2014 Yarenleri! :)

canım bizimki çarşıdan içeriye girerken kaçak sigaraları yakalatmış telefonu.. daha ne olsun.
ayy canim cok uzuldum yaa gecmis olsunn
insallah bi sekilde halleder kazasiz belasiz atlatirsiniz su isi
Gel kuzu beraber dolaşalımmmm, snra oturur kahve içeriz karşılıklı
ahh sayende bende ciktim annemle balimm gezdik carsida biseler aldik yine geldikk sen naptin kuzum aldin mi biseylerr?
aha da benim balim gelmisss :) basagim napiyosun tatlimmm? diyete devam demi
Selam canlar.. ben yarimin yanindan donuyorum otobusteyim ve acayip uykusuzum
ayy canim cok sevindim :) nasildi anlatsanaa sarildin mi askerinee :)

canim bizde de mezhep sorunu var. .niye sonunuz olmadigini dusunuyosunuz ki..siz istedikten sonra niye olmasın. .biz bu sebepten hic ayrilmayi dusunmedik..
Canlarım bizde de aynı sorun var, yemin torenine bile gtmeme karsi cktilar o derece kabullenmiyorlardı beni, o donem yazdklarımı bilio musn bilmiorm ama anlatym kısaca annesiyle volkan torende çk tartısıyr bir sekilde volkan annesini ikna etti zorla, annemle tanstı kaynwalide adayı :) ve o kadar hos bi tansma olduki anlatamam bir anda uc sene boynca cektigm tum skntı gitti omuzundan koca bi yuk inmis gibi hissettim. Biz ck mucade ettk ozelliklede volkanın hakkını yiemem bu konuda elindn gelenin ck ck fazlasını yaptı, hıı smdilik bi skntı yk ck sukur ilerisi icnde hayrlısı demkten baska care yk. Sizde mucade edin boyle bi sebebin sevginizin onune gecmesine musade etmeyin. Cok ama cok zor bi durum rabbim bunlara katlanack gucu wersn bize

canim okudum yazdıklarını cok üzüldüm ya inşallah mahkemeye gitmez olay.

canlarımm çok sağolun destekleriniz için.. inşallah ama heveslenmek istemiyorum kaç ay uzar artık bilmiyorum babam kendi abisi babası falan da uzama ihtimali %100 kendinizi hazırlayın diyorlar

canim bizde de mezhep sorunu var. .niye sonunuz olmadigini dusunuyosunuz ki..siz istedikten sonra niye olmasın. .biz bu sebepten hic ayrilmayi dusunmedik..
Canlarım bizde de aynı sorun var, yemin torenine bile gtmeme karsi cktilar o derece kabullenmiyorlardı beni, o donem yazdklarımı bilio musn bilmiorm ama anlatym kısaca annesiyle volkan torende çk tartısıyr bir sekilde volkan annesini ikna etti zorla, annemle tanstı kaynwalide adayı :) ve o kadar hos bi tansma olduki anlatamam bir anda uc sene boynca cektigm tum skntı gitti omuzundan koca bi yuk inmis gibi hissettim. Biz ck mucadele ettk ozelliklede volkanın hakkını yiemem bu konuda elindn gelenin ck ck fazlasını yaptı, hıı smdilik bi skntı yk ck sukur ilerisi icnde hayrlısı demkten baska care yk. Sizde mucadele edin boyle bi sebebin sevginizin onune gecmesine musade etmeyin. Cok ama cok zor bi durum rabbim bunlara katlanack gucu wersn bize

demetimmmm açım accc

canlarımm çok sağolun destekleriniz için.. inşallah ama heveslenmek istemiyorum kaç ay uzar artık bilmiyorum babam kendi abisi babası falan da uzama ihtimali %100 kendinizi hazırlayın diyorlar
ahhh bebeğim ya inşallah düşündüğünüz kdr kotu olmaz yaaa

ahhh bebeğim ya inşallah düşündüğünüz kdr kotu olmaz yaaa
hayırlısı olsun kuzum hakkımızda.. ki uzatabilecekleri rakam bizi bir devre geriye atıyor o kadar yani. çarşıları kitlensin çok nöbet yazsınlar ama uzamasın nolur ya uzamasın! ve onun için üzülüyorum ne olursa olsun ben bir şekilde dayanırım da o benim kadar sakin ve soğukkanlı duramayacak biliyorum onun huyunu. Allah sonumuzu hayır etsin.

bebeğim bn pes etmiyorum ztn sevdicegin ailesinden yana sıkıntı yok..bnm de annm biliyo..gonlum razi değil ama yinede seviyosan tabiki kabul ederim dedi..simdilik babama söylemesi kaldi o da kismet olursa sevdicek askerden donunce..

bi devre derkn cnm bizle mi olcksiniz yani anlamadım

evet canım.. 3 ay yanii 90 gün haşırrtttt diyeee... tövbe yarabbim ağzımı bozabilirim şuan sinirden.. hatta sizden fazla bile olabilir 121 yerine 211 sayıyor olabilirim.
oooo balimmm cok kotu bu..dua edelim olmasin ya..kiyamam cok zorrrrr

İyi akşamlar kızlarrr nasılsınız, ben bugün güzel bir gün geçirdim yuvamız için ciciler aldım

oooo balimmm cok kotu bu..dua edelim olmasin ya..kiyamam cok zorrrrr
edelim kuzum edelim elden gelen başka bir şey yok.. dualarınızı esirgemeyin. ya hani bu kadar uzun olduğunu bilsen koymaz ama o geçirdiğin 90 günü tekrar geçirmek koyuyor adama haliyle.. geçtiğin şafaktan bir daha geç olaya bak.

kuzum bn 217 sayiyorum sizin safaga düşmek hayal gibi bnm icin,bir gun bile cok degerliykn 90 gun cok acimasizca ama kuzum daha once de olmus kil payi mahkeme olmamis dedin..sizede böyle olabilir,umudunu kaybetme..bunuda atlaticaksiniz Allahin izniyle. .

sevdicek mi istiyor kapanmani.

Aynen canım o istiyor.

Ya Biz bilmiyoruz cidden berbat durumdayız. Ve gökhan neden şimdi bu konuyu açtı anlamadım tartışma ani da değildi yani güzel güzel konuşurken dedi. Bir ara onu sozlendirmek istiyorlardı hala da amaçları o bende dedim söz konusunu actilr di mi o yüzden durduk yere bunları söylemeye başladın. Ne olacaz biz dedi söz falan konusu açtıkları yok dedi. Sonrada ilerde ne olacak ben sozlenirsem vs dedi. Uff bizim sonumuz yok ya. Olacak şey o sozlencek askerden geldikten sonra bu

oyyy yesimim hg balim :) ne ciciler aldin bakim sen :)

Hoşbulduk fıstıgııım, ben de yastık kılıfı ve havlu hastalıgı var bebegim güzel gördüm mü duramıyorum alıyorum pembisli mavili ciciler aldım sen nasılsınnn cok özletiyorsun kendiniiii

Burcuuuum niye böyle oldunuz yine sizz nerden çıktı bu konular yine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…