2014 Yarenleri! :)

nasılsınızzzzz
İyiyim allaha şükür fıstığımmm hastanedeyimm çalışıyoummmm sen nasılsıııın? Napan be yaa?
oyy bende hastayim banada baaksaaan calis yavrum calis zaman geciyo ne guzel :)
bende napiiiim kahvaltimi yapiyorum
Bakmam mı ben demetime yaa kuşum beniiiiimmm Geçmiş olsn ve afiyet olsunn cınıııımmmm

oyyy bal balllll :) saol yavrum daaa hic afiyet olmadiii doymadim hiiiic guzel degildiii :)

oyyy bal balllll :) saol yavrum daaa hic afiyet olmadiii doymadim hiiiic guzel degildiii :)
Ara öğün yaparsın Kuşum 2saat snra falannnnn Sabırlı olman lazııııımmmm erdiyi düşüüüün o kuzenlerini düşüüüüünnn Başarıcan sen bu işi bebeğimmmm güveniyorum ben sanaaaa..

sabirliyim yavrummmm hic merak etmeee dönmemmmm kararimdann :)erdimi dusundummm kuzenleri dusundum daha hirslandim bakkk simdiii

sabirliyim yavrummmm hic merak etmeee dönmemmmm kararimdann :)erdimi dusundummm kuzenleri dusundum daha hirslandim bakkk simdiii
Afferin benim kuzumaaaa işte böyle olucannnnnnn

Benim işim bitti fıstığım şimdi çarşıda azıcık işlerim var onları halledicem azıcık dolaşıcammm ordan eve geçicemmm Yazarım yineeeee

canım bizimki çarşıdan içeriye girerken kaçak sigaraları yakalatmış telefonu.. daha ne olsun.

kuzum Benim sigara neyse de telefonu yakalatmasi kotu olmus birileri ispiyonlamistir kuzuu yoksa simdiye kadar yakalanmayan adam simdi nasil yakalansin Sıkma kuzum canını

kuzum Benim sigara neyse de telefonu yakalatmasi kotu olmus birileri ispiyonlamistir kuzuu yoksa simdiye kadar yakalanmayan adam simdi nasil yakalansin Sıkma kuzum canını
canım çarşıdan girerken yakalanmış ama ne bileyim ben de dedim ne zamandır yakalanmayan adam nasıl yakalandı.. ya ben de telefondan ziyade sigaraya takıldım kaçak sigara olduğu için yolun sonu mahkemeye kadar gidiyormuş.

Kuşum komutanlar biliyordur orada kaçak sigaranın olduğunu satıldığını yoksa oranın Yabancısı nerden bulsun kaçak sigarayı :/ insiyatife kalmış bebeğim mahkeme işi komutana bağlı tutanak tutarsa kötü iş..

Afferin benim kuzumaaaa işte böyle olucannnnnnn

Benim işim bitti fıstığım şimdi çarşıda azıcık işlerim var onları halledicem azıcık dolaşıcammm ordan eve geçicemmm Yazarım yineeeee
saol yavruuuummm ayy beraber gezseydik ne guzeeel :) bende mi ciksam evde durmak istemiyooo canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…