiii Sen naposun fıstığııım?

12 gün iznimiz varmış, 4 gün yol iznimiz varmış , 10 gün de komutan veriyor toplam 26 gün ediyor bebeğiim, temmuzun ortasında gelirim kısmetse izin kullanmazsam diyor uuuu 26 gün birden düşerse huhuhuhuhu

12 gün iznimiz varmış, 4 gün yol iznimiz varmış , 10 gün de komutan veriyor toplam 26 gün ediyor bebeğiim, temmuzun ortasında gelirim kısmetse izin kullanmazsam diyor uuuu 26 gün birden düşerse huhuhuhuhu
Uffff resmen 1ay erken gelicek demek buuuuuu Düşünüp değerlendirmek gerek bbeğimmmm.. Cezbedici bir teklif

Yol izni ne kadar mesafelere veriliyomuş bebeğim? Bi fikrin var mı? Acep bizide verirler mi kiiii

Hem de nasıl cezbediyor bebeğiim ama 6 ay daha dayanabilirmiyimki 3 aydır bekliyorum 6 ay daha, edecek 9 ay
Uzak mesafeler 4 gün yakına 2 gün diye biliyorum bebeğim, yere göre değişiyor sevdiceğine sor öğrensin bakalım
Ben bunu sevdiceğime bi sorem bakem kuzu

Ufff 9ayda çok fazla gibi kuşum beee.. Ama bunca zaman snra alışırsınız iyice oyüzdn çok koymayadabilir Sevdiceğinin psikolojik durumu ne diyor baby en önmlisi onun ne düşündüğü çnkü..

O da sanki izin kullanmak istemiyormuş gibi konuşuyor.. Ben nasıl sabredicez çok uzun zaman deyince zaten ben de kullanmayayım demedim senden çok istiyorum gelmeyi diyor.. Çözemedim gitti yani ayyy bugün zaten her lafına takıyorum onun, üstümde bi gerginlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…