2014 Yarenleri! :)

Ooohhh sıhhatler olsun fıstığııımmmm İkizlerede çok geçmiş olsunn kıyamam ben onlara yaa kuzucuklar Havalar çok soğudu yaa koca insanlar biz bile hasta oluyoruzz o minik fındıklarr hayli hayli olurrr.. İnşallah geçer hemencik cnmmmm.. Çok öp bnm yerimede iyileşsinler teyzesiii

evet kuzucum burda bile hava baya soğuk Alanya bile böyle serinse oraları düşünemiyorum zten kuzu ya.. ÖPerim teyzesii bal lokmaları onlar iyileşirler bizim öpücüklere

evet kuzucum burda bile hava baya soğuk Alanya bile böyle serinse oraları düşünemiyorum zten kuzu ya.. ÖPerim teyzesii bal lokmaları onlar iyileşirler bizim öpücüklere
Aynen kuzuuuu buzzzzzz gibi.. Salı günü kar yağışıyo bekleniyomuş denizlideeeee Severmîsin kar bebeğim? Ben aydında hiç görmediğimden çok seviyorum karı yaa

Aynen kuzuuuu buzzzzzz gibi.. Salı günü kar yağışıyo bekleniyomuş denizlideeeee Severmîsin kar bebeğim? Ben aydında hiç görmediğimden çok seviyorum karı yaa
sevmezmiyim kuzum yaa çok severimmm.. Bende bi memlekette bide üni de gördüm karı yani ıspartada .
Buraya dolu yağıo bazen yerler beyaz oluyo biraz millet hemen foto paylaşır kar die

bebeğim açıköğretim lise sinavlari bnmki hala lise okuyoda iki gun sinavi var komutan merkeze gonderdi bugun otelde bnm kuzum :)

Ahhh bebeğiiiim ben üni okutamadım diye üzülüyordum Allah kolaylık versin sana canım ittire ittire okutacaz inşallah ohhh maşallah keyifler yerindedir

Ahahaha koca danalar kocaman danalar hele bir gelsinler neden olmasın kuzucuuum birbirlerinden habersiz her gün aynı lafı duyuyorlar

Ahh ahh kuzucum benim ya inan ne desem bilmiyorum kafası karışık erkek kadar sinir bozan biri yok

Ahh ahh kuzucum benim ya inan ne desem bilmiyorum kafası karışık erkek kadar sinir bozan biri yok

Telefon çıkarmadı çarşıya bugün hala da kapalı telefon açılmadı.
Ne diyecek acaba acinça telefonu. Dedim sevmiyor musun beni eskisi gibi yoksa bir baskasi mi var yazdim

sevmezmiyim kuzum yaa çok severimmm.. Bende bi memlekette bide üni de gördüm karı yani ıspartada .
Buraya dolu yağıo bazen yerler beyaz oluyo biraz millet hemen foto paylaşır kar die
Ahahahahahaha Yazıııııık yaa kendimi gördüm sizin ordakilerdeee Kar yağınca çocuk gibi çıkıp arabaların üstündeki karları topluyorummmAşkım olmayıncada kimse benle kartopu oynamıyo avunuyom öyle elime alıp

Ayy ıspartada fena yağıyoduuur bende afyonda okudum üni'yi bebeğimmm ordaaa varyaaa bi yağdı mı haftalarca kalkmıyodu yerdeen.. Bi süre snra buzzz tutuyodduuuu aman yareppim düşen düşeneeee Havalar azcık ılımaya başlayıncada erime aşamasına geçiyoduuu ıııyyy çamur deryasıı çok kötü oluyoduuu Kuşuuuum sen ne okumuştuuuun?

Herkese iyi akşamlar. En mutlu ve bol kahkahalı günler sizin olsun kızlar. :) Ocak sonu sevgilimin yanına gitmeye hazırlanırken, o izin almış geliyor. Sen bilmediğin yerlere gelme tek başına dedi. :) 20 Ocak gibi sevgilim yanımda inşallah 12 gün bol bol gezeceğiz, Sapancaya ve Ağvaya gideceğiz bakalım bir gelsin de artık. Tabi bizim teskere tarihide izinden dolayı 2 Mayıs' a kaydı ama olsun. :)

kizlarrr erdi carsiya cikti bugun resim yollamis sivillerle bayadir gorememistimmm oyle hep kamuflajdi :) cok yakisikli olmus yaaaaauuu kurban olurummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…