- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ooohhh sıhhatler olsun fıstığııımmmmayy kusummm yerim seniiii :) Ama neden bunalıyorsun okdr agladın kuzum yaValla çau kurabiye de ne güzel giderdi şimdi canım çekti kızz
Kuzucum bende ablamdaydım dün hasta olmuş baya ikizlere baktım akşama kdrBugünde evdeydim gündüz bir arkadaşım geldi gitti. Öyle kuzum yaa
Duş aldım saçlarımı düzleştirdim bidee ohh miss gibi oldummm
Hihihihiaskitom kilo vermemi istemiyo..pasam kilo almis orda pantolonu olmamis bi morali bozulmus anlatamam
evet kuzucum burda bile hava baya soğuk Alanya bile böyle serinse oraları düşünemiyorum zten kuzu ya.. ÖPerim teyzesii bal lokmaları onlar iyileşirler bizim öpücüklereOoohhh sıhhatler olsun fıstığııımmmmİkizlerede çok geçmiş olsunn kıyamam ben onlara yaa kuzucuklar Havalar çok soğudu yaa koca insanlar biz bile hasta oluyoruzz o minik fındıklarr hayli hayli olurrr.. İnşallah geçer hemencik cnmmmm.. Çok öp bnm yerimede iyileşsinler teyzesiii
Aynen kuzuuuu buzzzzzz gibi.. Salı günü kar yağışıyo bekleniyomuş denizlideeeeeevet kuzucum burda bile hava baya soğuk Alanya bile böyle serinse oraları düşünemiyorum zten kuzu ya.. ÖPerim teyzesii bal lokmaları onlar iyileşirler bizim öpücüklere
inşallah canım benim çok sağolll
askitom kilo vermemi istemiyo..pasam kilo almis orda pantolonu olmamis bi morali bozulmus anlatamam
sevmezmiyim kuzum yaa çok severimmm.. Bende bi memlekette bide üni de gördüm karı yani ıspartada .Aynen kuzuuuu buzzzzzz gibi.. Salı günü kar yağışıyo bekleniyomuş denizlideeeeeSevermîsin kar bebeğim? Ben aydında hiç görmediğimden çok seviyorum karı yaa
bebeğim açıköğretim lise sinavlari bnmki hala lise okuyodaiki gun sinavi var komutan merkeze gonderdi bugun otelde bnm kuzum :)
Napem kuşum yaa perşembe cuma full evdeydim dün akşam bunaldım iyice azıcık ağladım hattaBugün öğleye kadar çalıştımmm nöbetim vardı snra çarşıya gittim kömür parası yatırdım Ondan snracığıma eve geldim furdum kafayı yattım.. 16.30gibi uyandım gittim yimek hazırladım kendime onu yidim ettim snracığıma canım tatlı bişiler istedi kalktım kurabiye yaptım çay demledim şimdi onları yiyor ve içiyorum Gel gız beraber yiyelim içelim
Tüm detayına kadar bunları yaptım bbişşşSen neler yaptın bakalım?
enereeeeem afyonlu mu enişteeeeeBen üniversiteyi afyonda okudum bebiş afyonlular azcık delibaş oluyoooo.. Çok kavgaya rastladım afyondaykennnn ödümm patlıyoduuuu
Gel kız geeeeeellll ne güzel olur heeeAma sevdiceğin gelinceee geeelll.. Kız belli mi olur belki bizim koca danaları tanıştırma fırsatımız olur
cubuk krakerim yaHihihihiBoşver alsın alsın Çok zayıftı enişte dimi başakcımm öyle diye hatırlıyorummm..
Kabul etmicem o işi. Geçen gün aradı açmadım telefonu bir dahada aramadı. Gokhanin kafası çok karışık aynen dediğin gibi ve konuşuyor konuşuyor ama benim bitmesine izin vermeyecegimi bildiği için bence bu kadar rahat konuşabiliyor. Sevmek yetmiyor diyor her defasinda napalim ulan seviyoruz diye ölelim mi acidan?!
Canım benimki de istemese belki ailesini ikna edebilir ama o da istiyor zaten çok kıskanç. Ailesi de istemez sanırım hiçbir şekilde Uff yoruldum.
hmdee nasilAhhh bebeğiiiim ben üni okutamadım diye üzülüyordum Allah kolaylık versin sana canım ittire ittire okutacaz inşallahohhh maşallah keyifler yerindedir
iiz cok sukur balim sen nasılsınKuzularr siz nasılsınızzz
bende iiyim kuzucummm cumartesi akşamı miskinliği yapıyorummmiiz cok sukur balim sen nasılsın
ohh ne güzel. .askerin nasil tatlimbende iiyim kuzucummm cumartesi akşamı miskinliği yapıyorummm
Ahh ahh kuzucum benim ya inan ne desem bilmiyorum kafası karışık erkek kadar sinir bozan biri yok
Ahahahahahahasevmezmiyim kuzum yaa çok severimmm.. Bende bi memlekette bide üni de gördüm karı yani ıspartada .
Buraya dolu yağıo bazen yerler beyaz oluyo biraz millet hemen foto paylaşır kar die
HihihihiAhahaha koca danalar kocaman danalar hele bir gelsinler neden olmasın kuzucuuum birbirlerinden habersiz her gün aynı lafı duyuyorlar
Kuşum benîiiiiimmmmkizlarrr erdi carsiya cikti bugun resim yollamis sivillerle bayadir gorememistimmm oyle hep kamuflajdi :) cok yakisikli olmus yaaaaauuu kurban olurummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?