2014 Yarenleri! :)

Senden kolay kolay vazgeçiceğini sanmıyorum canım biraz daha sabırlı ol, inşallah yüzyüzeyken atlatıcaksınız şuan o kadar kafası karışık ki belli, bir de abisinin sana yapmış olduğu bir iş teklifi var o konu da hala aklımda ama kafamda oturtamıyorum

Çok tutucular aynen canım bende mutlu olamam o şekilde zaten. Sen nerelisin canım seninki nereli ?
bn Erzincanlı yim kuzum gokselde Afyonlu annesi ablasi kapalilar gittim tanistim, ama bna kapan demeyiz asla sana dediler sevdicekte istemiyo ztn ..o konuda rahatım cok şükür. .oyle baski yapsalar olur muydu bilmiyorum

Burda bi yer var bebeğim bi iş hanı.. Sade ve sadece havlular var..envai çeşitttt, gözünün alabildiği her yer havlu, bornoz, peştemal Seni oraya götürmek lazım

Ayyy bayılırım ben ya belki bir gün seni ziyarete gelirim belli olmaz vardır öyle kafama esip yapmışlığım sevdicek gelince tabii şimdi totomun üstünde onu bekliyorum

Kabul etmicem o işi. Geçen gün aradı açmadım telefonu bir dahada aramadı. Gokhanin kafası çok karışık aynen dediğin gibi ve konuşuyor konuşuyor ama benim bitmesine izin vermeyecegimi bildiği için bence bu kadar rahat konuşabiliyor. Sevmek yetmiyor diyor her defasinda napalim ulan seviyoruz diye ölelim mi acidan?!

bn Erzincanlı yim kuzum gokselde Afyonlu annesi ablasi kapalilar gittim tanistim, ama bna kapan demeyiz asla sana dediler sevdicekte istemiyo ztn ..o konuda rahatım cok şükür. .oyle baski yapsalar olur muydu bilmiyorum

Canım benimki de istemese belki ailesini ikna edebilir ama o da istiyor zaten çok kıskanç. Ailesi de istemez sanırım hiçbir şekilde Uff yoruldum.

bnde cok severım tek alışverısı :)) anammm bn göksele etegın e sini desem kıyametleri koparıyor sennkı ıyımıs kuzum
valla erdi de oylede zaten cok kisitliyorum diye bazen susuyo set etmiyo :) bide opak corapla giydigimi biliyo kuzum :) ama gecen dugunde kollarim acik diye aramiz bozulmustu corapli giyince iste etegi ozel gunlerde susuyo :)
oyy balım yaaa biz demetle açız resmen
valla ben corba iciyorum suan zaten hastayim sicak sicak icmem lazimdi valla :) sende ic azcik kuzu

kuzum bnmkide kiskanc mesela kapali giyinmeye çalışıyorum sende oyle yapsan ama hani kapanmasan tamamen olmaz mi

bizimkiler piskopat :) ama olsun bitaneler

Bende çok iyiyimmm yavucukkk Neler yaptın görüşmeyeli
Napem kuşum yaa perşembe cuma full evdeydim dün akşam bunaldım iyice azıcık ağladım hatta Bugün öğleye kadar çalıştımmm nöbetim vardı snra çarşıya gittim kömür parası yatırdım Ondan snracığıma eve geldim furdum kafayı yattım.. 16.30gibi uyandım gittim yimek hazırladım kendime onu yidim ettim snracığıma canım tatlı bişiler istedi kalktım kurabiye yaptım çay demledim şimdi onları yiyor ve içiyorum Gel gız beraber yiyelim içelim

Tüm detayına kadar bunları yaptım bbişşş Sen neler yaptın bakalım?
enereeeeem afyonlu mu enişteeeee Ben üniversiteyi afyonda okudum bebiş afyonlular azcık delibaş oluyoooo.. Çok kavgaya rastladım afyondaykennnn ödümm patlıyoduuuu
Ayyy bayılırım ben ya belki bir gün seni ziyarete gelirim belli olmaz vardır öyle kafama esip yapmışlığım sevdicek gelince tabii şimdi totomun üstünde onu bekliyorum
Gel kız geeeeeellll ne güzel olur heee Ama sevdiceğin gelinceee geeelll.. Kız belli mi olur belki bizim koca danaları tanıştırma fırsatımız olur

kuzu bnmkide deli ztn.d daha acemilikte kavga etti de askerliği uzatti 7 gun

ayy kusummm yerim seniiii :) Ama neden bunalıyorsun okdr agladın kuzum ya Valla çau kurabiye de ne güzel giderdi şimdi canım çekti kızz
Kuzucum bende ablamdaydım dün hasta olmuş baya ikizlere baktım akşama kdr Bugünde evdeydim gündüz bir arkadaşım geldi gitti. Öyle kuzum yaa
Duş aldım saçlarımı düzleştirdim bidee ohh miss gibi oldummm

bi tutturamadim su öğün isini :)
Dikkat etmeye çalış fıstığımm iş yerinede götür yanında 1elma, 1paket yoğurt küçük paketleri oluyo ya, azcık kuruyemiş (fındık, badem, kuru incir, kuru kayısı vb) Bi gün elma yersin bi yoğurt bi gün diğerlerini.. Kahvaltıyla öğle yemeği arasında yersin bide öğleden snra 2.30-3 gibi fln yersin.. Ohh miss gibi ara öğün.. Zor bişi değil başakkkımmmm yaparsın seeeen.. Şubatta aşkiton gelicek baaaak

askitom kilo vermemi istemiyo..pasam kilo almis orda pantolonu olmamis bi morali bozulmus anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…