2014 Yarenleri! :)

Kuzucum bence siz bunu bi kaç gün snra yada malum gününden snra sakin kafayla konuşun..

guzelimm kiyamam sanaa oyy insan bosluga dusunce bi an oyle oluyo bunaliyo agliyo anliyorum seni hayatimmm aglama kiyamam sanaaaa kusuuum

calistim ben bugun girme firsatim olmadi yavrucum

Evet bebeğim erteledik konuşmayı çok üstüne gidiyorum onun ayyy bana noldu böyle ya
Ne olduğunu sen benden daha iyi bilirsin küçük hanım Maaaalum
guzelimm kiyamam sanaa oyy insan bosluga dusunce bi an oyle oluyo bunaliyo agliyo anliyorum seni hayatimmm aglama kiyamam sanaaaa kusuuum

Bende yarın çalışıcam kuzucum

Evet bebeğim erteledik konuşmayı çok üstüne gidiyorum onun ayyy bana noldu böyle ya
Ne olduğunu sen benden daha iyi bilirsin küçük hanım Maaaalum

Bende yarın çalışıcam kuzucum

Amin inşallah kuzum cümlemize Allah herşeyin hayırlısını nasip eder :) bana orası baya uzak sanırım ben Anadolu Yakasında kalıyorum tatlım Pendik'teyim :)

Anca girebildim nete yaaaaaaa canımmm. İyiyim canım sağ ol sen nasılsın?

İş güç en sonunda girebildim.
Kacagim salvom :) Iyiyim kuzum cok sukur sen nasilsin :)
ayyyyy düşsün nolur nolurrr yaaa:)

Superrr olur Hemde Kuzu var YA hersey cok DAHA iyi olur cokta GUZEL olur cokta iyi olur

Günaydın tatlımmm Aynen kuzu bakma sen bende rahatı buldum mu hemen başlarım istemeye napıyosun nasılsın bakayım

Günaydın kuzucumm inşallah yaaa bendeki takozu alıcak bakalım inşallah içeriye sokabilir

günaydınnnn çalışıyorum ahaha çok çalışkanım ya sen napıyosun şekerim iş var mı bugün

kızlar dün yazdım ama ondan sonra kayınvalidemlere gittim baya geç saatte döndüm direkt uyudum sonra uğrayamadım buraya. günaydın nasılsınız bakalııım?

kızlar dün yazdım ama ondan sonra kayınvalidemlere gittim baya geç saatte döndüm direkt uyudum sonra uğrayamadım buraya. günaydın nasılsınız bakalııım?

Gunaydin pofiiim:) bende aksam yoktum malum kandillesme fasillari vardi kuzum :) nasilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…