ayyy basagim bendeee acimmmmben dun baslayamadim cok hastaydim bugun basladim bogurtlenle yulaf yedim ise yaradimi bari balim bu sabah tartildin mi?
yok canim yaaaa olamaz oyle biseyyy sasirmisss onlarrrrskma canini kuzum yaa bak erdiye sordum telefondan okadar uzamaz dedii
hosgeldin guzelimm bende alisveris yaptim ama yuvamiza degil cunku annemle gittim utaniyorum onun yaninda bisey alinca :) oyuzden kendime aldim ciciler cicileeeer :) neler aldin kuzum resmini ceksene
Ne aldın bakalım güzel kızzz.. Hadi paylaş bizimledeeeee
Yaa sacmliga bak tuh.. komutanin gicikligi be canim. Amayinede uc ay uzamayacagna eminim abarti olmus biraz. Asketden kacana bile kactgi gun kadar yaptryolar kuzum ya..dua ediyorum da içim içimi de yiyor işte kuzum. ya çarşıya çıktığında sigara almış 15 paket çıkmışken alayım demiş hani bir dahaki çarşıya kadar yetsin diye. bir de telefonda yanındaymış işte sıkıntılı bir komutan mı varmış kapıda yoksa diğer arkadaşlarından biri panik mi yapmış ne bunları daha bir detaylı aramışlar e dolayısıyla telefon ve sigara yakalanmış tutanak tutuldu iki ayrı olay içinde şuan için durum bu kuzum.
İnşallah bulmaz kuşum yaa.. Dua edelim hep birliktecanım arkadaşının sırf sigaradan 21 gün uzatmışlar.
kendisi hayatım.. abileri falan da dedi iki olay olduğu için hani ortalama o kadarı bulabilir.
Maşallah size nidakuşımmmmmBendede nevresim hastaligi var kizlar ya ahaahah durmadan aliyorum
Guzel gecti bitanem desarj oluyoruz ikimizde ben.oraya gidince. Allah keske tum yarenlere nasip etse.. olsun ama sag olduklarini bilmek bile yetiyor bir yerde.. ay acayip bi uyku bastrdi gece 12 de yattim 4 bucukta kalktim hhaha :) bak bu da bugunden taze taze fotomuzz:)
Allah sağlıklı hızurlu aşk dolu günlerde kullanmayı nasip etsin tatlımmmmmm
Battaniyeler ne kadardı kuşum madam cocoda?
aynen komutana bağlı kuzum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunYaa sacmliga bak tuh.. komutanin gicikligi be canim. Amayinede uc ay uzamayacagna eminim abarti olmus biraz. Asketden kacana bile kactgi gun kadar yaptryolar kuzum ya..
sağol canım benim Allah razı olsunİnşallah bulmaz kuşum yaa.. Dua edelim hep birlikte
Maşallah size nidakuşımmmmmTotonu kaşı nazar olmaa Bizde allah izin verirse cuma günü evciye çıkarmak istiyoruz allah bi mani vermezse bakalım
Allah sağlıklı hızurlu aşk dolu günlerde kullanmayı nasip etsin tatlımmmmmm
Battaniyeler ne kadardı kuşum madam cocoda?
aynen komutana bağlı kuzum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
sağol canım benim Allah razı olsun
sağol hayatım Allah razı olsun.. ya ona yansıtmıyorum zaten de bebeğim içim içimi yiyor. aynen kaçak sigara ve telefon olay. ya daha uygun fiyatı bizimki de diyor sadece ben değilim diye ama kabak bizde patladı işte. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun yavrum sağol desteğin için.Pofuduğuuum şimdi gördüm, inşallah hayırlı bir sonuçla sonuçlanır kuzucuuum inşallah atlatırsınız bunu da dualarımız sizinle, dik dur sevdiceğinin sana ihtiyacı var..
Olay kaçak sigarayla alakalı herhalde öyle anladım cicim, benim sevdiceğin orda kaçak içmeyeni dövüyorlar bu ne garip iştir anlamadım
sağol hayatım Allah razı olsun.. ya ona yansıtmıyorum zaten de bebeğim içim içimi yiyor. aynen kaçak sigara ve telefon olay. ya daha uygun fiyatı bizimki de diyor sadece ben değilim diye ama kabak bizde patladı işte. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun yavrum sağol desteğin için.
haklısın hayatım haklısın.. aminnn cümlemizin.. ben burda bu kadar fena oldum o kim bilir yavrum nasıldır.. aradığımızda hiçbir şey yok gibiyiz ama o bana yansıtmıyor ben ona böyle içimizde her şey..Canım benim ya ben askerde mantık aramayı çoktan bıraktım zaten.. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bebeğim, ne demek hep desteğiiiz
Reklamlarda görmüştüm indirim var diye kuşum ama gitme fırsatım olmadıAmin bebeğiiiim cümlemizeee
Battaniyemiz english home dan canım 50 tlye almıştım çift kişilik, tek kişilikler 35 tl
Bu konu açılır açılmaz kapatman gerektiğini düşünüyorum tatlım, okurken ilk aklıma gelen şey askerdeyken ve aranızda mesafeler varken heleki internette konuşulmayacak kadar ciddi konu bu, zaten sürekli gündeme gelen yeterince canınızı sıkan bi konu.. Ben de üzülüyorum böyle konusmalarınızı duyunca, lütfen bir daha bunları yüzyüzeyken konusalım de canım, zor bi karar gerçekten her zaman fedakarlık yapmanız gerektiğini söyledim biliyorsun yine diyorum burcuuumm üzülme
haklısın hayatım haklısın.. aminnn cümlemizin.. ben burda bu kadar fena oldum o kim bilir yavrum nasıldır.. aradığımızda hiçbir şey yok gibiyiz ama o bana yansıtmıyor ben ona böyle içimizde her şey..
Reklamlarda görmüştüm indirim var diye kuşum ama gitme fırsatım olmadıBattaniye alıcam bende.. Karacanın bi geyikli battaniyesi var çooook güzell aklımda o var heppp Gözlerimi kapatıyorum o canlanıyo gözümde Ahahahaha
Ya canım defalarca dedim zaten uzatma kapa konuyu ama kapatmadı yazdi durdu. Bende öyle dedim zaten ne bu hicbir sey yokken ve nette konuşulacak konu mu bu. Adama gelmişler belli Canım zaten. Bilmiyorum ya orada çok düşünecek zamanı olduğundan sanırım iyice gelmişler.
Bu arada dün cam falan açtık görüştük oyle. Neyse gel artık dedim gelcem 30 35 güne dedi neyy 30 mu dedim ne 30u 60 65 gün yanlış yazdim dedi acaba dedim beni mi kandırıyor. Sonra da dedim sozlendirecekler mi bundan mi acaba
oh oh Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsın cıcılerini fıstığımmHoşbulduk fıstıgııım, ben de yastık kılıfı ve havlu hastalıgı var bebegim güzel gördüm mü duramıyorum alıyorum pembisli mavili ciciler aldımsen nasılsınnn cok özletiyorsun kendiniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?