2014 Yarenleri! :)

canım bizimki çarşıdan içeriye girerken kaçak sigaraları yakalatmış telefonu.. daha ne olsun.
Kuucum yaaa çok geçmiş olsunnnn çok üzüldüm tatlımmmm İnşallah mahkeme işi falan olmaz allahın izniyle bunuda atlatırsınız Dua edelim kuşum tamam mı?

Bugun berbat bir gündu yani. Sevdicek ayrılmak istedi. Resmen bunalıma girmiş. Sonumuz yok ne olacaz biz ayrilalim aramızda mesafe varken. İlerde ne olacak vs vs vs. Bir ton şey...

Bugun berbat bir gündu yani. Sevdicek ayrılmak istedi. Resmen bunalıma girmiş. Sonumuz yok ne olacaz biz ayrilalim aramızda mesafe varken. İlerde ne olacak vs vs vs. Bir ton şey...
aaa durduk yeremi söyledi bunları , yoksa tartıştınız flnda o yüzden mi böyle konuştu

aaa durduk yeremi söyledi bunları , yoksa tartıştınız flnda o yüzden mi böyle konuştu

Ya ben zaten bir halt anlamadım bu işten. Facee girdim napiyon aşkım vs dedi konustuk her şey normaldi. Gel gostercem sana dedim sakasina gelmicem dedi ozlemedim sevmiyorum hayatimda artık istemiyorum dedi bak durduk yere yni. Sonra olmuyor anlaşamıyoruz bitsin artık düşünsene bir ne olacaz ileride daha çok uzulcez bitkin beter olcaz dedi. Seviyorum seviyorsun dedim evet seviyorum ama sevmek yetiyor mu evet seviyoruz peki ne olacak sevmeyince mi bitecek bu ilişki ne zaman bitecek o zaman bitmezki dedi. Sonra ben biraz konuştum yumuşadı sonra. Çıkıyorum aşkım netten dedi çıktı sonra

allah allah neden öyle davrandı ki , gerçi çıkarken yine aşkım fln demiş acaba bi anda bişeye sinirlenip hırslamı kurdu ki o cümleleri

allah allah neden öyle davrandı ki , gerçi çıkarken yine aşkım fln demiş acaba bi anda bişeye sinirlenip hırslamı kurdu ki o cümleleri

Canım bizim mezhepten dolayı sorunlarımız var sonumuz evet yok gerçekten. Ama yani normal normal konuşurken bu konuya geçmesini anlamadım ben. Bunalıma girdim dedi düşün düşün galiba çok fazla taktı ama netteyken neden açtı bu konuyu

canim bizde de mezhep sorunu var. .niye sonunuz olmadigini dusunuyosunuz ki..siz istedikten sonra niye olmasın. .biz bu sebepten hic ayrilmayi dusunmedik..

canim bizde de mezhep sorunu var. .niye sonunuz olmadigini dusunuyosunuz ki..siz istedikten sonra niye olmasın. .biz bu sebepten hic ayrilmayi dusunmedik..

Biz istesek aileler istemez bilmiyorum çok berbat bir durumdayız. Biz ciddi anlamda ilk defa böyle bir konuma geldik. Bilmiyorum hatta dedim bırak şakayı düşün yani

ya muhakkak biliyorlar askerlerin çoğu da içiyor zaten kaçak sadece bizimki değil. tutanak tutuldu bebeğim zaten.. bir arkadaşında daha aynı şey olmuş mahkemeden dönülmüş bilmiyorum ne olur ne biter.
Kuucum yaaa çok geçmiş olsunnnn çok üzüldüm tatlımmmm İnşallah mahkeme işi falan olmaz allahın izniyle bunuda atlatırsınız Dua edelim kuşum tamam mı?
sağol hayatım, yani açıkçası biraz gerçekçi olmak lazım olumlu bir şey yok görünürde gayet sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor. edelim bebeğim başka elden gelen bir şey yok malesef

canim okudum yazdıklarını cok üzüldüm ya inşallah mahkemeye gitmez olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…