2014 Yarenleri! :)

bızım ewdeki tartı bozuktu sansa iş yerındekıde bozukmuş ama pazartesi tartılıcam anlarım verıp vermedıgımı kılomu bılıyodum :)

onun için de benim için de böylesi daha sakin geçiyor kuzum diğer türlü sakin olamayabiliyoruz malesef.. inşallah geçecek sağol kuzuumm

bnde cok severım tek alışverısı :)) anammm bn göksele etegın e sini desem kıyametleri koparıyor sennkı ıyımıs kuzum

Şu an en çok bunu istiyorum zaten ama olmuyor maalesef ki. Ya keşke 30gune gelse çünkü konuşacak çok şeyim var gerçekten. Acaba dedim surpriz mi yapacak ondan mi otuz dedi altmisa çevirdi. Ama ne zamandır mart başı ya da sonunda gelcem dedi. Hatta dedi gondermezse bir bahane bulurum artık yok sozlencem falan derim izin almam gerek dedi. Bende öyle söyleyince kıyameti kopardim ne sözü bu sabah akşam söz ne kadar bencilsin dedim o da sadece bir bahane dedi abartma sanki skzleniyorum dedi falan filan. Bir gelsin ben konuscam iyice. Olmuyorsa da olmaz napim ya ayirliriz biter gider

uzme kendinii fıstıgımmm bısı olmıcak Allahın ıznıyle..

sevdcegın nerelı tatlım

hmm anladığım kadarıyla tutucu bı aile..kapanmanı ıstıyolar,sevdıcegınde onların görüşlerine göre hareket ediyo..ne kdr sevıyosan sev tatlım,,kendinden ödün verme o sekılde mutlu olamıcaksan hıc başlama..

Çok tutucular aynen canım bende mutlu olamam o şekilde zaten. Sen nerelisin canım seninki nereli ?

Bebeğimmmm çok üzüldüm yaaa inşallah uzama gibi bi durum olmaz ne kadar saçma ya isteyen istediğini içer abartıyolar .s sıkma canını kuzucm sen de dua et bol bol iinşallah uzamma olmayacak P pofuduk16

Kırmızı geyikli battaniye dimi ahhh ahhh benim de aklım fikrim onda ben genelde her hafta gider kontrol ederim, havlu takıntım var indirime de girmiyor namussuzlar
Burda bi yer var bebeğim bi iş hanı.. Sade ve sadece havlular var..envai çeşitttt, gözünün alabildiği her yer havlu, bornoz, peştemal Seni oraya götürmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…