- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kuzucum bence siz bunu bi kaç gün snra yada malum gününden snra sakin kafayla konuşun..O da sanki izin kullanmak istemiyormuş gibi konuşuyor.. Ben nasıl sabredicez çok uzun zaman deyince zaten ben de kullanmayayım demedim senden çok istiyorum gelmeyi diyor.. Çözemedim gitti yani ayyy bugün zaten her lafına takıyorum onun, üstümde bi gerginlik var
Kuzucum bence siz bunu bi kaç gün snra yada malum gününden snra sakin kafayla konuşun..
guzelimm kiyamam sanaaKaç gün izin hakkı var bebeğim? Eneeeee güzelmiş aslındaaa şafağın bi anda 10gün düştüğünü düşünseneee
Demetimmmmmm nerdesin sen yaaa çok özledimmm seniiii2gündür yılbaşı için tatildi ya bebeğim çalışmayınca bunalıyorum ben oyüzdn kötü oldm kuşum, oyüzdn ağladım azıcık.. Ama geçtiiii iyiyim şimdiii Sen naposun fıstığııım?
Ne olduğunu sen benden daha iyi bilirsin küçük hanımEvet bebeğim erteledik konuşmayı çok üstüne gidiyorum onun ayyy bana noldu böyle ya
Bende yarın çalışıcam kuzucumguzelimm kiyamam sanaaoyy insan bosluga dusunce bi an oyle oluyo bunaliyo agliyo anliyorum seni hayatimmm aglama kiyamam sanaaaa kusuuum
calistim ben bugun girme firsatim olmadi yavrucum
Ne olduğunu sen benden daha iyi bilirsin küçük hanımEvet bebeğim erteledik konuşmayı çok üstüne gidiyorum onun ayyy bana noldu böyle ya
Bende yarın çalışıcam kuzucumguzelimm kiyamam sanaaoyy insan bosluga dusunce bi an oyle oluyo bunaliyo agliyo anliyorum seni hayatimmm aglama kiyamam sanaaaa kusuuum
calistim ben bugun girme firsatim olmadi yavrucum
2017 girerken giymem için 2016 da evlenmem gerekiyor dimiiayy utandım ya hihihi
inşallah bebeğiiim teşekkür ederim Rabbim hayırlısını nasip eder inşallahbağcılar kirazlı cicim sen nerde oturuyorsunki bilmiyorsun
Kacagim salvom :) Iyiyim kuzum cok sukur sen nasilsin :)Anca girebildim nete yaaaaaaa canımmm. İyiyim canım sağ ol sen nasılsın?
İş güç en sonunda girebildim.
ayyyyy düşsün nolur nolurrr yaaa:)
bi de adamın başını yerdim düşün herkes günde kaç kere arıyor sen bi kere arıyorsun diye.. çok haksızlık etmişiiim çokk herkesin durumu bir olmuyorki cicim buna şükür diyoruz ama fazlasını istemek doğamızda var
ben Urfa olduğunu öğrenince çok günah yaptım isyan ettim sevdicek dedi yapma böyle bak şükredelim dedi sonra sonra topladım kafayışaka maka falan fişman da geçen her güne şükür
Kuşum herifin ustaya geçince inşallah tlf hemencicik sokabilir.. Tlf çooook büyük nimet yaa
Yeşimim harbiden nankörüz yaa.. İlk acenideyken sürekli dua ettim rahat edebilceği yakın bi yer olsn diye burdur oldğnu öğrendim havalara uçtuuuuum şimdi keşke denizlide olsaydı fln diye içimden geçiriyorum.. Tabii snra topluyorym kendimi tövbe allahımm hesapsız şükür sana diyorummmYetmiyo insanoğluna yaa
Hayırlı sabahlar kuzucuk napıyosunnGünaydın kızlaaaaaarr hayırlı sabahlaaaar
Günaydın kızlaaaaaarr hayırlı sabahlaaaar
Günaydın tatlımmmAynen kuzu bakma sen bende rahatı buldum mu hemen başlarım istemeye napıyosun nasılsın bakayım
Günaydın kuzucumminşallah yaaa bendeki takozu alıcak bakalım inşallah içeriye sokabilir
kızlar dün yazdım ama ondan sonra kayınvalidemlere gittim baya geç saatte döndüm direkt uyudum sonra uğrayamadım buraya. günaydın nasılsınız bakalııım?
oy kiyamamm :)Ne olduğunu sen benden daha iyi bilirsin küçük hanımMaaaalum
Bende yarın çalışıcam kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?