2014 Yarenleri! :)

bebeğim bn pes etmiyorum ztn sevdicegin ailesinden yana sıkıntı yok..bnm de annm biliyo..gonlum razi değil ama yinede seviyosan tabiki kabul ederim dedi..simdilik babama söylemesi kaldi o da kismet olursa sevdicek askerden donunce..
Ins. Babanda sknti ckarmazda bian evvel kawusursun sewdiceğine, rabbim hakkınzda hayrlısnı nasip ettin bebeğim

Burcuuuum niye böyle oldunuz yine sizz nerden çıktı bu konular yine ya

Yesimcim ınan berbat bir haldeyim. Normal konuşuyorduk sakasina dedim gel gostercem sana bana demesin mi gelmicem sevmiyorum ozlemiyorum hayatimda istemiyorum seni ve durduk yere yani tartışma yok bi şey yok. Bende dedim saka yapıyor arada yapiyoruz öyle. Ama yok uzattı sonumuz yok ilerde ne ol caz anlaşamıyoruz olmuyor senin dedigin olmuyor benimki olmuyor ne olacak böyle ben sozlenirsem evlenirsem vs ilerde ne olacak dedi daha çok uzulcez bitkin betr ol caz falan. Dedİm uzatma şakayı ciddiuim dedi nerden çıktı dedim Bi anda dedi zaten dusunuyordum şimdi söyledim falan. Baktım bu iyi değil beli gökhan gibi değil, dedim iyi misin sen misin bu. Değilim cikmazlardayim bunalimdayom dedi. Bende biraz güzel konuştum hani öperim severim gibisinden oda dedi bende sana sarilirim öperim falan filan. En son seni çok seviyorum dedi bende seni çok seviyorum bitanem çıkmam lazım kendine dikkat et dedi çıktı netten.

Ha birde dedimki seni seviyorum sen beni seviyorsun dedi ben sevmiyorum demedim ki anlamiyorsun seviyoruz evet ama nasıl olacak nasıl bitecek bu sevmeyince mi bitecek ne zaman sevmicez dedi

Canım olur mu ole sey o istemedikten snra zorla sozlendircek halleri yok.. Bk boyle olumsuz dusunme lutfn, iyi dusunki iyi olsun. Sizin aranız guzel olsunda gerisi mutlaka yolunu bulur

demetimmmm açım accc
ayyy basagim bendeee acimmmm ben dun baslayamadim cok hastaydim bugun basladim bogurtlenle yulaf yedim ise yaradimi bari balim bu sabah tartildin mi?
evet canım.. 3 ay yanii 90 gün haşırrtttt diyeee... tövbe yarabbim ağzımı bozabilirim şuan sinirden.. hatta sizden fazla bile olabilir 121 yerine 211 sayıyor olabilirim.
yok canim yaaaa olamaz oyle biseyyy sasirmisss onlarrrr skma canini kuzum yaa bak erdiye sordum telefondan okadar uzamaz dedii
İyi akşamlar kızlarrr nasılsınız, ben bugün güzel bir gün geçirdim yuvamız için ciciler aldım
hosgeldin guzelimm bende alisveris yaptim ama yuvamiza degil cunku annemle gittim utaniyorum onun yaninda bisey alinca :) oyuzden kendime aldim ciciler cicileeeer :) neler aldin kuzum resmini ceksene

Yok kuşum ben borç ödedim geldim Yalnız alışveriş yapmayı çok sevmiyorum ben Çok kararsızlık yaşıyorum çnkü illa birine bu mu olsa bu mu olsa fln diye danışmal istiyorum
canlarımm çok sağolun destekleriniz için.. inşallah ama heveslenmek istemiyorum kaç ay uzar artık bilmiyorum babam kendi abisi babası falan da uzama ihtimali %100 kendinizi hazırlayın diyorlar
Allahhıııım sen koru yarabbiiim İnşallah olmaz öyle bişey tatlııııım

canlarımm çok sağolun destekleriniz için.. inşallah ama heveslenmek istemiyorum kaç ay uzar artık bilmiyorum babam kendi abisi babası falan da uzama ihtimali %100 kendinizi hazırlayın diyorlar
CaNisi tam olarak bilmiyorum olayi ama uzulme en fazla bi iki hafta uzar aylarca uzamaz..

aa ben bayilirim yanliz alisveris yapmayi bana cok iyi geliyo terapi gibi :) bugun bi etek aldimmm onunla yatasim varrrr o derece mutluyumm erdiye dedim toplanti var patronlarin da bulunacagi onun icin etek ariyorum dedim hicbisey demedi normalde istemiyo ama gerci biliyo yani onun istemedigi bisey almam dizimde aldim :)

Canım olur mu ole sey o istemedikten snra zorla sozlendircek halleri yok.. Bk boyle olumsuz dusunme lutfn, iyi dusunki iyi olsun. Sizin aranız guzel olsunda gerisi mutlaka yolunu bulur

Bizim aramız iyi ama o şeyi dusunuyor ben onun istediği gibi olmicam, o da benim istediğim gibi olmayacak ee ne olacak ailesi onun yuva kurmasını istiyor oda zaten erken evlenme yanlısı, e bizimde sonumuz yok bu belli

inşallah canım benim, şafak şu sıralar az ve gözüme güzel gelmeye başlamıştı kii olaya bak. neyse Rabbim kararlaştırmıştır hayırlısını

kuzum şaşırmak ki ne şaşırmak (!) sadece telefon değil sigara muhabbeti de var yavrum
inşallah canım benim inşallah. Allahım korusun ya

Aferin bnim demetimeKıııız başakla seni yalnız bırakmıym dedim akşam yemeğinde brokoli yidim hihihihihi

Kuşum 3ay uzuyabilicepini kim söyledi ki?

Bendede nevresim hastaligi var kizlar ya ahaahah durmadan aliyorum
Nidakuşuuuuummm nasıl geçti günün bebeğimmmm? Hasret giderdin mi gökinleeeeee
Guzel gecti bitanem desarj oluyoruz ikimizde ben.oraya gidince. Allah keske tum yarenlere nasip etse.. olsun ama sag olduklarini bilmek bile yetiyor bir yerde.. ay acayip bi uyku bastrdi gece 12 de yattim 4 bucukta kalktim hhaha :) bak bu da bugunden taze taze fotomuzz:)

Eklentiler

• IMG-20150103-WA0001~2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20150103-WA0003~2.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 61
kuzum yapma boyle dur okadar olamaz sanki firar etti cocuk
bi bekleyin bakalim korktugunuz gibi olmayacak insallahhh
Aferin bnim demetimeKıııız başakla seni yalnız bırakmıym dedim akşam yemeğinde brokoli yidim hihihihihi
afferimm deniizimeee :) iyi yapmissin yavrummm ben suan brokoliye bile raziyimmm :) bogurtlen yulafff yiyorum sabahtan beriiii :))

Bu konu açılır açılmaz kapatman gerektiğini düşünüyorum tatlım, okurken ilk aklıma gelen şey askerdeyken ve aranızda mesafeler varken heleki internette konuşulmayacak kadar ciddi konu bu, zaten sürekli gündeme gelen yeterince canınızı sıkan bi konu.. Ben de üzülüyorum böyle konusmalarınızı duyunca, lütfen bir daha bunları yüzyüzeyken konusalım de canım, zor bi karar gerçekten her zaman fedakarlık yapmanız gerektiğini söyledim biliyorsun yine diyorum burcuuumm üzülme

kuzum yapma boyle dur okadar olamaz sanki firar etti cocuk
bi bekleyin bakalim korktugunuz gibi olmayacak insallahhh

afferimm deniizimeee :) iyi yapmissin yavrummm ben suan brokoliye bile raziyimmm :) bogurtlen yulafff yiyorum sabahtan beriiii :))
inşallah canım benim ya diyorum ya ne olursa olsun ama uzamasın o geçirdiğimiz karaladığımız günlere tekrar dönmek çok korkutucu hakkımızda hayırlısı olsun

canım arkadaşının sırf sigaradan 21 gün uzatmışlar.

kendisi hayatım.. abileri falan da dedi iki olay olduğu için hani ortalama o kadarı bulabilir.
Olay tam olarak ne pofudugum uc ay uzayacak kadar ne kdar ciddi bi durum oldu ki. Kacak sigara anladigim kadatiyla iciyomus e ne var bunda dogudaki askerlerin cigu kacak iciyor ayrica ben askerligi uc ay uayan bi asker gormedim okadar kisi taniyorum. Hatta mahkalemeye bile verseler yetismeyebilir 4 ayi kalmis surda dua et olumsuz dusunme..

dua ediyorum da içim içimi de yiyor işte kuzum. ya çarşıya çıktığında sigara almış 15 paket çıkmışken alayım demiş hani bir dahaki çarşıya kadar yetsin diye. bir de telefonda yanındaymış işte sıkıntılı bir komutan mı varmış kapıda yoksa diğer arkadaşlarından biri panik mi yapmış ne bunları daha bir detaylı aramışlar e dolayısıyla telefon ve sigara yakalanmış tutanak tutuldu iki ayrı olay içinde şuan için durum bu kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…