bızım ewdeki tartı bozuktu sansa iş yerındekıde bozukmuş ama pazartesi tartılıcam anlarım verıp vermedıgımı kılomu bılıyodum :)ayyy basagim bendeee acimmmmben dun baslayamadim cok hastaydim bugun basladim bogurtlenle yulaf yedim ise yaradimi bari balim bu sabah tartildin mi?
yok canim yaaaa olamaz oyle biseyyy sasirmisss onlarrrrskma canini kuzum yaa bak erdiye sordum telefondan okadar uzamaz dedii
hosgeldin guzelimm bende alisveris yaptim ama yuvamiza degil cunku annemle gittim utaniyorum onun yaninda bisey alinca :) oyuzden kendime aldim ciciler cicileeeer :) neler aldin kuzum resmini ceksene
onun için de benim için de böylesi daha sakin geçiyor kuzum diğer türlü sakin olamayabiliyoruz malesef.. inşallah geçecek sağol kuzuummBiz konuşuruz genelde cicim, tabi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın, gerçekten zor bi bekleyiş inşallah hayırlısı olur
Çok streslidir tabiki, bazen erkekler sakinliklerini koruyamayabiliyor sana patlarsa da hiç alınganlık yapma olur mu fıstığııım hepsi geçecek
amin bitanemm..bizimde tek dileğimiz buIns. Babanda sknti ckarmazda bian evvel kawusursun sewdiceğine, rabbim hakkınzda hayrlısnı nasip ettin bebeğim
oh oh Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsın cıcılerini fıstığımmiim bnde özledim seni bebekim denk gelemiyoruz hıc yaa
bnde cok severım tek alışverısı :)) anammm bn göksele etegın e sini desem kıyametleri koparıyor sennkı ıyımıs kuzumaa ben bayilirim yanliz alisveris yapmayi bana cok iyi geliyo terapi gibi :) bugun bi etek aldimmm onunla yatasim varrrr o derece mutluyumm erdiye dedim toplanti var patronlarin da bulunacagi onun icin etek ariyorum dedim hicbisey demedi normalde istemiyo ama gerci biliyo yani onun istemedigi bisey almam dizimde aldim :)
Şaşırmıştır canım benim ya olur mu öyle şey.. Ayrıca senden böyle birsey saklarsa senin susup oturacağını mı düşünüyor acaba..
Sen yine de olabildiğince cevirmeye calıs konusmaları, şu konuyu aşmanızı çok istiyorum ya
atarsa 216 sarı şekerimmmAmin bebeğiiim cümlemize inşallahbende seni özledim şafak kaç şafakdaşşş
oyy balım yaaaAferin bnim demetimeKıııız başakla seni yalnız bırakmıym dedim akşam yemeğinde brokoli yidim hihihihihi
uzme kendinii fıstıgımmm bısı olmıcak Allahın ıznıyle..inşallah canım benim, şafak şu sıralar az ve gözüme güzel gelmeye başlamıştı kii olaya bak. neyse Rabbim kararlaştırmıştır hayırlısını
kuzum şaşırmak ki ne şaşırmak (!) sadece telefon değil sigara muhabbeti de var yavrum
inşallah canım benim inşallah. Allahım korusun ya
sevdcegın nerelı tatlımŞu an en çok bunu istiyorum zaten ama olmuyor maalesef ki. Ya keşke 30gune gelse çünkü konuşacak çok şeyim var gerçekten. Acaba dedim surpriz mi yapacak ondan mi otuz dedi altmisa çevirdi. Ama ne zamandır mart başı ya da sonunda gelcem dedi. Hatta dedi gondermezse bir bahane bulurum artık yok sozlencem falan derim izin almam gerek dedi. Bende öyle söyleyince kıyameti kopardim ne sözü bu sabah akşam söz ne kadar bencilsin dedim o da sadece bir bahane dedi abartma sanki skzleniyorum dedi falan filan. Bir gelsin ben konuscam iyice. Olmuyorsa da olmaz napim ya ayirliriz biter gider
sevdcegın nerelı tatlım
hmm anladığım kadarıyla tutucu bı aile..kapanmanı ıstıyolar,sevdıcegınde onların görüşlerine göre hareket ediyo..ne kdr sevıyosan sev tatlım,,kendinden ödün verme o sekılde mutlu olamıcaksan hıc başlama..Kastamonu canim
hmm anladığım kadarıyla tutucu bı aile..kapanmanı ıstıyolar,sevdıcegınde onların görüşlerine göre hareket ediyo..ne kdr sevıyosan sev tatlım,,kendinden ödün verme o sekılde mutlu olamıcaksan hıc başlama..
Burda bi yer var bebeğim bi iş hanı.. Sade ve sadece havlular var..envai çeşitttt, gözünün alabildiği her yer havlu, bornoz, peştemalKırmızı geyikli battaniye dimi ahhh ahhh benim de aklım fikrim ondaben genelde her hafta gider kontrol ederim, havlu takıntım var indirime de girmiyor namussuzlar
Kuzu çarşı izni kaç saat sürüyokiatarsa 216 sarı şekerimmmbıde sevdicek çarsıda bugun yrn aksam teslım olcak
Aç kalmayın kııııızzz ara öğün yapıııınnn.. Aç kaldığınız zaman vücut ilk yediğin şeyi direkt olarak depolamaya başlıyo aç kalmaya karşı kendini korumak adınaa.. Az ve sık yiyin benceeeee..oyy balım yaaabiz demetle açız resmen
Kuzucuk kuzucukkkk merhabaaa kuzucukkkkKuzular Merhabaaa
Nasılsınız Yarenler
atarsa 216 sarı şekerimmmbıde sevdicek çarsıda bugun yrn aksam teslım olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?