- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Çalışıyorum bebeğimmmmmmHayırlı sabahlar kuzucuk napıyosunn
Günaydın kızlaaaaaarr hayırlı sabahlaaaar
GuZel yarenlerim gunaydiiiin:)
gunaydinn canlarimmmdiyete dun baslayamadim ama bugun basladim hadi hayirlisiii :)
oyy bende hastayim banada baaksaaanÇalışıyorum bebeğimmmmmmHastalarımlayııııımmmm ve çok mutluyuuuum.. Özlemişim kız çalışmayııı Sen naposuuuun?
grip disindaaa iyiyim kuzuuum sen nasilsin tatlimmmnasılsınızzzzz
grip disindaaa iyiyim kuzuuum sen nasilsin tatlimmm
İyiyim allaha şükür fıstığımmm hastanedeyimm çalışıyoummmm sen nasılsıııın? Napan be yaa?nasılsınızzzzz
Bakmam mı ben demetime yaa kuşum beniiiiimmmoyy bende hastayim banada baaksaaancalis yavrum calis zaman geciyo ne guzel :)
bende napiiiim kahvaltimi yapiyorum
oyyy bal balllll :) saol yavrum daaa hic afiyet olmadiii doymadim hiiiic guzel degildiii :)İyiyim allaha şükür fıstığımmm hastanedeyimm çalışıyoummmm sen nasılsıııın? Napan be yaa?
Bakmam mı ben demetime yaa kuşum beniiiiimmmGeçmiş olsn ve afiyet olsunn cınıııımmmm
Canııııım bak öğlen olduuu.. Günün yarısı bittiiiiiigğnaydın günaydın ...yarın olsada evde olsam ben ya ...offf iş iş iş izin yok bişe yok
Ara öğün yaparsın Kuşum 2saat snra falannnnnoyyy bal balllll :) saol yavrum daaa hic afiyet olmadiii doymadim hiiiic guzel degildiii :)
sabirliyim yavrummmm hic merak etmeee dönmemmmm kararimdann :)Ara öğün yaparsın Kuşum 2saat snra falannnnnSabırlı olman lazııııımmmm erdiyi düşüüüün o kuzenlerini düşüüüüünnn Başarıcan sen bu işi bebeğimmmm güveniyorum ben sanaaaa..
hamdolsun hayatım da pek iyi değilim.. sen nasılsıınn?Gunaydin pofiiim:) bende aksam yoktum malum kandillesme fasillari vardi kuzum :) nasilsin :)
Afferin benim kuzumaaaa işte böyle olucannnnnnnsabirliyim yavrummmm hic merak etmeee dönmemmmm kararimdann :)erdimi dusundummm kuzenleri dusundum daha hirslandim bakkk simdiii
nasılsınızzzzz
hamdolsun hayatım da pek iyi değilim.. sen nasılsıınn?
Canııııım bak öğlen olduuu.. Günün yarısı bittiiiiiiYarın booool bol dinleniceksin sıcacık evindeeeee
canım bizimki çarşıdan içeriye girerken kaçak sigaraları yakalatmış telefonu.. daha ne olsun.Iyiyim kuzum sen nasilsin:)
Hayirdir kuzumhasta misin bende evin keyfini cikariyorum Bebegim :)
canım bizimki çarşıdan içeriye girerken kaçak sigaraları yakalatmış telefonu.. daha ne olsun.
canım çarşıdan girerken yakalanmış ama ne bileyim ben de dedim ne zamandır yakalanmayan adam nasıl yakalandı.. ya ben de telefondan ziyade sigaraya takıldım kaçak sigara olduğu için yolun sonu mahkemeye kadar gidiyormuş.kuzum Benim sigara neyse de telefonu yakalatmasi kotu olmus birileri ispiyonlamistir kuzuu yoksa simdiye kadar yakalanmayan adam simdi nasil yakalansin Sıkma kuzum canını
canım çarşıdan girerken yakalanmış ama ne bileyim ben de dedim ne zamandır yakalanmayan adam nasıl yakalandı.. ya ben de telefondan ziyade sigaraya takıldım kaçak sigara olduğu için yolun sonu mahkemeye kadar gidiyormuş.
saol yavruuuummmAfferin benim kuzumaaaa işte böyle olucannnnnnn
Benim işim bitti fıstığım şimdi çarşıda azıcık işlerim var onları halledicem azıcık dolaşıcammm ordan eve geçicemmmYazarım yineeeee
Canım beniiiim allah kabul etsinnnn.. Kıyamam sanaaaaa yaa rabbim sabrını versin inşallah..inşaşşah bebğim benim başım çok ağrıyor birde bugün orucum ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?