Bende çok iyiyimmm yavucukkkKuzucuk kuzucukkkk merhabaaa kuzucukkkkBen iyim allaha şükürrrr sen nasılsıııın?
Şu an en çok bunu istiyorum zaten ama olmuyor maalesef ki. Ya keşke 30gune gelse çünkü konuşacak çok şeyim var gerçekten. Acaba dedim surpriz mi yapacak ondan mi otuz dedi altmisa çevirdi. Ama ne zamandır mart başı ya da sonunda gelcem dedi. Hatta dedi gondermezse bir bahane bulurum artık yok sozlencem falan derim izin almam gerek dedi. Bende öyle söyleyince kıyameti kopardim ne sözü bu sabah akşam söz ne kadar bencilsin dedim o da sadece bir bahane dedi abartma sanki skzleniyorum dedi falan filan. Bir gelsin ben konuscam iyice. Olmuyorsa da olmaz napim ya ayirliriz biter gider
bn Erzincanlı yim kuzum gokselde Afyonlu annesi ablasi kapalilar gittim tanistim, ama bna kapan demeyiz asla sana dediler sevdicekte istemiyo ztn ..o konuda rahatım cok şükür. .oyle baski yapsalar olur muydu bilmiyorumÇok tutucular aynen canım bende mutlu olamam o şekilde zaten. Sen nerelisin canım seninki nereli ?
Burda bi yer var bebeğim bi iş hanı.. Sade ve sadece havlular var..envai çeşitttt, gözünün alabildiği her yer havlu, bornoz, peştemalSeni oraya götürmek lazım
bebeğim bizim carsimiz yokta normlde bnmkinin açıköğretim sınavı vardi ona gitti ondn..Kuzu çarşı izni kaç saat sürüyoki
Senden kolay kolay vazgeçiceğini sanmıyorum canım biraz daha sabırlı ol, inşallah yüzyüzeyken atlatıcaksınız şuan o kadar kafası karışık ki belli, bir de abisinin sana yapmış olduğu bir iş teklifi var o konu da hala aklımda ama kafamda oturtamıyorum
bn Erzincanlı yim kuzum gokselde Afyonlu annesi ablasi kapalilar gittim tanistim, ama bna kapan demeyiz asla sana dediler sevdicekte istemiyo ztn ..o konuda rahatım cok şükür. .oyle baski yapsalar olur muydu bilmiyorum
bebeğim açıköğretim lise sinavlari bnmki hala lise okuyodaEvci izinde mi canımcım o nasıl oluyoryerim seni fıstıkkk
valla erdi de oylede zaten cok kisitliyorum diye bazen susuyo set etmiyo :) bide opak corapla giydigimi biliyo kuzum :) ama gecen dugunde kollarim acik diye aramiz bozulmustubnde cok severım tek alışverısı :)) anammm bn göksele etegın e sini desem kıyametleri koparıyor sennkı ıyımıs kuzum
valla ben corba iciyorum suan zaten hastayim sicak sicak icmem lazimdi valla :) sende ic azcik kuzuoyy balım yaaabiz demetle açız resmen
kuzum bnmkide kiskanc mesela kapali giyinmeye çalışıyorum sende oyle yapsan ama hani kapanmasan tamamen olmaz miKabul etmicem o işi. Geçen gün aradı açmadım telefonu bir dahada aramadı. Gokhanin kafası çok karışık aynen dediğin gibi ve konuşuyor konuşuyor ama benim bitmesine izin vermeyecegimi bildiği için bence bu kadar rahat konuşabiliyor. Sevmek yetmiyor diyor her defasinda napalim ulan seviyoruz diye ölelim mi acidan?!
Canım benimki de istemese belki ailesini ikna edebilir ama o da istiyor zaten çok kıskanç. Ailesi de istemez sanırım hiçbir şekilde Uff yoruldum.
bizimkiler piskopat :) ama olsun bitanelervalla erdi de oylede zaten cok kisitliyorum diye bazen susuyo set etmiyo :) bide opak corapla giydigimi biliyo kuzum :) ama gecen dugunde kollarim acik diye aramiz bozulmustucorapli giyince iste etegi ozel gunlerde susuyo :)
valla ben corba iciyorum suan zaten hastayim sicak sicak icmem lazimdi valla :) sende ic azcik kuzu
oyleleer yavrum oyleleeeer :) canlarimiiizbizimkiler piskopat :) ama olsun bitaneler
bi tutturamadim su öğün isini :)Aç kalmayın kııııızzz ara öğün yapıııınnn.. Aç kaldığınız zaman vücut ilk yediğin şeyi direkt olarak depolamaya başlıyo aç kalmaya karşı kendini korumak adınaa.. Az ve sık yiyin benceeeee..
Napem kuşum yaa perşembe cuma full evdeydim dün akşam bunaldım iyice azıcık ağladım hattaBende çok iyiyimmm yavucukkkNeler yaptın görüşmeyeli
enereeeeem afyonlu mu enişteeeeebn Erzincanlı yim kuzum gokselde Afyonlu annesi ablasi kapalilar gittim tanistim, ama bna kapan demeyiz asla sana dediler sevdicekte istemiyo ztn ..o konuda rahatım cok şükür. .oyle baski yapsalar olur muydu bilmiyorum
Gel kız geeeeeellll ne güzel olur heeeAyyy bayılırım ben ya belki bir gün seni ziyarete gelirim belli olmaz vardır öyle kafama esip yapmışlığımsevdicek gelince tabii şimdi totomun üstünde onu bekliyorum
kuzum bnmkide kiskanc mesela kapali giyinmeye çalışıyorum sende oyle yapsan ama hani kapanmasan tamamen olmaz mi
kuzu bnmkide deli ztn.d daha acemilikte kavga etti de askerliği uzatti 7 gunNapem kuşum yaa perşembe cuma full evdeydim dün akşam bunaldım iyice azıcık ağladım hattaBugün öğleye kadar çalıştımmm nöbetim vardı snra çarşıya gittim kömür parası yatırdım Ondan snracığıma eve geldim furdum kafayı yattım.. 16.30gibi uyandım gittim yimek hazırladım kendime onu yidim ettim snracığıma canım tatlı bişiler istedi kalktım kurabiye yaptım çay demledim şimdi onları yiyor ve içiyorum Gel gız beraber yiyelim içelim
Tüm detayına kadar bunları yaptım bbişşşSen neler yaptın bakalım?
enereeeeem afyonlu mu enişteeeeeBen üniversiteyi afyonda okudum bebiş afyonlular azcık delibaş oluyoooo.. Çok kavgaya rastladım afyondaykennnn ödümm patlıyoduuuu
Gel kız geeeeeellll ne güzel olur heeeAma sevdiceğin gelinceee geeelll.. Kız belli mi olur belki bizim koca danaları tanıştırma fırsatımız olur
ayy kusummm yerim seniiii :) Ama neden bunalıyorsun okdr agladın kuzum yaNapem kuşum yaa perşembe cuma full evdeydim dün akşam bunaldım iyice azıcık ağladım hattaBugün öğleye kadar çalıştımmm nöbetim vardı snra çarşıya gittim kömür parası yatırdım Ondan snracığıma eve geldim furdum kafayı yattım.. 16.30gibi uyandım gittim yimek hazırladım kendime onu yidim ettim snracığıma canım tatlı bişiler istedi kalktım kurabiye yaptım çay demledim şimdi onları yiyor ve içiyorum Gel gız beraber yiyelim içelim
Tüm detayına kadar bunları yaptım bbişşşSen neler yaptın bakalım?
enereeeeem afyonlu mu enişteeeeeBen üniversiteyi afyonda okudum bebiş afyonlular azcık delibaş oluyoooo.. Çok kavgaya rastladım afyondaykennnn ödümm patlıyoduuuu
Gel kız geeeeeellll ne güzel olur heeeAma sevdiceğin gelinceee geeelll.. Kız belli mi olur belki bizim koca danaları tanıştırma fırsatımız olur
kuzum seni böyle sevmis..ama ailesinden baskı yapıyor olabilirler..arada kaliyodurCanım ben zaten açık giyinen biri değilim ki. Ama adama hala çok acik giyiniyormusum gibi geliyor.
bi tutturamadim su öğün isini :)
inşallah canım benim çok sağollluzme kendinii fıstıgımmm bısı olmıcak Allahın ıznıyle..
askitom kilo vermemi istemiyo..pasam kilo almis orda pantolonu olmamis bi morali bozulmus anlatamamDikkat etmeye çalış fıstığımm iş yerinede götür yanında 1elma, 1paket yoğurt küçük paketleri oluyo ya, azcık kuruyemiş (fındık, badem, kuru incir, kuru kayısı vb) Bi gün elma yersin bi yoğurt bi gün diğerlerini.. Kahvaltıyla öğle yemeği arasında yersin bide öğleden snra 2.30-3 gibi fln yersin.. Ohh miss gibi ara öğün.. Zor bişi değil başakkkımmmm yaparsın seeeen.. Şubatta aşkiton gelicek baaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?